GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έκτορας Νασιώκας ξαναφορά τη λευκή μπλούζα...

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ * Αποφεύγει τις δημόσιες πολιτικές παρεμβάσεις αλλά παρακολουθεί στενά τις εξ...

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ 11 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
* Αποφεύγει τις δημόσιες πολιτικές παρεμβάσεις αλλά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έχοντας συχνά επαφές στην Αθήνα. Σ’ αυτούς που τον ρωτούν για τα σχέδιά του  απαντά σιβυλλικά: «Ασχολούμαι με την πολιτική πολύ πριν εκλεγώ βουλευτής»
Του Γιώργου Μακρή

Η πινακίδα στην πολυκατοικία της οδού Παπακυριαζή 30 στο κέντρο της Λάρισας αλλάζει. Μόνο το όνομα μένει το ίδιο: Έκτορας Νασιώκας.
Πλέον δεν γράφει «Βουλευτής Νομού Λάρισας» αλλά...
«Ιατρός Παθολόγος – Ογκολόγος».
Μετά από 11 χρόνια και 3 μήνες στη Βουλή, ο Έκτορας Νασιώκας ξαναφορά τη λευκή μπλούζα. Ανοίγει τις επόμενες ημέρες το ιατρείο του και καθίσταται ξανά ένας από τους ελεύθερους επαγγελματίες – γιατρούς της Λάρισας.
Πιθανόν, σε μια άλλη χώρα, να είναι σύνηθες φαινόμενο: ασχολείται ένας πολίτης με την πολιτική κι όταν σταματά να είναι βουλευτής επιστρέφει στη δουλειά του, στην καθημερινότητά του.
Στην Ελλάδα, όμως, είναι είδηση – μέχρι τώρα τουλάχιστον. Αφού συνήθως οι πολιτικοί περνούν απ’ ευθείας από τη Βουλή στη σύνταξη ή επιστρέφουν στον δημόσιο τομέα είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι είτε ως διορισμένα στελέχη του δημοσίου (όταν το κόμμα τους είναι στην κυβέρνηση). Λίγοι καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το βασικό επιχείρημα για την άρση του ασυμβιβάστου και γενικότερα την αύξηση στις αποδοχές των βουλευτών: ότι δηλαδή όσοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα είναι δύσκολο να επιστρέψουν μετά από χρόνια στη Βουλή.
Ο Έκτορας Νασιώκας τολμά. Διότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του ελεύθερου επαγγέλματος και φυσικά δεν παραβλέπει τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Ωστόσο, όταν πήρε την απόφαση που ελάχιστοι έχουν λάβει μέχρι τώρα, να παραιτηθεί από βουλευτής «επιστρέφοντας» την έδρα στο κόμμα του, γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι θα έπρεπε να δουλέψει ξανά ως ιατρός για να καλύπτει τα έξοδα της οικογένειάς του Άλλωστε, στη Λάρισα είναι ευρέως γνωστό ότι ο Εκτ. Νασιώκας ούτε είχε ούτε απέκτησε περιουσία. Μεγάλωσε τρία παιδιά με τη δουλειά του και τη δουλειά της συζύγου του Μαρίας.
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 
Ο ιδιωτικός τομέας δεν ήταν, όμως, μονόδρομος για τον Εκτ. Νασιώκα. Βάσει μιας ισχύουσας διάταξης, οι βουλευτές που είναι γιατροί, μπορούν μετά τη λήξη της κοινοβουλευτικής θητείας τους, να επιστρέψουν στο ΕΣΥ και μάλιστα σε προσωποπαγή θέση διευθυντή. Δεν είναι λίγοι όσοι έκαναν χρήση της ευεργετικής αυτής διάταξης. Άλλωστε, το θέμα αναδείχθηκε πολλές φορές από τον τύπο, χωρίς μέχρι τώρα να καταργηθεί η διάταξη.
Ο Εκτ. Νασιώκας μπορούσε να επωφεληθεί και να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Δεν το έπραξε. Για την ακρίβεια, όταν ζύγιζε τα υπέρ και τα κατά της παραίτησής του, είχε απορρίψει από πριν αυτήν την προοπτική. Διότι, όπως είχε εξομολογηθεί στους φίλους του, αν παραιτούνταν από τη Βουλή για να επωφεληθεί απ’ αυτή τη χαριστική ρύθμιση και να γίνει διευθυντής στο ΕΣΥ, θα ακύρωνε την πράξη του.
Συνεπώς, επέλεξε τον δύσκολο δρόμο. Θεωρώντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο το μήνυμά του γίνεται ηχηρότερο.
Αφού, λοιπόν, ξεκουράστηκε (τρόπος του λέγειν: «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα πεζοπορίας και ορειβασίας στα βουνά της Θεσσαλίας και τον Όλυμπο), άρχισε σιγά-σιγά να προετοιμάζεται για την επάνοδό του στην ιατρική. Ενημερώθηκε για τις σύγχρονες εξελίξεις, ξανάνοιξε τα βιβλία, συζήτησε με διαπρεπείς γιατρούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε κλινικές σε νοσοκομεία των δύο μεγάλων πόλεων.
Φυσικά, η ιατρική δεν ξεχνιέται... Πολύ περισσότερο που στον Έκτορα Νασιώκα προσέφευγαν οι πολυπληθείς φίλοι του για ιατρικές συμβουλές και μια επιπλέον γνώμη ακόμη και όταν ήταν βουλευτής (δωρεάν φυσικά).
Τώρα, οι ρόλοι φαίνεται να αντιστρέφονται. Ως βουλευτής ασχολούνταν άτυπα με την ιατρική. Ως γιατρός θα ασχολείται με την ενεργό πολιτική;
Το ερώτημα αυτό το ακούει καθημερινά. Η απάντηση είναι, όμως, κοφτή, σιβυλλική: «Ασχολούμαι με την πολιτική πριν εκλεγώ βουλευτής».
Όπως συνάγεται, ο Έκτορας Νασιώκας αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον. Άλλωστε, τα σενάρια είναι πάρα πολλά, τόσο για επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση. Ούτως ή άλλως όποτε γίνονται εκλογές, το όνομά του είναι από τα πρώτα – αν όχι το πρώτο – που ακούγονται για όλες τις θέσεις.
Ο ίδιος ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Φυσικά, παρακολουθεί τις εξελίξεις, συζητά με πολλούς και έχει κάνει μέχρι τώρα συναντήσεις στην Αθήνα με πολύ «βαριά» ονόματα χωρίς να αποκαλύπτει το παραμικρό ούτε στους πολύ στενούς του συνεργάτες.
Αυτό που αποφεύγει σχολαστικά είναι οι δημόσιες τοποθετήσεις. Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την παραίτησή του. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση, δεν έχει μιλήσει ούτε στον τύπο ούτε σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ παρά τα πολλά αιτήματα που έχει δεχθεί.
Προφανώς, θεωρεί ότι εξακολουθεί να «μιλά» με τις πράξεις του…

Έκτ. Νασιώκας,
Βουλή των Ελλήνων,
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011
* «Με την παραίτησή μου θέλησα να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα, τη δική μου αλλά και όλων αυτών που με ψήφισαν και τους εκπροσωπούσα για περισσότερα από δέκα χρόνια. Παράλληλα, θέλησα να τεθεί ένα «ανάχωμα» στην πορεία παρακμής της χώρας και του πολιτικού συστήματος»
* «Υπάρχει σήμερα μια πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ του τι συζητιέται στην κοινωνία και ποιοι είναι οι προβληματισμοί της κοινωνίας και του πώς η κοινωνία νομίζει ότι πορεύεται το Κοινοβούλιο. Και θέλουμε αυτή την απόσταση να τη γεφυρώσουμε. Λένε παραδείγματος χάρη οι πολίτες: «Καλά, όλοι αυτοί εκεί είναι κολλημένοι στις καρέκλες;». Πρέπει να τους αποδείξουμε ότι όχι μόνο δεν είμαστε κολλημένοι στις καρέκλες και εμείς που φεύγουμε και εσείς που μένετε, αλλά ο καθένας παλεύει από το μετερίζι του για να πάει η χώρα μπροστά


Πηγή: eleftheria.gr

9 σχόλια

  1. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL σήμερα ώρα 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων.» και το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έκτορας Νασιώκας

    ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Kourdistiri είπε...
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!

    Ο ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του. Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω όμως ρε παιδιά γιατί πρέπει να αποτελεί είδηση η, μετά την παραίτηση (μπράβο), πορεία του κ. Νασιώκα. Κάποιος βλάκας φίλος του νομίζει πως έτσι τον διατηρεί στην επικαιρότητα ; Ή μήπως ο ίδιος έδωσε το πράσινο φώς ; Θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο την σεμνή (μακράν της δημοσιότητας)παραίτηση να ακολουθούσε μια εξίσου σεμνή ιδιώτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ έκτορα γιαυτό με τρώγανε από το πρωί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με 35 δις έλλειμμα (ήτοι 15,4 του ΑΕΠ), 54 δις πρωτογενείς δαπάνες και δημόσιο χρέος 300 δις, το 2009, όχι θα καταρρεύσει η χώρα, όχι θα βγει από τη ζώνη του ευρώ, όχι θα γυρίσει στη δραχμή, αλλά στα τάλαντα (τάρταρα) θα γυρίσει…

    Γα... το μπουχέσα της Ραφήνας σας, γ..ώ, και το Σαχλαμαρά μαζί!

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Δ Ε Ξ Ι Ο Ι!
    ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    στο άνωθεν ......ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΑssΟΚ
    της και ΤΩΡΙΝΗΣ γερμανικής κατοχής.


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του.

    Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.13
    ΣΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΟΠΑΝΕ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΊΟΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 'Οχι ρε μαλάκα
    22 Οκτ 2011 8:39:00 μ.μ.,
    με τρώγανε απλώς γιατί ο έκτορας καταδέχτηκε να ξαναγυρίσει σε μπανάλ καθήκοντα και δεν είχα και σένα κόντα να μου τα ξύσεις. Γκέγκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση