GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντεταγμένη χρεωκοπία και γερμανικό σόκ στον κυριακάτικο Τύπο‏...

Από το www.greekmme.gr @ ΤΟ θέμα της συντεταγμένης χρεωκοπίας αλλά και των Γερμανικών επενδύσεων σε ηλιακή ενέργεια και άλλους τομείς αποτ...

Από το www.greekmme.gr
@ΤΟ θέμα της συντεταγμένης χρεωκοπίας αλλά και των Γερμανικών επενδύσεων σε ηλιακή ενέργεια και άλλους τομείς αποτυπώνεται μαζί με την υποβάθμιση του Ευρωπαικού νομίσματος σύμφωνα με το www.greekmme.gr στον Κυριακάτικο Τύπο μαζί με τις αποκαλύψεις για το μενού των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Το 'Βήμα της Κυριακής' τονίζει ότι "Μέρκελ και Σαρκοζί αποφασίζουν ερήμην μας κούρεμα 50%- Προς τελική λύση και συναγερμός στις Ευρωπαικής τράπεζες-Αγωνία για την έκτη δόση και ανασφάλεια στην κοινωνία μας...'. Με μελανά χρώματα το πρωτοσέλιδο από το 'Εθνος της Κυριακής' που αναφέρει ότι "Τρόμος για Ευρώ κράχ- Έχασαν 5,5 δις σε μια νύχτα όλοι οι Έλληνες- Με 2,1 δις πληρώνουν...
 την έκτη δόση ασφαλισμένοι και έφεδροι, 2 δις ο νέος λογαριασμός της Εφορίας, 1,4 δις από περικοπές εφάπαξ και επικουρικές".
@Ευρηματικό το κύριο θέμα στην 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπια' που προεξοφλεί ότι "Η χώρα οδηγείται με οδυνηρές συνέπειες σε δραματικό κούρεμα του χρέους- Από το αφτί και στον κουρέα- Καθολικό ξύρισμα σε μισθούς, συντάξεις αλλά και φοροκαταιγίδα..." Η ΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προβλέπει την "Ελλάδα σε άγνωστα νερά....Δεδομένη στο Βερολίνο η πρόταση για μεγάλο κούρεμα- Σύγχυση στο ΠΑΣΟΚ για τις πολιτικές εξελίξεις". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 'Ελεύθερος Τύπος' που υποστηρίζει ότι "Στο σημείο μηδέν οικονομία και Κυβέρνηση- Ολοταχώς για κούρεμα χρέους και Πρωθυπουργού-Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι επισπεύδουν την βίαιη ελεγχόμενη αναδιάρθρωση και βουβό κίνημα στην Κυβέρνηση κατά Παπανδρέου και σχέδια με συναίνεση με άλλον Πρωθυπουργό..."
@Το 'Πρώτο Θέμα' προσθέτει τώρα ότι "Υπογράψτε, εργαστείτε, απολύεστε η συνταγή της Τρόικας- Εργασιακές συμβάσεις μιας ημέρας και οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν μόνοι τους τις κρατήσεις για τα ταμεία-Στην ουρά θα στήνονται οι Ελληνες για εργασία κάθε πρωί όπως στην Αμερική μετά το 1929..." Η 'Real News'συμπληρώνει ότι "Βόμβα από τον Μίκαελ Φούκς αντιπρόεδρο της Μέρκελ- Κάποιος πρέπει να σας ελέγχει- Για να συμφωνήσουμε σε ένα κούρεμα για το χρέος η Ελλάδα πρέπει να δώσει ένα μέρος της εθνικής της κυριαρχίας...Δεν είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ΕΥΡΩ-Νέος Πρωθυπουργός ο Ράιχενμπάχ;"
@To 'Παρόν της Κυριακής' προβλέπει ότι "Εχουν αποφασίσει την χρεωκοπία μας οι Γερμανοί- Σε πιστωτικό γεγονός πάνε την Ελλάδα-Τελεσίγραφο Μέρκελ για τους προυπολογισμούς οτυ 2012 και 2013 να ψηφιστούν με 180 βουλευτές..." Η ΄Βραδυνή' προτρέπει "Κλειδώστε μεγαλύτερη σύνταξη- Κρυφές ρυθμίσεις αυξάνουν τις αποδοχές". Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Ως τα μέσα Νοεμβρίου οι τελικές αποφάσεις για συντεταγμένη χρεωκοπία- Ο μήνας που θα κρίνει τα επόμενα 50 χρόνια-Οι επικείμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και η Ευρωπαική στάση θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας..."

14 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942

    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑSSOKE ΝΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΧΑΛΙΤΗ
    ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΕΙ ΠΙΑ
    ΑΠΛΣ ΣΕ ΣΤΥΓΜΑΤΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +



    ΤΕΛΟΣ: Η εγχείρηση επέτυχε,
    ο ασθενής ΕΛΛΑΔΑ απεβίωσε!
    Το “σύστημα” ΠΑ$$ΟΚ ..διαλύεται


    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 28η-ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ?!
    ΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και σένα λαμόγιο.

    ΤΟΥ ΑΠΑΝΕΜΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΜΑΣ ?



    ΜΕ ΕΣΑΣ....ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ή ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε ελεησον κυριε ελεησον και σωσον ημας.αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ,25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ,28Η ΟΚΤΩΡΙΟΥ
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
    Η' ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιοκάφρου ΠΑ$$οκ..πόσες μέρες ακόμα λαμόγια +
    -------------------------------
    Ο κ. Μόσιαλος βρήκε δυο τύπους άχρηστους και στο έπακρον δοσίλογους που αποκαλούν τον εαυτόν τους δημοσιογράφο και έπαιξε το παιγνίδι του σήμερα το πρωϊ άψογα…!!!

    Tα δύο « Τσακάλια» δημοσιογράφοι του MEGA ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, σήμερα το πρωί δίδασκαν σε παιδιά του δημοτικού δημοσιογραφία κάνοντας παιδαριώδεις η μάλλον ηλίθιες ερωτήσεις στον εκπρόσωπο της «ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» κ. Μόσιαλο…!!!

    Οκ. Μόσιαλος απέρριψε συλλήβδην όλο το.....Ελληνικό σύστημα συγκρίνοντας πολλές φορές στο ένα άκρο τα συστήματα της Πορτογαλίας και καμιά φορά και της Βουλγαρίας η στο άλλο άκρο της Γερμανίας και της Δανίας, βγάζοντας έξω της Αγγλίας γιατί αυτούς δεν τους εκπροσωπεί…!!

    Ήταν ξεκάθαρος στην πρωινή εκπομπή σήμερα του MEGA ο κ. Μόσιαλος, « οι Έλληνες έχουν τριπλάσια ιδιοκτησία από τους Γερμανούς και τους Δανούς οι οποίοι μας δανείζουν», από την άλλη οι «Πορτογάλοι δεν έχουν αφορολόγητο»…!!!

    Με τέτοιες φασιστικές φράσεις ο κ. Μοσιαλος άνοιξε πλέον τα χαρτιά της κυβέρνησης για το οπού το πάει…

    Όλα όσα απέκτησε , συνέχιζε να λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ κυβέρνησης, κ. Μόσιαλος ο Ελληνικός Λαός , είναι από τα δανικά που έπαιρνε η χώρα τα προηγούμενα χρόνια και κατάφερε να ζεί πολύ καλλίτερα από όλους τους άλλους Ευρωπαίους που μας δανείζουν….!!!

    Δεν μας είπε όμως ο κ. Μόσιαλος:
    Γιατί οι Οι Άγγλοι δεν πληρώνουν φορολογία για τα ακίνητα…!!!
    Πώς κατάφεραν μερικοί Έλληνες να φιγουράρουν στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας των πλουσιοτέρων του κόσμου…!!!

    Πώς σήμερα δεν φορολογούνται οι παραπάνω παρά μόνο ο Ελληνικός λαός…!!!

    Πως καταφέρνουν οι Έλληνες πολιτικοί να μην θέλουν με τίποτα να απεγκλωβιστούν από την εξουσία…!!!

    Ας συγκρίνει ο κ. Μόσιαλος τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε σχέση με την γεωγραφική της θέση και τα πλούσια σε κοιτάσματα και ενέργεια αποθέματά της…!!!
    Ότι οι έλληνες έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο στερέωμα με την σκέψη τους και την γνώση του…!!!


    ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    Συγκροτείται ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ επιτροπή για να καθοδηγήσει την χώρα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, επειδή είπε « θα μας παρέχουν τεχνογνωσία»..!!!

    Το ύφος του κ. Μόσιαλου ήταν άκρως προκλητικό και υποτιμητικό και σε καμία περιπτώσει δεν ήταν αποδεκτό από κανέναν Έλληνα πολίτη, ας τον μαζέψουν γιατί θα είναι πολύ αργά…!!!

    Τό έργο της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι σε πλήρει εξέληξη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΕΨΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ
    ---------------------------------------------

    Καλά δεν ήξερες, δε ρώταγες ρε Χασαπόπουλε;
    Ή ήξερες και έκανες την πάπια;

    Κατά την ανάγνωση των εφημερίδων στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του MEGA (Αναγνωστάκης-Χασαπόπουλος), ο Αναγνωστάκης διαβάζει την είδηση ότι η Κύπρος παρέκαμψε το ΔΝΤ με δάνειο που πήρε απ' τη Ρωσία.

    Αμέσως ρωτά τον Χασαπόπουλο: εμείς γιατί δεν πήραμε τέτοιο δάνειο;
    Και ο Χασαπόπουλος, αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα για να συνέλθει απ΄ το σοκ, απαντά: γιατί εμείς δεν έχουμε τα πετρέλαια, δεν έχουμε το Ισραήλ, γι' αυτό !

    Φαίνεται ότι αυτός δεν άκουσε τίποτε για το άνοιγμα του Καραμανλή στη Ρωσία μέσω της σύναψης των συμφωνιών για την ενέργεια, που το "Αμερικανάκι" πάγωσε μόλις ανέλαβε το έργο της διάλυσης και της υποδούλωσης αυτής της χώρας, ούτε και για τα δάνεια που ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες μας προσέφεραν η Ρωσία και η Κίνα πριν μας χαρίσει ο Γιωργάκης την ευδαιμονία του ΔΝΤ.
    Καλά δεν ήξερες, δε ρώταγες ;
    ΧΑΣΑ-ΠΑΣΟΚΟ-σκυλο !

    11 Σεπτεμβρίου 2011 2:45 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ---------------------------------------------

    Καλημέρα σε όλους !
    Για πρώτη φορά στην Ζωή μου φοβάμαι το αύριο
    25 Σεπτεμβρίου 2011 10:24 π.μ.
    ----------------------------------------------

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
    ΒΓΉΚΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΧΕΙΤΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 70.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
    ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

    2 Οκτωβρίου 2011 10:17 π.μ.
    ------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε θα λογοδοτήσει ο πρωθυπουργός του Twitter;

    Ειδικό δικαστήριο για τον μεγάλο…στοχαστή που κατάφερε να μας κάνει αποικία των Γερμανών σε δύο χρόνια.
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα κάποιων μαχητών της Κρήτης!

    Υ.Γ. Παρακολουθούσα τις εκφράσεις, το οργίλο ύφος και το γενικότερο στήσιμο της Μέρκελ στην πρόσφατη κομματική εκδήλωση του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος. Μπρρ. Ανατρίχιασα.
    Κάτι μου θύμισε ο τρόπος ομιλίας. Ακούστε τη χωρίς εικόνα, με την υπόκρουση εμβατηρίων και θα καταλάβετε…

    ΠΡΕΠΕΙ να λογοδοτήσει.
    Αλλά να δείτε που σε λίγες μέρες θα ξαναπαριστάνει τον…σωτήρα.
    Με την συμφωνία του light κουρέματος υπό μάλης. Και τα γνωστά συγκροτήματα να τον αποθεώνουν!…

    Η ασυλία που συγκεντρώνει σήμερα ο Παπανδρέου δεν έχει ποτέ μα ποτέ ξαναφανεί σε περίπτωση πολιτικού-μειοδότη.

    Ειδικό Δικαστήριο και γρήγορα.
    Αφου πρώτα του βάλουν ορό της αλήθειας.
    Για να καταλάβουμε αν είναι απλώς βλάξ
    και οικονομάνε άλλοι,
    ή ενσυνείδητος προδότης και υπάλληλος ξένων συμφερόντων.
    Ένας “υπάλληλος” ξένων συμφερόντων όλο και κάποια “ψίχουλα” που πέφτουν θα μαζεύει από το τραπέζι τών αφεντικών του.
    Ή κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυριε ελεησον κυριε ελεησον και σωσον ημας.αμην

    8 Οκτ 2011 9:41:00 μ.μ.

    Λάλησες με τα μέτρα, ρε καρμοίρη ή πίνεις ληγμένο λιβάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάλησες με τα μέτρα, ρε καρμοίρη ή πίνεις ληγμένο λιβάνι;

    ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ
    ΞΕΛΑΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

    Σε ωφέλησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ------------------------------------
    Ψ Ω Μ Ι - Π Α Ι Δ Ε Ι Α
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73 !


    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    τι πίνεις ρε καλλιτέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση