GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει: Η αυτοκρατορία έρχεται...

Toυ Νίκου Κοτζιά Θα μιλήσω αυστηρά επιστημονικά . Χωρίς συναισθηματισμούς, άμεσες πολιτικές αξιολογήσεις και μεταφορικές εικόνες. Η θέση τ...

Toυ Νίκου Κοτζιά

Θα μιλήσω αυστηρά επιστημονικά. Χωρίς συναισθηματισμούς, άμεσες πολιτικές αξιολογήσεις και μεταφορικές εικόνες. Η θέση της Ελλάδας στον κόσμο χειροτερεύει. Μειώνεται η κυριαρχία της και ξένοι επίτροποι ελέγχουν την οικονομία. Οι κυρίαρχες δυνάμεις κάνουν σαν να μην καταλαβαίνουν. Θυμίζουν εκείνους τους λίγους από τους 526 Ινδούς Μαχαραγιάδες –πρίγκιπες που παρέδωσαν την Ινδία πρώτα στις υπερεθνικές επιχειρήσεις των βρετανών και κατόπιν δέχτηκαν να γίνει η Ινδία αποικία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. 340.000.000 ινδοί διοικούνταν από 12.000 βρετανούς, κύρια Σκοτσέζους. Σε αναλογία, για την Ελλάδα που έχει σήμερα ακριβώς 31 φορές λιγότερο πληθυσμό, θα...
ήταν 387 επίτροποι, υπάλληλοι της Αυτοκρατορίας. Δηλαδή, όσοι συντόμως θα είναι οι υπάλληλοι της τρόικας και των υπό τον κ.Ράιχενμπαχ επιτροπών.
Ίσως, κάποιος θα υποστηρίξει ότι είναι υπερβολή να συγκρίνουμε την ΕΕ και τη σημερινή Γερμανία με τις δομές της Β’ Βρετανικής Αυτοκρατορίας πριν από 250 χρόνια. Ασφαλώς δεν είναι τα ίδια πράγματα, αλλά από την άλλη, το σίγουρο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια αυτοκρατορία εν τω γίγνεσθαι. Και αυτό διότι η αυτοκρατορία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την διαβάθμιση δικαιωμάτων όσων κατοικούν σε αυτήν, καθώς και των διαφορετικών εθνολογικών – γεωγραφικών χώρων. Πολιτικές ενότητες, σαφώς μικρότερες από την κάθε φορά αυτοκρατορία, όπως ήταν η Ρώμη, η Αγγλία και αργότερα τα βρετανικά νησιά, η Πορτογαλία (εκτός από την περίοδο που μεταφέρθηκε η έδρα της αυτοκρατορίας στην Βραζιλία), διοικούσαν πολύ μεγαλύτερες περιοχές και πληθυσμούς. Ταυτόχρονα, σε όλη την έκταση της αυτοκρατορίας εφαρμοζόντουσαν το ίδιο δίκαιο και κυκλοφορούσε το ίδιο νόμισμα.
Σήμερα στην ΕΕ, έχουν παραβιαστεί πολλαπλά θεμέλια στα οποία εδραζόταν ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της. Πριν από όλα, έχει παραβιαστεί η αρχή της ισότητας και ισονομίας ανάμεσα στα κράτη-μέλη της. Δεν είναι απλώς ότι κάποια κράτη είναι πλουσιότερα, μερικές φορές πολυπληθέστερα και με μεγαλύτερη ισχύ εντός της ΕΕ, καθώς και με χρηματοπιστωτικό πλεόνασμα, ενώ άλλα έχουν ισχνότερη οικονομία, ελλείμματα, ακόμα και μικρότερο πληθυσμό. Το κύριο είναι ότι σήμερα μετρά όλο και περισσότερο το οικονομικό βάρος και ισχύ που διαθέτει κάθε κράτος.
Στο όνομα της κρίσης προωθείται μια αυταρχική αναθεώρηση των συνθηκών. Σε αυτή δεν προβλέπεται μόνο η δημιουργία ενός συστήματος ευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης, αλλά και ο αυστηρός έλεγχος των κρατών-μελών με υψηλά χρέη. Αυτά θα ελέγχονται και θα διευθύνονται με επιτροπάτα, ιδιαίτερα ως προς τα δημοσιονομικά. Δηλαδή, θα διαμορφωθούν πεδία και σφαίρες δράσης, όπως ήδη παρανόμως συμβαίνει στην Ελλάδα, στα οποία δεν θα λειτουργεί η δημοκρατία για τους πολίτες των χρεωμένων κρατών. Επίσης, το κοινοβούλια θα χάνει τον σκληρό πυρήνα κυριαρχίας του, δηλαδή, τον έλεγχο επί του προϋπολογισμού. Με μοχλό τα χρέη, θα διαμορφωθούν διαφορετικές ταχύτητες θεσμών, δικαιωμάτων, κυριαρχίας. Δηλαδή, θα συγκροτηθεί μια άτυπη θεσμικά νομιμοποιημένη αυτοκρατορία με τους έλληνες πολίτες να είναι περιορισμένων δικαιωμάτων.
 Η γέννηση της Αυτοκρατορίας δια μέσου των χρεών οδηγεί την Ευρώπη να διολισθαίνει όλο και περισσότερο προς την αυταρχική δημοκρατία. Αν δεν το καταλάβουμε, τότε στο όνομα της σωτηρίας από την οικονομική χρεοκοπία που έτσι και αλλιώς έρχεται, θα έχουμε να κάνουμε με την χρεοκοπία της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως δημοκρατία και ως κυριαρχία. Με μια, δηλαδή, καταστροφή ιστορικών διαστάσεων!

17 σχόλια

  1. Ναι, αλλά με τις κοσμοσφαίρες του Λιακόπουλου η Ελλάδα θα αντεπιτεθεί! Πίσω λαμόγια και σας φάγαμε( μαζί τα φάγαμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουραδόλάτρη, ΠΟΥΤΣΑ σε ταΐζουν ,
    με το μισθό σου την μανά σου θα γαμάω ,
    Την πούτσα μου θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την ΨΩΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    να σε λένε μπεσαλή και της μαμάς σου το μουνί .
    Φάε τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τα δυο
    και όλοι σε θα λένε,
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙ?.
    Φάε εσύ τώρα πούτσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ,
    και να πείς ευχαριστώ , ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω τι θα λέτε όταν στο τέλος ο ΓΑΠ θα πετύχει εκεί που απέτυχε η ιστορία !

    Πολλοί λένε ότι ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, άχρηστος, συμφεροντολόγος κλπ. Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι σοσιαλιστής, ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστική, ότι θα αποτύχει, ότι θίγονται τα σοσιαλιστικά τους αντανα κλα στικά κλπ.

    Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του ΓΑΠ είναι απίστευτη και άφταστη.

    Είναι από τους πιο ικανούς πολιτικούς του κόσμου, και είναι πραγματικός διανοητής και ουσιαστικός ιδεολόγος, και δικαίως είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Γιατί, εκεί που απέτυχαν πολιτικοί, ηγέτες, αγωνιστές, συνδικάτα, λαοί, υπερδυνάμεις, συστήματα και φιλόσοφοι, πέτυχε αυτός:

    Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η σοσιαλιστική μετάβαση της Ελλάδας και θα είμαστε έτοιμοι για τον κομμουνισμό, αφού
    δεν θα υπάρχουν πια ιδιώτες και ελεύθερη οικονομία
    δεν θα υπάρχει πια καμια εθνική κυριαρχία
    και το ΚΚΕ θα είναι κόμμα εξουσίας!!

    Συγχαρητήρια Πρόεδρε!


    ο Κακαουνάκης εκ του Τάφου +
    σε περιμένουμε Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με δυο λόγια δηλαδή κύριε Κοτζιά
    μας λέτε πως πάλι οι ξένοι θέλουν το κακό μας;
    Τι φοβερή αδικία . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

    ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

    Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Νικος Πασοκ

    30 Οκτ 2011 1:05:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρεεε

    θελουμε να διαβασουμε δρ Κουτσουκο που τα λεει εξω απο τα δοντια και οι αλλλοι τα αντιγραφουν μετα απο 6 μηνες!!

    γνησιοι πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν αυτα που γραφειs κ. Κοτζια ειναι 'επιστημονικα'τοτε εχεισ πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oh! My Merkel !
    so many assholes are in this fucking blog!
    I didn't know it!
    Maybe I can use some of those
    I am sure no one will go against me . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Κτζιά αυτά που μας λέτε τα έχουμε χιλιοακούσει από πεφωτισμένους.
    Στο δια ταύτα για μια χώρα υπερχρεωμένη τι προτείνετε?
    Απλά,καθαρά και ρεαλιστικά
    Οι εκθέσεις ιδεών δεν ταιριάζουν σε οικονομολόγους και σοβαρούς επιστήμονες η δε κινδυνιλογία και η μαύρη προπαγάνδα μόνο κακό κάνει στη χώρα.
    Αν είσαι εσύ θυμωμένος γιατί σε άφησαν στην απέξω,εγώ είμαι από εκείνους που καίγοντι πότε θα πάρει ανάσα ο Ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

    «Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
    Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
    την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
    ___________________________________________
    Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου.

    Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη!
    Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

    Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

    Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
    Ενδεικτικά:
    *160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
    *Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
    *Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
    *Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
    Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

    Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο Παγκρήτιο

    Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, οι Alternatives, ανάρτησαν το απόγευμα της Κυριακής πανό στη θύρα 11 του Παγκρήτιου με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη
    "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας". Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


    Στο Καραϊσκάκη

    Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε το Σαββατόβραδο ο περισσότερος κόσμος (περίπου 21.000 εισιτήρια) απ' όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής. Εκρηκτικό το κλίμα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν ψηλά τρία πανό στο 12ο λεπτό.
    Τα κατέβασαν αμέσως, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7.

    Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

    Το περιεχόμενο των τριών πανό:
    *Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
    *Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
    *50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.


    Στο Αγρίνιο

    Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6.
    Το ένα έγραφε "Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά" και το άλλο
    "Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κύριε επιστήμονα
    πράγματι επιστημονικά ο ανομολόγητος φόβος σου είναι μήπως καταφέρουν οι επίτροποι και φτειάξουν συτή την χώρα που την οδήγησαν στο γκρεμό κάτι κνίτες επιστήμονες με την κρυφή ελπίδα να την αγοράσουν κινέζοι σύντροφοι!
    τόσοι γερμανοί επιχειρηματίες ήρθαν καμιά συμφωνία δεν ανακοινώθηκε!
    ήρθαν οι κινέζοι και αμέσως υπέγραψαν για εξαγωγές στην ελλάδα , πληρωμένες με ευρώ των αυτοκρατόρων ευρωπαίων.
    Μωρέ δραχμή χρειάζονταν να γίνουν ξίκικινέζοι και ρώσσοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε μας καημένε Κοτζιά! Κρίματο όνομά σου!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

    Η κύρια άμυνα των ατόμων με ιδεοληπτική προσωπικότητα είναι η μόνωση, ενώ η κύρια αμυντική διεργασία των ψυχαναγκαστικών ατόμων είναι η ακύρωση.



    Γνωστικές άμυνες.



    Τα ιδεοληπτικά άτομα δίνουν υπέρμετρη αξία στο γνωστικό παράγοντα και στη διάνοια.

    Έχουν την τάση να υποτιμούν τα συναισθήματά τους, διότι σχετίζονται με την παιδικότητα, την αδυναμία, την απώλεια του ελέγχου, την αποδιοργάνωση και τη χυδαιότητα. Κατά συνέπεια, μειονεκτούν σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματα, οι σωματικές αισθήσεις και η φαντασία διαδραματίζουν έναν ισχυρό ρόλο.

    Τα ιδεοληπτικά άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις εργασίας δεν δίνουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να χαλαρώσει και βλάπτουν τους υφισταμένους τους κάνοντας τη σκληρή δουλειά κανόνα.

    Συχνά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν αναλαμβάνουν επίσημους, δημόσιους ρόλους, ωστόσο είναι έξω από τα νερά τους όταν εμπλέκονται σε ερωτικές και πιο οικείες σχέσεις.

    Παρόλο που έχουν την ικανότητα να αγαπούν, συχνά δυσκολεύονται να εκφράσουν τρυφερότητα χωρίς να βιώσουν άγχος και ντροπή. Κατά συνέπεια, αντιστρέφουν τις συναισθηματικές σε γνωστικές αλληλεπιδράσεις.


    Σεμιναρια Δρ Κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να είμαστε άπιστοι Θωμάδες και να αμυνθούμε στους εμπόρους του φόβου που εφόσον απαξίωσαν με τον πιο χυδαίο τρόπο το δημόσιο για να κερδίσουν τα αφεντικά τους, τώρα δικαιούνται να υπερασπίζονται την αγωνία,τον αγώνα και τα δίκια μας μέσα από τα ίδια δελτία ειδήσεων που μας καθύβριζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση