GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η εγχώρια διαπλοκή προστάζει...

Από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα για τις πολιτικές εξελίξεις Μπροστ...

Από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα για τις πολιτικές εξελίξεις
Μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο του μνημονίου και στο κύμα αγανάκτησης του λαού η εγχώρια διαπλοκή προστάζει τον Πρωθυπουργό, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά με περισσό θράσος ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να...
 παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση και να δημιουργήσουν διάδοχο κυβερνητικό σχήμα που θα εφαρμόσει το μνημόνιο ερήμην της λαϊκής εντολής.
Βάζουν την ίδια τη δημοκρατία στο απόσπασμα προκειμένου να σώσουν εαυτούς και αδιαφορούν για τη χρεοκοπία του λαού μας και της χώρας μας.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιτρέψει την κακοποίηση της δημοκρατίας και τη διάλυση της κοινωνίας.
Όλοι μας, από τον τελευταίο εκλεγμένο εκπρόσωπο ως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχουμε χρέος να αποτρέψουμε την καταστροφή και να προστατέψουμε τη δημοκρατία έξω από αιχμαλωσίες και δουλείες συμφερόντων και πολιτικών παρασκηνίων.
Οποιαδήποτε άλλη επιλογή πέραν της άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία θα αποτελεί συνειδητή επιλογή εκφυλισμού της δημοκρατίας.

24 σχόλια

  1. Η ένταση του πόνου
    εξαρτάται από το βαθμό αντίστασης
    που σου φέρνει ο φόβος της ήττας,

    όμως οι πράξεις σου στη συνέχεια πάντοτε
    προσδιορίζουν με ακρίβεια την καταγωγή του.

    σε μπέρδεψα λιγάκι mr Cheaprat ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΗ ΤΟ ΟΡΙΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζησει ο Εθνικος Στρατος


    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!
    ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ…..

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκλογες.
    οι πασοκοι ειπαν ψεμματα για ολα,και συνεχιζουν να λενε.ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:10
    πασοκος ,πονηρος κιαγραμματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα χεστε τον αυτον τον μαλακα..
    Πως τη ειδε τωρα και τη ..βλεπει ..πρωθυπουργος(?) κανεις δεν ξερει..
    Σου λεει αφου το κωλοχανειο πασοκ εγινε κυβερνηση και πρωθυπουργος ενα ηλιθιο ελληνο-αμερικανι-πολωνακι γιατι οχι και γω??
    Ο συλλογισμος σωστος αλλα...

    Υ.Γ
    Δεν μπορω να δωσω μια εξηγηση ομως σε τι σκοπευει η νεκρανασταση του βλαχαδερου "τσοβολα δωστα ολα"..
    Σκεφτηκα σκεφτηκα ..Αδυνατον .
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ καμμια λογικη αιτια..

    Παντως κατι τρεχει.. ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται τυχαια στα μπουρδελοκαναλα..
    Και αυτο το βλαχαδερο τσοβολα το ειδα τρεις η τεσσερες φορες στα καναλια να ..υπερασπιζεται το "εργο του" !!!!

    Ω! και μιλαμε για την 8ετια 81-89 πιο γνωστη ως "καταραμενη οκταετια" οπου η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (πρωτης γενιας) διελυσε την ελληνικη κοινωνια και κατεστρεψε (ανεπανορθωτα) την Ελλαδα ..
    Και μιλαει ο εριφης ,το τυρογαλο τσοβολας για ..μειωση της ανεργιας!!
    Οταν ο καθε αφισσοκολλητης "εμπαινε" στο δημοσιο ..
    Οταν η Ολυμπιακη απο 3000 εργαζομενους εφτασε την καταραμενη οκταετια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια τις 14.000 ΟΛΑ πασοκοσκυλα,..
    Οταν οι βιομηχανιες "βαπτιστηκανε" προβληματικες και επιδοτουνταν απο τα λεφτα της "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο" εχοντας "χωσει" εκει ολα τα αχρηστα πασοκοσκυλα με μισθο ηγεμονα και χωρις να κανουν τιποτα ..

    Α! Μεγαλε Γ.Παπαδοπουλε σηκω απο το ταφο σου..
    Εχεις πολυ δουλεια να κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS
    8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KOYMOYNIA PARTI TA SFYROUDREPANA KI BALTI TA STOUN KOLOU SAS: OX ZT´BOULH DEN 8A MPITI ALA SAS BLEPOU GIA KANA HRIMONHSI, N´ALA§TI KI LIGO KLIMA GIATI POULI AERA PIRATE TORA TILIFTEA:

    MI POYLI AGAP
    H TSELIGAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    Προσοχή στο καλσόν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TI GINETAI ME SENA RE_ 18 Οκτ 2011 9:51:00 π.μ. POYTRAKI EISAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OYRE TINI TOYTOYS MI TO SKATO T´MITANAST?
    KOYMPLI§IKOS, XAMENOYS H MALAKAS?
    DEN BRISKITI KANENS XRISTIANOS NA TON GAMIS GIA NA HSYXASOUMI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αριστεροφασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κωλοπαίδι της… καταστροφής.
    -------------------------------


    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κουλούρη, τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΕΛΙΣΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΛΕΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΙΠΑΤΕ? ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ Ε? ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα παλιόσκυλο, γεννημένο σε σαλόνια, γαυγίζει από βίτσιο. Μακάρι να μην ήταν σχέτο γαύγισμα! Αλλά έχει μαζί του και κοπρόσκυλα και βρωμόσκυλα που μπερδεύτηκαν και γίνανε κουβάρι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Ένα κουβάρι ποτισμένο στη ανοησία που κυλά στους δρόμους και μπερδεύβει τον κόσμο. Κλωτσάτε το. Μη σας ζαλίζει τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1990-ΣΗΜΕΡΑ
    Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ΜΕ ΤΟ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o laos den ksexna kai pasok kai deksia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μισώ αυτούς που ρίχνουν φόλες στα ζώα, ακόμη και στα πασόσκυλα. (Και στα ΝΔόσκυλα). Γιαούρτια με πήλινο κεσεδάκι που λέει και μια φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΒΕΒΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΣΤΟ 35%. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 25. ΟΣΟ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση