GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Γ. Παπανδρέου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

«Οφείλουμε να αντέξουμε στον πόλεμο για να κερδίσει η χώρα... οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να υψώσουμε το ανάστημά μας», τόνισε ο πρ...

«Οφείλουμε να αντέξουμε στον πόλεμο για να κερδίσει η χώρα... οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να υψώσουμε το ανάστημά μας», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι δε λογοδοτούμε στους ψηφοφόρους, αλλά σε όλους τους Έλληνες και την ιστορία.
«Έχουμε μάθει από την ιστορία... Δικός μας ρόλος είναι να μην επιτρέψουμε να γίνει το ίδιο λάθος», τόνισε και χαρακτήρισε την ΚΟ πυλώνα σταθερότητας, ώστε η Ελλάδα να βγει το γρηγορότερο από την κρίση. «Χρειάζεται όλοι να καταλάβουμε τις ευθύνες μας, και πολίτες και επιχειρηματίες και δικαστές», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ εξαπολύοντας πυρά κατά των δικαστών είπε: «Μιλάνε για...
 οικονομική κατοχή. Αυτή θα τη παλέψουμε όταν όλοι καταβάλουν τον οβολό τους. Και οι Δικαστές».
«Κάποιοι καλλιεργούν μίσος και πατριδοκαπηλία», είπε και έκανε λόγο για πανδημία που δε θα αφήσει τίποτα όρθιο, ενώ επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση, λέγοντας ότι «έφυγε αφού διέλυσε τη χώρα και την άφησε ανοχύρωτη σε μία χώρα που έμπαινε στη χειρότερη κρίση».
Αναφερόμενος στο «κύμα» καταλήψεων, ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε εάν η διάλυση της χώρας θα μας βοηθήσει να φύγουμε από την επιτήρηση. Μας κατηγορούν ότι δε διαπραγματευόμαστε... Σοβαρά; Πού τα βρήκαμε τα 110 δισ. για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις; Μας τα χάρισε κανείς αυτά; Δε διεκδικήσαμε; Δεν πετύχαμε; διερωτήθηκε και τόνισε ότι δεν μπορούν να μας κατηγορούν αυτοί που δε διαπραγματεύτηκαν ποτέ στο εξωτερικό.
«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν το καθήκον τους, αυτό είναι πατριωτισμός, η ΚΟ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», πρόσθεσε και σημείωσε: «Ο πραγματικός εχθρός δεν είναι μία κυβέρνηση που πασχίζει να βάλει τάξη, πραγματικός εχθρός είναι ενωμένοι να φτιάξουμε μία νέα πατρίδα».
Ακόμα, ο πρωθυπουργός τόνισε με νόημα ότι «το συμφέρον των τραπεζών δεν ταυτίζεται πάντα με το συμφέρον της χώρας, αλλά το συμφέρον της χώρας είναι στα σταθεί στο ύψος των εθνικών περιστάσεων» και  διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να καταρρεύσουν οι τράπεζες. «Μπορεί οι θέσεις κάποιων να καταρρεύσουν, αλλά οι τράπεζες όχι γιατί εμείς θα το εγγυηθούμε».
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό που χρωστά, χωρίς να τον κατονομάσει. «Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τράπεζες που δίνουν δάνεια σε τηλεοπτικό σταθμό που χρωστά 500 εκατ. ευρώ και να μη δίνουν δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις;» διερωτήθηκε.
Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη όλων των κομμάτων ώστε να πάμε ενισχυμένοι στη διαπραγμάτευση της Κυριακής. «Κάθε άρθρο του πολυνομοσχεδίου αποτελεί ένα επιχείρημα και μία δέσμευση προς τους εταίρους μας... Η ψηφοφορία της Πέμπτης θα πρέπει να είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε».
Πηγή: http://www.skai.gr/

20 σχόλια

  1. Θα ήθελα να ενημερώσω για ένα 16χρονο παιδί που βρίσκεται στην (Β ΜΕΘ) εντατική του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, μετά από το συγκεκριμένο τροχαίο που έγινε προχτες το απόγευμα .


    Χρειάζεται επειγόντως αίμα. Οπότε, ΟΣΟΙ μπορείτε να δώσετε αίμα θα μας
    βοηθήσετε πάρα πολύ.
    Το όνομα του παιδιού είναι Αβραμίδης Αντώνης
    Η αιμοδοσία μπορεί να γίνει σε όλα τα νοσοκομεία..
    ΕΠΙΣΗΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για να γνωρίζει και η
    οικογένεια.


    tilefwno 6976083058.to paidi 8a kanei tin 2 epembasi tin tetarti kai xriazete poli aima.sas parakalw anebasteto kai ipostirikseto.katanow tin stiriksi tn dimosiografwn gia tin apergia,alla apergies exoume polles zoi mono mia..........euxasristw



    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    "Άμεση ανάγκη για αίμα έχει ο 15χρονος Αντώνιος Αβραμίδης του Αλεξίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

    Ο 15χρονος νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ήδη του έχουν χορηγηθεί 70 φιάλες αίματος.

    Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου να σωθεί ο Αντώνης, ας επικοινωνήσει με το νοσοκομείο στο τηλέφωνο: 2313307000."

    Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

    Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=40896:-16-&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1bAcOVpQ4
    Seleo.gr News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αλλά το μεγάλο λάθος τους είναι που δεν βγαίνουν να κατονομάσουν επακριβώς το τι συμβαίνει και το τι έχει γίνει από όλους τους προηγούμενους.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ
    Άντε λοιπόν, θάρρος, πέστε μας, κατονομάστε και τιμωρήστε και ΙΣΩΣ και εμείς συνδράμομε εάν μας πείσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια έκληση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παπουτσή:
    "Παρακαλούμε να δώσετε εντολή για αυτοσυγκράτηση των ΜΑΤ, γιατί σε περίπτωση που υπάρξει θύμα ( και οι άνθρωποι πλέον λόγω φτώχειας, ανέχειας, αγωνίας και ελλειπούς διατροφής είναι ιδιαιτερα ευάλωτοι ώστε να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος), θα δημιουργηθούν νέα Δεκεμβριανά.
    Σας παρακαλούμε θερμά να σκεφθείτε όχι μόνο το "ΤΩΡΑ", αλλά και το "ΜΕΤΑ"."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διορθώνουμε στο προηγούμενο:"Έκκληση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραμανλής ΤΟΤΕ:
    «Τόσο οι επόμενοι μήνες, οι δύσκολοι μήνες που έρχονται,
    όσο και το αύριο του τόπου μας εξαρτώνται από την υπευθυνότητα όλων μας, πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων

    Μασκαράς ΣΗΜΕΡΑ:
    «Χρειάζεται όλοι να καταλάβουμε τις ευθύνες μας, και πολίτες και επιχειρηματίες και δικαστές και ΜΜΕ μικρά και MEGA»

    ΚαραμανλήςΤΟΤΕ:
    «Ο κος Παπανδρέου παραδέχεται ότι είναι ανάγκη να περιοριστεί το έλλειμμα, αλλά δεν λέει, πώς θα το μείωνε. αφού εκείνο που λέει, είναι πώς θα το αυξήσει»
    «Ένα είναι βέβαιο. Τάζει σε όλους λαγούς με πετραχίλια. Μοιράζει επιταγές που είναι ακάλυπτες. Ο δρόμος που δείχνει είναι αδιέξοδος. Οι εξαγγελίες του οδηγούν σε περιπέτειες, που δεν αντέχει ο τόπος."

    Καραγκιόζης ΣΗΜΕΡΑ:
    Μας κατηγορούν ότι δε διαπραγματευόμαστε... Σοβαρά; Πού τα βρήκαμε τα 110 δισ. για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις; Μας τα χάρισε κανείς αυτά; Δεν τα δανειστήκαμε;

    Καραμανλής ΤΟΤΕ:
    «Δεν έχετε πολιτικές κ.Παπανδρέου, πείτε έστω και ένα μέτρο που δεν ηχεί ευχάριστα για να αποκτήσετε αξιοπιστία»

    ΙΟΥΔΑΣ ΤΩΡΑ
    Ιδού το μέτρο μας
    Η ψηφοφορία της Πέμπτης θα πρέπει να είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τους φόρους και τα λουκέτα ώστε να μπορούμε να πουλάμε Ελλάδα και συγχρόνως να διαπραγματευόδανειζόμαστε».

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διανοητικά καθυστερημένε πρωθυπουργέ της χούντας του ΠΑΣΟΚ μήν τολμήσεις να διατάξεις και σήμερα τα ΜΑΤ να χτυπήσουν διαδηλωτές θα είναι η τελευταία σου σκέψου το καλά ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ !!ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    σαν τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΙ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρατικοποιηση ολων των τραπεζων για ενα ευρω.
    τσογλανια τραπεζιτες,επιχειρηματιες,
    πουτανες αναλυτες,δημοσιογραφοι,
    πουλημενοι καθηγηταδες,συνδικαλιστες,πολιτικοι,
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ!
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοι δεν ηταν που απαιτησαν και πηραν 200.000 αναδρομικα απο τον Καραμανλη γνωριζοντας οτι η Ελλαδα ειναι στο χειλος του Γκρεμου οικονομικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήμερα και αύριο θα γίνει το άτυπο δημοψήφισμα. Σήμερα και αύριο θα μιλήσει ο λαός και "οργή λαού οργή Θεού".Αυτό το ξέρουν καλά οι κυβερνώντες και οι παρακυβερνώντες...Γιατί δεν σταματούν να μας εξεφτελίζουν και να εξεφτελίζονται; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το μαύρο δεν γίνεται άσπρο...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οριστική ρήξη Σαμαρά-Παπανδρέου"
    ---------------------------------
    «Άγρια» συνομιλία Παπανδρέου-Σαμαρά πριν από λίγο μετά από ένα μαραθώνιο διαρροών και κατηγοριών. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τον συνοδεύσει στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής κάτι που όπως βγαίνει από τη Νέα Δημοκρατία, δεν το ζήτησε χτες στη συνάντησή τους.

    Ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε με έντονο ύφος
    κάθε τέτοια προοπτική λέγοντας χαρακτηριστικά .. «ότι ένας Πρωθυπουργός και ένας Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάνε μαζί για να ζητήσουν κάτι έχουν χαράξει μια κοινή εθνική γραμμή και πάνε να τη διαπραγματευτούν..

    Εσύ δεν παρουσίασες τίποτα τέτοιο ούτε σε μένα αλλά ούτε στους υπουργούς σου.
    Εδώ δε συμφωνείς με τους υπουργούς σου.
    Δεν έκανες καν τον κόπο να δώσεις τις επιστολές που σου ζητήσαμε. Θέλεις να νομιμοποιήσεις αυτά που εσύ έχεις συμφωνήσει, όλα αυτά δεν είναι παρά ένα επικοινωνιακό κόλπο για να καλύψεις της αποτυχία σου.

    “Όταν ένας Πρωθυπουργός και ένας αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνε μαζί σημαίνει ότι εμφανίζονται στους ξένους με μια κοινή θέση για κάτι που ζητάνε ή διαπραγματεύονται.

    Εσύ τις ζητάς ;
    Τι εθνική γραμμή έχεις ;
    Μου έδωσες χθες καμία εθνική γραμμή;....”

    Εγώ δε θα συμφωνήσω ποτέ σε καταστροφικές λύσεις και παρασκηνιακές συμφωνίες.
    Σε τελευταία ανάλυση θέλεις μαζί σου αυτόν που εσύ αποκάλεσες συκοφάντη.

    Δε θα υπονομεύσω εγώ τη μόνη εναλλακτική λύση που έχει η χώρα.
    Η Δημοκρατία πρέπει να έχει εναλλακτικές λύσεις»....

    ΜΠΡΑΒΟ
    ΠΡΟΕΔΡΕ Α Ν Τ Ω Ν Η

    ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΤΟΝ clown... ΤΟΝ ΛΗΓΜΕΝΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ....ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    Δοκίμασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Βάλτο στον κώλο σου, μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 19 Οκτ 2011 3:07:00 μ.μ.

    THA THN PAROUME THN PATRIDA MAS PISO STA XERIA MAS KAI TOTE THA DHTE TI THA PATHETE KAI PWS THA TREXETE PISW STIS SKATOPATRIDES SAS.... DEN THA ARGISI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση