GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ‏...

Από τον Νίκο Φλετρά Τώρα που πολύς λόγος γίνεται για την απελευθέρωση επαγγελμάτων υπάρχει ένα θέμα με τους δικηγόρους προκλητικό που εκνευ...

Από τον Νίκο Φλετρά
Τώρα που πολύς λόγος γίνεται για την απελευθέρωση επαγγελμάτων υπάρχει ένα θέμα με τους δικηγόρους προκλητικό που εκνευρίζει κάθε λογικό άνθρωπο. Ακούστε λοιπόν το θέμα: Στους δικηγόρους επιτρέπεται να διορίζονται ως μόνιμοι καθηγητές στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση(Γυμνάσιο- Λύκειο) και συγχρόνως να...
 διατηρούν το δικηγορικό τους γραφείο. η προκλητική αυτή εξαίρεση ισχύει μόνο για τους δικηγόρους, ενώ όλοι οι άλλοι επιστήμονες όταν διορίζονται στο δημόσιο π.χ Μηχανικοί χάνουν το δικαίωμα υπογραφής και άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος. Να κληθούν άμεσα οι δικηγόροι καθηγητές να δηλώσουν τι επιλέγουν την θέση του καθηγητή ή του δικηγόρου; Και ανάλογα να γίνει παραίτηση από την θέση του καθηγητή ή να παραδώσει την σφραγίδα του δικηγόρου.

14 σχόλια

  1. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δικηγόροι,

    μεγάλη κουβέντα είπες τώρα,

    τί θα κάναμε χωρίς τους δικηγόρους, θα επρεπε να τους ανακαλύψουμε.

    Εχουμε δημοκρατία, εχουμε συνταγμα, ποιος θα ερμηνεύσει το σύνταγμα και τους νόμους;

    Ο Συνταγματολόγος διότι βλέπεις,

    το σύνταγμα είναι γραμμένο σαν την αγιά γραφή, 100 θεολόγοι εδώ και 1000 χρόνια, άκρη δεν έβγαλαν.

    Πές πως είσαι έμπορος ναρκωτικών, για δική σου χρήση, λέμε τώρα,

    ποιός θα σε αθωώσει;

    Θα βρείς ενα "καλό" δικηγόρο. Αυτός θα δώσει το κατιτί σου στους δικαστές, και θα αθωωθείς!
    Για δική σου χρήση, είπαμε.

    Οι "καλοί" δικηγόροι, έχουν το κουμάντο τους,δίνουν και στο κόμμα και μια μέρα,γίνονται και βουλευτές!

    Αντε σιγά σιγά, γλυψε απο δώ, κοροιδεψε απο κεί, μεχρι υπουργός μπορεί να γίνεις.

    Οι δικηγόροι είναι αναπόσπαστο κομάτι της κοινωνίας των απατεώνων, γι αυτό και τους θαυμάζουν οι χωροφυλακαίοι.

    Τα παιδιά του οι χωροφυλάκοι, δικηγόρους θέλουν να τα κανουν, για να μην πάθουν οτι οι ίδιοι επαθαν σε μια αίθουσα δικαστηρίου, απο ενα αμούστακο δικηγοράκι.

    Οι χώρες με πολλούς δικηγόρους, παπάδες, δασκάλους και χωροφυλάκους,

    συνήθως χρεωκοπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Μπας και είσαι ο ίδιος μαλάκας; Επειδή βλέπω τα μαλακοσχόλιά σου να πηγαίνουν φούστα-μπλούζα και με πιάνουν τα γέλια.
    Βρες καμμιά χαζή και κάνε σχέση, θα σου κάνει καλό σε λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω την εξής απορία.
    Αφού οι δικηγόροι έχουν τόσα πολλά προνόμια και κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα και τα καταφέρνουν τόσο καλά να είναι προνομιούχοι γιατί όλοι εσείς που τους βρίζετε δεν γίνατε δικηγόροι να μην σας τρώει η ζήλια;
    Μήπως επειδή απαιτείται ατελείωτο διάβασμα και προσπάθεια για να εισαχθείς στο Παν/μιο, να κάνεις το αγροτικό σου σαν ασκούμενος με 3,60, να ανοίξεις δικό σου γραφείο στα 40, να πληρώνεις ένα σκασμό έξοδα, ικανότητα να σταθείς ενώπιον ακροατηρίου και να μιλήσεις, να συντάξεις κείμενα και να υποστηρίξεις με επιχειρήματα τις απόψεις σου;
    Μήπως επειδή πρέπει να λείπεις όλη μέρα από το σπίτι σου και να έχεις ωράρια 07:00 - 22:00 καθημερινά και πολλές φορές και Σ/Κ;
    Μήπως επειδή πρέπει το τηλέφωνο σου να χτυπάει ασταμάτητα και να είσαι υποχρεωμένος να ακούς τον κάθε λολοστεφανή; Και άλλα πολλά που οι περισσότεροι από εσάς ούτε φαντάζεστε.
    Βέβαια μπορείς να είσαι ο τελευταίος μαθητής, να κάνεις όλο κοπάνες, να διοριστείς με μέσον στο δημόσιο, να γυρνάς σπίτι σου στις 15:00 το μεσημέρι, να ξύνεις τ΄αρχ... σου όλη μέρα και να σου φταίνε οι δικηγόροι και οι γιατροί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί αγαπητέ "δικηγόρε" των δικηγόρων,

    εμείς ολοι μπορεί να ανήκουμε σε μια αλλη γενιά,

    ξέρεις τοτε που υπήρχε εργασία για ολους, που μπορούσες να σπουδάσεις να ασκήσεις και να ζήσεις τίμια με ενα επάγγελμα.

    Δεν είχες αναγκη να γίνεις χαφιές ρουφιάνος, τσανάκι του καθε απατεώνα.
    Κι αμα δε σου άρεζε, εβγαζες ενα διαβατήριο και εφευγες στα ξένα να βρείς την προκοπή σου.

    Γιατί τότε δεν υπήρχαν τόσοι πολλοι δικηγόροι, ουτε ο κόσμος τους ειχε σε υπόληψη ουτε τους χρειάζονταν.

    Μήν κοιτάς σήμερα, που ολοι σας φτύνουν και εσείς χαμογελάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κλασικοι αχρηστοι ελληνες επιχειρηματιες:το κρατος να δημιουργησει ζητηση,το κρατος να φτιαξει υποδομες,το κρατος να φροντιζει για υγιεις και μορφωμενους εργατες,το κρατος να ριχνει τους μισθους,το κρατος να κρατησει κλειστη την αγορα,
    ενω ο αχρηστος φραγκατος θα πουλαει σαπακια,θα κονομαει,θα επιδοτειται,και δεν θα πληρωνει φορους.
    ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ
    7 Οκτ 2011 12:59:00 μ.μ.

    Κάνεις μεγάλο λάθος. Ακριβώς επειδή κάποτε οι δικηγόροι ήταν πολλοί λιγότεροι ο κόσμος τους είχε ανάγκη και τους σεβόταν.

    Επιπλέον να σου υπενθυμίσω ότι αν η υπόλοιπη κοινωνία, εσείς δηλαδή που μας βρίζετε, ήσασταν τόσο ηθικοί και ευυπόληπτοι, όπως ισχυρίζεσαι, δεν θα μας είχατε ανάγκη και κανείς μας δεν θα δούλευε. Εμείς ξεπλένουμε τα δικά σας άπλυτα, βάλτο καλά στο μυαλό σου.
    Τα υπόλοιπα είναι ειρωνείες και φτηνές επαναλήψεις ανούσιων "ρητών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας τον φορτώσατε, πληρώστε τώρα !

    Ρε κουφάλες Αμερικανοί: ρίξατε -λαδώνοντας τα ξεφτιλισμένα ελληνικά ΜΜΕ, τους πεινάλες της ενημέρωσης- τον Καραμανλή. Μοιράσατε χρήμα με το τσουβάλι σε λιγδιάρηδες εκδότες, καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους για να...
    αποδομήσουν τον "κουρασμένο" και καλά κάνατε. Τα συμφέροντά σας προστατεύατε, όπως κάθε σοβαρή χώρα. Δεν θα σας χαλούσε την ησυχία ένας Καραμανλής.

    Και μας φέρατε τον Μεγάλο Στοχαστή.
    Επενδύσατε αρκετά για να τον κάνετε από Γιωργάκη, Γιώργο, αλλά ...λεφτά υπήρχαν.

    Αφού όμως, μας τον φέρατε, γιατί δεν τον βοηθάτε ; Τι έγιναν τα δισεκατομμύρια επενδύσεων που μας έταξες ρε Μπάρακ ;
    Πού είναι οι Αμερικανικές επενδύσεις ;
    Γιατί εσείς που είστε φίλοι μας, δεν βάζετε το χέρι στην τσέπη και τελικά οι μόνοι που επενδύουν είναι οι Γερμανο ί;

    σχολιανά ή χεστήρια..

    - Πόσο ζυγίζει αυτό το φόρτωμα ;

    - Θα μας δώσουν λεφτά, όταν πάρουν τα πετρέλαια για ένα κομμάτι ψωμί !

    - Αφελές. Δεν ξέρεις πως το λογαριασμό τον πληρώνει πάντα ο μα λάκας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση