GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

13 σχόλια

  1. Παπούλια δεν επιβάλετε η καταξίωση. Εσύ δεν δάνεισες στον παπά ανδρέα να φτιάξει το κολόσπιτo ; Τα πακέτα ρε πούστηδες Ντερόλ 120 δις που ήταν χορηγία που πήγαν ; Δάνεισες εσύ στον παπά ανδρέα που εκείνον τον καιρό χαρακτήρησε τον μαυράκι ότι έκανε ένα δωράκι στον εαυτό του, που ήταν 500.000.000 εκατομμύρια δραχμές βέβαια, αλλά ο μισθος ήταν τότε 45.000 δραχές και τα είδε απαξιωτικά , μα είπαμε τα πακέτα Ντελόρ!!!!!! Τι λές ρε μασκαρά ότι είσε πατριώτης !!!, τον διέψευσες τον πουρνόγερο που ξεκίνησε την καταστροφή ενός Εθους ότι ψεύδεται ; Ο κ. Στεφανόπουλος εμπνέει σεβασμό μόνον, εσύ όχι. ΠΑΡΑΤΗ ΣΟΥ, αλλά τα 360.000 ευρώ χάνονται ; ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πιό πλούσιοι στατιστικά Έλληνες
    ας έρθουν στη Μακεδονία να ζήσουν.
    Εκτός απο μαύρες πλερέζες,θα φορούν μαύρα εσώρουχα.
    Με όλο το σεβασμό στούς Κρήτες
    άλλης γενιάς που πολέμησε στο τόπο
    που ζώ,τη Μακεδονία.(ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!)
    Τώρα όμως οι συντεχνίες,τα κόμματα
    και οι συνδικάλες σας κατάντησαν
    τζάμπα μάγκες.
    Τόσο ακριβή είναι η επιβίωση,ώστε
    να καταντά κομματοκυνική?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για "αυτοκαταστροφή", μιλούσε ο Ισοκράτης (436 π.Χ - 338 π.Χ.) εννοώντας τον κίνδυνο κατάλυσης της δημοκρατίας... "όταν οι πολίτες θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία". Κάποια "σημάδια" μας το θυμίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 28 Οκτ 2011 11:29:00 μ.μ., συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Είμαστε ένας λαός που έχει γράψει σελίδες δόξας, αλλά, δυστυχώς,έχουμε και πολλούς εφιάλτες. Από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα.
    Θέλεις ένα παράδειγμα;
    Παρατήρησε έξω τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων: είναι γεμάτα από χαρτάκια που αγοράζουν τα χρυσαφικά μας!
    Οι μαυραγορίτες της κατοχής, που για ένα καρβέλι σου έπαιρναν το σπίτι.
    Από τον Ισοκράτη να πάμε σε ένα πιο "σύγχρονο", τον Απόστολο Παύλο που δίδασκε το υπέροχο "ό συ μισείς ετέρω μη ποιήσεις".
    Πώς βρε αλιτήριοι κάνετε σε κάποιους κάτι που ΔΕΝ θέλετε να κάνουν εκείνοι σε σας ;;;
    Ψιλά γράμματα θα μου πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28 Οκτ 2011 11:29:00 μ.μ.Για να μην φανή ότι παίζεις βρώμικο παιχνίδι . Εχουν ρημάξει τον τόπο στις κλεψιές και δεν είναι μόνον, υπερδανείστηκαν αδιαφορώντας που θα πήγαινε αυτή η κατάσταση, μόνον και μόνον για να καλύψουν τις υπερτιμολόγησης για να έρθει και η αμοιβή τους στην συνέχεια. Κατέστρεψαν ένα Έθνος και εσυ μένεις στην παραφιλολογία, «η αυθάδεια ως δικαίωμα» συγκρατιέμαι και περιμένω τις εξηγήσης σου. Κατέστρεψαν έναν λαό ή όχι ; Εάν δεν δώσεις εξηγήσεις σου ταιριάζει ότι είσαι ένας τιποτένιος αρχιδογλύφτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δίκιο η νέα γενιά να πενθεί για τα όνειρα που της έκλεψαν και τις ελπίδες για το μέλλον που έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 11:29

    Κάποιοι έδωσαν το κακό παράδειγμα στον λαό αλλά αυτοί είναι στο απυρόβλητο ενώ καλούν τον λαό να πληρώσει τα σπασμένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα μωρε ολοι αυτοι που το παιζουν δηθεν οτι σκιζονται για τον καθωςπρεπισμο βολεμενα κομματοσκυλα ειναι μην δινετε σημασια.
    αυτοι δεν αλλαζουν στα ντατσουν πανω με σημαιες του πασοκ θα τρεχουν μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

    ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝΕ ΤΟ ΔΆΣΟς ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΈΠΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:41:00 π.μ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 3126/2003
    ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OYTE H ZIMΠAMΠOYE ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ,ΣΑΝ ΤΟΝ 3126/2003 ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΣΤΙΣ ΔΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 'Η ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 'Η ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ελλαδα εχει καταληφθει απο ελληνες. Εξω απο την ελλαδα οι ελληνες. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    Για κακή του τύχη όμως υπήρξε εικόνα τηλεοπτική και αυτός που τον χτύπησε είναι ο Δημήτρης ΔΑλαμάγκας, στέλεχος του ΠαΣοΚ , είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα.

    Ο Δημήτρη Δαλαμάγκα δήλωσε «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία !
    Είναι αντιλαϊκή και.......... θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου !
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου !
    Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».


    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/29/2011 01:03:00 μμ
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση