GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίλεκτη των κ.κ. Αγοραστού και Παπατόλια...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Μία εκ των προνομιούχων περιφερειακών συμβούλων Θεσσαλίας , η οποία πρόσφατα (δι)ορίστηκε στην ΕΚΠΟΛ , πολι...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Μία εκ των προνομιούχων περιφερειακών συμβούλων Θεσσαλίας, η οποία πρόσφατα (δι)ορίστηκε στην ΕΚΠΟΛ, πολιτιστική εταιρεία της οποίας ο ρόλος και το έργο αγνοείται, προαλείφεται και για υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία. Η κ. Νερατζούλα έχει καταγεγραμμένα ιδιαίτερες καλές σχέσεις τόσο με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, όσο και με τον αποτυχόντα για τη θέση αυτή και πρώην νομάρχη κ. Παπατόλια. Προφανώς και οι 2 έχουν θαμπωθεί από...
το πλούσιο βιογραφικό της που χαρακτηρίζεται από την κατάληψη δοτών θέσεων. Πράγματι αξιοζήλευτη η πορεία της κ. Τσαλίκη σε θέσεις του Δημοσίου και σε εταιρίες στις οποίες έχουν σημειωθεί φαινόμενα κακοδιαχείρισης. Ούτε μπάρμπα στην Κορώνη να ´χε η γλυκύτατη πολιτευτής. Για την ώρα της αρκεί που έχει την εύνοια των προαναφερόμεων και πολλά υποσχόμενων κυρίων της τοπικής αυτοδιοίκησης...

14 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να "χτυπήσετε" όπως νομίζετε ότι κάνετε τον Αγοραστό γράφετε χίλιες-δυο αηδίες. Ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να οριστούν 2 περιφερειακοί σύμβουλοι στη ΕΚΠΟΛ. Λογικό δεν είναι να υπάρχει και κάποιος απ΄' την αντιπολίτευση;;; Άλλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για έναν ΚΟΙΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά το μανιχέστο οι Lo.R.Di έδωσαν συναυλία...
    Μετά το άρθρο των τριών Λοβέρδος-Ραγκούσης-Διαμαντοπούλου (τρία μυαλά για ένα άρθρο...η επανάσταση του αυτονόητου) έδωσαν συναυλία... το συγκρότημα πήρε το όνομα από τα αρχικά των επιθέτων τους.... Lo.R.Di !!!

    Τρίος αμίγκος τόσα χρόνια γιατί δε λέγατε τα αυτονόητα για τις συντεχνίες και τα συνδικάτα;

    O φόβος της πολιτικής εξαφάνισης σας, σας ανάγκασε να πάρετε απόσταση από το παρόν (αφου ψήφησατε με δυο χέρια το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο) με το βλέμμα στο πολιτικό σας μέλλον...αλλά το κόλπο είναι παλιομοδίτικο θυμίζει Καρατζαφέρη !

    Υ.Γ. η γενιά του πολυτεχνείου ότι είχε να πάρει και να δώσει σε αυτόν τον τόπο...το πήρε και το έδωσε, η εποχή που όποιος δήλωνε αριστερός "έβγαζε" γκόμενα πέρασε ανεπιστρεπτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λειτούργησε το ΠΑΣΟΚικό αντανακλαστικό του Μπαλασόπουλου:
    Επίθεση ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ΝΔ-Ντόρα

    Επιτέλους !
    Ο Μπαλασόπουλος απέδειξε ότι ζει και τα αντανακλαστικά του λειτουργούν πλήρως μιας και αντέδρασε σαν γνήσιος ΠΑΣΟΚος στις κατηγορίες της ΝΔ απαντώντας ότι αυτή διόγκωσε το χρέος και διόρισε «ημετέρους»... και όχι τίποτ' άλλο αλλά είχαμε αρχίσει να αγχωνόμαστε ότι δεν ισχύει η θεωρία μας ..
    "Μια φορά ΠΑΣΟΚος, για πάντα ΠΑΣΟΚος"...δλδ. ΑΛΗΤΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12.34
    χρειάζεσαι άμεσο διάβσμα
    και πέταμα στην χωματερή

    είσαι τόσο ηλίθιος
    που ούτε για βρίσιμο κια χέσιμο δεν αξίζεις
    νταμάρι ακατέργαστο ΖΩΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Αυτός έχει λήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

    Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ρομπόπουλος παριατήθηκε γιατί "το παν είναι να μην πέσουμε από την Κυβέρνηση ρε μαλάκ@"
    [Τελικά ο Ρομπόπουλος παραιτήθηκε επειδή φοβήθηκε τα γιαούρτια και όχι γιατί διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, τα μνημόνια και τα νομοσχέδια όπως λέει στην επιστολή του. Αν πραγματικά διαφωνούσε μ' όλα αυτά θα ανεξαρτητοποιούνταν προκειμένου η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πτώση... ΠΑΣΟΚάρα του κερατά συνεχίζει να είναι και παραιτήθηκε γιατί απλά: "το παν είναι να μην πέσει η Κυβέρνηση ρε μαλακ@"...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση