GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε (και δεν ανεξαρτητοποιήθηκε) ο Ρομπόπουλος....

Την παραίτησή του (και όχι την ανεξαρτητοπίησή του) ανακοίνωσ ε σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλν...

Την παραίτησή του (και όχι την ανεξαρτητοπίησή του) ανακοίνωσε σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος. Τη θέση του...
 καταλαμβάνει η Βούλα Τεκτονίδου.

17 σχόλια

  1. don't get mad,get even.
    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η σούρδα που έδωσε παράταση στον παπανδρέου στην αναμέτρηση του με τον νομοθέτη της απαλλαγής από το κακούργημα των απατεώνων πολιτικάντηδων βολεμένων , ε αυτή θέλει να διαχειριστεί την συνέχεια ενός λεηλατημένου κράτους από τους βολευτάκιδες τους ξεβράκωτους που πλούτισαν λεηλατώντας τα ταμεία του κράτους, η υπουργός της παιδείας και του ξύλου του απελέκητου, η σούρδα που ξεπροβόδησε τον μηχανικό για την νυχτερινή βάρδια την άνοιξη του 83 για τον Άγιο Δημήτριο και μετά στα σκοτεινά της πλατείας ………. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΤΟΥ . ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μισθωτος που ψηφιζει πασοκ/νδ
    ειναι προβατο που χαιρεται για το πασχα,
    γαλοπουλα που δεν βλεπει την ωρα ναρθουν χριστουγεννα,
    βιασμενη που θελει να την παντρευτει ο βιαστης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Γιαννακά δεν σου βγήκε το όχι Ευτυχώς που η κ. Σοφία Γιαννακά, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Αιτωλ/νίας είπε το μεγάλο ΝΑΙ και θα ψηφίσει κι αυτή μεθαύριο την τροπολογία !!

    Είπα και γω τόλμησε η Σόφυ να αντισταθεί στο χουντικό ΠΑΣΟΚ που αν λοξοδρομήσεις λίγο σε σφάζει στο γόνατο σαν κατσίκι !

    ΄Ηθελε η καυμενούλα να δημιουργήσει λίγοι ντόρο γύρω απ΄το όνομά της μήπως και ανέβουν κάπως οι πολιτικές της μετοχές, γιατί στις τελευταίες εκλογές του 2009...

    η εν λόγω βουλευτής δεν ανέβασε καθόλου τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές , εν συγκρίσει με τους άλλους συναδέλφους της στον Νομό της, αφού εκλέχθηκε τελευταία και καταιδρωμένη στο κόμμα της.

    Σκέφθηκε λοιπόν να γίνει λίγο αντιρρησίας για να αυτοηρωποιηθεί, μήπως και αρπάξει καμιά πρωτιά σε επόμενες εκλογές, αλλά δεν της βγήκε και έτσι έχασε το παιχνίδι.

    Γεια σου βρε Σοφία, Σοφάκι, Σοφούλα, Σοφό που κάνεις σαν ένα ρομπότ ότι σου πούνε και δεν τολμάς ν΄αντισταθείς σε κάτι που βλέπεις παράνομο, άδικο και τρελό.

    Ναι Σοφία κάνεις ότι σου πούνε. Θυμάσαι πριν από κάποιους μήνες που σε κάλε το τηλεοπτικό κανάλι, το Kontra , και ενώ πήγες κανονικά και αφού σε μακιγιάρανε στο καμαρίνι και είσουνα έτοιμη να βγεις ζωντανά στη τηλεόραση, έλαβες το απειλητικό τηλεφώνημα από το «δημοκρατικό» ΠΑΣΟΚ και εξαφανίσθηκες από το τηλεοπτικό κανάλι χωρίς να πεις μια δικαιολογία και ακόμα σε ψάχνουν ; Αυτή είσαι Σοφία Γιαννακά. ΄Ακουσα χθες στις ειδήσεις να λες ότι τώρα νοιώθεις ικανοποιημένη και ότι καλύφθηκες για την δήθεν διαφωνία που είχες για την τροπολογία και μετά χαράς μεγάλης άνοιξες το στοματάκι σου και είπες ότι θα ψηφίσω. Σε ρωτάω Σοφία τι θα ψηφίσεις το τριπλό χαράτσι που έβαλε ξαφνικά ο φαυλατάς ο Βενιζέλος στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους ; Αυτό περίμενες να ακούσεις και είπες ότι καλύφθηκες και θα ψηφίσεις ;

    Στις επόμενες εκλογές που έρχονται όπου νάναι, με τι μούτρα να αντικρύσεις πρόσωπο με πρόσωπο τους ψηφοφόρους σου Αιτωλ/νες και ποια δικαιολογία θα τους πεις και σε τι βαθμό πιστεύεις ότι θα τους πείσεις ;

    Κυρία Γιαννακά ΞΟΦΛΗΣΕΣ πολιτικά και μ΄αυτό που έκανες έβαλες την πολιτική σου ταφόπλακα, εκτός και σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις από μόνη σου την πολιτική, πριν σε εγκαταλείψει ο λαός που σε τίμησε με την ψήφο του και σε πίστεψε ότι θα τον εκπροσωπείς επάξια, δίκαια και τίμια στο κοινοβούλιο. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, βλέπεις ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

    Καλά θα κάνεις να μην ξαναπολιτευθείς, αν όντως σκέφτεσαι έτσι, γιατί αποκλείεται τώρα να είσαι μέσα στους 60 με 70 βουλευτές που θα εκλέξει το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ κόμμα σου, το ΠΑΣΟΚ, που άλλα υποσχέθηκε στο λαό και άλλα κάνει. Κράτα αυτά που σου γράφω τώρα και θα τα ξαναπούμε μετεκλογικά και να δεις ότι δεν θα πέσω έξω από τις προβλέψεις μου

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι δεξιοι λενε οτι δεν μας πηδηξανε αρκετα νωρις,αρκετες φορες...
    οτι το πασοκ αργησε,αλλα τελικα κανει το σωστο...
    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    καθε αλλη επιλογη ειναι αυτοκτονια,
    εκτος αν εχεις λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πρόβατα, δεν έχουν άποψη και γνώμη, ακολουθούν ΜΟΝΟ τον δρομο του γιδοβοσκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ρομπόπουλος παραιτήθηκε γιατί "το παν είναι να μην πέσουμε από την Κυβέρνηση ρε μαλάκ@".

    [Τελικά ο Ρομπόπουλος παραιτήθηκε επειδή φοβήθηκε τα γιαούρτια και όχι γιατί διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, τα μνημόνια και τα νομοσχέδια όπως λέει στην επιστολή του.

    Αν πραγματικά διαφωνούσε μ' όλα αυτά θα ανεξαρτητοποιούνταν προκειμένου η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πτώση...

    ΠΑΣΟΚάρα του κερατά συνεχίζει να είναι και παραιτήθηκε γιατί απλά: "το παν είναι να μην πέσει η Κυβέρνηση ρε μαλακ@"...] ___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να καταργηθουν οι φοροαπαλλαγες των επιχειρησεων.
    αγοραζουν τα παντα χωρις να πληρωνουν φορους...
    οι επιχειρηματιες δεν εχουν πατριδα να γλυτωσουν;
    και μην ξαναπει κανενα κοθωνι το παραμυθι της βουλγαριας...
    ξυπνησαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το βιοτικο μου επιπεδο θα πεσει πολυ περισσοτερο.
    οτι και να υποσχεθουν οι μηχανισμοι θα ειναι ψεμμα και το ξερω(λεφτα υπαρχουν,θωρακισμενη οικονομια).
    θελω
    να τιμωρησω τους ενοχους.
    να απαλλαγω απο τους αλητες που μου λενε καταμουτρα οτι δεν αξιζει να ζω.
    να πληρωσουν επιτελους οι πλουσιοι τους φορους που τους αναλογουν


    ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία από τα ίδια.
    Μια τέτοια κίνηση είναι σχεδόν
    σαν να μην έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβοπούλου τώρα ; Σεξ και αίμα. >>>>>>>>

    Ρόμπας, όπως Ρομπάϊ και Ρομπόπουλος είπε:

    Τελικά οι Τράπεζες δεν ενέδωσαν και ο κος Ρομπόπουλος έμεινε εν μέσω προσωπικού οικονομικού ορυμαγδού στα κρύα του λουτρού, ελπίζοντας ότι η ανάσταση του έθνους θα συντελεσθεί από τον “ήρουα” Βενιζέλο.

    Ο βασιλιάς απέθανεν ζήτω η καλλίπυγος και σεισοπυγίς κα Ακριβοπούλου του MAXIM.

    Ορίστε την κε ΓΑΠ, χωρίς δισταγμούς, υπουργό οικονομικών να διαπραγματευθεί με την τρόϊκα, να σωθεί ο τόπος. Με το συμπάθιο βέβαια που η μετριότης μου σας συμβουλεύει αλλά αφού η κουτοπονηράδα σας έπιασε και το άλλο έξυπνο πουλί της οικογενείας των “μπακατσελοειδών” από τη μύτη πιάστηκε και αυτοπυρπολήθηκε μες στο ναρκισσισμό του, ποιοί άλλοι καινοτόμοι συνεργάτες σας απέμειναν στο κόμμα.

    Είστε αναγκασμένος πλέον να δώσετε τόπο στα νειάτα και να χρησιμοποιήσετε τις χρυσές εφεδρείες του κόμματος για τη διάσωση των ελλήνων/ελληνίδων που τόσο αγαπάτε.

    Μαζί με την κα Ακριβοπούλου επιστρατεύστε όλες τις μοντέλλες, ακόμη και τον (σύμφωνα με το πιστοποιητικό δήλωσης της γέννησης) κο Τρύφωνα Σαμαρά, αφού όλοι οι άλλοι της παρέας και της αυλής σας τα σκάτωσαν με το συμπάθειο και πάλι.

    Τολμήστε κε ΓΑΠ να υιοθετήσετε την πρότασή μου αφού ούτως η άλλως δυο λαλούν και τρεις χορεύουν στην κυβέρνησή σας.
    Αγνοείστε τον παραπέρα εξευτελισμό των θεσμών αφού σας διάλεξαν επί τούτο.
    ______________________________________
    Ακριβοπούλου – Καϊλή ένα δίδυμο που θα γονατίσει στην διαπραγμάτευση τον Mr. Blue Eyes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥΚΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ.
    ΚΛΑΣΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ..........

    ΤΟΠΑΙΖΕΙ ΗΡΩΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
    ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΣΤΟΚΟΣ .
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΣΤΟΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πρόγονοί μας το '21 δεν πολέμησαν μόνο να φύγει ο Τούρκος αλλά και οι συνεργάτες του κοτζαμπάσηδες.
    Όμως οι κοτζαμπάσηδες δεν έφυγαν, έμειναν εδώ και μας πίνουν το αίμα κοντά 200 χρόνια.
    Δικά τους παιδιά είναι οι Βουλευτές και οι πρωθυπουργοί.
    Τόσα χρόνια, έχουν μπει στην Βουλή λίγο πιο πάνω από 1000 διαφορετικά επίθετα, που αν λάβετε υπόψιν συγγένειες (π.χ. Καρμανλής-Λιάπης) είναι ακόμα λιγότερα.
    Δεν υπάρχει ελπίδα από την Βουλή, μην αυταπατάσθε, το μόνο που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι αλλαγή συντάγματος, για να αρχίσουμε -δυστυχώς- πάλι από την αρχή.
    Η μεταπολίτευση πρέπει να φύγει. Ως τότε, κάντε κουράγιο, ψηλά το κεφάλι, μην προσκυνάτε, και κάντε στάση πληρωμών προς το κράτος. Ότι είναι να πληρώσετε, πληρώστε το στην λήξη του.
    Κουράγιο Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κω λοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη,
    τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana
    ~ 2011 Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΚΡΕΤΙΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΛΩΠΡΟΔΟΤΗ.
    +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα δύο χρόνια αναδρομικά μισθούς που θα πάρει η αντικαταστάτρια ποιά κορτόιδα θα την πληρώσουν. Αυτά δεν τα βλέπει η τρόικα ????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση