GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδελφή του πρώην βουλευτή...

Από το http://www.dake-elta.eu/ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ) ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Ε. Μ. ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΙΑ...

Από το http://www.dake-elta.eu/

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ) ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Ε. Μ. ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΤΑ
Κάτι η «CORNERSTONE»*, κάτι το «OPENGOV», κάτι οι προηγούμενες θητείες σε μεγάλες Εταιρείες ( και στον ΟΤΕ ), δώσανε στον ΕΛΤΑ μια καινούργια πρόσληψη ανώτατου Επιχειρησιακού Στελέχους !
Η Κα Σούλα Κηπουρού - Έβανς προσλαμβάνεται ως...
 Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Δικτύου Λιανικής του ΕΛΤΑ!
Εμείς ελπίζουμε, αφενός μεν επιχειρησιακά να παρουσιάσει έργο, αφετέρου δε ως Διευθυντικό στέλεχος, να μοιάζει στον αδελφό της και να μην έχει τη « μαλακιά μέση », που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει πολλά από τα μετακλητά στελέχη του Οργανισμού!
Να μην έχει δηλαδή τα ελαττώματα προκατόχων που άφησαν εποχή για την ανοησία και τα «τερτίπια» τους!
* Εταιρεία επιλογής Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

16 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Kοιτάτε ρε σεις σκατοβλαχόφατσα και βγάλτε συμπέρασμα...
    2)Το εν λόγω βλαχαδερό χρέωνε στον ΟΤΕ, όταν ήταν και εκεί αργόμισθη, την αγορά των παπουτσιών των παιδιών της, σύμφωνα με ομολογίες πρασινιρουφιάνων που ήταν τότε βαστάζοι της.
    3)Άντα και γαμήσου παλιομαλάκα με τον ανίκανο γόνο του μπινέ που οι προσκυνημένοι του τον ονόμασαν "εθνάρχη", αυτόν που έδωσε δύο φορές την Κύπρο στους απέναντι (1959 και Αύγουστος '74).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:31:00 ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ "ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ"
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΛΤΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΟΥΡΑΠΕΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέμε λοιπόν όχι.. Δεν μας αξίζει μια τέτοια Ελλάδα για εμάς και τα παιδιά μας..
    Πέστα Χρυσόστομε.
    Πέστα λεβέντη μου.
    Πέστα σωτήρα μας...


    Ψηφίζω Γιώργο Κουτρουμάνη.
    Λέμε λοιπόν όχι..
    Δεν μας αξίζει μια τέτοια Ελλάδα


    TheArestos Φόρτωση...1067
    ΥοuTube
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html..


    - Εγώ θα τον ξαναψηφίσω, είμαι μαζόχας. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΨΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!

    - ΠΑΣΟΚΙΑ θα σας λιώσουμε!
    Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε όλοι οι Έλληνες (ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΙ
    και μή )....ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Καλόοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γέννησαν μίσος και ετοιμάζονται να το εισπράξουν + + + + + +

    Η οικογένεια Παπανδρέου αρχίζει πλέον να νιώθει την καυτή ανάσα του πολιτικού τέλους.
    Η αίσθηση ότι από στιγμή σε στιγμή θα σκάσει ένα τσουνάμι αποκαλύψεων είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.
    Το διαισθάνονται και οι ίδιοι, γι αυτό και οι σχετικές οδηγίες για την αύξηση της δοσολογίας βίας στις καταστολές των πολιτών που....
    διαδηλώνουν.

    Κάθε βράδι μετά από μια επιτυχημένη καταστολή του πλήθους, ο Παπουτσής επικοινωνεί με το Καστρί και αφού περιγράψει τη κατάσταση δέχεται τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια.
    Οι σχετικές συνομιλίες δεν καταγράφονται μόνο στο υποσυνείδητο των δύο αλλά το «αποτύπωμά» τους παραμένει και κάπου «αλλού».
    (Ο πρωθυπουργός λησμόνησε γρήγορα τα «νεκρά» τηλέφωνα της κατοικίας του, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.)
    Είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν μυστικά και έχουν οικειοποιηθεί, στη μνήμη τους, ντοκουμέντα από το οικογενειακό παρελθόν.

    Στο σπίτι των Παπανδρέου μπαινόβγαιναν άνθρωποι όπως ο Αντώνης Λιβάνης και ο Κώστας Λαλιώτης. Ο Λαλιώτης σας θυμίζουμε ότι αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη «17 Νοέμβρη», στη Γραμματεία του Κινήματος.

    Το περιοδικό «Επίκαιρα», ιδιοκτησίας Λιβάνη και Λαυρεντιάδη, αφού ολοκλήρωσε την επιχείρηση "Δολοφονία Καραμανλή" κυκλοφορεί με αποκαλύψεις για το ρόλο του Παπανδρέου στην περίφημη υπόθεση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη κι όχι μόνο.

    Στην ουσία δίνει στεγνά τον γιο
    του Ανδρέα._______________________
    Με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη συνεργάζεται ο Κώστας Λαλιώτης,
    το προσωπικό τσιπάκι του οποίου θα ζήλευε και ο Έντγκαρ Χούβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αίφνης οι παλαιοί φίλοι που κατέχουν το μυστικό του «οικογενειακού»-Παπανδρεικού Δισκοπότηρου απελευθερώνουν τις «αναμνήσεις» τους και αυτές ξεχύνονται- άγρια άτια στην ατμόσφαιρα.
    Δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας που μιλάει ανοιχτά για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της χώρας με τον Παπανδρέου σε ρόλο ντίλερ.
    Είναι το γεγονός ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μοναχική καταγγελία του Πάνου Καμμένου-η εμπλοκή της οικογένειας σε σκοτεινές μπίζνες με τη χρεοκοπία της χώρας-αρχίζει να αποκτά μυθικές διαστάσεις.
    Ο αστικός μύθος του οργανωμένου ξεπουλήματος της χώρας αποκαλύπτει όλο και πιο πολλές αληθοφανείς πλευρές του, λες και μέρα με τη μέρα συμπληρώνεται ένα εφιαλτικό παζλ για την ιστορική πολιτική οικογένεια.

    Τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από το Καστρί και ο ΓΑΠ, από ένστικτο,
    το διαισθάνεται.Άλλωστε έχει ζήσει από πολύ κοντά την κολασμένη πτώση του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και την εποχή του Ωνασείου.
    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψηλαφούν τον δικό του ρόλο σ’ εκείνη τη συγκυρία.
    Αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τα μηνύματα μόνο φιλικά δεν είναι για έναν πρωθυπουργό που πολλοί τον αποκαλούν «Αμερικανάκι».
    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι
    πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει να πατήσει το πόδι του στην Αμερική από την εποχή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν.

    Τι φοβάται ο ΓΑΠ και δεν ταξιδεύει στις ΗΠΑ ; Πόσο καιρό έχει να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Μπαράκ Ομπάμα ; Μέσα σε 2 χρόνια, αυτά της εξουσίας, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του φαίνεται να έχουν «αλλάξει».

    Οι Παπανδρέου, για όσους τους γνωρίζουν, είναι πλέον «άλλοι» άνθρωποι.Μόνο ένα πράγμα παραμένει ίδιο, βαθιά ριζωμένο μέσα τους:
    Το ΠΑΣΟΚ μας ανήκει κι εμείς είμαστε αυτοί που θα του βάλουμε
    το λουκέτο, οι σκηνοθέτες που θα ρίξουμε τους τίτλους τέλους στην οθόνη.

    Το ζήτημα πλέον είναι αν θα προλάβουν ακόμη και αυτό.......
    Το ΠΑΣΟΚ για τη συνείδηση των πολιτών είναι το κόμμα της μεγάλης προδοσίας, αυτό που παρέδωσε τη χώρα και τις ζωές τους στη κόλαση.

    Ακόμη και οι 154 βουλευτές του γνωρίζουν πως ελάχιστοι από δαύτους θα επιβιώσουν την επόμενη μέρα.
    Με τη ψυχολογία του "όλοι μαζί", έχουν ταμπουρωθεί πίσω από τον Βασιλιά της Βίας Χρήστο Παπουτσή και ψηφίζουν αφουγκραζώμενοι τα ανοιγμένα κεφάλια των διαδηλωτών εκεί έξω, με την ψευδαίσθηση ότι
    θα διασωθούν οι ίδιοι.

    Οι πιο ανόητοι από τους δελφίνους του ΓΑΠ-υπάρχουν και τέτοιοι-πυκνώνουν τα πάρε δώσε σε βίλες και θαλαμηγούς των γνωστών σεσημασμένων και απαξιωμένων ιδιοκτητών των ΜΜΕ ελπίζοντας στην στήριξή τους.

    Σε αυτό το σημείο έχουν την κατανόησή μας, τη συμπάθειά μας.
    Είναι ανθρώπινο να μην αντέχουν στη θέα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
    που έρχεται κατά πάνω τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΠΩΣΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΨΩΛΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες ;
    Oι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια

    Η υπάλληλος του Βενιζέλου, ανέβηκε με την υπογραφή του 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες... οι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια

    Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία για το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

    Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την....σύμβαση.

    Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.

    Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει 4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)
    Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο 12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ!!!!

    Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξεπουλημενα τσογλανακια του μεγκα-αλτερ-σκαι...
    πουτανες αρθρογραφοι στα εγκυρα κιτρινοφυλλα..
    συμβουλοι επιχειρησεων,πολιτικων,τραπεζων,σωματειων...
    τραπεζιτες,επιχειρηματιες,εισαγωγεις,χονδρεμποροι,λιανεμποροι,σωματεμποροι...
    ο μπαρουφακης...

    τα καλυτερα εμετικα για βουλιμικες που αγαπουν τη σιλουετα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος μαλάκας
    ποιος παλιομαλάκας
    ποιος τρόμπας ......του Υπουργείου Οικονομικών
    το σκέφθηκε αυτό... !!!!

    να βάλει 13% ΦΠΑ στην γλυκιά μπουγάτσα,
    και 23% στην αλμυρή.".

    Πώ πω !

    Τόοοοοσσσσσσοοοοοοοοοοοο
    ρε σαλταρισμένοι !!!

    ΟΙ 90 Παστόκοι σύμβουλοι των 5.000 ευρω του Χοντρομαλάααακαααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα εισπρατουν 23%,θα αποδιδουν 13%.ολη η προσπαθεια του πασοκ ειναι να προστατεψει απο την τροικα , με παρομοια κολπακια, την τσογλαναρια του 20% των ψηφοφορων που ειναι η σκληρη του βαση.
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κλασικοι αχρηστοι ελληνες επιχειρηματιες:το κρατος να δημιουργησει ζητηση,το κρατος να φτιαξει υποδομες,το κρατος να φροντιζει για υγιεις και μορφωμενους εργατες,το κρατος να ριχνει τους μισθους,το κρατος να κρατησει κλειστη την αγορα,
    ενω ο αχρηστος φραγκατος θα πουλαει σαπακια,θα κονομαει,θα επιδοτειται,και δεν θα πληρωνει φορους.
    ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    ΑΛΛΟΊΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΈΞΩ ΠΑΡΆ ΤΗ ΜΌΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση