GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεωρία συνωμοσίας...

Του Τάκη Μίχα Ας υποθέσουμε ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης και των πολιτικών είναι να διατηρηθεί εν ζωή το πελατειακό σύστημα με ό...

Του Τάκη Μίχα

Ας υποθέσουμε ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης και των πολιτικών είναι να διατηρηθεί εν ζωή το πελατειακό σύστημα με όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές. Αυτό σημαίνει στην ουσία όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, όχι στην απόλυση των αργόμισθων, όχι σε διώξεις εναντίον του πιο διεφθαρμένου δημόσιου τομέα της Ευρώπης, όχι στο κλείσιμο διαφόρων κρατικών οργανισμών, όχι στην κατάργηση των σκληρύνσεων στις αγορές εργασίας και προϊόντων. Σημαίνει επίσης την...
συνεχιζόμενη χρηματοδότηση του συστήματος από τις τσέπες των Ευρωπαίων φορολογουμένων.
Αυτή η υπόθεση εργασίας είναι ασφαλώς εύλογη αν λάβουμε υπ’ όψη μας το γεγονός ότι στους τομείς των διαρθρωτικών αλλαγών η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα απολύτως τα δυο τελευταία έτη ενώ παράλληλα ο πρωθυπουργός εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό το «τίποτα» δηλώνοντας επανειλημμένως «εμείς κάναμε ότι έπρεπε» (!)
Όμως από την προαναφερθείσα εξίσωση απουσιάζει το τρίτο κομβικό σκέλος: H διασφάλιση της χρηματοδότησης από τους Φράγκους. Πως μπορεί να διασφαλισθεί αυτό ενώ παράλληλα θα διατηρείται το πελατειακό κράτος; Πολύ απλά. Με το να οργανώνεις συνέχεια ταραχές στην Ελλάδα έτσι ώστε να δίνεται ότι ο λαός «αντιστέκεται» στις αλλαγές.
Προφανώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει η ίδια αυτό τον ρόλο. Τον κάνει λοιπόν outsource κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ. Ενθαρρύνει λοιπόν αυτές τις δυο ομάδες να προβάλλουν «αντίσταση» έτσι ώστε να έχει αυξημένη διαπραγματευτική δύναμη ο Έλληνας πρωθυπουργός οπότε μεταβαίνει στις Βρυξέλλες. Όμως θα αντιπαραθέσει κανείς, τι αποδείξεις υπάρχουν για την ύπαρξη αυτού του σχεδίου; Απόδειξη καμιά, ενδείξεις πλείστες:
Πρώτον το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ούτε μια σύλληψη και δίκη ατόμων που πρωτοστάτησαν σε πολύ σοβαρά επεισόδια βίας εναντίον των αρχών ή συμπολιτών τους-με αποκορύφωμα τις περιπτώσεις της Κερατέας και της εν ψυχρώ δολοφονίας των τριών τραπεζοϋπαλλήλων της Μαρφίν.
Δεύτερον το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός συνεχίζει να καλεί σε διαβουλεύσεις το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι αυτές οι ομάδες προσφεύγουν ανοικτά πλέον στην βία. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την την ιδεολογική τους νομιμοποίηση στα μάτια του λαού. Αν η αντίθεση του πρωθυπουργού στην δράση αυτών των δυο ομάδων ήταν πραγματική τότε θα φρόντιζε να τις περιθωριοποιήσει αποκλείοντας τις πρώτα απ όλα από τις διαβουλεύσεις τις οποίες έχει με τα άλλα κόμματα. Κανείς δεν του επιβάλλει ποιόν θα επιλέξει ως συνομιλητή.
Τρίτον η αποδυνάμωση των Σωμάτων Ασφαλείας. Όταν η χώρα αντιμετωπίζει έκρηξη εγκληματικότητας και πολιτικού χουλιγκανισμού δεν μπορείς να προσφέρεις τριπλάσιο και τετραπλάσιο μισθό στον αργόμισθο του ΟΣΕ, της ΔΕΗ ή στον υπάλληλο της Βουλή από ότι προσφέρεις σε κάποιον από τον οποίο ζητάς καθημερινά να παίζει με την ζωή του. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι με 740 ευρώ τον μήνα θα προστατεύσει την νομιμότητα είτε από τα φαιοκόκκινα Ες- Ες είτε από τις διάφορες αλβανικές, ρωσικές, ελληνικές κλπ μαφίες. Αν το κάνεις αυτό, τότε προφανώς ο στόχος σου δεν είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας αλλά η κατάργησή της.
Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το θέατρο. Θυμηθείτε στις αρχές της μεταπολίτευσης όταν ο Ανδρέας ζητούσε να βυθισθεί ένα τουρκικό πλοιάριο που θα έκανε έρευνες στο Αιγαίο και ο Καραμανλής τον κατηγορούσε για ανευθυνότητα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας λειτουργούσε με την πλήρη γνώση και σε πλήρη συνεννόηση με τον Καραμανλή! Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται σήμερα. Όπως τότε ο Καραμανλής έκανε outsource την «αγανάκτηση» στον Ανδρέα έτσι ώστε να αυξήσει την διαπραγματευτική του δύναμη απέναντι στους κουτόφραγκους του ΝΑΤΟ, έτσι και σήμερα ο ΓΑΠ κάνει outsource πάλι την "αγανάκτηση" στον κ.Τσίπρα και στην κ.Παπαρήγα για να ενισχύσει την θέση του απέναντι στους κουτόφραγκους της ΕΕ.

12 σχόλια

  1. μας δουλευουν κανονικα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όπως τότε ο Καραμανλής έκανε outsource την «αγανάκτηση» στον Ανδρέα έτσι ώστε να αυξήσει την διαπραγματευτική του δύναμη απέναντι στους κουτόφραγκους του ΝΑΤΟ, έτσι και σήμερα ο ΓΑΠ κάνει outsource πάλι την "αγανάκτηση" στον κ.Τσίπρα και στην κ.Παπαρήγα για να ενισχύσει την θέση του απέναντι στους κουτόφραγκους της ΕΕ"

    Και που τοποθετείτε το πρόβλημα κύριε Μίχα; Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα που να μη μπορεί να δει ότι το μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί, όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και του μέλλοντός μας, είναι η οργή και ο κίνδυνος εξέγερσης που θα έχει συνέπειες ντόμινο και στις χώρες που οι κυβερνήσεις τους συμπεριφέρονται στον ελληνικό λαό όπως την εποχή της αποικιοκρατίας για να μην πω της κατοχής. Οσον αφορά στους κουτόφραγκους (δικός σας χαρακτηρισμός), μόνο κουτόφραγκοι δεν είναι. Το αποτέλεσμα δείχνει πόσο έξυπνοι αλλά και πόσο βρώμικοιείναι Αν κατάλαβα καλά, είστε από εκείνους που πιστεύουν πως οι ευρωπαίοι έχουν πάντα αγνές προθέσεις και πως εκσυγχρονισμός και δημοκρατία, εξάγονται σαν τα υπόλοιπα προϊόντα και δεν αναπτύσσονται μέσα από τη ζύμωση και την ωρίμανση των κοινωνιών. Οσο δημοκρατικές θα γίνουν οι αραβικές χώρες με τις στρατιωτικές επεμβάσεις, άλλο τόσο θα εκσυγχρονιστεί και η Ελλάδα μέσα από το μνημόνιο. Κριτικάρω κι εγώ συμπεριφορές των συμπατριωτών μου γιατί πιστεύω πως μέσα από την αντικειμενική κριτική και αυτοκριτική θα διορθώσουμε πολλά κακώς κείμενα αλλά ο δικός σου κυνισμός και σαρκασμός, έχει σαν μοναδικό σκοπό να εκτονώσει τις νευρώσεις σου. Μιλάς σαν να είσαι αυθεντία και μάλιστα από άλλο πλανήτη.Ο Πάπας είναι πιο σεμνός και ταπεινός.Κάνε άνθρωπέ μου ψυχανάλυση. Τη χρειάζεσαι.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΣΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6-11-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚ...ΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,
    ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε την εντύπωση , ότι οι άλλοι είναι κουτόφραγκοι και εμείς ατσίδες και εξυπνάκηδες ????? .

    Σήμερα είμαστε Ευρωπαίοι μόνο στο όνομα . Αφού μπήκαμε στην οικογένεια αυτή (Το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ , το ίδιο συνδικάτο δεν έχει πέραση) τώρα θα πρέπει να γίνουμε και στη πράξη . Αυτό το κράτος που έφτιαξαν οι πολιτικοί μας τόσα χρόνια και μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια , πρέπει να κατεδαφισθεί και να ξαναχτιστεί σε γερά θεμέλια , με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εμείς να αποκτήσουμε Ευρωπαϊκή νοοτροπία.

    Οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες που είχαν σταθερές βάσεις , άντεξαν τη κρίση , και αναπτύσονται και σήμερα ακόμη . Η γεωργία παρέμεινε στα ίδια χάλια , δόθηκαν επιδοτήσεις χωρίς ελέγχους , οι συνεταιρισμοί έχουν βοηθηθεί ακόμη από την εποχή της δικτατορίας χωρίς αποτέλεσμα , με ελάχιστες εξαιρέσεις . Είναι τυχαίο ότι εισάγουμε ελαιόλαδο από τη Γερμανία ??? Και δεν ξεχνάμε τους αποκλεισμούς των δρόμων από τους αγρότες
    Όταν εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας παράγει ελάχιστα και όλα εισάγονται ,μας φταίει το € και οι άλλοι. Όταν πολλές επιχειρήσεις πήγαν στα βαλκάνια για φθηνότερα μεροκάμματα ενώ είχαν πάρει επιδοτήσεις , τι έκανε το κράτος ???? Το κόστος διακοπών για τον Ελληνα , ήταν πολλαπλάσιο από των ξένων , μέχρι πριν λίγα χρόνια . Τα ψέματα τελείωσαν . Μας πήρανε χαμπάρι ότι είμαστε ψεύτες και αεριτζήδες .
    Δεν ξεχνάμε την λιτότητα του οκτώβρη του 1985 , μετά την πολιτική Τσοβόλα δώστα όλα .
    Ηλθε ο καιρός να μειωθεί δραστικά ο δημόσιος τομέας , να ισχύει στο δημόσιο ότι και στον ιδιωτικό τομέα , όλοι μας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα (όχι με μισθούς Κίνας) , με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας , να αυξηθεί το ΑΕΠ , να παταχθεί η φοροδιαφυγή , να φύγουν οι λαθρομετανάστες , να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξαναείμαστε περήφανοι για τη χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΑΥΤΌ....... 6,55
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ....


    Λοιπον στην επομενη επετειο μπορειτε να γιορτάσετε με ενα Πασοκο χωρις να προσβάλετε τα ηθη.

    Πρωτα απ ολα καλειτε ενα Πασοκο στο σπιτι. Τον στήνετε στα τεσσερα. Πασαλειβετε την πουτ.α σας με αμμοχαλικο και γαλαζόπετρα και του τον χώνετε βαθεια!

    Στις σπαρακτικες κραυγές του που φωνάζει κλαίγοντας γιατι?
    Του απαντάτε ξέρεις εσυ γιατι.

    Αφου του κανετε την τρυπα σα βουλγαρικο θυμιατο του πετάτε και ενα γιαουρτι στη μαπα για να ειναι ασορτι με την κ.λοροδέλα του!!

    Τελος του ευχεστε χρονια πολλα
    του δινετε ενα χερι ξυλο
    και εξω που.στ.η απο την παραγκα!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απάντηση είναι απλή. Διατηρούν το σύστημα, επειδή όμως δεν μπορούν να το χρηματοδοτήσουν με δάνεια, κόβουν τις συντάξεις του παππού και της γιαγιάς και έτσι μειώνουν τα έξοδα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Τ`ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΛΕΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:57:00 μ.μ
    Αν ένας Πασόκος (ή οπαδός οποιουδήποτε άλλου κόμματος) , υποστεί όλα αυτά που περιγράφεις , θα λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας !!!!!!!!!
    Του Καντάφι του έβαλαν την ξιφολόγχη στο κ@@@ο πριν τον σκοτώσουν , όπως λέγεται , αλλά δεν νομίζω να λύθηκαν όλα τα προβλήματα της Λυβίης .
    Και άλλες φορές έχει χρεοκοπήσει η Ελλάδα , αλλά μυαλό δεν βάλαμε και τώρα και πάλι την πληρώνει ο απλός κοσμάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η λύση.... ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ κρετίνε εθνικοσοσιαΛΗΣΤΗ
    ££££££££££££$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$



    Λοιπον στην επομενη επετειο μπορειτε να γιορτάσετε με ενα Πασοκο χωρις να προσβάλετε τα ηθη.

    Πρωτα απ ολα καλειτε ενα Πασοκο στο σπιτι.
    Τον στήνετε στα τεσσερα.
    Πασαλειβετε την πουτ.α σας με αμμοχαλικο και γαλαζόπετρα και του τον χώνετε βαθεια!

    Στις σπαρακτικες κραυγές του που φωνάζει κλαίγοντας γιατι?
    Του απαντάτε, ξέρεις εσυ γιατι.....

    Αφου του κανετε την τρυπα σα βουλγαρικο θυμιατο του πετάτε και ενα γιαουρτι στη μαπα για να ειναι ασορτι με την κ.λοροδέλα του!!

    Τελος του ευχεστε χρονια πολλα
    του δινετε ενα χερι ξυλο
    και εξω που.στ.η απο την παραγκα!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aπ, οτι καταλαβα ο Τακης Μιχας, γνωστος υπαλληλος και νεοταξικο φερεφωνο, ειναι με τους καλους Φραγκους και εναντιον των « κακων» Ελληνων. Αξιοι οι μισθοι της προδοσιας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ?????????????ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση