GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν τα παπαγαλάκια να εμφανίζουν το κούρεμα ως …επιτυχία

Από τo  apneagr.blogspot.com Άρχισαν τα παπαγαλάκια και τα επικοινωνιακά φερέφωνα της κυβέρνησης να εμφανίζουν το κούρεμα σε όποιο ποσοστ...

Από τo apneagr.blogspot.com

Άρχισαν τα παπαγαλάκια και τα επικοινωνιακά φερέφωνα της κυβέρνησης να εμφανίζουν το κούρεμα σε όποιο ποσοστό κι αν είναι αυτό, ως μεγάλη επιτυχία.
Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος βγήκε σε διεθνή πρακτορεία λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι εθελοντική η συμμετοχή των ιδιωτών στο haircut, προαγγέλλοντας δηλαδή ότι...
οι ελληνικές τράπεζες και τα ταμεία θα συμφωνήσουν, επομένως δε θα υπάρξει και πιστωτικό γεγονός.
Μάλιστα, τα ίδια παπαγαλάκια έχουν αρχίσει να διοχετεύουν πληροφορίες ότι τα... ταμεία και οι τράπεζες είναι απόλυτα διασφαλισμένες και θα στηριχθούν, οπότε δε θα υπάρξει πρόβλημα. Μ’ αυτή την επιχειρηματολογία θα εμφανιστεί και ο κ. Παπανδρέου θέλοντας να δικαιολογήσει το κούρεμα και τις συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες.
Θα θελήσει δηλαδή να περάσει στον κόσμο το δίλημμα της εθελοντικής συμμετοχής σε ένα κούρεμα πολύ μεγαλύτερο από 21% και σε μια χρεοκοπία και κατάρρευση σε έναν με δύο μήνες.
Φυσικά, μόνο εθελοντικό δεν είναι το χαρακίρι, ότι κι αν λένε οι κυβερνητικοί. Οι τραπεζίτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα εκβιαστούν με το παραπάνω δίλημμα ώστε να συναινέσουν σε μια εθελοντική συμμετοχή και οι αγορές να μην το εκλάβουν ως στάση πληρωμών.

9 σχόλια

  1. Εάν κάνανε οι βλάκες Κυβερνώντες το κούρεμα όπως τους το υποδείκνηαν αρκετοίπου είχαν μυαλό ,γιατίοι κυβερνώντεςείναι βλάκες, δεμ θα καταστρέφονταν οτόπος και να στοχεύουν τώρα να επισρέψουμε το 2020 στο 120% του ΑΕΠ [που είχαμε το 2010. Απύτηχαν και να φύγουν . Είναι επικύνδηνα ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ " ΟΧΙ "


    Το καλο θα ηταν ο ΓΑΠ και μερικοι βουλευτες να πηγαιναν σε κανενα Βερολινο τετοια μερα…


    Η δόκιμη λύση που θα τους ευχαριστήσει όλους είναι να παρελάσουν υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ως εκστρατευτικό σώμα με πλήρη εξάρτηση, να σέρουν και τα δημοσιοκαφράκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube ΠΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ το παλιο καλο τραγουδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

    ΣΤΟ FIMOTRO

    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ

    ΑΓΡΙΕΣ AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ.

    ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    «Όχι» στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, λέει η ΟΛΜΕ με διακήρυξή της, η οποία θα διαβαστεί στις σχολικές εορτές για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς να φορέσουν, σε ένδειξη...διαμαρτυρίας, μαύρα περιβραχιόνια, κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Την ίδια ώρα, μέσω του διαδικτύου ομάδες ζητούν από τουςσυμμετέχοντες στις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις να μην απευθύνουν χαιρετισμό προς τους επισήμους, αλλά να στρέψουν το κεφάλι από την άλλη πλευρά.

    «Πρέπει να ξανασηκωθούμε!
    Πρέπει να βγούμε όλοι έξω.
    Να πούμε ξανά ΟΧΙ!»

    Αναφέρει στη διακήρυξή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας πως «σήμερα καλούμαστε να πούμε 'ΟΧΙ' στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας το φέρουν τώρα οτι με το κούρεμα σωθήκαμε πάλι. Δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία και άθονται και περιμένουν τι θα αποφασίσουν οι υπόλοιποι. Απλά μαριονέτες.

    [URL="http://slimmingpills.gr"]slimmingpills.gr[/URL],

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ά, ρέ Ελληνικέ "λαέ", μεγάλε,

    ο ένας (11:34:00 π.μ.), ονειρεύεται τόν Παπαδόπουλο, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ, ότι αμέσως μετά, μάς προέκυψε ο Ιωαννίδης, ένας άλλος μεγάλος εθνικόφρων ΕΛΛΗΝ, ο οποίος θεώρησε ότι ο Παπαδόπουλος δέν ήταν καλός εθνικόφρων ΕΛΛΗΝ δικτάτωρ,
    ήταν προδότης,
    καί έπρεπε νά τόν ξυλοφορτώσει, διότι αυτός (ο Ιωαννίδης.), ήταν καλύτερος εθνικόφρων ΕΛΛΗΝ ....

    Καί τά είδαμε τά χαϊρια μας.......

    Ο άλλος (12:18:00 μ.μ.), ονειρεύεται τίς μαλακίες τών ΚΚΕ(εσ)-έδων τής ΟΛΜΕ, μέ τά μαύρα περιβραχιόνια,
    ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ,
    ότι μόλις τούς βλέπουν οι άλλοι ΚΚΕ(εξ)-έδες τού Περισσού, καί νομίσουν ότι θά τούς πάρουν τά ηνία στήν καθαρότητα τής "επανάστασης",
    θά τούς κάνουν μαύρους στό ξύλο !

    Ρέ κακομοίρηδες κουτοπόνηροι,
    Νεο-Βάρβαροι "Έλληνες",
    δέν πάτε νά κάνετε καμμιά δουλειά τής προκοπής, αντί νά πουστο- μαλακίζεσθε, δήθεν αγωνιζόμενοι γιά τήν λούφα καί τήν παγκόσμια ξεφτίλα σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να βγαλει ανακοινωση το ερευνητικο τμημα της EUROBANK..
    να μιλησουν οι φωστηρες του ιδιωτικου τομεως..
    ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουσα το πρωί τον καθηγητή κ. Βαρουφάκη που είπε ότι τους έλεγε στους ηλίθιους τους κυβερνώντες από τον Ιανουάριο του 2010 ότι είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος με 120% του ΑΕΠ και ζητούσε τότε το κούρεμα. Όπως είπε επειδή δεν μπορούσαν να το δουν τότε φάνηκε περίτρανα τον Μάιο του 2010. Αλλά τα καθήκια για να φέρουν την Τρόικα ούτε τότε ζήτησαν το κούρεμα με τα γνωστά που έφερε τα μνημόνια. Μας κάνουν το κούρεμα τώρα ενώ το χρέος έφθασε στο 160 % και το έχουμε πληρώσει ακριβά. Το ωραίο είναι ότι προσδοκούν το 2020 να πιάσουμε το Χρέος του 2010 με 120% του ΑΕΠ πληρώνοντας με το αίμα μας και καταδικάζοντας έναν Λαό οι ανίκανοι Κυβερνώντες. Επειδή μιλάμε για κηπουρούς , από αυτόν τον λιγοστό που κάνει τον Πρωθυπουργό και τα σαΐνια του τους υπουργούς αυτοί οι επικίνδυνα ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο για το καλό του τόπου. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση