GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόστρατοι έξω από το γραφείο του Σαχινίδη στη Λάρισα...

68 σχόλια

  1. ποιος το ψηφισε το ζωντανο;
    ποιος τουδωσε τετοια εξουσια με 45%;
    ποιος το ξαναψηφισε στις δημοτικες ενα χρονο μετα;
    Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΛΕΜΠΑ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι χουντοδεξιοί παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ρε παιδιά,

    Πόσες χιλιάδες είναι οι απόστρατοι και

    πόσες χιλιάδες οι εν ενεργεία, καραβανάδες λιμενικοί, χωροφυλάκοι;

    Γνωρίζει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 χρονια αεργοι και μετα συνταξιουχοι για αλλα 40 χρονια κοπροσκυλα και τεμπεληδες ζητανε τα ρεστα δηθεν,πατριωτες της τσεπης,χουντικα αποβρασματα που πουλησαν την Κυπρο για ενα βραδυ.Αυτοι που κρυβονται πισω απο τη φιλοτιμια και τον πατριωτισμο των χαμηλοβαθμων. Ενω τα παιδια του κοσμακη δουλοι για μισο μεροκαματο (αν βρεθει).
    Οι κυβερνησεις των νενεκων δεν εχουν χρωμα ζωα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαστε κατω των 55. Δολοφονείστε μας !!!!

    Στον Απόηχο της Διαμαρτυρίας των Αποστράτων.
    Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ.

    Το τυχάρπαστο "παιδαρέλι" που έτυχε να ηγείται περιστασιακά του ΥΠΕΘΑ, αποκάλεσε τραμπούκους τους τιμημένους Απόστρατους των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων μελών του Κινήματος διαδήλωσαν κόσμια, χωρίς κραυγές και επεισόδια και απλά απαίτησαν να....παραδώσουν το παρακάτω ψήφισμα στον ΥΠΑΜ,
    ο οποίος εντέχνως είχε "λακίσει",
    ή στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, και επειδή για πάνω από δύο ώρες δεν εμφανίσθηκε κανείς να το παραλάβει εισήλθαν στο προαύλιο του Πενταγώνου.

    Δεν τους αντέχουμε πλέον να εξευτελίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Ο καιρός έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!

    Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.

    ΠΡΟΣ
    Τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
    (minister@minfin.gr, venizelos@parliament.gr)

    Τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΑΝΟ
    (minister@mod.mil.gr, beglitis@politicalforum.gr)

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

    -ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ/ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
    -ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ
    (gap@politicalforum.gr)
    -ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ
    (asamaras@parliament.gr)
    -ΠΡΟΕΔΡΟ Κ.Κ.Ε. κ.ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    (kke@parliamnet.gr)
    -ΑΡΧΗΓΟ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΓΕΩΡΓΙΟ
    (karatzaferis@parliament.gr, laos@otenet.gr)
    -ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΡΙΖΑ κ.ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
    (syntsip@gmail.com)
    -ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΦΩΤΙΟ
    (info@dimokratikiaristera.eu,)
    -ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ
    (gram@dimsim.gr)
    -ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ (idimaraw@otenet.gr)
    Κύριε Αντιπρόεδρε και κύριε Υ.ΕΘ.Α.,
    1. Στην δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας, εκτός από τα Βάρη και τους Φόρους που υφιστάμεθα όλοι οι Έλληνες πολίτες, το Υπουργείο Οικονομικών με το άρθρο 44του Ν.3986/2011, επέβαλε στους εκουσίως απομακρυνθέντες αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας οι οποίοι είναι κάτω των εξήντα ετών, μία ιδιότυπη ποινή, με επιπλέον μείωση της σύνταξής τους σε ποσοστό 6-10% κλιμακούμενη επί του ακαθαρίστου ποσού αυτής. Πέραν της μείωσης αυτής έχει ήδη καταργήσει πλήρως τη χορήγηση των Δώρων και του επιδόματος αδείας, ενώ με τους ν.3863 και 3865/2010, τους αναστέλλει τις συντάξιμες αποδοχές, εφόσον αυτοί θελήσουν να εργασθούν στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή ως αυτοαπασχολούμενοι.
    2. Με τα προσφάτως εξαγγελθέντα νέα μέτρα το Υπουργείο Οικονομικών και πάλι επιβάλει αυτή την φορά στους κάτω των 55 ετών συνταξιούχους νέα μείωση της σύνταξης τους σε ποσοστό 40% για το επί πλέον των 1.000 Ευρώ ποσό αυτής.
    3. Εμείς οι απόστρατοι αποχωρήσαμε από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας υποβάλλοντας αίτηση αποστρατείας και όχι παραιτήσεως αφού είχαμε προηγουμένως εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας προς την Υπηρεσία, ασκώντας νόμιμο δικαίωμά μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, για διαφόρους λόγους ο καθένας και έχοντας συμπληρώσει τουλάχιστον 30 χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας (εν γνώσει μας πως οι συντάξιμες αποδοχές θα είναι λιγότερες από τις αντίστοιχες εξαντλησεως, όλης της 35ετούς πραγματικής υπηρεσίας). Σε καμία περίπτωση η αποστρατεία μας και συνακόλουθα η συνταξιοδότησή μας δεν έχει σχέση με ειδικά καταχρηστικά προγράμματα και προνόμια πρόωρης συνταξιοδότησης του τύπου της εθελουσίας εξόδου, οι δε συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές μας εισφορές έχουν πληρωθεί στο ακέραιο (και συμφωνα με το νομο 2084/92, από το 1993, εις διπλουν),μνείας γενομένης ότι από την ηλικία των 18 ετών κατεβάλοντο όλες οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4. Δεν θεωρούμε ότι αδικήσαμε ποτέ την υπηρεσία ή την πατρίδα μας και δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι η πολιτεία θα μας τιμωρούσε κατ΄ επανάληψη για την απόφασή μας αυτή άλλως για την ενάσκηση νομίμου δικαιώματός μας που η ίδια παρεχώρησε με βάση διατάξεις της Νομοθεσίας κα ανανέωσε στον τελευταίο Ν. 3865/2010 που και εσείς ως αρμόδιος τότε ΥπουργόςΕθνικής Άμυνας συνυπογράψατε ως επίσης και των άρθρων 40 και 41 του Π.Δ.169/2007 και του άρθρου 8 του Ν.2084/1992 που αναγνωρίζουν την μάχιμη πενταετία ήτοι συντάξιμο χρόνο υπηρεσίας αυξημένο στο διπλάσιο,κατανοώντας διαχρονικά τις ιδιαιτερότητες και τις συνθήκες εργασίας του κλάδου όπωςεπικινδυνότητα εργασίας,υπερωρίες χωρίς αμοιβές, εργασία κατά τις αργιες κ.λπ.) και όχι χαριστικά (ενδεικτικα σας αναφέρουμε πως το συνολο των βαρδειων/υπηρεσιών,αποσπάσεων,υπερωριών,ταξιδιων, υπερβαινει κατά μ.ο. τα 8 έτη για τον κάθε έναν από εμας, ενώ πολλά στελέχη εισήχθησαν στις Ε.Δ. από την ηλικια των 14-15 ετων και το «ρατσιστικό» ηλικιακό όρο των 55, θα προϋπόθετε εργασια 40 και πλέον ετών)
    5. Eμείς τα στελέχη των Ενόπλων Δυναμεων και των Σ.Α. σε εφεδρεία, αναγνωρίζουμε ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέλος της κοινωνίας, την έννοια της λέξης πόλεμος, τα επακόλουθά του και τι σημαίνει η λέξη απώλειες. Πέραν αυτού όμως, θα πρέπει να ανγνωριστεί ότι, όπως όπως προαναφέρθηκε, στον πόλεμο αυτό, έχουμε συνεισφέρει έως τώρα αγόγγυστα. Το έν λόγω εξαγγελθέν μέτρο όμως, ξεπερνά κάθε έννοια συνεισφοράς, καθώς είναι οριζόντιο, μη αναλογικό και εν πολλοίςθα μπορούσε κάποιος να το εκλάβει ως τιμωρία, καθώς δινει την εντύπωση-όπως κάθε μέτρο που διαχωρίζει- στιγματισμού, μιάς ομάδας με αδιαμφισβητητη κοινωνική συμμετοχη, μέσω παροχής, του υπέρτατου κοινωνικού αγαθού της ασφάλειας της χώρας δλδ της ελευθερίας.
    6. Κατόπιν των ανωτέρω επειδή πλέον εκ των πραγμάτων αφ΄ ενός μεν οδηγούμεθα στην ανέχεια (λόγω της φύσης της εργασίας μας και των συχνών μεταθέσεων μας η πλειονότητα των συζύγων μας δεν εργάζονται με αποτέλεσμα η σύνταξη μας να είναι το μονάδικο έσοδο για τις οικογένειες μας) και αφ΄ ετέρου αδυνατούμε πλέον να εκπληρώσουμε υποχρεώσεις μαςπρος την Πολιτεία όπως έκτακτα φορολογικά βάρη (Εισφορές ,Τέλη,αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, μείωση αφορολογήτου κ.λπ.) για τα οποία δεν μας επιβάλλεται αντίστοιχα μείωση υποχρέωσης όπως κατ΄ εξαίρεση μας επιβάλλεται νέα μείωση της σύνταξής μας κατά 40%, παρακαλούμεν όπως επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας στη βάση της εννόμου τάξεως και της ηθικής καταργώντας για τους αποστράτους όλα τα ηλικιακά κριτήρια ως αυθαίρετα και αντιβαίνοντα ευθέως, στην κειμένη Νομοθεσία ως επίσης και αντισυνταγματικά με την επισήμανση τέλος να μην αδικηθούν οι υπό τις προεκτεθείσες προϋποθέσεις τεθέντες στην αποστρατεία και για δεύτερη φορά (και στη ζωή τους…).
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΡΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΡΑΝΙΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΙΧΑΗΛ ΡΕΠΠΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΔΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΔΕΜΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MIΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΜΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΙΑ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΑΡΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΛΑΤΖΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΥΝΕΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΕΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΙΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΙΣΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΡΙΑΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΝΑΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΤΕΝΟΓΛΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΒΣΑΝΙΑΝ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΖΟΡΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΪΒΑΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΕΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΔΡΕΑΣ ΖΥΓΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΛΤΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΦΕΡ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΛΙΣΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΣΑΪΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΛΕΠΙΛΙΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΑΦΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΩΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΙΑΡΑ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΡΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΑΧΑΜΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΡΑΜΑΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΕΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΛΕΤΖΗΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΗΛΙΑΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΛΑΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΛΙΒΑΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΔΗΜΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΟΛΤΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΧΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΓΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΝΤΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΝΕΛΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΟΓΛΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΔΡΑΙΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΛΕΤΣΙΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΟΜΑΡΑΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΣΤΙΠΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΔΑΜ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΠΑΝΑΚΗΣ
    Αξιωματικός ΕΛΑΣ. ε.α.
    ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΗΔΟΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΥΓΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΦΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΙΑΤΣΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΕΖΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΟΥΡΔΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΤΙΚΑΚΗ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΧΟΥΜΙΟΣ ΣΙΣΑΜΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΕΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΟΥΡΑΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΛΕΣΑΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΛΩΤΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΛΕΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥΡΣΙΖΟΓΛΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΕΧΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΦΩΤΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΥΣΚΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΒΛΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΣΑΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΑΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΥΡΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΛΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΠΑΪΡΛΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΡΟΥΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΦΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΙΩΤΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΚΕΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΚΚΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΑΝΙΤΗΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΣΗΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΚΟΣ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ
    Αξιωματικός Λ.Σ. ε.α.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΡΙΤΖΕΛΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΛΥΝΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΖΟΥΡΑΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.
    ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
    Αξιωματικός Ε.Δ. ε.α.

    http://kanena2010.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε πατριώτ,

    αφού κανατε και κόμμα το ΚΑΝΕΝΑ

    ποιος σας πιάνει τώρα.

    Αντε και στη βουλή ρε,


    να σώσετε την Πατρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΑΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Gia na katalabw, ola ayta ta parapanw agrammata koproskyla poy dne exoyn doylesei pote sth zwh toys apo ta 18 toys, ta plhrwnw egw? Sta gamhdia.., agrammatoi, komple3ikoi kai axrhstoi brwmokarabanades. Geloia tempelokoproskyla.., 2.800 eyrw synta3h sta 45, eimaste sobaroi? 20 xronia etrwgan tzampa stis lesxes kai sta stratopeda, ekanan tzampa diakopes sta KAAY me tis karabanooikogeneies toys, eixan tzampa metakinhseis, eftiaxnan kafedes kai epairnan ektos edras kai nyxterina kai meta gia 40-50 xronia -mexri na mpoyne ston tafo- pairnoyn 1 ek. drx. ka8e mhna, milame sobara? Poios sas ypologizei geloioa karabania? Poios einai me to meros sas otan pernate thn pylh kai kanenas den sas sebetai giati eiste agrammata koproskyla poy pote den doylepsate sto strato, poy fysika einai h akraia morfh toy dhmosioy? Apobrasmata, 8elete kai ta resta... 300 eyrw prepei na parete kai na skasete.., karagkiozhdes anepaggeltoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Gia na katalabw, ola ayta ta parapanw agrammata koproskyla poy dne exoyn doylepsei pote sth zwh toys apo ta 18 toys, ta plhrwnw egw? Sta gamhdia.., agrammatoi, komple3ikoi kai axrhstoi brwmokarabanades. Geloia tempelokoproskyla.., 2.800 eyrw synta3h sta 45, eimaste sobaroi? 20 xronia etrwgan tzampa stis lesxes kai sta stratopeda, ekanan tzampa diakopes sta KAAY me tis karabanooikogeneies toys, eixan tzampa metakinhseis, eftiaxnan kafedes kai epairnan ektos edras kai nyxterina kai meta gia 40-50 xronia -mexri na mpoyne ston tafo- pairnoyn 1 ek. drx. ka8e mhna, milame sobara? Poios sas ypologizei geloioa karabania? Poios einai me to meros sas otan pernate thn pylh kai kanenas den sas sebetai giati eiste agrammata koproskyla poy pote den doylepsate sto strato, poy fysika einai h akraia morfh toy dhmosioy? Apobrasmata, 8elete kai ta resta... 300 eyrw prepei na parete kai na skasete.., karagkiozhdes anepaggeltoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ta tzampatzhlikia... kai tis dwrean paroxes toy stratoy sas afairoyn me tropo kai den to katalabate, kwlokarabanades. Kai kala sas kanoyn. An kai arga, to kratos twn pelateiakwn... sxesewn me to dhmosio kai toys gyftoys toy stratoy, katalabe oti trwte... para polla gia na paragete tipote. Eiste to pio axrhsto kai kaloplhrwmeno kommati ths koinwnias poy plhrwnetai gia thn fysikh paroysia toy kapoy Phgainoerxeste se ena stratopedo kai ayto gia esas legetai ergasia? Apobrasmata amorfwta. Xiliades neoi morfwmenoi kai apofoitoi sobarwn panepisthmiakwn sxolwn einai anergoi kai milate eseis? Akoma kai oi karagkiozhdes oi kwlompatsoi kai oi mpaskines pio xrhsimoi einai apo esas, moynopana karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ta tzampatzhlikia... kai tis dwrean paroxes toy stratoy sas afairoyn me tropo kai den to katalabate, kwlokarabanades. Kai kala sas kanoyn. An kai arga, to kratos twn pelateiakwn... sxesewn me to dhmosio kai toys gyftoys toy stratoy, katalabe oti trwte... para polla gia na paragete tipote. Eiste to pio axrhsto kai kaloplhrwmeno kommati ths koinwnias poy plhrwnetai gia thn fysikh paroysia toy kapoy. Phgainoerxeste se ena stratopedo kai ayto gia esas legetai ergasia? Apobrasmata amorfwta. Xiliades neoi morfwmenoi kai apofoitoi sobarwn panepisthmiakwn sxolwn einai anergoi kai milate eseis? Akoma kai oi karagkiozhdes oi kwlompatsoi kai oi mpaskines pio xrhsimoi einai apo esas, moynopana karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Einai yphresia pros thn patrida na serbirei enas stratiwths (enstolos poliths dhladh poy sas plhrwnei me toys foroys toy) toys gyftokarabanades? Dikio exoyn oi alloi pio panw poy grafoyn gia tis lesxes sas. Apobrasmata. Einai yphresia pros thn patrida enas stratiwths na ftiaxnei (me mpotes mesa ston hlio) tis 3aplwstres sta KAAY gia na kanoyn tzampa mpanio oi poytanes (ws synh8ws tetoies pantreyontai aytoi giati toys thn peftoyn... gia to sta8ero mis8o) poy phran gia gynaikes oi tzampatzogyftokarabanades? Amorfwta kariolia, kala kanete, h ey8ynh gia to party poy kanete mia zwh, anhkei sto kratos, brhkate... kai ta kanete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τιμη και δοξα σε αυτους που κρατησαν τη χωρα, στην ελευθερια και στη δημοκρατια, τιμη και δοξα σε εκεινους που δεν μας αφησαν ποτε να γινουμε αλβανοι, βουλγαροι, ρουμανοι κ.α να ζησουμε δηλαδη στη εξαθλοιωση και στην απολυτη φτωχεια και αναξιοπρεπεια, τιμη και δοξα σε εκεινους που δεν αφησαν την ελληνιδα μανα να εκλιπαρει για μια χουφτα σιταρι στα συσιτια, που δεν εσπρωξε τη κορη της στη πορνεια για μια χουφτα ρυζι!!!
    ολα τα αλλα ειναι τουλαχιστον....χαριτωμενες ασυναρτησιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. File moy, 2 eyrw plhrwnei o gyftos o karabanas gia ta psaria poy trwei tzampe.., th diafora ths timhs (to psari den kostizei 2 eyrw fysika, ektos an milame gia to Pakistan) apo ta 2 eyrw mexri oso einai h pragmatikh timh thn plhrwneis esy san malakas kai egw san perissotero malakas poy eplena katw apo ton hlio to kratiko dwrean aytokinhto toy syntagmatarxhdioy gia na phgainoerxetai tzampa sto stratopedo kai na trwei tzampa pagwta apo to kapsimi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενας γελοιος βρεθηκε εδω να γραψει κατα των ανθωπων που εδωσαν το αιμας τους και οποτε χρειαστει θα το ξαναδψωσουν.
    Καποιο γελοιο υποκειμενο που τη μια γραφει με καφαλαια, την αλλη με μικρα και την αλλη greeclish....
    Αλοιμονο αν ηταν κατι αποβρασμαρτα σαν και δαυτον η πλειοψηφεια!!! αλοιμονο μας!!!
    Το ευτυχημα ειναι οτι ειναι η απολυτη μειοψηφεια, εκλογικα και κοινωνικα.
    Και το δυστυχημα ειναι οτι σε τουτη εδω τη χωρα παντα η μειοψηφεια φερεται και απτεται ως....πλειοψηφεια...
    Εδω το 2% υπετερει του 98%!!!!!!
    Δυστυχως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα....αχ κακε παπαδοπουλε εσυ γταις για ολα.....εσυ κακια χουντα εκλεψες τα λεφτα.....εσυ κακια χουντα ξεπουλησες τα παντα.....δρομυς λιμανια αεροδρομια εθνικη κυριαρχια, αξιοπρεπεια ασφαλεια....αχ κακια χουντα ποσο.....κακο εκανες στη χωρα......
    ασε που εδειρες και τον μακη τριανταευρωπουλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "1 Οκτ 2011 4:56:00 μ.μ.", egw otan trww sto spiti moy plhrwnw monos moy ton logariasmo ths DEH gia to reyma poy xrhsimopoiei h hlektrikh moy koyzina kai to fws gia na blepw. Esy karabanogyfte, skefthkes pote poios plhrwnei toys logariasmoys toy reymatos stis lesxes poy trws esy? Sthn polh moy sthn gyftolesxh sas, ta fwta einai anoixta 24 wres ka8e mera gia na trws esy tzampa, skefthkes ola ayta poios ta plhrwnei? Esy pantws oxi, gia ayto traba... kai gamhsoy me kamia gyftopoyla epopina kai karabanoy xontrokwla kai skase...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ασε που μας απαγορεψες να ακουμε και 12 τραγουδια του Μικη, πως να ζησουμε χωρις να ακουμε τοτε αυτα τα 12 τραγουδια του Μικη????
    Υ.Σ. ο οποιος σημερα εγινε....πατριωτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ZHTW H XOYNTA POY 3EPOYLHSE THN KYPRO. GELOIOI AMORFWTOI KAI AXRHSTOI KARABANADES.

    KAI NA PW SE MERIKOYS KOMPLE3IKOYS KARABANADES OTI SE EMPOLEMES KATASTASEIS EPISTRATEYOMASTE OLOI, ESEIS PISW... MENETE...

    PWS HTAN TA DWREAN MPANIA... SAS FETOS STA KAAY? PERASATE KALA KOPROSKYLA? HTAN POLLA TA 20 EYRW POY DINETE GIA MIA EBDOMADA TZAMPA DIAKOPWN 'H MHPWS SAS EPESAN... POLLA? POSA KILA PAGWTO ME 1 EYRW EFAGAN OI XONTROKWLES POY EXETE GIA GYNAIKES? HTAN EYGENIKOS O SERBITOROS STRATIWTHS 'H DEN H3ERE NA SAS MILHSEI STH GALLIKH GLWSSA?

    OYST RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!
    Συνταξη από 45-48 χρονών : 2000 εως 4,000
    εφαπαξ απο 100.000 εως 180.000 ΑΜΕΣΑ.
    δουλειά (;) 20 χρόνια και σύνταξη 40 !!
    ευτυχώς που καταργήθηκε και η σύνταξη των ΑΓΑΜΩΝ...θυγατέρων τους!!!!!!!!!!!!!

    20 χρονια αεργοι και μετα συνταξιουχοι για αλλα 40 χρονια κοπροσκυλα και τεμπεληδες ζητανε τα ρεστα δηθεν,πατριωτες της τσεπης,χουντικα αποβρασματα που πουλησαν την Κυπρο για ενα βραδυ.Αυτοι που κρυβονται πισω απο τη φιλοτιμια και τον πατριωτισμο των χαμηλοβαθμων. Ενω τα παιδια του κοσμακη δουλοι για μισο μεροκαματο (αν βρεθει).


    1 Οκτ 2011 2:04:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ti greeclish re karabana amorfwte? Greeklish grafetai, xaki gidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kapoioi doyleoyn 40 xronia gia na paroyn synta3h 800 eyrw gia 25 xronia kai kapoioi alloi amorfwtoi tenekedes... me mpere kai poly komple3... doyleyoyn (to "doyleyoyn" mh to parete sta sobara) 20 xronia gia na paroyn synta3h 2.000 - 4.000 eyrw apo ta 45-50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγανακτισμενοι των 3000€ θελουν να μας σωσουν ντεμεκ για να μην χασουν τα προνομοια τους.Αντε και γαμηθητε κομπλεξικοι,κολανθρωποι,κλεφτες,πεταμενες καποτες,εσεις εχεται κυταριτιδα στο μυαλο.Ποιος θα ακολουθησει το αποκομα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγανακτισμενοι των 3000€ θελουν να μας σωσουν ντεμεκ για να μην χασουν τα προνομοια τους.Αντε και γαμηθητε κομπλεξικοι,κολανθρωποι,κλεφτες,πεταμενες καποτες,εσεις εχεται κυταριτιδα στο μυαλο.Ποιος θα ακολουθησει το αποκομα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΝΑΣ νομίζετε ότι γράφει εναντίον σας καραβανάδες;;;;
    Πλανάστε πλάνη οικτράν!
    Όποιος έχει κάνει στρατό έχει ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ για τη γούνα σας.

    Μακάρι να σας ξεφτυλίσει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ όπως μας ξεφτυλίζατε κι εμάς βάζοντάς μας να στρώνουμε το κρεβάτι μας 30 φορές τη μέρα ή να σφουγκαρίζουμε τα παγωτά που μας πετάγανε κάτω κάτι 20χρονες καραβανούδες για καψόνι.

    Ήρθε η ώρα της εκδίκησης ΖΩΑ.
    Σας σιχαίνομαι.
    Φυτοζωείτε εδώ και χρόνια αρμέγοντας τον προυπολογισμό μόνο και μόνο ΄για να βασανίζετε φαντάρους και να ξεκαβλώνει η καρακομπλεξάρα σας.
    Και να ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ.

    Λες και μάθαμε τίποτα χρήσιμο τόσους μήνες στρατό.
    Ούτε πρώτες βοήθειες ξέρω να δίνω, ούτε όπλο δε θυμάμαι να λύσω γιατί μόνο μια φορά με βάλατε να ρίξω.
    Αντιθέτως...έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα...σφουγγάρισμα...σφουγγάρισμα...σφουγγάρισμα....
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    και αν ποτέ γίνει πόλεμος η πατρίδα θέλει άτομα υπευθυνα με ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, όχι ανθρωπάκια που υπομένουν άβουλα τα βίτσια του κάθε σιχαμενοκαραβανά και κάνουν την "υπηρετριούλα" της κυράς του.

    ΥΓ: Ελπίζω να μη έχετε τίποτα αντικλείδια από τ' άρματα ΧΟΥΝΤΟΦΑΤΣΕΣ. Χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ (εδώ με φτάσανε οι φάτσες σας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΟΤΙ ΕΣΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΟΝΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.

    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΘ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΔΩΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΟΒΡΑΔΟ.

    - ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Exeis dikio file... karabana. Oloi aytoi edw einai enas kai mono. Se olh thn Ellada mono enas an8rwpos yparxei poy den exei kalh gnwmh gia toys karabanades. Ti na soy pw? Kai se poion na ta pw, se enan pneymatika anaphro? Giati an hsoyn atomo me aytosebasmo kai me enan kanoniko... egkefalo, den 8a hsoyn enas teleiwmenos, amorfwtos, komple3ikos karabanas. Poso pio xamhla 8a pesete gia ena paketo makaronia apo to karabanoprathrio xwris FPA?

    Y/fo: Mia eikona poy exw na 8ymamai apo ton strato einai h e3hs: Mpainw ena prwi se ena karabanografeio (mialme gia trelh... doyleia... ekei mesa) sthn Xanthi kai blepw 3 atoma anw twn 40 na logomaxoyn gia to poios 8a parei gia to spiti merika tzampa koytia gala "Rodopaki" (osoi einai apo th B. Ellada 8a to 3eroyn ayto to gala) poy den ta xreiazotan o bysmatokapsimitzhs... enos alkoolikoy dika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Exeis dikio file... karabana. Oloi aytoi edw einai enas kai mono. Se olh thn Ellada mono enas an8rwpos yparxei poy den exei kalh gnwmh gia toys karabanades. Ti na soy pw? Kai se poion na ta pw, se enan pneymatika anaphro? Giati an hsoyn atomo me aytosebasmo kai me enan kanoniko... egkefalo, den 8a hsoyn enas teleiwmenos, amorfwtos, komple3ikos karabanas. Poso pio xamhla 8a pesete gia ena paketo makaronia apo to karabanoprathrio xwris FPA?

    Y/fo: Mia eikona poy exw na 8ymamai apo ton strato einai h e3hs: Mpainw ena prwi se ena karabanografeio (milame gia trelh... doyleia... ekei mesa) sthn Xanthi kai blepw 3 atoma anw twn 40 na logomaxoyn gia to poios 8a parei gia to spiti merika tzampa koytia gala "Rodopaki" (osoi einai apo th B. Ellada 8a to 3eroyn ayto to gala) poy den ta xreiazontan o bysmatokapsimitzhs... enos alkoolikoy dika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    Ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει πολύ ορθά την ερώτηση αυτή.
    Δυστυχώς λόγω ΠΑΣΟΚ είναι εξίσου εύκολη και η απάντηση.
    ΠΟΤΕ….
    Γιατί αν ήθελε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον τόπο θα άλλαζε πρώτα το ίδιο.

    Εδώ έχει ο κύριος Παπανδρέου στην...
    κυβέρνηση του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα που κατηγορείται για κακούργημα για την υπογραφή της σύμβασης συντήρησης των ελικοπτέρων του Πυροσβεστικού Σώματος με την εταιρεία που διώκεται και για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων….!!!

    Εδώ για κακούργημα διώκεται και ο νυν Αρχηγός του ΠΣ κος Στεφανίδης και παραμένει στην θέση του ενώ έπρεπε να είχε πάει σπίτι του λόγω της κείμενης νομοθεσίας.
    Δηλαδή θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά ως αρχηγός δεν μπορεί, άρα πάει σπίτι του.

    Εδώ διώκονται για κακουργήματα άλλοι 23 αξιωματικοί του ΠΣ , ολόκληρη η οικονομική υπηρεσία/ τμήμα προμηθειών του ΠΣ και παραμένουν στην θέση τους που το λιγότερο έπρεπε να είναι σε διαθεσιμότητα και αυτοί.

    Εδώ ασχολούνται με την καθυστέρηση των βιβλίων για τα σχολεία και δεν ασχολούνται για ποιο λόγο δύο φορές το Ελεγκτικό Συνέδριο ΑΚΥΡΩΣΕ την σύμβαση….

    Και εσείς περιμένετε να διώξει τον Μίχα .......... ;

    Αν ζούσε ο πατέρας του Γιώργου μπορεί να τον έκανε και διοικητή οργανισμού όπως τον άλλον στα πετρέλαια με το δωράκ ι!!!!!!

    Αυτό είναι το ήθος δυστυχώς της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "1 Οκτ 2011 6:53:00 μ.μ.:, den eisai enta3ei... Prin bgeis sth synta3h sta 45 barages... prosoxes... ston Begliti kai eleges "malista kyrie, eimai enas malakas karabanas mia zwh... kai shmera...". Twra poy eisai lele... (kalos poliths aderfe meta apo xronia) kai phres thn karabanosynta3h twn 3.000 eyrw, giati milas etsi gia ton kyrio Ypoyrgo? DEn eisai enta3ei.., 8a se bgalw... sthn anafora.., psara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "1 Οκτ 2011 6:53:00 μ.μ.", den eisai enta3ei... Prin bgeis sth synta3h sta 45 barages... prosoxes... ston Begliti kai eleges "malista kyrie, eimai enas malakas karabanas mia zwh... kai shmera...". Twra poy eisai lele... (kalos poliths aderfe meta apo xronia) kai phres thn karabanosynta3h twn 3.000 eyrw, giati milas etsi gia ton kyrio Ypoyrgo? DEn eisai enta3ei.., 8a se bgalw... sthn anafora.., psara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "1 Οκτ 2011 6:53:00 μ.μ.", den eisai enta3ei... Prin bgeis sth synta3h sta 45 barages... prosoxes... ston Begliti kai eleges "malista kyrie, eimai enas malakas karabanas mia zwh... kai shmera...". Twra poy eisai lele... (kalos poliths aderfe meta apo xronia) kai phres thn karabanosynta3h twn 3.000 eyrw, giati milas etsi gia ton kyrio Ypoyrgo? Den eisai enta3ei.., 8a se bgalw... sthn anafora.., psara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. PROSOXH, PROSOXH. AYRIO, 2-10-2011, STHN LESXH EXEI MOSXARAKI LEMONATO ME 3 EYRW KAI GLYKO. PARAKALOYNTAI OI KYRIOI GYFTOI KARABANADES NA PROSEL8OYN SE TETRADES ME BHMA KAI KAMARI.

    Eyzaristw poly gia thn prosoxh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PROSOXH, PROSOXH. AYRIO, 2-10-2011, STHN LESXH EXEI MOSXARAKI LEMONATO ME 3 EYRW KAI GLYKO. PARAKALOYNTAI OI KYRIOI GYFTOI KARABANADES NA PROSEL8OYN SE TETRADES ME BHMA KAI KAMARI.

    Eyxaristw poly gia thn prosoxh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ (και για τα υποβρύχια..!)
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    Ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει πολύ ορθά την ερώτηση αυτή.
    Δυστυχώς λόγω ΠΑΣΟΚ είναι εξίσου εύκολη και η απάντηση.
    ΠΟΤΕ….
    Γιατί αν ήθελε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον τόπο θα άλλαζε πρώτα το ίδιο.

    Εδώ έχει ο κύριος Παπανδρέου στην...
    κυβέρνηση του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα που κατηγορείται για κακούργημα για την υπογραφή της σύμβασης συντήρησης των ελικοπτέρων του Πυροσβεστικού Σώματος με την εταιρεία που διώκεται και για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων….!!!

    Εδώ για κακούργημα διώκεται και ο νυν Αρχηγός του ΠΣ κος Στεφανίδης και παραμένει στην θέση του ενώ έπρεπε να είχε πάει σπίτι του λόγω της κείμενης νομοθεσίας.
    Δηλαδή θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά ως αρχηγός δεν μπορεί, άρα πάει σπίτι του.

    Εδώ διώκονται για κακουργήματα άλλοι 23 αξιωματικοί του ΠΣ , ολόκληρη η οικονομική υπηρεσία/ τμήμα προμηθειών του ΠΣ και παραμένουν στην θέση τους που το λιγότερο έπρεπε να είναι σε διαθεσιμότητα και αυτοί.

    Εδώ ασχολούνται με την καθυστέρηση των βιβλίων για τα σχολεία και δεν ασχολούνται για ποιο λόγο δύο φορές το Ελεγκτικό Συνέδριο ΑΚΥΡΩΣΕ την σύμβαση….

    Και εσείς περιμένετε να διώξει τον Μίχα .......... ;

    Αν ζούσε ο πατέρας του Γιώργου μπορεί να τον έκανε και διοικητή οργανισμού όπως τον άλλον στα πετρέλαια με το δωράκ ι!!!!!!

    Αυτό είναι το ήθος δυστυχώς της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...$$$$$$$$

    και ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑ ΦΑΝΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !!!!! + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. PROSOXH, PROSOXH. AYRIO, 2-10-2011, STH LESXH EXEI MOSXARAKI LEMONATO ME 3 EYRW KAI GLYKO. PARAKALOYNTAI OI KYRIOI GYFTOI KARABANADES NA PROSEL8OYN SE TETRADES ME BHMA KAI KAMARI.

    Eyxaristw poly gia thn prosoxh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. και ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟΥ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...
    χαχαχα

    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !!!!! + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ποσοι στρατηγοι εν αποστρατεια υπαρχουν;;;
    Αντε ρε κοπριτες που παραπονιεστε κιολα, να παρετε τα ιδια οπως και στον ιδωτικο τομεα, που θελετε συνταξη στα σαραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 240 ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ επανεφερε
    ο αλητης ο μπεγλίτης του πασοκ σου ΚΑΘΑΡΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. KARAGKIOZHDES AMORFWTOKARABANADES, 8ELETE KAI SYNTA3H STA 45-50. GELOIA YPOKEIMENA. AXRHSTOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. «Κλαίνε οι χήρες, κλαιν κι οι παντρεμένες»

    Δέν δικαιούστε δια να ομιλείτε κ. καραβανάδες!

    Μπήκατε στη καραβάνα με μέσον, ποτε ΠΑΣΟΚ πότε ΝΔ, πότε "εθνικόφρονες" πότε "ρουφιάνοι"

    δεν υπηρετήσατε ποτέ την πατρίδα σας, οπως εκατομμύρια παιδιά του κοσμάκη, πάντα στη λούφα την κονόμα και την αρπαχτή.

    Οι πιο γλύφτες απ σας έγιναν στρατηγοί βολευτές και έμποροι όπλων μετά.

    Οι πιο χαζοί απο σάς, άνοιξαν ενα μαγαζάκι, πουλάνε καφέδες ή "πληροφορίες".

    Πήρατε καλή προίκα διοτι, χωρίς προικα δεν σας επετρεπε ο διοικητής να παντρευτείτε, και μαζί με την προίκα έπρεπε οπωσδήποτε να πάρετε δασκάλα, καθηγήτρια, ή εστω νηπιαγωγό.

    Μόνο οι χωροφυλάκοι ξέπεσαν στις νοσοκόμες, οι χέστες πάντα εχουν το νού τους στο κακό.

    Ενας δεύτερος μισθός χρειάζεται.

    Συνεπώς προς τί η κλαψα;

    Τώρα θα τρώτε απο τα έτοιμα, αρκετά μαζέψατε τόσα χρόνια, με μοναδικό σας προσόν,

    την αγυρτία και την πατριδοκαπηλία.

    @@@ Απο οσα γράφω εξαιρούνται μόνο οι πιλότοι, και ειδικά οσοι απο αυτούς ακόμα δεν κατάλαβαν τί ρόλο παιζουν καθε μέρα στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πιλότοι γραφείου εισπράττουν πτητικό επίδομα
    Έμειναν άναυδοι οι ελεγκτές της τρόικας όταν διαπίστωσαν ότι ετησίως χορηγούνται είκοσι εκατομμύρια ευρώ σε 1.100 αεροπόρους ως «πτητικό επίδομα»!

    Από την ανάλυση των παραπάνω στοιχείων προέκυψε ότι το 75% όσων αεροπόρων λαμβάνουν το «πτητικό επίδομα» (δηλαδή, περί τους 800) βρίσκονται μακριά από τις πολεμικές μοίρες, καθώς υπηρετούν σε διάφορες επιτελικές θέσεις και υπηρεσίες εδάφους. Στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είθισται τις τελευταίες δεκαετίες ο κάθε «ιπτάμενος» αεροπόρος, ανεξαρτήτως εάν υπηρετεί σε μονάδα «πρώτης γραμμής» ή όχι, να λαμβάνει ετησίως 18.000 ευρώ ως «πτητικό επίδομα»!

    Σε πολεμικές μοίρες είναι ενταγμένοι μόλις το 25% των «ιπταμένων», όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν το συγκεκριμένο επίδομα είτε κάνοντας ήπιες πτήσεις (μεταγωγικά αεροσκάφη) ή πλαστογραφώντας τα στοιχεία χωρίς καν να μπουν σε αεροπλάνο. Ιπτάμενοι αεροπόροι φέρονται να πετούν με μαχητικό αεροσκάφος στην Κρήτη ή την Αγχίαλο και τις ίδιες μέρες δηλώνουν "παρών" στις επιτελικές τους θέσεις στην Αθήνα!

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/227365/pilotoi-grafeiou-eisprattoun-ptitiko-epidoma/?acpn=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. οι συνταξιουχοι των 45 και 50
    ετων μιλανε για κλεφτες.
    Ρε ουστ κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΩ ΠΩ! ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΔΙΝΕΤΕ. ΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑΞΑ 8 ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ 8 ΠΟΛΕΙΣ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Poios soy eipe kamari moy oti oi karabanades einai ta monadika kwlopaida se ayth th xwra? Kai oi tarifes poy aneferes einai megala arxidakia giati poylane mayra... kai paranoma tis kratikes adeies leitoyrgias twn D.X. oxhmatwn toys. To idio kanoyn kai oi ntalhkerhdes. To idio kanoyn kai oi farmakopoioi poylwntas tis kratikes adeies leitoyrgias twn farmakeiwn toys. Oso gia toys dhmosioys ypallhloys poy les, prwtos kai kalyteros dhmosios ypallhlos kai axrhstos tenekes einai o amorfwtos o karabanas o mpampakas soy paliomalakismeno karabanospori. Oso gia ta kapsonia poy les, gia polloys neoys (poy forologoyntai gia na plhrwnetai o karagkkiozhs o karabanas o mpampas soy) einai pragmatikothta sto strato, alla alh8eia, kamarwneis toso poly gia ton geloio karabana mpampaka soy otan soy leei oti ekane kapsonia se stratiwtes, enw ekeinoi ws enstoloi -forologoymenoi- polites briskontai ekei gia na yphretoyn thn patrida toys? Egw pantws 8a ntrepomoyn an eixa mpampa karabana na moy leei gia kapsonia, esy pali logiko na mhn ntrepesai giati eisai paidi komple3ikoy karabana me gyftonootropia kai potnanas paidi, giati ws gnwston oi karabanades pornes pantreyontai logw toy sta8eroy mis8oy toys toy dhmosioy (opws milhses kai esy prin gia dhmosioys ypallhloys). Laki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Poios soy eipe kamari moy oti oi karabanades einai ta monadika kwlopaida se ayth th xwra? Kai oi tarifes poy aneferes einai megala arxidakia giati poylane mayra... kai paranoma tis kratikes adeies leitoyrgias twn D.X. oxhmatwn toys. To idio kanoyn kai oi ntalhkerhdes. To idio kanoyn kai oi farmakopoioi poylwntas tis kratikes adeies leitoyrgias twn farmakeiwn toys. Oso gia toys dhmosioys ypallhloys poy les, prwtos kai kalyteros dhmosios ypallhlos kai axrhstos tenekes einai o amorfwtos o karabanas o mpampakas soy paliomalakismeno karabanospori. Oso gia ta kapsonia poy les, gia polloys neoys (poy forologoyntai gia na plhrwnetai o karagkkiozhs o karabanas o mpampas soy) einai pragmatikothta sto strato, alla alh8eia, kamarwneis toso poly gia ton geloio karabana mpampaka soy otan soy leei oti ekane kapsonia se stratiwtes, enw ekeinoi ws enstoloi -forologoymenoi- polites briskontai ekei gia na yphretoyn thn patrida toys? Egw pantws 8a ntrepomoyn an eixa mpampa karabana na moy leei gia kapsonia, esy pali logiko na mhn ntrepesai giati eisai paidi komple3ikoy karabana me gyftonootropia kai poytanas paidi, giati ws gnwston oi karabanades pornes pantreyontai logw toy sta8eroy mis8oy toys toy dhmosioy (opws milhses kai esy prin gia dhmosioys ypallhloys). Laki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. An den toy aresei toy patera soy o stratos mporei na fygei kai na paei ston idiwtiko tomea na ergastei, wste esy na mhn alla3eis 8 sxoleia. H3ere apo prin oti 8a plhrwnetai gia na einai stratiwtikos, dhladh gia na pairnei meta8eseis opoy ton xreiazetai to kratos kai oi E.D. kai opoy diatax8ei, opws leei kai o orkos toy. Ta lew kala megale? Fysika me dikh toy apofash xw8hke... sto strato giati h3ere oti exei 3ekoyrasto sta8ero mis8oylaki.., lygda.., dhmosio'y'pallhliki kai loyfa... Ti ta 8elei ta resta... twra kai ta zhtaei? An nomizei oti adika einai ekei as bgei e3w sthn agora kai thn koinwnia an exei arxidia na doylepsei kia na parei ayta poy nomizei... oti a3izei, alla me gnwseis lykeioy (dhmotikoy kai gymnasioy oi palaioteroi) sthn kalyterh.., h3ere kai o idios oti den ton epairne... gia magkies... kai etsi apofasise na ginei karabanas sth zesth... agkalitsa... toy dhmosioy kai eidika toy stratoy. To katalabes pitsiriko to ma8hma? Traba... loipon ayrio me ton mpampa karabana sth lesxh na fate tzampa kai ase tis filosofies se emas poy 10 wres ka8e mera ergazomaste gia na paroyme oyte ta misa apo osa -kakws- pairnei edw kai xronia o mpampas karabanas soy apo ton ellhniko lao, tsoglani.

    Y/fo: Na pas ayrio sthn karabanolesxh, mhn to 3exasete h karabanooikogeneia, einai Kyriakh kai 8a exei kai tzampa glyko kai anapsyktiko, gyftaki karabanospore. Kai an o mpampas soy einai arxikarabanas me polla aytokollhta Power Ranger, 8a sas serbirei kai stratiwths (oi enstoloi polites poy yphretoyn thn patrida kai sas plhrwnoyn) gia na niwseis dynatos, afoy soy aresoyn ta kapsonia. Laki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. An den toy aresei toy patera soy o stratos mporei na fygei kai na paei ston idiwtiko tomea na ergastei, wste esy na mhn alla3eis 8 sxoleia. H3ere apo prin oti 8a plhrwnetai gia na einai stratiwtikos, dhladh gia na pairnei meta8eseis opoy ton xreiazetai to kratos kai oi E.D. kai opoy diatax8ei, opws leei kai o orkos toy. Ta lew kala megale? Fysika me dikh toy apofash xw8hke... sto strato giati h3ere oti exei 3ekoyrasto sta8ero mis8oylaki.., lygda.., dhmosio'y'pallhliki kai loyfa... Ti ta 8elei ta resta... twra kai ta zhtaei? An nomizei oti adika einai ekei as bgei e3w sthn agora kai thn koinwnia an exei arxidia na doylepsei kai na parei ayta poy nomizei... oti a3izei, alla me gnwseis lykeioy (dhmotikoy kai gymnasioy oi palaioteroi) sthn kalyterh.., h3ere kai o idios oti den ton epairne... gia magkies... kai etsi apofasise na ginei karabanas sth zesth... agkalitsa... toy dhmosioy kai eidika toy stratoy. To katalabes pitsiriko to ma8hma? Traba... loipon ayrio me ton mpampa karabana sth lesxh na fate tzampa kai ase tis filosofies se emas poy 10 wres ka8e mera ergazomaste gia na paroyme oyte ta misa apo osa -kakws- pairnei edw kai xronia o mpampas karabanas soy apo ton ellhniko lao, tsoglani.

    Y/fo: Na pas ayrio sthn karabanolesxh, mhn to 3exasete h karabanooikogeneia, einai Kyriakh kai 8a exei kai tzampa glyko kai anapsyktiko, gyftaki karabanospore. Kai an o mpampas soy einai arxikarabanas me polla aytokollhta Power Ranger, 8a sas serbirei kai stratiwths (oi enstoloi polites poy yphretoyn thn patrida kai sas plhrwnoyn) gia na niwseis dynatos, afoy soy aresoyn ta kapsonia. Laki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 1000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΣΟΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ;
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΚΕΙ ΔΕ ΠΟΥ ΟΡΜΗΣΑΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΛ. Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Φάτο ρε γίδι,μας τάπρηξες, που σου φταίνε οι μετανάστες και δε βλέπεις τις κλεψιές και τις μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση