GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ακριβώς είπε για το δημοψήφισμα ο Γ. Παπανδρέου...

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενώ ανακ...

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενώ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ύψιστη πράξη δημοκρατίας και πατριωτισμού. «Ας δώσουμε το λόγο το λαό και στους πολίτες. Είναι η ώρα να απαντήσει ο πολίτης υπεύθυνα. Θέλει να την υλοποιήσουμε ή να την απορρίψουμε. Αν δεν.... την θέλει ο λαός δεν θα εφαρμοστεί. Εάν ναι θα προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Γνωστοποίησε ακόμη ότι στον χάρτη των πολιτικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης περιλαμβάνεται η πρόταση για ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής. Στην κατεύθυνση αυτή σημείωσε ότι θα ζητήσει αύριο να κινηθεί η διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς, έχουν προκύψει νέα δεδομένα από τον Ιούνιο και γιατί, όπως είπε, «είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η έκφραση της κοινοβουλευτικής ευθύνης στην πολιτική που θα ακολουθεί η κυβέρνηση».
Την ανάγκη να υπάρξουν «πράξεις λύτρωσης και εκτόνωσης» που θα επιτρέψουν στη χώρα να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική υπογράμμισε κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κυβερνώντoς κόμματος και ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος.
«Η χώρα δεν αντέχει να βιώνει το δράμα. Πρέπει να επέλθει η κάθαρση, να ξαναγνωριστούμε ως έθνος για να οργανώσουμε τα φυγή προς τα εμπρός», τόνισε ο ΥΠΟΙΚ.

«Κανείς δεν πανηγυρίζει»
Από το βήμα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε νωρίτερα των αποφάσεων των Βρυξελλών, που όπως είπε, σηματοδοτούν «μια νέα εποχή για την Ελλάδα και την Ευρώπη», απαντώντας στους «κήρυκες της μιζέριας», αλλά και όσους, όπως είπε, υπονομεύουν το δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας της χώρας.
«Κανείς δεν πανηγυρίζει, το μέλλον δεν έγινε ξαφνικά ρόδινο, αλλά έγινε πιο εύκολο», επισήμανε ο κ. Παπανδρέου, διαμηνύοντας ότι κανείς δεν θα απαγορεύσει στην κυβέρνηση να χαίρεται για το γεγονός ότι «απαλλάχθηκε ο Έλληνας φορολογούμενος από το τεράστιο βάρος του χρέους».
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι όσοι υπονομεύουν τη δημοκρατία κάνουν ένα ιστορικό λάθος, επισημαίνοντας ότι δεν δικαιολογεί τη βία, αν και όπως είπε συμμερίζεται την οργή του κόσμου για τα λάθη του παρελθόντος.
«Πατριωτισμός δεν είναι η απαξίωση της δημοκρατίας, είναι το να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από την κρίση. Να δούμε την ιστορία μας και να μην επαναλάβουμε λάθη της διχόνοιας και της διαίρεσης», πρόσθεσε και έκανε έκκληση για νηφαλιότητα και ενότητα «Όλοι μαζί ας πούμε ένα μεγάλο όχι σε όσους θέλουν να διαλύσουν την προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί στα πόδια της», τόνισε.

Απαριθμώντας τα οφέλη από τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η συμφωνία των Βρυξελλών «απομακρύνει την ανασφάλεια και μας επιτρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον». «Εξασφαλίσαμε για τη χώρα μας μια σημαντική μείωση των βαρών μας ελάφρυνση που θα δώσει νέα προοπτική στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όπως συμπλήρωσε, μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να γίνουμε ξανά αυτοδύναμοι, να στηριχθούμε στα δικά μας πόδια.
Εκανε ακόμη λόγο για δικαίωση των προσπαθειών της χώρας και εκτίμησε ότι η αλλαγή της εικόνας της στο εξωτερικό θα σταθεί καθοριστικός παράγοντας προκειμένου να γίνουν επενδύσεις, να έρθουν νέα κεφάλαια.
«Τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί αν η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν είχε σταθεί στο ιστορικό ύψος των στιγμών», πρόσθεσε και ευχαρίστησε τους βουλευτές που στήριξαν με την ψήφο του το πολυνομοσχέδιο.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τον αγώνα που δίνουμε μαζι, κάθε βουλευτή τον τιμούμε για την επιμονή και την αντοχή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», είπε χαρακτηριστικά.
«Καμία ανησυχία για καταθέσεις - συντάξεις
Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν τίθενται σε κίνδυνο τα ασφαλιστικά ταμεία και οι συντάξεις και πρόσθεσε ότι το τραπεζικό σύστημα και οι καταθέσεις είναι απολύτως διασφαλισμένα.
Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι λιγότερα χρέη σημαίνει λιγότερη λιτότητα και χαρακτήρισε αστεία τα επιχειρήματα ότι δήθεν το 2020 η Ελλάδα θα επιστρέψει στα επίπεδα χρέους του 2009.

57 σχόλια

  1. Τι δημοψηφισμα ρε λεει αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο??

    Κατα αρχας ΟΧΙ σε οτιδηποτε ζητησουν..
    Κατα δευτερον χρειαζομαστε ΤΩΡΑ ενα "τρελλο" Παπαδοπουλο ..
    Συλληψη και εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.ΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ "ΚΑΘΑΡΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε λοιπόν κουραδόμαγκες, αντε να δούμε ποσα απιδια πιανει ο σακος... Αντε, να μιλησει ο κυριαρχος λαος δεν θελατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ( ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ


    ΓΙΑ ΤΟ
    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΠΑΣΟΚ - ΛΗΓΜΕΝΟ - ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ
    --------------------------------

    ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ
    ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ
    ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ

    ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ..ΚΑΝΤΑΪΦΗΣ ΑΜΕΣΩΣ )

    ---------------------------------
    κλανίδι, ηλίθιο και τζούφιο βρομερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΣΑΝΤΑΜ-ΚΑΝΤΑΦΙ-ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ-ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσοι βρίζετε και φωνάζετε ορίστε : Ψηφίστε ΟΧΙ και πάρτε τη δραχμή να ζήσετε άνετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπρος αντε ψηφιστε δραχμη. Δραχμή και πολλή σας ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίθανο.
    Ο Βαγγελης τον έσπρωξε;
    Με πήρε κι'η θεία μου απ' το χωριό και ζήτησε ενημέρωση για το μεγάλο ναι/οχι ... και την ώρα που της εξηγούσα για τα γερμανικά κολάντεραλ που θα καλύψουν το κούρεμα των 200 .. μου έκλεισε το τηλέφωνο και έστειλε το Γιώργο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΟΦΙΛΟΙ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΕΤΑ (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΗΣ 15ΕΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ : ΑΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ; ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ; ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ
    ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ........ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΙ
    εγγυημένα νεκροί +


    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
    --- γιατί και πάλι, δεν ισχύει......

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΗΡΥΞΕΙ
    ΕΠΙΣΗΜΑ
    κατάλυση του Συντάγματος
    δηλαδή Δ Ι Κ Τ Α Κ Τ Ο Ρ Ι Α............

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ
    ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ......ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε ψηφιστε οχι αμα σας βασταει. Αντε να έρθουν τα λαμογια να σας αγοράσουν τζαμπα, ζωαααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..

    Αφού έφτυσαν αίμα οι εμπροσθοφυλακές του Παπανδρέου ,
    για να μαζέψουν τους βουλευτές στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και να τους απομακρύνουν από το καφενείο της βουλής ξεκίνησε μια ώρα περίπου καθυστέρηση η συνεδρίαση του οργάνου.

    Μετά από μια αστεία και έξω από την πραγματικότητα ομιλία, του γραμματέα κατά την διάρκεια της οποίας πληροφορήθηκαν οι βουλευτές… ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να....
    μιλήσουν …άλλη φορά, μετά από ένα μήνα περίπου(μετά βίας ορισμένοι βουλευτές συγκρατήθηκαν για να μην γελάσουν) δόθηκε το μικρόφωνο στον πρωθυπουργό.

    Ο κος Παπανδρέου .. «αλλού γι αλλού» έδειξε ξεκάθαρα πλέον, ότι δεν κατανοεί σε τι θέση βρίσκεται ο ίδιος ,η κυβέρνηση και το τόπος.
    Μίλησε πάλι για νέα σελίδα που άνοιξε για την χώρα, στην σύνοδο κορυφής και άρχισε τους διθυράμβους γιατί επετεύχθη «πολύ σημαντική μείωση του χρέους». Χαρακτηριστικό είναι ότι επί πεντάλεπτο , «έγλυφε» στην κυριολεξία του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που στάθηκαν στο ύψος των στιγμών(των περιστάσεων προφανώς εννοούσε)και του έδωσαν εντολή να ψηφίσει την… μείωση του χρέους.

    Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι το γλείψιμο έγινε για να κερδίσει το χειροκρότημα των βουλευτών.. που παγωμένοι των παρακολουθούσαν. Τραγελαφικές καταστάσεις.


    Μια προσημείωση κοινοβουλευτικής ομάδας ,παρακολουθούσε έναν απερχόμενο πρωθυπουργό ,που κοιτάει γαντζωμένος να καθίσει έστω και μια ώρα περισσότερο στην εξουσία.

    Γελοία εικόνα.

    Ποσό ακόμη θα τον αντέξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ----------------------------------

    Άστε τον ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ να χτυπιέται..

    ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ ΑΙ


    ///////////////////////////////

    Αρθρο 44 παρ.4 περιδημοψηφίσματος είπε...

    Αρθρο 44 παρ.4 περιδημοψηφίσματος

    Δημοψήφισμα προκηρύσσεται απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα,
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ

    εφόσον αυτό αποφασιστεί
    απο τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα απο πρόταση

    //////////////////////////////////

    αι σιχτίρ...ΤΣΟΓΛΑΝΕ
    ΚΑΙ GAY ...
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άρθρο 44
    .
    1Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα
    --------------------------------
    δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα
    ------------------------------------
    τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.



    Άστε τον ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ να χτυπιέται..

    ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ ΑΙ

    ///////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧα ρε κατι δημοκρατες που εχει αυτο το μπουρδελο με τα λαμογια στην ιταλια με 20000 ψηφους στο δημοψηφισμα κατεβαζουν σχεδιο νομου ρε γονοι δοσιλογων και μαυραγοριτων πουδεν κρεμασαν τους πατεραδες σας επειδη ο μοναρχης καραμανλης εκαψε τους φακελους τους στην υψικαμινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΤΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    BRAVO GIORGO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΨΩΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΨΩΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ..ΦΥΤΟ
    ΚΑΙ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ

    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αν οι δημοσκοπησεις βγαζουν συστηματικα οχι,θα το παρει πισω το δημοψηφισμα,οπως πηρε και την ψηφοφορια με 180 βουλευτες(κο-κο-κο).

    και να παει σε δημοψηφισμα
    οχι πρεπει να φαει
    στα μουτρα του
    και στα μουτρα των φραγκατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το πραγματικο ερωτημα του δημοψηφισματος ειναι αν η πασοκικη κοτα/ψηφοφορος μπορει να γινει κοκορας και να ψηφισει ΟΧΙ.

    απο τους δεξιους να περιμενετε ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρώτη αντίδραση θετική - Βάλτε τέρμα στην κοροιδία:
    Χωρίς τη ΝΔ η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης _______________________________

    Την Τετάρτη θα αρχίσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μετά από το σχετικό αίτημα που υπέβαλε στη βουλή ο πρωθυπουργός.
    Η συζήτηση θα είναι τριήμερη, ενώ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα διεξαχθεί φανερή ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
    -----------------------------------------
    Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δε θα παραβρεθεί στη συζήτηση της Βουλής για την παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό.

    - Α ρε Σαμαρά σε έβριζα τον τελευταίο καιρό αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΜΠΡΑΒΟ ! ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
    -----------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικά έχουμε να κανουμε με ενα ξεφτιλισμενο κάθαρμα που δεν έχει ίχνος φιλότιμου και ανδρισμού επάνω του.

    Μέσα από το τρελλο σόι μπεκρήδων που ανατράφηκε είναι φυσικό επάκολουθο αυτό που ζουμε και βλέπουμε.

    Τι σκέφθηκε λοιπόν ο ας κοιμομαστε ήσυχοι και ας παραχωρήσουμε μερικά στρέμματα γης ο καταστροφέας και έμμισθος υπάλληλος των μασόνων.
    Να πάει σε δημοψήφισμα!!!

    Ναι σε δημοψηφισμα!!! και να μεταφέρει την απόφαση στον λαό για την επικύρωση της χρεοκοπίας κάτι που είναι δεδομένο εδώ και δύο χρόνια και με τα ψεμματα και την κοροιδια τους παρέμειναν στην εξουσία μεχρι να επιτελέσει το εργο καταστροφής που ανέλαβε εργολαβία.

    Αφού οδήγησε την χώρα στα βράχια ψάχνει να βρει διέξοδο να την κάνει με ελαφρά πηδηματακια αφού κερδίσει χρόνο και ψηφιστούν όλα τα νονοσχέδια στραγγαλισμού και εξαθλίωσης ώς νόμοι του κράτους δεσμεύοντας την όποια επερχόμενη κυβέρνηση διαπραγματευτικά.

    Είναι τέτοιο τομάρι που δεν έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος.

    Το οτι θα καταψηφιστεί είναι σίγουρο το μετά ομιχλωδες αλλα πολύ φωτεινό για αυτόν τον ξεφτιλα που θα οδηγηθεί στο σκαμνί σαν σκυλί.
    Θέλει να αιματοκυλίσει τον τόπο για να σώσει το μπουρδελο της Ιππόκρατους που είναι υπό κατεδάφιση.
    Θελει να την γλυτώσει εμφανίζοντας τον εαυτό του ως πατριώτη ενώ στην ουσία είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε απο τον τόπο.

    Δεν θέλει εκλογές γιατι θα σημάνει το τελος του και το τελος πολλων πράσινων καθαρμάτων και λαμογιών όπως και της παραγκας της Ιπποκράτους

    Ξέρει οτι πολλά κοπρόσκυλα που φωλιασαν και φωλιάζουν μέσα στην παραγκα θα δικαστουν ότι και να κανουν.
    Ειναι επικινδυνος και τραγικα δόλιος υποχθόνιος ανθέλληνας ένα ξεφτιλισμενο πουλημένο κάθαρμα που δεν του αξίζει ούτε να τον φτύσεις.

    Εμπρός λοιπον πεταμένε κάνε τώρα το δημοψηφισμα να πάρεις την απάντηση και εσυ και τα αφεντικά σου ότι και να σημαίνει για τον λαό αλλα νασαι σιγουρος ότι εσύ δεν θα την βγάλεις καθαρη για όλα οσα προξένησες στον τοπο βρωμοσκυλο του κερατα.

    ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ
    ΗΛΙΘΙΕ ..ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ..ΣΤΟΚΕ

    ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ
    ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιατ σκούζετε πουλάκια μου?
    Αντε τζάμπα διαδυκτιακοί μάγκες.
    Ο Γιώργος σας δίνει το δικαίωμα να αποφασίσετε γαι την τύχη σας και την τύχη μας.
    Προσκυνώ Γιώργο..ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΞΟΦΛΉΣΕΙ.ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «Ιστορική επιτυχία» χαρακτήρισε την χρεοκοπία ο Παπανδρέου.. !!!!!!!!
    __________________________
    Κι όμως το είπε κι αυτό ο πρωθυπουργός: είπε δηλαδή, μιλώντας στους αποσβολωμένους βουλευτές στη συνεδρίαση της ΚΟ, ότι η ομολογημένη χρεοκοπία της χώρας είναι «ιστορική επιτυχία».
    Ευτυχώς δεν τον χειροκρότησε κανείς!

    Επίσης είπε ότι όλοι όσοι σήμερα γκρινιάζουν και επικρίνουν την κυβέρνηση για την “μεγάλη επιτυχία” θα… αλλάξουν γνώμη μόλις μάθουν ακριβώς τι περιλαμβάνει η συμφωνία!

    Κατά τη λογική του πρωθυπουργού φταίνει και τα …κακά ΜΜΕ που “διαστρεβλώνουν” τις “μεγάλες επιτυχίες” της κυβέρνησης, ενώ κατά τη γνώμη του για την τραγωδία που ζει η χώρα λόγω ΔΝΤ και μνημονίου, φταίνε όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις πλην της δικιάς του.
    Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου τάχθηκε κατά των «κηρύκων της μιζέριας», τονίζοντας πως δεν θα μας απογορεύσει κανείς να χαιρόμαστε. Οπως είπε, κανείς δεν πανηγυρίζει γιατί το μέλλον έγινε ξαφνικά ρόδινο, έγινε όμως πιο εύκολο.


    Δοξάστε το ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ που έχουμε πρΟθυπουργό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 31 Οκτ 2011 10:24:00 μ.μ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ, ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ

    31 Οκτ 2011 10:32:00 μ.μ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΜΑΝΑΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 31 Οκτ 2011 10:24:00 μ.μ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ, ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ

    31 Οκτ 2011 10:32:00 μ.μ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΜΑΝΑΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΤΟ ΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ [ΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τιμόθεος Σημακαμπάνας31 Οκτ 2011, 10:43:00 μ.μ.

    ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ . ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο λαός αποφασίζει! ΟΧΙ σημαίνει χρεοκοπία και φαγάκι με δελτίο (εάν υπάρξει και αυτό).
    Ήρθε η ώρα ο κυρίαρχος λαός να στείλει τα φασιστοειδή στην τρύπα τους.
    Θα πέσει πολύ γέλιο με τους αγωνιστές τύπου ΤΣΙΠΡΑ. Για να σε δούμε Αλέξη που μας έχεις ζαλίσει με την Ευρώπη των λαών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ή έτσι ή γιοβέτσι
    αδελφέ του Κανταϊφι, με το κω.λάντερο απέξω

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.....
    ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ σκύλα ΜΑΜΥ
    ---------------------------------


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά ο παπατζής, εσείς οι πασόκοι δεν ντρέπεστε και χειροκροτείτε την μέγιστη αλητεία που έχει διαπραχτεί στα ιστορικά χρονικά της νεότερης Ελλάδας;

    Ένα καθεστώς και μια κυβέρνηση που χρεοκόπησαν την χώρα και γνωρίζουν τι σημαίνει να παραμείνει υπό αυτές τις συνθήκες στο Ευρώ, να την οδηγούν μέσω δημοψηφίσματος στη δραχμή για να απαλλαγούν οι ίδιοι από την ευθύνη!!!

    Τα δημοψηφίσματα για να έχουν πολιτική και όχι ψυχιατρική έννοια γίνονται στην αρχή της χρεοκοπίας, όπως και οι αναδιαρθρώσεις του δημόσιου χρέους και όχι αφού η χώρα έχει εισέλθει για τα καλά στο χρεοστάσιο. Το πρώτο χρεοστάσιο επηρεάζει και διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό ασφαλώς το δεύτερο. Γιατί ο λαός δεν ερωτήθηκε τότε, ούτε καν πέρασε αυτό στη βουλή ως διεθνής σύμβαση;

    Η ευθύνη των υπολοίπων κομμάτων είναι τεράστια για αυτή την εξέλιξη. Η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ δραματική. Ο Γιώργος Παπανδρέου μετά και τα σημερινά έχει κερδίσει το ακαταλόγιστο. Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Κατάλληλος για την ηγεσία της παγκόσμιας κοινότητας! Nα ρίξει ολόκληρη την ανθρωπότητα στην άβυσσο, όχι μόνον τους Έλληνες και μετά να τους ρωτήσει δημοκρατικά να επιλέξουν που θα προσγειωθούν…
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:53
    Όταν μιλάει ο λαός τα φασιστοειδή πάνε στην τρύπα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ.
    Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΚΙ'ΑΣΕ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙ'ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 99,9999% ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΜΗ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΙΣ ΠΙΓΚΥ ΣΕ ΔΗΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΓΕ.........ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΜΑ ΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πάρε να έχεις...χαντανομένε απο την μαστούρα.
    ------------------------------------------

    "Κονισιόν: Απατεώνες οι Ελληνες"
    _________________________________
    Εξοργισμένοι είναι στην Κομισιόν μετά από τις δηλώσεις περί δημοψηφισμάτων - ακόμα και άνθρωποι που είναι κανονικά ήπιων τόνων, αφήνουν την αγανάκτησή τους να ξεχειλίσει. «Είναι μια ακόμη Ελληνική απάτη.

    Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν θα πάρετε μερικά ακόμα μέτρα, ή θα τρέχετε με μια πέτρα στο χέρι για να βρείτε ρύζι για το παιδί σας από το σούπερ μάρκετ.
    Τότε θα γίνετε Αργεντινή» τόνιζαν στελέχη της Κομισιόν.

    Πρόσθεσαν επίσης ότι «το ότι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, δηλαδή πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης της Ελλάδας, το γνωρίζαμε.
    Τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θέτει ένα πολιτικό πρόβλημα. Το πολιτικό .......πρόβλημα της παραμονής της Ελλάδας στο κοινό νόμισμα και την Ε.Ε.».
    _____________________________________________
    Ανώτατος κοινοτικός παράγοντας διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ή κάποιος συνεργάτης του έθεσε, υπονόησε, ή πρότεινε το να περάσει η δανειακή σύμβαση από δημοψήφισμα:

    «Δεν είναι δυνατόν μια χώρα που δεν πέρασε την συμμετοχή της στην ένωση και στο κοινό νόμισμα από δημοψήφισμα, να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο για μια δανειακή σύμβαση».
    --------------------------

    αντε βαλε την ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ στην γούρνα
    να ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙΣ , πίθηκε της Πιποκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΙΓΑΛΑΖΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. OXI ΣΕ ΟΛΑ!

    μονο ετσι θα ξεκουμπιστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι ακριβώς είπε για το δημοψήφισμα ο Παπανδρέου;

    Αυτό που είχε πει κι ο Καραγκιόζης στον Χατζιαβάτη
    "Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μας"

    Αβάντι Μαέστροοοοοοοο!
    Οπα οπα οπαααααααααα!


    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλά που θυμηθήκατε και τον ελληνικό λαό! τώρα που δεν υπάρχει επιστροφή..αλλα αν πρόκειται να πουλήσουμε και τις ζωές μας για το ευρώ καλύτερα στη δραχμούλα,γιατί φοβάστε τόσο πολύ; με το ευρώ χρεοκοπήσαμε, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε...τρικλοποδιές και εκβιασμοί στον ελληνικό λαό δεν περνάνε.. όχι πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. άντε να σας δω επαναστάτες του διαδικτίου.
    Αντε ρε κότες , τι θα ψηφίσετε?
    Τελικά θα δείξει αυτό το blog εαν μιλάνε δημόσιοι υπάληλοι ή άνθρωποι του λαού.
    Είμαι σίγουρος πως μια στημένη στάση πληρωμών θα κάνει να χεστούν πολλοί.
    Ιδιωτικός υπάληλος είμαι εγώ.
    Πιθανόν σύντομα να χάσω την δουλειά μου.
    Το σίγουρο είναι στο δημοψήφισμα θα πω σε όλα ΟΧΙ.
    Ο μαλάκας ο ΓΑΠ είναι επικίνδυνος.
    Ο Μπιν Λαντεν είναι αρνάκι μπροστά του.
    Πουστο οικογένεια ΓΑΠ στα τσακίδια.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ.
    ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ.


    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εκλογες και τον πουλο αλητες.
    η βενιζελικη τσογλαναρια θελει εθνικο διχασμο.
    ψοφηστε κορακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΤΟ ΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ποιος καθαγίασε τα χώματα? Ο Εφραίμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ?????????????ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Γιωργάκης με μια κουβέντα εξαύλωσε όσα είχαν κερδίσει οι ευρωπαϊκές τραπεζικές μετοχές την περασμένη Πέμπτη!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σαν αποτέλεσμα της ανακοίνωσης για διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σχετικά με τη συμφωνία διάσωσης της χώρας, ο ευρωπαϊκός τραπεζικός δείκτης έπεσε -5,3% στις 134 μονάδες παραχωρώντας όλα τα κέρδη που είχε σημειώσει μετά τη συμφωνία της περασμένης Πέμπτης.

    Αιτία για αυτό είναι οι φόβοι των τραπεζών πως εάν οι Έλληνες ψηφοφόροι απορρίψουν την συμφωνία με το δημοψήφισμα, αυτό θα οδηγήσει σε ‘σκληρή χρεοκοπία’ τη χώρα υποχρεώνοντας τις τράπεζες να δεχθούν ζημιές 75% στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που διαθέτουν και πυροδοτώντας την ενεργοποίηση των ασφαλιστικών συμβολαίων που έχουν για την περίπτωση χρεοκοπίας (cds) με συνέπεια να αυξηθεί η απειλή του συστημικού κινδύνου, εκτιμά ο τραπεζικός αναλυτής Andrew Lim, στην Espirito Santo του Λονδίνου.

    «Εάν έχουμε μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας, θα οξυνθεί η κατάσταση με την Ιταλία και την Ισπανία αυξάνοντας τον κίνδυνο η Ιταλία να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο (με την Ελλάδα) και αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος» δήλωσε ο Lim.
    Οι μετοχές των γαλλικών τραπεζών έπεφταν πάνω από 10% ενώ των γερμανικών έχαναν 8%.

    VIVA !!! μητέρα πατρίδα USA.
    ΟΛΕ !!!!ΑΓΟΡΕΣ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ φίλοι-συνεργάτες

    ΓΙΟΥ ΠΙΙΙΙ !!!! Νικολάκη και Αντρίκο
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΟΙΣΟΙΙΙΙΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση