GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…ΥΠΕΡ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΩΝ...

Γράφει η Νάνσυ Πανταζή αποκλειστικά για το PRESS-GR Ανάγνωσα μία ανακοίνωση – κάλεσμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ και ένιωσα την ...

Γράφει η Νάνσυ Πανταζή
αποκλειστικά για το PRESS-GR

Ανάγνωσα μία ανακοίνωσηκάλεσμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου κυρίως επειδή πριν παραιτηθώ από το ΠΑΣΟΚ ήμουν ένθερμη υποστηρίκτρια χωρίς να είμαι ενταγμένη και αρθρογράφησα με αφορμή διάφορων δραστηριοτήτων και τοποθετήσεων του κ. Παναγιωτακόπουλου.
Ο τίτλος της ανακοίνωσης-κάλεσμα είναι «ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. 13/10/1 30 χρόνια μετά τις 18 Οκτώβρη του 1981» και ακολουθεί ένα κείμενο λίβελος εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής.
Συνειρμικά μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
1. Εφόσον υπάρχει τόσο έντονη διαφωνία γιατί...
παραμένουν σε όποιες κομματικές θέσεις κατέχουν και δεν παραιτούνται; Διότι το επιχείρημα «άλλο η κυβέρνηση άλλο το ΠΑΣΟΚ» καταρρίφθηκε από το Γραμματέα κ. Καρχιμάκη στην ομιλία του στην Πανελλήνια Διάσκεψη ΠΑΣΟΚ καθιστώντας σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και συν-σχεδιάζει μαζί της.
2. Γιατί τα συνδικαλιστικά στελέχη που είναι ενταγμένα στην Αριστερή Πρωτοβουλία δεν έχουν παραιτηθεί από τις όποιες συνδικαλιστικές θέσεις κατέχουν ως μέσο πίεσης προς την κυβερνητική πολιτική;;;
3. Γιατί μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου όπου πλέον ήταν ξεκάθαρη η κυβερνητική πολιτική περιορίστηκαν σε απλό «πόλεμο» ανακοινώσεων χωρίς να λάβουν αποφάσεις δράσεων που θα ταρακουνούσαν την Κυβέρνηση;
Δυστυχώς δεν αναμένω απαντήσεις… είναι ηλίου φαεινότερον ότι είτε ηθελημένα είτε άθελα η Αριστερή Πρωτοβουλία λειτουργεί σαν δεκανίκι της Κυβέρνησης που καταγγέλει, « εγκλωβίζοντας » στελέχη, μέλη και απλούς ψηφοφόρους σε μία συναισθηματική «λογική» σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ με την παραμονή τους στο κίνημα, καθιστώντας τους παράλληλα συνένοχους με τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση.
Αλήθεια… μήπως αντί για τη σωτηρία μιας παράταξης θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι προέχει η σωτηρία του λαού και της πατρίδας και όσο παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να συμβαδίσουν αυτές οι δύο παράμετροι… Ή με τον λαό και την πατρίδα ή με το κόμμα που συναινεί και συν-σχεδιάζει.
Τέλος, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια τι θα στηρίξουν επίσημα σε περίπτωση εκλογών. Αυτήν την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ που καταγγέλουν…και καταδικάζουν ως ανίκανη…;;;
Αλήθεια στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι φαιδρό… Τα υπόλοιπα συμπεράσματα στη δική σας κρίση….

13 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νάνσυ υποψήφια για άμεσο μπότοξ σε βρίσκω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω κι εγώ μια όμορφη κόρη και την πήρα για δεκαοκτώ-είκοσι ετών. Διαβάζω το βιογραφικό της και βλέπω πως είναι πάνω από σαράντα! Διαβάζω και την αιτιολογητική έκθεση παραίτησής της από το ΠΑΣΟΚ και δεν ξενίστηκα καθόλου. Γιατί τα έβαλα όλα μαζί και συνπέρανα πως δεν μπορούσε να είναι αλλιώς! Πόση κόντρα λέω τώρα που ζόρισαν τα πράγματα και για τους γιατρούς και για τους ελεύθερους επαγγελματίες! Τώρα βγήκαν όλα στη φόρα και είναι κομμάτι δύσκολο να τα κρύψεις και γι αυτό φταίει φυσικά το ΠΑΣΟΚ που έβαλε μπροστά τη μηχανή της διαφάνειας! Πάρε λοιπόν δρόμο από την κρυψώνα σου και τράβα κατά εκεί που ανήκεις!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οποιος ηταν στο πασοκ ηταν για την κονομα.οι δημοι ειχαν λεφτα για αναθεσεις,οι τοπικοι επιχειρηματιες κονομαγαν αφορολογητα,και ζητω το πασοκ.
    ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΠΑΣΟΚΙΑ...
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΠΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ?? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ?? ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    Kαι άλλες μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΠ..."Μια φωνή, ένα πάθος, ένα όραμα"
    _______________________________________
    Σκάστε και πληρώστε
    την "πράσινη ανάπτυξη":

    10,50.. ΤΟΥ ΚΩ ΛΟΥ..... σκλαβάκια
    ---------------------------------------------

    Νέο χαράτσι της ΔΕΗ για τα φωτοβολιταϊκά κ.λπ
    Νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος αναμένονται από την 1η Νοεμβρίου, καθώς βαίνει προς αύξηση κατά 4,80 ευρώ το τέλος υπέρ Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .

    Η αύξηση αυτή επιλέχθηκε προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) ώστε να είναι εφικτή η πληρωμή των επενδυτών που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

    Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προτείνει στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος τη σταδιακή μείωση του ελλείμματος ύψους 100 εκατ. ευρώ του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ του ΔΕΣΜΗΕ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.

    Στο πλαίσιο αυτό πρότεινε την αύξηση από την 1η Νοεμβρίου του 2011 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 του ειδικού τέλους ΑΠΕ, αλλά και την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους, ώστε να επιμερίζει με δίκαιο τρόπο το κόστος στις κατηγορίες κατα ναλωτών.

    Η ΡΑΕ προτείνει το ειδικό τέλος να διαμορφωθεί από τα 3,2 ευρώ το τετράμηνο στα 4,8 ευρώ, ήτοι σε ετήσια βάση να αυξηθεί κατά 4,80 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση