GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρούστηκε με πρόβατα...

Από το  patrisnews.com Τυχερός , μέσα στην ατυχία του, ήταν χθες, λίγα λεπτά πριν τις 7:30 το βράδυ, ένα Γερμανός τουρίστας όταν το όχημα ...

Από το patrisnews.com

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, ήταν χθες, λίγα λεπτά πριν τις 7:30 το βράδυ, ένα Γερμανός τουρίστας όταν το όχημα που οδηγούσε στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Λευκοχωρίου, έπεσε πάνω σε... κοπάδι με πρόβατα!
Τα πρόβατα βρέθηκαν ξαφνικά πάνω στο οδόστρωμα, με τον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου να...
μην προλαβαίνει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει κάποια από τα ζώα του κοπαδιού. Από την σύγκρουση υπέστη σοβαρές ζημιές το αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.
Σημειώνεται ότι την τελευταία φορά που συνέβη παρόμοιο ατύχημα στο ίδιο σημείο, πριν μερικούς μήνες, είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, όταν στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα πρόβατο συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες.

8 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλεια εχει ρε βοδι αυτο το σχολιο εδω για τα προβατα ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Τι δουλεια εχει ρε βοδι αυτο το σχολιο εδω για τα προβατα ΜΑΛΑΚΑ

    18 Οκτ 2011 1:02:00 π.μ.

    Και πως δεν έχει σχέση το σχόλιο με τη κατάσταση!

    Ορίστε πίσω από τα πρόβατα είναι ο ΚΑΘΕ τσέλιγκας, κι όπου θέλει τα πάει!
    Αμφιβάλλεις?
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, πάμε παρακάτω
    ΛΟΒΕΡΔΟΣ πάμε παρακάτω
    MAYRIKOSπάμε παρακάτω
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πάμε παρακάτω
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ .. προσέξτε στο (1+30") ..και για συντομία καταλήγουμε εδώ στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΥΡΟΥ ο άνθρωπος δε κατηγόρησε τα πρόβατα, απλώς λέει ότι ο Γερμανός τουρίστας έπεσε πάνω τους, τι ευθύνες να ζητήσεις από τα πρόβατα για το ποιος τσέλιγκας αξίζει να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα όμως πόχει κι ου τσέλιγκας δίκιου,
    αφού η στάνη είναι απο την μιά μερά
    κι' η βοσκή απο την άλλη σατι πιρμένς ωρε μανάρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS
    8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELLHN TOY E§WTERIKOY

    Μπα, απλός μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ELLHN TOY E§WTERIKOY
    18 Οκτ 2011 7:32:00 π.μ.
    Λαυρεντιάδης
    τα έκανε λίμπα στη Σύμη με το ελικόπτερό του...

    Eλικόπτερο Αθηναίου μεγαλοεπιχειρηματία αναστάτωσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (15-10-2011) το λιμάνι του Πανορμίτη στη Σύμη!

    Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας το όνομα του οποίου είναι μπλεγμένο σε πρόσφατο Τραπεζικό σκάνδαλο ενώ η γυναίκα του σύμφωνα με πληροφορίες είναι Συμιακιά, πήγε το Σάββατο στον Πανορμίτη... και τα έκανε λίμπα!

    Συγκεκριμένα πήγε αρχικά να προσγειωθεί κοντά στο εστιατόριο με αποτέλεσμα να το... διαλύσει αφού κατά την κάθοδο του ελικοπτέρου με τις ριπές ανέμου τα τραπεζοκαθίσματα βρέθηκαν στην θάλασσα !

    Στην δεύτερη απόπειρα καθόδου και ενώ άρχισε να τον βρίζει ο κόσμος το ελικόπτερο... αναποδογύρισε και βάρκες στο λιμάνι !


    σχόλιο.. Εξετάζεται οι ζημιές να
    αποζημειωθούν απο την Αντιπροεδρία
    του Υπουργού Οικονομικών κ.κ.Μπένυ Χίλ
    ή Βενιζέλου στο λαικώτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση