GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο χρόνια από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός Θλιβερή επέτειος‏ Είμαστε που από τους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν ότι από την δυσκολία, το κακό, μπορ...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Θλιβερή επέτειος‏

Είμαστε που από τους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν ότι από την δυσκολία, το κακό, μπορεί να γεννηθεί μια ευκαιρία ή να υπάρξει τελικά ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που συνόψιζαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας στο «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία. Ίσως στην δυσκολότερη περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί άνθρωποι πίστεψαν ότι μέσα από τις δυσκολίες αυτές που είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου θα άλλαζαν και πολλά από τα κακώς κείμενα στην χώρα μας. Ήταν ίσως η ιδανική ευκαιρία για να...
διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε μπροστά ως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.
Και ποια ήταν και είναι τα κακώς κείμενα; Μα αυτά που δημιούργησαν τα ίδια τα πολιτικά κόμματα από την μεταπολίτευση και μετά. Βεβαίως η ευθύνη δεν είναι η ίδια, αλλά τι να το κάνεις αυτό; Το αποτέλεσμα μετρά πάντοτε. Η μεταπολιτευτική περίοδος στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από κρατικοποιήσεις, τις οποίες ας σημειωθεί ότι δεν τις άρχισε το ΠΑΣΟΚ αλλά η πρώτη κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με αποτέλεσμα να αρχίσει από το 1976 και μετά η γιγάντωση του δημόσιου τομέα. Το επόμενο βήμα ήταν το κομματικό κράτος, η αναξιοκρατία. Με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα γινόντουσαν ολοένα και χειρότερα για να φθάσουμε σε ένα κράτος που είτε μας αρέσει είτε όχι κύριο γνώρισμα του έχει τις κάθε είδους πελατειακές σχέσεις, την ανομία, την διαφθορά, την φοροδιαφυγή, την σήψη και την δυσωδία. Σκληρές κουβέντες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν βοήθησε ποτέ κανένα και όσο πιο ωμοί είμαστε στις παρατηρήσεις μας τόσο περισσότερο αυξάνουμε τις πιθανότητες μας να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρώτα πρέπει να παραδεχθεί κάποιος ότι είναι αλκοολικός, ναρκομανής και μετά αρχίζει η θεραπεία του…..
Στα δύο χρόνια που είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τι πέτυχε; Κατάφερε με πολύ κόπο… να τα κάνει θάλασσα. Στο εσωτερικό της χώρας οι πολίτες της να σιχαίνονται και να αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ και στο εξωτερικό να την κοπανάνε αλύπητα οι σύμμαχοι, οι δανειστές μας!!! Κατάφερε να καταστρέψει την ευκαιρία αλλαγής της χώρας, μια που δύο χρόνια τώρα ακολούθησε την αγαπημένη συνταγή των πολιτικών μας και του ΠΑΣΟΚ, τα ψέματα, τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση στόχων και να θέτουν ως πρώτο στόχο τα μικροκομματικά ή προσωπικά οφέλη!!!! Τα χαστούκια που τρώνε από το εξωτερικό είναι απανωτά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξέλιξη μόλις πριν από λίγες ώρες όπου αναβάλλεται η απόφαση για την καταβολή της 6ης δόσης!!! Μέτρα και άλλα μέτρα. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, έχουν «στεγνώσει» πια, και οι εταίροι μας τι λένε στην πραγματικότητα; Αφού χρυσώνουν στην αρχή το χάπι για τις προσπάθειες, εν συνεχεία λένε ωμά ότι η κυβέρνηση μας είναι όλο λόγια και δεν ξέρουν καν αν θα υλοποιήσουν τα μέτρα που λαμβάνουν!!!! Πάντως δεν μπορούμε να πούμε, υπάρχει και ένας που είναι αισιόδοξος και δεν είναι άλλος από τον κύριο Βενιζέλο… Ξέρετε ο «τσαμπουκάς» αυτός που «έδιωξε» την τρόικα και τώρα είμαστε τρεχάτε ποδαράκια μου……
Βεβαίως δεν φταίει για όλα το ΠΑΣΟΚ… Το χέρι μας το βάζουμε όλοι μας. Λαός, αντιπολίτευση, ΜΜΕ, οι πάντες. Οι περισσότεροι δείχνουν να μην συναισθάνονται τις κοσμογονικές ημέρες που περνάμε. Δεν μπορούν να αποκοπούν από το παρελθόν. Φαίνεται να αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες όπου οι καναλάρχες έκαναν ότι ήθελαν. Οι μιντιάρχες έπαιρναν με τις κατασκευαστικές τους το ένα έργο πίσω από το άλλο. Οι φοροφυγάδες όλο και κάποια τρύπα έβρισκαν στους νόμους για να μην πληρώνουν φόρους και αν δεν την έβρισκαν ας είναι καλά οι επίορκοι που έκαναν σκόντο, έπαιρναν λιγότερα χρήματα από όσα ήταν να πληρωθούν σε φόρους και κέρδιζαν όλοι, με μία μικρή εξαίρεση…. Το ελληνικό δημόσιο. Ακόμη και μέρος του λαού μας δείχνει να αναπολεί τις ημέρες που πήγαινε στο κομματικό γραφείο για την πρόσληψη του παιδιού του στο δημόσιο, το ρουσφέτι κλπ. Τελικά δεν θα εκπλαγούμε εάν σε αυτή την χώρα οι φοροφυγάδες, απατεώνες, όλοι οι διεφθαρμένοι γενικώς κάνουν σύλλογο και πουν: Πόσο θα μας κοστίσει αν κυνηγηθεί η φοροδιαφυγή; Πόσα δις θα πληρώσουμε σε φόρους; Μήπως είναι πιο οικονομικά να ρίξουμε την κυβέρνηση και γαία πυρή μειχθήτω; Εμείς λεφτά έχουμε!!! Σαν κάτι να μας θυμίζει αυτό από παλιά…..
Όμως σε αυτή την επέτειο το χειρότερο δεν είναι όλα αυτά που έχει κάνει, για την ακρίβεια καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ. Αν μπορεί να πιστέψει κανείς αυτόν τον ισχυρισμό!! Το χειρότερο είναι μήπως το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που αρμόζει στον ελληνικό λαό. Οι εξελίξεις θα μας δείξουν αν ισχύει αυτό που είπε ο Ταμερλάνος ότι δηλαδή «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν» ή αν όλοι εμείς θα αλλάξουμε, διορθώνοντας τα σοβαρότατα λάθη του παρελθόντος και θα αποδείξουμε το πόσο αλήθεια είχε ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος όταν έγραφε τον στίχο: Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του…. Στο χέρι μας είναι.

26 σχόλια

  1. Λεφτά υπάρχουν. Και ήτανε τα δικά μου...
    Γαμήστε τους σε κάθε γωνία, σε κάθε στενό, σε κάθε πεζοδρόμιο, όπου τους πετυχαίνετε, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ανεξαρτήτως χρώματος.

    ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να την αλλαξει οταν ο κουρασμενος και οι παρεα του ριμαξαν τα παντα.Ναχουμε και φιλοτιμο η κυβερνηση προσπαθει και εχει κανει σημαντικα βηματα και μονο το ρουσφετι που εξαφανιστηκε ειναι σπουδαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλεβουνε λεφτα ,κλεβουνε ψηφους και τη μανα τους αυτοι πουλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυό χρόνια ΠΑΣΟΚ
    Ανώνυμοι για την Ελλάδα
    http://www.youtube.com/watch?v=EIPGQO2aSXw&feature=player_detailpage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο χρονια αγωνας για τη σωτηρια της χωρας μετα τη λαιλαπα της δεξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η πασοκια ειναι χρονια,μεταδοτικη,αθεραπευτη ασθενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ4 Οκτ 2011, 6:41:00 μ.μ.

    Διαβάστε το

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/10/sygkatoikisi-papandreou-venizelou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ 5.32 ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην ακουτε την προπαγανδα τους,
    μην αγοραζετε την πραματεια τους,
    μην ψηφιζετε τους υπαλληλους τους,
    κανενα σεβασμο στους φραγκατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 6.46 Κουμπαρος του κουρασμενου εισαι και παρεξηγηθικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ.
    Εξω οι αμερικανικές βάσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ.
    Με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία,
    η Ελλάδα ΑΝΗΚΕΙ στους Ελληνες.
    Ο Λαός στην ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
    ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.
    μαζιιιιί τα φάγαμε.....
    περήφανα νειάτα...τιμημένα γηρατιά.....

    Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ


    Η πιο ευχαριστη ειδηση ειναι αυτη που ακουσα σημερα σε καποιο μπουρδελοκαναλο:
    Τα αφεντικα δεν θα δωσουν την .."αλλη δοση"δανειου στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια!!

    Μπραβοοοο.. Μπραβοοο..
    Αρχιζω και μετραω τις μερες που απομειναν στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Οχι της..εξουσιας,αυτη τελειωσε...

    Τις μερες που τα αχρηστα κορμια τους θα αιωρουνται στα ικριωμτα +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλητης εισαι δεξιο λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THN KATARA MOY NA EXETE ESEIS KAI TA PAIDIA SAS ALITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: “και του χρόνου σπίτια μας !”
    _________________________________
    Με στραμμένα πλέον τα μάτια όλων στο Θεό, δεδομένου ότι άλλη λύτρωση δεν υπάρχει…οι Βουλευτές σταυροκοπήθηκαν με δέος όταν πριν από λίγο στη Βουλή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψαλε το απολυτίκιο «Σώσον Κύριε τον λαόν Σου» κατά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη των εργασιών της Γ’ Συνόδου της Βουλής.

    Οι Βουλευτές που παρέστησαν στην τελετή ήταν οι λιγότεροι από κάθε άλλη φορά ενώ απουσίαζαν αρκετοί Υπουργοί και οι Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Παπαρήγα και Αλ. Τσίπρας.

    Στα…στιγμιότυπα καταγράφεται η στιγμή που οι «παριστάμενοι» πολιτικοί χαμήλωσαν τα μάτια (όχι βέβαια από σεβασμό, αλλά από ντροπή) μόλις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνέχισε να ψάλει «ευλόγησον την κληρονομίαν Σου». Διότι η κληρονομιά των κυβερνώντων μας… είναι η οικονομική υποδούλωση μας για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον.

    Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε μετά το πέρας της τελετής στους βουλευτές «καλή χρονιά, πολύ δύναμη και πλούσια τα έργα σας».

    Πάντως μια γυναικεία φωνή από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε με τη σειρά της «και του χρόνου σπίτια μας»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ ΤΟ Ο Ν Ε Ι Δ Ο Σ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντί δώρου για τα Γενέθλια της σημερινής Κυβέρνησης..
    Είκοσι εκατομμύρια για τα δημοσκοπικά
    οράματα του ΓΑΠ !!!!
    ====================================

    Σελίδα 30 του προσχεδίου του προϋπολογισμού: Πρόβλεψη για εκλογική δαπάνη το 2011, 20 εκατομμύρια ευρώ. Λίγο το ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι οι εκλογές του 2009 κόστισαν περί τα 150 εκατ. ευρώ.

    Αρα τι σόι εκλογές ονειρεύονται στο ΠΑΣΟΚ και έβαλαν και τέτοια μικρή δαπάνη.
    Με λίγο ψάξιμο καταλάβαμε τι θέλουν να πουν οι ποιητές. Ετοιμάζουν κάποιο από τα περίφημα δημοψηφίσματα του Γ. Παπανδρέου, γι’ αυτό και έχουν προβλέψει εκλογική δαπάνη 20 εκατ.

    Θα πληρώσουμε τα οράματα του πρωθυπουργού για δήθεν συμμετοχική δημοκρατία με 20 εκατ.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται.

    ΚΑΙ ο αυτιστικός-προβληματικός ΑΜΕΑ
    ο Μάλακξ εκ γεννετής....ακούει φωνές..!!!


    Πρωτη φορα στην ιστορια αυτου του τοπου
    και ισως παγκοσμιως
    σε κηδειες +
    να...χρησημοποιουνται πυροτεχνηματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με εμφανή πικρία ο Πρωθυπουργός ανέφερε εκτός άλλων ''ότι ο Ελληνικός Λαός ζητά να υπάρχει αίσθημα δίκαιου''!

    ....και ποιόν έχει εκλέξει ο Ελληνικός λαός να φροντίζει
    γι αυτό , τον γείτονά μου τον μανάβη ;

    Και να θέλω ειλικρινά πολλές φορές να σας πιστέψω , όλο μου το χαλάτε!

    Εκτός κι εάν πρόκειται για καλή ηθοποία την οποία προτείνω να σκεφτείτε σοβαρότατα μετά το πέρας της πρωθυπουργικής σας θητείας !

    Κακό ψόφο βρωμόσκυλο.

    Ψοφα και εμεις θα την κανουμε Εθνικη Εορτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑ$$ΟΚ..τρώγοντας..τρώγοντας..τρώγοντας μέχρι και σκατά.
    _________________________________
    Η υπάλληλος του Βενιζέλου, ανέβηκε με την υπογραφή του 4 μισθολογικά κλιμάκια
    σε 10 ημέρες...
    οι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια.

    ο Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία για το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

    Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της
    το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.

    Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.

    Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα
    να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει
    να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει
    4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)

    Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο
    12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ !!!!

    Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο
    του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!
    ------------------------------------
    θα πω το τετριμμένο αλλά σκεφτείτε να το έκανε αυτό νεοδημοκράτης υπουργός...
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη -Πανηγυρισμοι ΠΑΣΟΚ
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη
    thrakinet την 5 Οκτ 2009

    Πανηγυρισμοι ΠΑΣΟΚ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

    30 θετικές, 486 αρνητικές ψήφοι
    Όπως προβάλλεται: Όπως προβάλλεται: . . Ξυπνήστε ρε ! . _...
    ----------------------------------
    - Το δικαίωμα να αναπνέουν πρέπει να τους αφαιρεθεί !

    - Δεν είναι καθόλου μακάριοι αυτοί, οι πονηροί τω πνεύματι και σίγουρα δεν τους ανήκει καμμία βασιλεία και πολύ περισσότερο αυτή των ουρανών!

    - "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών"

    - Ο άλλος προσκυνάει τη σημαία του ΠΑΣΟΚ πάνω στην καρότσα του Datsun... αυτό είναι το επίπεδο των κομματόσκυλων τους.
    Πραγματικά θλίβομαι...

    - Πόσο μαλάκες μπορεί να νιώθουν όλοι αυτοί ?

    - Αυτος που λεει Εμπρος για ενα
    νεο 81 παρακαλω να του αφαιρεθεί το δικαιωμα ψηφου.

    - TI ZWA (opa, sorry, prosvalw ta zwa)

    - Οι φίλοι μας τα ζώα..... 1:50
    όχι εμπρός για ένα νέο '81,
    εμπρός για μισθούς του '81.
    Εσύ 0:10 που σκύβεις, μην σηκώνεσαι, έρχονται.......

    - Στις επομενες εκλογες ο μπαρμπας με το Datsun θα προσκυναει πανω σε καρο η σε ποδηλατο λογω οτι θα ειναι αφραγκος.
    H αλλη η τυπισσα λεει οτι ο Παπανδρεου ειναι 100 χρονια μπροστα, εσυ madam στις επομενες εκλογες θα εισαι 100 χρονια πισω στο βιοτικο σου επιπεδο και η αλλη η κυριουλα λεει οτι ηταν σιγουρη η αυτοδυναμια και οτι ο λαος βαρεθηκε τη δεξια και την ακριβια.

    - Κι εγω σου λεω οτι θα ειναι σιγουρη η κηδεια σου απο ασιτια απο την ακριβεια που βαρεθηκες.
    Α ρε γιουσουφακια !
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    - Οι μισοι απο αυτους πρεπει να ειναι ερπετα βολεμενα , και οι αλλοι μισοι ειναι ηλιθιοι , καθυστερημενοι........

    - Πολύ θα ήθελα να δω τα ίδια άτομα να βγουν σήμερα και να μας πουν την γνώμη τους μετά από 2 χρόνια.

    ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ....!!!!!!!!!!!!!!!
    ----------------------------------
    - Παρτε πίπες τωρα κατίνες για να ζήσετε τα παιδιά σας!

    - ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΖΩΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.

    - Δε λεω, φταινε και οι πολιτικοι,
    αλλα ΕΣΥ ρε ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ,
    ΕΣΥ τους ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΕΣΥ τους δινεις δυναμη, ΕΣΥ πανηγυριζεις σαν ΜΑΛ ΑΚΑΣ επειδη βγηκε τ
    ο κομα σου και θα παρεις το ΡΟΥΣΦΕΤΙ σου. και ΑΥΤΟΙ και ΕΣΥ ΦΕΡΑΤΕ την Ελλαδα εδω που ειναι σημερα. ΕΥΓΕ!!!!!!

    - Κοίτα τι λένε οι καραγκιόζηδες.
    Αχ και να ήξεραν τι τους περίμενε....

    - Παγκοσμια ημερα των ζωων σημερα....
    χρονια πολλα στο ΜΠΑΤΣΟΚ και σε ολα τα ζωα που πανε και ψηφιζουν πρασινους και μπλε κλεφτες....ειναι μεγαλο το ποσοστο....
    77% στις τελευταιες εκλογες.....
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΠΡΟΒΑΤΑ....!ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    - χα χα τους μαλάκες δεν ήξερε τι τους περιμένει.... ο "με το πασόκ φάγαμε ψωμί"...
    χα χα ρε τους μαλάκες....

    AYTA KAI EKATONTAΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ/ηταν ..ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΚΑΚΗ ΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ για να σας ΨΟΨΗΣΟΥΝ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια μας πολλά σύντροφοι.
    Τον Οκτώβρη του 2013,θα γιορτάσουμε
    το κλείσιμο της πιο δύσκολης αλλά και της πιο λυτρωτικής τετραετίας στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας.
    Η ανάκαμψη και η ανόρθωση του έθνους θα φέρει την υπογραφή μας κι όσοι σήμερα υβρίζουν,τότε θα αναλογιστούν πόσο σπουδαία είναι αυτή η προσπάθεια που τώρα βρίσκεται στην κορύφωσή της.
    Κάτι τέτοιες μαλακίες λένε μεταξύ τους αλλά δεν ξέρω άμα ψιλοπείθονται κι οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο διάολο και ακόμα παραπέρα:
    Και ο Τζέφρι και ο ωραίος Αντώνη..

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΌΜΜΑΤΑ Η ΊΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ

    Πουτανόπεδα και οι δυο τους. Ο ΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΗΛΗΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπάρχουν δύο κατηγορίες πρασινοφρουρών
    Οι πιό αλήτες καθάρματα και κλέφτες όπως ο Ανώνυμος 4 Οκτ 2011 5:32:00 μ.μ. που εξακολουθούν να παίρνουν χοντρές μίζες ακόμα και σήμερα την ίδια ώρα που το διανοητικά καθυστερημένο τους έχει κόψει 11/12 μισθούς απο όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Αυτοί είναι του στύλ α ο Γιώργος ο σωτήρας της χώρας που την βρήκε ισοπεδωμένη απο τον Καραμανλή οι γνωστές μπούρδες.
    Η δεύτερη κατηγορία πρασινοφρουρών είναι αυτοί που έχασαν σήμερα τις πολλές μίζες όπως παλιότερα αυτοί είναι του στύλ α αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει ξεφύγει δέν θυμίζει το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλπ κτλπ κτλπ
    Αυτά είναι τα Πασόκια οι χειρότεροι εκμεταλευτές όλα τα ζητάνε για πάρτυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2 χρόνια μαλάκας. Να μας ζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το πασοκ ξεκίνησε σαν ένα λαϊκό κίνημα που εξέφραζε την ανάγκη του ελληνικού λαού για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία. Στην πορεία μεταλλάχθηκε σε ένα συντηρητικό, κρατικοδίαιτο, νεοφιλελεύθερο κόμμα που εκφράζει το σύστημα των συντεχνιών των πολιτικών, συνδικαληστών, μιντιαρχών, και την διαπλοκή μεταξύ τους. Δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το λαό και τις ανάγκες του. ΥΠΗΡΕΤΕΙ το διεθνές σύστημα των εβραίων κερδοσκόπων της νέας παγκόσμιας τάξης. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! Σε εμάς τους Έλληνες έχει τάξει η μοίρα να κατεδαφίσουμε την παγκόσμια τάξη του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου και θα το πράξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση