GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά των "αρχιερατικών προνομίων" ο Ν. Σηφουνάκης...

Για αρχιερατικά προνόμια που περιλαμβάνουν παχυλούς μισθούς και λιμουζίνες, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής ...

Για αρχιερατικά προνόμια που περιλαμβάνουν παχυλούς μισθούς και λιμουζίνες, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, σε δήλωσή του με αφορμή πανηγυρικό που εκφώνησε κληρικός το περασμένο Σάββατο στη Μητρόπολη Μύρινας.
Όπως επισημαίνει ο κ. Σηφουνάκης ο ιερέας «καλούσε με πύρινο λόγο το λαό να εξεγερθεί: Ενάντια στο καθεστώς της υποτέλειας, ενάντια στην Ευρώπη που...
“ρουφά το αίμα του ελληνικού ορθόδοξου λαού και απεργάζεται δεινά και αιχμαλωσία του φρονήματος του, όπως έπραξε το 1453 που μας παρέδωσαν στους Τούρκους, ενάντια στην ντόπια “κατοχική”κυβέρνηση και την ξένη τροϊκανή πολιτική εξουσία».
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, «ο εκσυγχρονισμός του κράτους σαφώς συμπεριλαμβάνει την απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων αλλά δεν μπορεί ν' αφήσει εκτός, προνόμια Αρχιερατικά και ο λογαριασμός να στέλνεται στο κράτος για χριστιανικούς παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες και οδηγούς, γραμματείς και ιπποκόμους εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία τους».
Ο κ. Σηφουνάκης προτείνει παράλληλα την αντιμετώπιση του προβλήματος της μισθοδοσίας των λειτουργών της εκκλησίας. «Θα πρέπει, να υπάρξει χρονοδιάγραμμα όπου το κράτος θα εγγυηθεί την ευθύνη μισθοδοσίας όσων υπηρετούν και μόνο, και εφόσον δεν είναι αργόσχολοι, όπως ο πολιτευόμενος “ιερέας” της Λήμνου. Από κει και πέρα θα είναι ευθύνη της εκκλησίας όπως συμβαίνει σ' όλο τον πλανήτη», σημειώνει. Τάσσεται τέλος υπέρ μιας «ισότιμης φορολογίας στα εισοδήματά τους που σήμερα διαφεύγουν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

42 σχόλια

  1. Ποιός μιλάει - Ο ΑΘΕΟΣ Σηφουνάκης που
    έχει δηλώσει οτι πρέπει να φύγει ο σταυρός απο την Ελληνική σημαία!!!
    Σοβαρά Σηφουνάκη ??? Και τι να μπεί,
    η ημισέλινος των Τούρκων ????

    Αλήθεια με εκείνα τα 50 εκατ ευρώ
    που σου έκανε δωρεά ο Βγενόπουλος
    τι έγινε ??? Μήπως τα βρήκες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πολλά διαφωνώ με τον Σηφουνάκη, όπως επίσης και με την ιδεολογία του. Δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Τα χρυσοποίκιλτα άμφια, οι πολυτελείς λιμουζίνες και η βυζαντινή αυτοκρατορική χλιδή, είναι τουλάχιστον πρόκληση σε ένα λαό που πένεται και μια χρεωκοπημένη χώρα που είναι διασωληνωμένη στη εντατική. Και θα συνιστούσα στους «λάβρους» κληρικούς, να μην πιάνουν την Ευρώπη στο στόμα τους. Εκεί οι άνθρωποι είναι φιλελεύθεροι και απεχθάνονται τον σκοταδισμό που εκπέμπει το σύνολο σχεδόν του ελληνικού κλήρου, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ εκκλησιαστικός φαίνεται αυτός ο Σηφουνάκης!

    Μας υποχρέωσες αγόρι μου. Έτσι τα μάθαινες εκεί στην Ιταλία στα νιά τα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12 Οκτ. 12:48 πμ.
    Ο Σηφουνάκης μου είναι αντιπαθής, διότι είναι δογματικός αριστερός. Εντούτοις ΔΕΝ δήλωσε ποτέ ότι πρέπει να φύγει ο σταυρός από την σημαία. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα αποτελούσε ύψιστη βλακεία από μέρους του και αυτός είναι έξυπνος πολιτικός. Το «άθεος» δεν είναι απαραιτήτως κακό. Αντιθέτως το «σοσιαλιστής» είναι. Και εγώ είμαι άθεος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φύγει ο σταυρός από την σημαία. Αλλά γιατί πετάς τη μπάλα στην εξέδρα; Δυστυχώς σε αυτά που λέει έχει δίκιο και όσο και αν δεν μας αρέσει, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι φως-φανάρι πως η χρηματοδοτηση γίνεται από δωδεκαθεϊστές-ιουδαιοχριστιανούς, φανατικούς οπαδούς του ‘ελληνο-χριστιανικού’ πολιτισμού. Διότι στην καθαρά ελληνική κοσμοθέαση νομίζονται όχι μόνον 12 αλλά τουλάχιστον 47 ή 55 θεές και θεοί (Αριστοτέλης), ως κωδικοποιημένα συστήματα αξιών και φυσικών δυνάμεων.

    Ναι, ιδεολατρική ‘κοσμοθέαση’ επειδή ποτέ δεν υπήρξε ‘θρησκεία’ με τυφλή πίστη στην ελληνική παράδοση. Ακόμα και ο θεός ο ύψιστος είναι όχι μόνον κοινωνικά άθεος αλλά και τέλεια άθρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΕΝΙΚΑ.
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ
    ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΛΕΝΙΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.24 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από Playboy Νταβατζής ο κύριος από τότε που μετακόμισε στο νησί που εκλέγετε δικά του σχόλια ήταν αν με ψηφίζουν αυτές που πηδάω θα εκλέγομε για χρονιά τώρα βοηθάει τα πεθερικά του για καλλίτερη Προίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προκλητικος Ιερεας...
    Φοβιτσιαρης-Κλανιαρης Πολιτικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον δεν παρακολουθείς τηλεόραση.Την δήλωση αυτή την έχει κάνει σε πρωινό (δεν θυμάμαι κανάλι)-
    πρίν ενα χρόνο περίπου.Το είδα ζωντανά!!!!
    Οσο για την μπάλλα στην εξέδρα:
    Πραγματικά οι ηθικοί ιερείς σήμερα δυστυχώς είναι λίγοι.Οι περισσότεροι έχουν μετατρέψει τη
    θρησκεία σε εμπόριο,αυτό ομως δεν μειώνει την έννοια και τον προορισμό της θρησκείας στο ελάχιστο!!!
    Αφού λοιπόν ο Σηφουνάκης ενδιαφέρεται για το κοινωνικό συμφέρον (????) ΓΙΑΤΙ δεν ξεκινά το ξεσκαρτάρισμα απο τους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ του ζητώντας να μειωθούν οι αποδοχές τους στο ελάχιστο,το πόθεν έσχες,οι ένοχοι σκανδάλων να μπούν φυλακή ????
    Γιατί υπέγραψε τις ανήθικες αποφάσεις της κυβέρνησης κατα του λαού και ειδικά κατά των ανθρώπων που υποφέρουν (άνεργοι,πολύτεκνοι,χαμηλοσυνταξιούχοι κλπ) ???

    "Η αληθινή πολιτική προϋποθέτει ένα μέτρο ή κριτήριο που να θεμελιώνει τη διάκριση ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο, το αγαθό και το κακό, το εξιέπαινο και το αξιοκατάκριτο"

    "Η αληθινή πολιτική θεμελιώνει τις αποφάσεις της σε αποδεικτική βεβαιότητα"

    Σωκράτης - Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΤΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ, ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΔΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΡΙΕΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ.ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΩΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΗΣΤΙΚΟΙ.ΟΥΤΕ ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.ΣΚΕΤΗ ΦΡΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.ΚΑΤΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ .ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΩΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΩΝΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΦΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H κωλόφατσα του συγκεκριμένου προικοθήρα, κάθε φορά που τη μοστράρει, μας θυμίζει ότι είναι ο πρεσβευτής της θαλάσσιας χελώνας στον κόσμο των ανθρώπων.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόση καιποιά σχέση μπορούν να έχουν οι... λιμο και οι προκλητικές συμπεριφορές μερίδας ρασοφόρων, με τον ταπεινό και ανυπόδητο Ιησού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6.654 ΕΚΑΤΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!Ο ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί μας πείραξε ο πύρινος λόγος του κληρικού; Μήπως φοβόμαστε; Εγώ σαν κληρικός παίρνω 1000 μαζί με όλα τα επιδόματα (οικογενειακά και μη). Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε την ημέρα που πανηγύριζε ο Ναόας μας με ένα NISSAN ALMERA. Ποιός έχει λιμουζίνα; Ούτε τα αυτοκίνητα ούτε τα άμφια τα πληρώνει το κράτος. Προσωπικά απο τη μέρα που χειροτονήθηκα έχω 2 άμφια και τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω άλλο αν και τα υπάρχοντα έχουν ήδη φθαρεί με τα χρόνια. Δεν πληρωθήκαμε ποτέ με υπερωρίες. Δε ζητήσαμε ποτέ για τις ατελείωτες ώρες εξομολογήσεων μέχρι τα μεσάνυχτα. Δε ζητήσαμε ποτέ για τις άλλες δραστηριότητες πέραν του ωραρίου του Ναού.Δηλαδή μόνο οι κληρικοί δεν αξίζουν έναν μισθό να μπορούν να συντηρούν τις οικογένειές τους σ΄αυτή τη χώρα; Σας πληροφορώ κ. Σηφουνάκη οτι ακόμα και στη Γερμανία πληρώνονται οι κληρικοί και ας μην έχει δώσει η τοπική Εκκλησία το 96% της περιουσίας της στο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον σηφουνακη τον ενοχλει η αντισταση,το λεει ο σνθρωπος.απο τα σχολια βλεπω οτι ο κοινωνικος αυτοματισμος επιασε.αξιοι της τυχης σας,με μισθο 300 ευρω θα καταληξετε,θυματα της κουτοπονηριας του καθε σηφουνακη,γιοργακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατα ενα περιεργο τροπο οποιαδηποτε αναφορα/καταγγελια/δηλωση κατα των παπαδων γενικα .."πουλαει"..

    Και η πλακα ειναι οτι τελικα οι παπαδες παιρνουν 1000 και κατι ευρω μηνιαιως.. Και απο συνταξη??
    Γαμησε τα .. 800-900 ευρω..

    Δηλαδη ενας παπας παιρνει σε ενα χρονο οσα παιρνει αυτο το μπασταρδο σηφουνακη σε ενα μηνα η και σε ενα 15ημερο..

    Αλλα ειπαμε ..πουλαει οτιδηποτε αντι-παπαδικο..

    Και το επικαλειται αυτος ο γαμημενος εριφης..

    Τι να τον κανω σε επικειμενο λαικο δικαστηριο αυτον τον αλητη.. τι να το κανω..
    κοιταζω την σκατοφατσα του..
    Ω! το βρηκα.. Θα του βαλω την σκατοφατσα σε μια τρυπα με μυρμηγκια.. Θα το αφησω εκει να τον κανουν .."γευμα" τα μυρμηγκια..
    (καπου καπου θα περναω να βρεχω την σκατοφατσα του με λιγο ζαχαρη λιωμενη..Ω! νομιζω βρηκα την σωστη τιμωρια για αυτο το παλιοσκυλο..)

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έβγαλε το κόμπλεξ του κατά της εκκλησίας ο άνδρας της ξενοδόχας που φέρεται να χρωστάει τ' αντερά $$$$$$$$$$$$$$$..της στο κράτος.

    Κατά στελεχών της Εκκλησίας και υπέρ της φορολόγησής τους, ο Ν. Σηφουνάκης, αντί να ζητήσει συγνώμη απ'όσους κορόιδεψε λέγοντας ότι υο δημόσιο θα ξαναγοράσει τον ΟΤΕ ή την Ολυμπιακή...


    «Με παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες και οδηγούς, γραμματείς και ιπποκόμους εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία τους» χαρακτηρίζει στελέχη της Εκκλησίας με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια αφού τον έχει καλοθρεμμένο η γυναίκα του που φέρεται να χρωστάει στο δημόσιο αρκετά εκατομμύρια, χωρίς ο Σηφουνάκης να το έχει διαψεύει.

    Αφορμή για το ντελίριό του, αποτέλεσε ο πανηγυρικός που εκφώνησε κληρικός και ταυτόχρονα καθηγητής μέσης εκπαίδευσης το περασμένο Σάββατο στη Μητρόπολη Μύρινας, με αφορμή τα «Ελευθέρια» του νησιού από τον Οθωμανικό ζυγό.

    Όπως αναφέρει ο Σηφουνάκης, «κάποιος ιερέας ονόματι Νικόλαος Καλογιάννης, ενώπιον πολιτών, βουλευτών, τοπικών αρχών και πιστών, καλούσε με πύρινο λόγο το λαό να εξεγερθεί: Ενάντια στο καθεστώς της “υποτέλειας”, ενάντια στην Ευρώπη που “ρουφά” το αίμα του ελληνικού ορθόδοξου λαού και απεργάζεται δεινά και αιχμαλωσία του φρονήματος του, όπως έπραξε το 1453 που μας παρέδωσαν στους Τούρκους, ενάντια στην ντόπια “κατοχική” κυβέρνηση και την ξένη τροϊκανή πολιτική εξουσία σηκώνοντας δυνατά το χέρι εναντίον τους, να εκδιωχθούν με κάθε τρόπο».

    Ο Σηφουνάκης βρήκε ευκαιρία να βγάλει όλο του το κόμλπεξ και ανέφερε πως «ο εκσυγχρονισμός του κράτους σαφώς συμπεριλαμβάνει την απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων αλλά δεν μπορεί ν' αφήσει εκτός, προνόμια Αρχιερατικά και ο λογαριασμός να στέλνεται στο κράτος για χριστιανικούς παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες και οδηγούς, γραμματείς και ιπποκόμους εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία τους» και πρότεινε την αντιμετώπιση του προβλήματος της μισθοδοσίας των λειτουργών της εκκλησίας. «Θα πρέπει, να υπάρξει χρονοδιάγραμμα όπου το κράτος θα εγγυηθεί την ευθύνη μισθοδοσίας όσων υπηρετούν και μόνο, και εφόσον δεν είναι αργόσχολοι, όπως ο πολιτευόμενος “ιερέας” της Λήμνου. Από κει και πέρα θα είναι ευθύνη της εκκλησίας όπως συμβαίνει σ' όλο τον πλανήτη».

    Ο κ. Σηφουνάκης πρότεινε ακόμα «ισότιμη φορολογία στα εισοδήματά τους που σήμερα διαφεύγουν»... κρίνοντας όπως είπαμε εξ ιδίων τα αλλότρια...

    * Λάθος η ανάρτησή σας. Το ιπποκόμους
    δεν το έγραψε έτσι. Το έγραψε "υποκόμους".
    - Τόσο αγράμματος είναι!
    Κι αυτός ο άχρηστος είναι υπουργός!

    Τόσο μαλάκες είναι οι Έλληνες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τηλεφωνουν απο τα γραφεια του πασοκ στα μελη και τους κανουν προσφορες στα κινητα vodafone...

    θα το αναδειξει καποιο καναλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακόμα και αν η εκκλησία έχει λάθη,
    πρώτα καθαρίζουμε "τα του οίκου μας" και έπειτα κοιτάμε για τους άλλους.
    Ακριβώς για τον λόγο αυτό "κύριε" Σηφουνάκη, να βουλώσετε το στόμα σας και να μην ξαναμιλήσετε.
    Η εκκλησία ταΐζει και δέκα ανθρώπους, εσείς ξεζουμίζετε 11 εκατομύρια.
    Αλλά εκείνο που σας πείραξε ήταν ακριβώς ο λόγος της εκκλησίας που σας αφήνει έκθετους.
    Είστε γυμνοί, χωρίς λαϊκή εντολή και χωρίς αποδοχή. Μετεξελιχθείκατε σε καθαρή χούντα, με χιλιάδες αστυνομικούς για προστασία.
    Η νέμεσις έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΕ !!! Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΖΕΙ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ
    ΘΑ ΖΗΣΕΙ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σηφουνάκη έχεις θρασέψει πολύ και η ασέβειά σου ακόμα και προς τους νεκρούς έχει ξεπεράσει τα όρια..

    Επειδή ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεοτικής κ. Νικόλαος πέταξε κεραυνούς με την εγκύκλιο που έστειλε στους Ναούς της Μητροπόλεώς του σε σχέση με την ακρίβεια και τους δυσβάσταχτους φόρους που βάζει το ελεεινό και τρισάθλιο κόμμα σου, το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό, σου κακοφάνηκε και τον αποκάλεσες ακροδεξιό δελφίνο, καθώς και τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, γιατί σας έμπαινε στη μύτη και σας προξενούσε ζημιά στο κόμμα σας.

    Σε ρωτάω εσύ θεωρείς σωστές τις ενέργειες του αφεντικού σου του Γιωργάκη Παπανδρέου με όσα κακά προξένησε και εξακολουθεί να προξενεί στους ΄Ελληνες ;

    Ακούγεται και διαδίδεται ευρέως ότι η γυναίκα σου που έχει αλυσίδα Ξενοδοχείων χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο 600 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό αληθεύει ; Αν ναι γιατί δεν τα επιστρέφει ; Αν όμως δεν αληθεύει γιατί δεν βγαίνεις να κάνεις δημοσίως διάψευση για όσα σου καταμαρτυρούν ;
    Aυτόν τον σοσιαλισμό ονειρευόσουνα εσύ και τα άλλα συντρόφια σου που θέλατε να εφαρμόσετε στην Ελλάδα ;

    ΄Ολοι εσείς οι δήθεν σοσιαλιστές να καλοπερνάτε εις βάρος του λαού ;
    Γι αυτήν την πράσινη ανάπτυξη μιλάτε τόσα χρόνια ;
    Με τη Μάνη αλήθεια τι θα γίνει, θα την δικαιώσεις καμιά φορά ;

    Να θυμάσαι κάθε μέρα από το πρωί που θα ξυπνάς μέχρι το βράδυ που θα κοιμάσαι ότι εγώ σε εξέλεγξα βουλευτή ( ο λαός ) και εγώ θα σε παύσω αν δεν αλλάξεις τακτική και συμπεριφορά προς κάθε άνθρωπο σε όποια θέση και αν βρίσκεται και προπαντώς σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, γιατί αυτό δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα σου στοιχίσει πολιτικά, με την απρεπή συμπεριφορά που έδειξες προσβάλοντας τη μνήμη ενός μακαριστού Αρχιεπισκόπου, του οποίου εσύ δεν είσουν άξιος ούτε τα παπούτσια να του λύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube ΠΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ το παλιο καλο τραγουδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΜΑΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ [ΣΥΝΤΟΜΑ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν ακούω επαγγελματίες πολιτικούς να αντιπολιτεύονται επαγγελαμτίες ιεράρχες μούρχεται να βαλω τα γέλια.

    Είναι πιο σοβαρή η αντιπολίτευση που κανει ο Καρατζαφέρεις στο ΠΑΣΟΚ!

    Μή δίνετε σημασία,

    Το μεγάλο κόμμα η εκκλησία με το κυβερνών κόμμα ΠΑΣΟΚ,

    ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Σιφουνάκης γνωστός πολέμιος του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Τίποτε καλύτερο δεν πριμέναμε από αυτό τον ανθέλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε κοπροσκυλα ρασοφοροι να πατε να δουλεψετε η θρησκεια δεν ειναι επαγγελμα μαυροφορεμενοι κηφηνες!!1650 εχετε ριξει Εβραιολατρες την πατριδα μας μεσα στο σκοταδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί να τους πηδήξουμε 8:09:00 π.μ., για να το γλεντήσουν; Ξεβράκωμα στην αγορά και πλάκωμα με τις τσουκνίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τηλεφωνουν απο τα γραφεια του πασοκ στα μελη και τους κανουν προσφορες στα κινητα vodafone...

    θα το αναδειξει καποιο καναλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όσο και αν μυρίζει ο Σηφουνάκης, μπρος στην μπόχα των παπάδων μοσχοβολάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαύροι παπάδες με νύχια γαμψά, μας έκρυψαν τον ήλιο και τη χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Σηφουνάκης θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά για να λείψουν αυτά τα ελεεινά τέρατα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι κρίμα· να έχει σουβλιστεί μόνο ένας παπάς στην ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σηφουνάκης ο ταλιμπάν του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αντε μαμισου σιφουνακι @ρχeδι, δεν θα σε πετυχουnε ποτέ; σου το φυλανε το γιαουρτι!!!! φτουσου ρετ@λι καλοπερασ@κια παρτ@κια που μας σβερκωθηκες τοσα χρονια σαν πολιτικός . Οι χαχολοι που σε ψηφιζουν εχουν ξυπνήσει πια και θα σε θαψουν π@π@ρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπορεί να είναι άσχημος, μπορεί το τοξωτά του φρύδια να ενοχλούν, μπορεί να είναι Σαρακηνών πειρατών σπέρμα, μπορεί να είναι αχώνευτος, μπορεί η σοσιαλιστική του ιδεολογία να είναι αποκρουστική, μπορεί να είναι δογματικός, μπορεί τα κίνητρά του να είναι ταπεινά, μπορεί...μπορεί... μπορεί...Αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Τελεία και παύλα! Όταν κάποιος έχει δίκιο, πρέπει να του το αναγνωρίζουμε, ανεξαρτήτως των κινήτρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12 Οκτ. 11:18 π.μ.
    Αν η εκκλησία «ταΐζει και δέκα ανθρώπους», τότε γιατί μια βάφτιση κάνει πάνω από 150 ευρώπουλα; Οι...πολυέλαιοι καίνε πολύ ρεύμα ε; Αααα, ξέχασα... Τα 150 €υρώ πηγαίνουν στα συσσίτια των πτωχών και αναξιοπαθούντων! Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση