GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτικές εκλογές...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Ακολουθει προσωπικη μου άποψη . Συνεχίζοντας το ηλ. δημοσίευμά μου,δείτε το : http://press-gr.blogspot.com/2011/09/...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Ακολουθει προσωπικη μου άποψη. Συνεχίζοντας το ηλ. δημοσίευμά μου,δείτε το :http://press-gr.blogspot.com/2011/09/6.html κάνω μια επικαιροποίηση.
Επειδη καθυστερει (τέτοια καθυστέρηση γίνεται για πρώτη φορα) η Τρόικα την εκταμίευση της 6ης δόσης, καθυστερουν και...
 οι πρόωρες βουλευτικες εκλογες,που μετα την εκταμίευση θα προκηρυχθουν, και θα διεξαχθουν μέχρι τις 18 Δεκ.2011.

10 σχόλια

  1. Αντε και εγιναν εκλογες Αντε και εφυγε το ΠΑΣΟΚ Αντε και ηρθε κυβερνιση συνεργασιας (οπως την φανταζεται ο καθενας)Αντε και ηρθε το ΚΚΕ (το αναφερω σαν ακραια περιπτωση) Αντε και σχηματιστικε οικουμενικη.Νομιζεται οτι κατι θα αλλαξει,απο αυτα που εχουν δρομολογηθει να γινουν; Δυστυχως ειμασται ( μας ετυχε) στο δοκιμαστικο σωληνα και θα συνεχισουμαι να ειμασται εως οτου ολοκληρωθει το πειραμα που εκτελειται κατ εντολη των παγκοσμιων αφεντικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά για να γίνει το πείραμα αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα να βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος, χωρίς αυτόν πείραμα δέν υπάρχει χωρίς καθυστερημένο γιόκ δηλαδή για τα παγκόσμια αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την στιγμή όλος ο κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό. Η κανονική παγκόσμια κρίση δεν έχει έρθει ακόμα απλά αυτό που ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα είναι ο δοκιμαστικός σωλήνας το πείραμα που θα εξαχθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και μετέπειτα και στη Αμερική.
    Οι κακοί τις υπόθεσης δεν είναι κράτη (πχ βλέπε Γερμανία) άλλα δοτές ηγεσίες που βρίσκονται πίσω απο αυτά. Η ύφεση θα χτυπήσει όλη την Ευρώπη και κυρίως την Γερμανία ότι εφαρμόζεται ή προσπαθούν να εφαρμόσουν σε εμάς σκοπεύουν να το εφαρμόσουν και σε όλους τους άλλους ο χρόνος τους όμως είναι λίγος και το πείραμα Ελλάδα καθυστερεί. Ο Μπένι προσπαθεί να κάνει ότι δεν έκανε ο άλλος στα δύο χρόνια που πέρασαν. Είμαστε το πρώτο πρόβατο στο σφαγείο πρώτοι στην ουρά αλλά λόγω καθυστερίσεων δεν μας έχουν σφάξει ακόμα και έτσι καθυστερούμε και τους υπόλοιπους. Όμως οι εξουσιαστες βιάζονται. Γιαυτό και μόλις καταλάβανε οτι ο ΓΑΠ δεν κάνει την δουλειά τους φέρανε τον Μπένι ο οποίος προσπαθεί να κανει όσαν δεν έγιναν μέχρι τώρα. Σκοπός της Τρόικα δεν είναι να περιοριστεί το έλλειμα άλλα να διατηρηθεί υψηλό ώστε να μας αναγκάσουν να ξεπουλήσουμε δημόσια περιουσία.
    Το κόλπο λοιπόν είναι να τους καθυστερίσουμε και ο τρόπος είναι εκλογές και όσο απίθανο φαίνεται με νίκη του Αντώνη.
    Αν σήμερα υπάρχει κοινωνική αναταραχή φανταστείτε τί θα γίνει αν θα μπορεσει να περάσει οτιδήποτε με μια κυβέρνηση ΝΔ όπου οι ΠΑΣΟΚΟΙ εργατοπατέρες θα έχουν τα χέρια τους λυμένα απο την υποχρέωση να στιρίζουν μια άχριστη δική τους κυβέρνηση οπως γίνεται σήμερα.
    Συμφέρνον λοιπόν για εμάς είναι να γίνουν άμεσα εκλογές ώστε να καθυστερίσει περισότερο η επερχώμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και μετέπειτα ανατροπἠ με οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση. (φυσικά υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγων να ξεκινήσει η κοινωνική έκρηξη με την παρούσα κυβέρνηση).
    Βέβαια ο κόσμος όλος στην Ελλάδα θα βρεθεί σε πρωτοφανείς και τραγικές καταστάσεις και πείνα. Πάντα όμως ωφείλουμε να σκεφτόμαστε την επομενη ημέρα και τις επόμενες γενιές. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι χίλιες φορές να έχεις μια Ελλάδα πεινασμένη άλλα με την δημόσια περιουσία της στα δικά της χέρια ώστε να μπορέσει να ξαναφτιαξει το μέλλον της παρά μια Ελλάδα με όλα πουλημένα στους ξένους όπου δεν θα μας ανοίκει τίποτα και που σίγουρα κάποια μέρα θα την αφήσουν στην μοίρα της μόλις τα έχουν πάρει όλα.

    Η μόνη λύση είναι να παγώσουμε τα πάντα είτε μέσω εκλογών είτε μέσω λαϊκής παρέμβασης. Σε λίγο που η κρίση θα είναι παγκόσμια τα χαρτιά θα ξαναμοιραστούν και στην μοιρασιά πρέπει να έχουμε περιουσία και να μην μας την έχουν φάει άλλοι.
    Το αγγούρι που σήμερα είναι στο δικό μας κώλο αύριο θα το γευτούν και αυτοί που σήμερα μας κατηγορούν όταν θα γίνει αυτό πρέπει εμείς να είμαστε σε όσο πιο ισχυρή θέση γίνεται και με την δημόσια περιουσία μας στα χέρια μας και όχι στα χέρια αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mia doyleia re poysthdes na zhsw 8elw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην χαλάτε φαιά ουσία τι και πώς για τους γαμημένους .===============================

    Ο καριόλης υπηρετεί αμερικάνικα συμφέροντα και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία όπως έκανε με τους αγωγούς , όπως έκανε με το σχέδιο Ανάν, όπως έκανε με τo T3 που έγινε Τ10 , οπως έγινε με τα CDS του ΤΤ.

    Το θέμα δεν ειναι αυτός, ειναι τι σκατά κάνουν οι υπόλοιποι που τον περιτριγυρίζουν , υπουργοί, βουλευτές παρατρεχάμενοι και λοιπά λαμόγια.

    Όσο γλυκιά αν ειναι η εξουσία και όσο πεινασμένοι/ξιπασμένοι αν ειναι αυτοί, δυσκολο να μην καταλαβαίνουν οτι οχι μόνο οι μέρες τους ειναι μετρημένες αλλά και το μέλλον τους προδιεγραμμένο και μαύρο.

    Τελευταία τους προσπάθεια για διάχυση/συγκάλυψη ευθυνών η συγκυβέρνηση με πρόσχημα την αποφυγή στάσης πληρωμών/χρεοκοπίας οταν ειναι γνωστό οτι το επόμενο ομόλογο λήγει τον μαρτιο 2012 αρα δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος.

    Ο πού στης που θα δεχθεί κάτι τέτοιο και συμπλεύσει μαζύ τους θα έχει την ίδια τύχη.
    κατάλαβατε πουλιά μου?

    Υ.Γ.
    και επειδή πολύ μελάνι(?) χύνεται γι΄αυτούς τους αλήτες.
    Ειναι ξεκάθαρο οτι έχουν γατζωθεί και δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους αν δεν τους διώξει ο κόσμος the ..hard way.

    Ξυπνάτε ....μπέεε...προς θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δείτε πόσο μα πόσο αναξιόπιστος είναι αυτός ο Ακρωτηριανάκης.
    Σήμερα είναι 8 Οκτοβρίου, δηλαδή την Δευτέρα θα είναι 10, η δόση θα εκταμιευθεί ίσως και στις 15 Οκτωβρίου ή και πιο μετα.
    Και ο γραφικός συντάκτης μας λέει ότι θα γίνουν εκλογές στις 18 Οκτωβρίου.
    Βρε ουστ άσχετε συνομώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΟΣ: Η εγχείρηση επέτυχε,
    ο ασθενής ΕΛΛΑΔΑ απεβίωσε!
    Το “σύστημα” ΠΑ$$ΟΚ ..διαλύεται


    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 28η-ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    Αϊντέεεεεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση