GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανεργία δε μειώνεται με την εξαθλίωση των μισθών και η ανάπτυξη δεν περνά μέσα από την κοινωνική φίμωση...

Από την Όλγα Σαράφη Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, εν μέσω μιας δεινής κοινωνικοοικονομικής συγκ...

Από την Όλγα Σαράφη

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, εν μέσω μιας δεινής κοινωνικοοικονομικής συγκυρίας, είναι η καταπολέμηση του φαινομένου της ανεργίας και η αύξηση της απασχόλησης. Προς αυτή την κατεύθυνση κατά την κατάρτιση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ερχόμενη δεκαετία (ΕΕ2020), αναλήφθηκε η δέσμευση για...
αύξηση της απασχόλησης στο 75%, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της διαρθρωτικής ανεργίας και την ενίσχυση της πρόσβασης στην απασχόληση.
Σε αυτό το πλαίσιο ψηφίστηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έκθεση σχετικά με την Ατζέντα για νέες δεξιότητες και θέσεις εργασίας, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων:
  • Την ανάγκη καλύτερου συντονισμού των πολιτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης με τις πολιτικές απασχόλησης και τη σημασία της προαγωγής δεξιοτήτων που συνδέονται με την προώθηση της επιχειρηματικότητας, 
  • την ενίσχυση των επενδύσεων για τη δημιουργία βιώσιμης και ποιοτικής απασχόλησης και τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου και ανταγωνιστικού εργατικού δυναμικού και την επιταγή καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας.

4 σχόλια

  1. Η ελλαδα εχει καταληφθει απο ελληνες. Εξω απο την ελλαδα οι ελληνες. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    Για κακή του τύχη όμως υπήρξε εικόνα τηλεοπτική και αυτός που τον χτύπησε είναι ο Δημήτρης ΔΑλαμάγκας, στέλεχος του ΠαΣοΚ , είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα.

    Ο Δημήτρη Δαλαμάγκα δήλωσε «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία !
    Είναι αντιλαϊκή και.......... θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου !
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου !
    Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».


    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/29/2011 01:03:00 μμ
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Άνεργος με δύο παιδιά και ετοιμόγεννη γυναίκα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που χτύπησε τον βουλευτή
    - "Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κυβέρνηση μας πρόδωσε και μας ξεγέλασε" λέει στο Newsit
    - ''Τυχαία επέλεξα τον Χ. Μαγκούφη. Θα έκανα το ίδιο για όποιον υπογράφει τις αντιλαϊκές πολιτικές"
    - Ακούστε τις δηλώσεις του στον ρεπόρτερ του Newsit Λ.Χαβέλα
    - Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο και φωτογραφία του κ. Δαλαμάγκα με τον πρωθυπουργό
    Η οργή κατά της κυβέρνησης ώθησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Δαλαμάγκα, να επιτεθεί κατά του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστου Μαγκούφη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της επετείου του "ΟΧΙ" στα Τρίκαλα.

    Μιλά ξεκαθαρίζοντας ότι το επεισόδιο δεν έγινε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από ακροδεξιούς.

    Ο κ. Δαλαμάγκας είναι μάλιστα από το 2008 μέλος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για το δήμο Τρικάλων.

    Κατα τα ...αλλα για ολα φταιει ο συριζα και η χρυση αυγη, οι φούσφουτοι, οι ξεσκούφουτοι κλπ

    κολοτρυπηδες τρυπιοι πουλημενοι κυβερνητικοι εσεις και το πασοκαναλο σας το ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση