GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ποσοστά τηλεθέασης των χθεσινών δελτίων ειδήσεων...

Από το http://www.mediagate.gr/ Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 201...

Από το http://www.mediagate.gr/

Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.
ΚΑΝΑΛΙΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣΣΥΝΟΛΟ %15-44
MEGA20:00 - 21:0024,622,2
ΑΝΤ120:00 - 21:0019,816,3
ALTER18:45 - 22:0017,911
STAR20:00 - 20:4513,416,8
KANAΛΙΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣΣΥΝΟΛΟ %15-44
ΣΚΑΪ21:00 - 22:007,77,2
NET21:00 - 22:007,73,6
To δελτίο του ALPHA που...
 προβάλλεται 19:00 - 20:00 σημείωσε τηλεθέαση 12,4% στο γενικό σύνολο και 12,8% στο νεανικό κοινό.

3 σχόλια

  1. Ουρές σχηματίζουν οι Λίβυοι για να δουν τη σορό του Καντάφι.

    Εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζράτα, προκειμένου να δουν τη σορό του Μουαμάρ Καντάφι που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του.

    Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.

    Τις σορούς επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Μαχμούντ Τζιμπρίλ και άλλοι αξιωματούχοι.
    «Τους είπα να το κρατήσουν στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Για να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν όλοι πως είναι νεκρός»,
    δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου,
    Αλί Ταρχούνι, προσθέτοντας ότι η κηδεία του Λίβυου συνταγματάρχη έπρεπε να καθυστερήσει.

    Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».

    Με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι,
    η σορός του Καντάφι φέρει τα σημάδια ενός βίαιου τέλους -τ ο οποίο μεταδίδεται διεθνώς μέσω αιματοβαμμένων βίντεο και εικόνων από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε _____________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ του..αδελφού
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.


    ΠΑΣΟΚ μαστούρια...ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ σας ______________ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an to pasokiko mega eidhsewn einai 1o egw eimai papas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο εδώλιο ο πρόεδρος της Αργεντινής που έφυγε με ελικόπτερο

    Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς.

    Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την εγκατάλειψη του προεδρικού μεγάρου με ελικόπτερο, όταν χρεοκόπησε η χώρα το 2001.

    Οι πολίτες εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια γενική απεργία στις 13 Δεκεμβρίου, η οποία κατέληξε σε μαζικές και βίαιες διαδηλώσεις στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, χάνοντας τη ζωή τους συνολικά 28 άνθρωποι.

    Την επόμενη μέρα, στις 21 Δεκεμβρίου, ο Φερνάντο Ντε Λα Ρουά παραιτήθηκε, εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος τον είχε περικυκλώσει.

    Σήμερα, 10 χρόνια μετά, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της διαφθοράς. Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρουά, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια σε δωροδοκίες, με σκοπό να εγκριθεί από την Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000. Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί ο πρώην υπουργός Εργασίας Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας. Στη δίκη θα κληθούν για κατάθεση περίπου 300 μάρτυρες.

    Η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας, η οποία ακυρώθηκε το 2004, ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει το ΔΝΤ στην Αργεντινή για την αποδέσμευση ενός δανείου. Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος έχει διαψεύσει ότι η κυβέρνηση του δωροδόκησε για να τροποποιηθεί ο νόμος και υποστηρίζει ότι είναι θύμα πολιτικών και δικαστικών διώξεων.

    Αναμένουμε, λοιπόν, την απόφαση του δικαστηρίου για την κυβέρνηση, η οποία χρεοκόπησε και έφερε στο χείλος της καταστροφής την Αργεντινή με θύμα τον λαό της.

    + __________________________ +
    Παπανδρέα και σιχαμερή παρέα ερχεται η σειρά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση