GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβήθηκαν τους προπηλακισμούς και... κάθησαν σπίτι!

Από τον Κώστα Ζωγράφο Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη το βράδυ, πολλοί ήταν οι κυβερνητικοί βουλευτές που έκλεισαν τα κινητ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο
Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη το βράδυ, πολλοί ήταν οι κυβερνητικοί βουλευτές που έκλεισαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ίδιο έπραξαν και βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αμφότεροι δεν εμφανιζόταν σε καμία προγραμματισμένη εκδήλωση που ήταν προσκεκλημένοι.
Για παράδειγμα, ο κ. Κώστας Καρτάλης (που έχει τρομοκρατηθεί από τις εβδομαδιαίες καταστροφές που δέχεται το πολιτικό του γραφείο στο Βόλο), αν και ομιλητής, δεν προσήλθε στην ημερίδα για την Κάρλα, που συνδιοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης μαζί με το ΤΕΕ Μαγνησίας, λόγω... υποχρεώσεων κι επέλεξε να "μιλήσει" όχι διά της φυσικής του παρουσίας, αλλά μέσω ενημερωτικού σημειώματος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αναμένονταν τη Παρασκευή στο Δήμο Φερών (όπου θα μιλούσε σε σχετική εκδήλωση μαζί με τον Κ. Καρτάλη και θα περιηγούνταν στη λίμνη Κάρλα)και μετά σε εκδήλωση του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας στη Λάρισα (όπου και εκεί θα μιλούσε μαζί με τον κ. Καρτάλη για τα κτίρια "μηδενικής ενέργειας"), παρέμεινε στην Αθήνα λόγω.. εξελίξεων, όπως ενημέρωσε καθυστερημένα το γραφείο του βουλευτή τη δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαϊτσου. Έτσι, η εκδήλωση αναβλήθηκε για...
άγνωστη ημερομηνία στο μέλλον. Βλέπετε το πρόγραμμα περιλάμβανε ανοιχτή εκδήλωση με βόλτα στη λίμνη και οι αντιδράσεις των αγανακτισμένων πολιτών δεν θα μπορούσαν να προβλεφθούν...
Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Ηλία Μόσιαλο, που την Παρασκευή κι αυτός θα παρευρισκόταν στην πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ: "Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία", του είχαν ετοιμάσει θερμή υποδοχή φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οπότε και παρέμεινε στην Αθήνα.
Θάρρος έδειξε μόνο ο υφυπουργός κ. Τόλκας, που τελικά πλήρωσε...

13 σχόλια

  1. Ουρές σχηματίζουν οι Λίβυοι για να δουν τη σορό του Καντάφι.

    Εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζράτα, προκειμένου να δουν τη σορό του Μουαμάρ Καντάφι που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του.

    Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.

    Τις σορούς επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Μαχμούντ Τζιμπρίλ και άλλοι αξιωματούχοι.
    «Τους είπα να το κρατήσουν στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Για να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν όλοι πως είναι νεκρός»,
    δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου,
    Αλί Ταρχούνι, προσθέτοντας ότι η κηδεία του Λίβυου συνταγματάρχη έπρεπε να καθυστερήσει.

    Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».

    Με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι,
    η σορός του Καντάφι φέρει τα σημάδια ενός βίαιου τέλους -τ ο οποίο μεταδίδεται διεθνώς μέσω αιματοβαμμένων βίντεο και εικόνων από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε _____________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ του..αδελφού
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.


    ΠΑΣΟΚ μαστούρια...ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ σας ______________ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζω τα µεγάλα λάθη του σε επιλογές πολιτικών και συνεργατών· γνωρίζω τις µεγάλες αδυναµίες του· γνωρίζω ακόµα ότι πίσω από το τόσο ευγενικό και φιλικό χαµόγελό του κρύβεται συχνά µια πεισµατάρικη και συχνά ανεδαφική εκδικητικότητα.

    Ταυτόχρονα όµως αισθάνοµαι την ανάγκη, όταν τόσοι τον λοιδορούν, να του αναγνωρίσω κάτι το πολύ σπάνιο: την απόφασή του να αυτοθυσιαστεί πολιτικά για να υπηρετήσει αυτό που θεωρεί ως το υπέρτατο συµφέρον της χώρας. Τον συνοδεύουν στον ίδιο δρόµο ορισµένα άλλα σηµαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Βενιζέλος (ε, ναι...), ο Λοβέρδος, η ∆ιαµαντοπούλου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Ραγκούσης. Και ελάχιστοι άλλοι, υπουργοί και µη. Ηταν πριν από µόλις δύο χρόνια ένας από τους πιο δηµοφιλείς πολιτικούς µας σαν γιος του Αντρέα, σαν υπουργός του Σηµίτη αλλά και σαν ο άνθρωπος που µας µίλαγε για µια Ελλάδα Σουηδία. Τώρα είναι ο ανίκανος, ο προδότης, ο κατοχικός πρωθυπουργός, ο στραγγαλιστής των κοινωνικών δικαιωµάτων του λαού, ο άνθρωπος που συνωµότησε µε τους «ξένους» για να µας καθυποτάξει στο παγκοσµιοποιηµένο κεφάλαιο.

    Πρέπει να έχει γερό στοµάχι για να αντέχει, όταν µάλιστα τόσοι παλαιάς και νέας κοπής λαϊκιστές τον έχουν µετατρέψει σε «νούµερο» και τον έχουν φορτώσει µε την ευθύνη όλων των δεινών του λαού και της χώρας. «Το παιδί δεν κάνει» είχε δηλώσει δολοφονικά ο Κώστας Μητσο τάκης (93 ετών από λίγες ηµέρες και να ζήσει όσο παίρνει), που όµως αναγνωρίζει τη σηµαντική διεθνή εµπειρία του. Μπορεί τώρα ο πρώην πρωθυπουργός να θεωρεί ότι το άλλο «παιδί», που αυτός εξέθρεψε, δηλαδή ο Αντωνάκης Σαµαράς, «κάνει ακόµα λιγότερο» γιατί επιπλέον είναι «επικίνδυνος». Αλλά η ατάκα του για τον Γ. Παπανδρέου φτούρησε όσο ίσως και ο ίδιος δεν το υπολόγιζε.

    Και όµως, «το παιδί κάνει» για να προωθήσει µε γενναιότητα αλλά δυστυχώς χωρίς δικαιοσύνη στις θυσίες µια πολιτική µνηµονίων που εξαγριώνει τους περισσότερους, που, όµως, χωρίς αυτή, θα είχαµε καταποντιστεί ολοσχερώς.

    Είναι µυριάδες, και το διαδήλωσαν την Τετάρτη και την Πέµπτη, όσοι εύχονται να φύγει ο Παπανδρέου και µαζί του η τρόικα, η εξάρτηση, η παγκοσµιοποίηση και ό,τι άλλο ονειρεύεται ο κάθε πονεµένος. Κανένας όµως ως τώρα δεν πρότεινε το ποιος πρέπει να έρθει για να κυβερνήσει όχι µε τα άθλια γιατροσόφια τα στηριγµένα σε όσα µαντζούνια φυτρώνουν λάθρα στις πλατείες της «αγανάκτησης» ή στα αθηναϊκά επιτελεία της νέας παγκόσµιας επανάστασης, αλλά προτείνοντας λύσεις ρεαλιστικές για να ορθοποδήσουµε χωρίς να οδηγηθούµε εκτός Ευρώπης και συνεπώς, για δεκάδες χρόνια, εκτός κάθε προοπτικής ευηµερίας. Για να τα γνωρίσουµε, να τα κρίνουµε και µετά να τα ψηφίσουµε! Γίνονται πολλές διακριτικές συζητήσεις µε αυτό το περιεχόµενο. ∆εν αρκούν. Ορισµένες µάλιστα δίκαια προκαλούν την ανησυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να φύγει ο παλαβογιώργης είναι πάνω απο όλα θέμα ηθικής, ο άνθρωπος που κορόιδευσε χυδαία έναν ολόκληρο λαό και τον έριξε σε απίστευτες περιπέτειες ηθελημένα πρέπει να σταματήσει να κυβερνάει. Να πάει αμέσως σπίτι του μήπως γλυτώσει τα χειρότερα αλλά Καντάφι.
    Το ερώτημα τί θα κάνει ο άλλος και άν ο άλλος θα μας δώσει πίσω τα χαμένα είναι οτι πιό γελοίο έχω ακούσει, όποιος θέλει να είναι ας πάθουμε τα ίδια και χειρότερα αφού δέν θα φταίει οριστικά σε τίποτα ο επόμενος ο εγκληματίας όμως δέν πρέπει να παραμένει στην καρέκλα είναι επαναλαμβάνω θέμα ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί να κανει και ο Καρτάλης

    ο κατα τα αλλα ηπιων τονων βουλευτής, που εχει μονο φίλους και καρδιά δεν χαλασε σε κανένα.

    Οπου γάμος και χαρά, μέσα ο Καρτάλης, στο χορό των αστυνομικών, 1ο τραπέζι πίστα η Ζέτα κι ο Καρτάλης.

    Για τα ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ

    ΝΑΙ ο Καρτάλης!

    Δεν μπορεί ομως σε μια ευνομούμενη χώρα, σε μια Δημοκρατική χώρα, ολοι οι πολίτες να ευημερούν!

    Καποιοι πρέπει να πεινάσουν, για να χορτάσουν οι υπολοιποι.

    Επομενως,

    δικαιως μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις,

    ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

    οι ΤΑΞΙ τζήδες, οι μαγαζάτορες, οι εργολάβοι γιατροι δικηγόροι οι αγρότες, οι πλανόδιοι και μετανάστες.
    Ποιος να ελεγξει και να ψάξει τη φοροδιαφυγή;

    Ο Παπουτσής, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος ή ο Καστανίδης;

    Ισως, πιθανόν οταν ερθει ο Μητσοτάκης στην εξουσία!!!!!!!

    Να τους ελέγξει,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο εδώλιο ο πρόεδρος της Αργεντινής που έφυγε με ελικόπτερο

    Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς.

    Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την εγκατάλειψη του προεδρικού μεγάρου με ελικόπτερο, όταν χρεοκόπησε η χώρα το 2001.

    Οι πολίτες εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια γενική απεργία στις 13 Δεκεμβρίου, η οποία κατέληξε σε μαζικές και βίαιες διαδηλώσεις στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, χάνοντας τη ζωή τους συνολικά 28 άνθρωποι.

    Την επόμενη μέρα, στις 21 Δεκεμβρίου, ο Φερνάντο Ντε Λα Ρουά παραιτήθηκε, εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος τον είχε περικυκλώσει.

    Σήμερα, 10 χρόνια μετά, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της διαφθοράς. Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρουά, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια σε δωροδοκίες, με σκοπό να εγκριθεί από την Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000. Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί ο πρώην υπουργός Εργασίας Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας. Στη δίκη θα κληθούν για κατάθεση περίπου 300 μάρτυρες.

    Η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας, η οποία ακυρώθηκε το 2004, ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει το ΔΝΤ στην Αργεντινή για την αποδέσμευση ενός δανείου. Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος έχει διαψεύσει ότι η κυβέρνηση του δωροδόκησε για να τροποποιηθεί ο νόμος και υποστηρίζει ότι είναι θύμα πολιτικών και δικαστικών διώξεων.

    Αναμένουμε, λοιπόν, την απόφαση του δικαστηρίου για την κυβέρνηση, η οποία χρεοκόπησε και έφερε στο χείλος της καταστροφής την Αργεντινή με θύμα τον λαό της.

    + __________________________ +
    Παπανδρέα και σιχαμερή παρέα ερχεται η σειρά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Βολευτά,
    αυτός ο ήλιος πίσω σου,ηλιοβασιλεύει?
    Αν σε είχα στα γόνατα μου....
    κουπεπέ-κουπεπέ...
    Για τον Κυριάκο αναρρυχώμενο απαξιώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε-κάποτε βγαίνουν και κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να σκέφτονται νηφάλια και να γράφουν βουτώντας την πένα τους στο καθαρό μυαλό τους. Αναφέρομαι στον ανώνυμο 24/10 2011 11:54:00.
    Δυστυχώς για τη χώρα, το λέω με πόνο ψυχής, το ποσοστό που στο κεφάλι του έχει το ίδιο περιεχόμενο με τα έντερά του είναι τεράστιο! Κρίμα στη χώρα γιατί με τέτοιο κόσμο "δεν υπάρχει ελπίς"..


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολο το φθαρμένο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που μας οδήγησε μέχρις εδώ, στο τελευταίο σκαλοπάτι στη σκάλα του κακού, τώρα εμφανίζεται υποκριτικά έτοιμο να μας σώσει!!!

    " Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”

    Ποιος από όλους αυτούς τους προδότες, τις κότες και τους ξενέρωτους θα μπορούσε να μας εμπνεύσει;
    Κανείς!

    Θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι πρωτοκλασάτοι "φαφλαδάτες" έχουν καεί στην συνείδηση μας μια και προώθησαν ή ... ανέχτηκαν την πορεία μας προς το σημερινό τραγικό μας γίγνεσθαι!

    Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στα χέρια των Ελλήνων.

    Οι μιζαρισμένοι ,οι εξωνημένοι, και οι διαπλεκόμενοι κλέφτες του δημοσίου κεφαλαίου ΠΡΕΠΕΙ να πάνε φυλακή.

    Ο δικομματισμός ΠΡΕΠΕΙ να νικηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλοί τρέμουν διπλά καθώς κάθε μέρα που περνάει γνωρίζουν οτι θα γίνονται όλο και πιο μισητοί στον λαό.

    Οι γενιές έρχονται και παρέρχονται η χώρα κατρακύλα συνεχώς στο βάραθρο , αλλά όλα τα άλογα και υπόλογα δημιουργήματα του δικομματισμού ,της οικογενειοκρατίας, της πατρωνίας, Παπανδρέου, Καραμανλή, Μητσοτάκη επιπλέουν και απαιτούν να μας αρμέγουν.

    Καημένη Πατρίδα, ποιοί σε κυβερνούν...
    Καημένε Λαέ ποιούς ανέχεσαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πολιτικά κόμματα που διαχειρίστηκαν την πολιτική εξουσία του τόπου, δείχνουν να είναι βουτηγμένα μέχρι το λαιμό, στη βρωμιά και τη δυσωδία.

    Τα κόμματα σήμερα είναι συντεχνίες επαγγελματιών της εξουσίας, οργανωμένες συσπειρώσεις συμφερόντων.

    Αν η πολιτική ολιγαρχία που κυβερνάει τον τόπο ήθελε ως στελέχη ικανούς, άξιους, και έντιμους τόσα χρόνια, χρόνια πολλά, θα τους είχε βρει και θα τους είχε αναδείξει.

    Δεν τους βρίσκει και δεν τους αναδεικνύει γιατί δεν το θέλει..

    Επιλέγει μετριότητες, επιτρέπει την ύπαρξη “βαριδίων” (όπως λένε κομψά τους ύποπτους) γιατί αυτό είναι κεντρική πολιτική επιλογή αυτής της ολιγαρχίας των κομματικών ηγεσιών που κυβερνάει τον τόπο.

    Διότι ο ανίκανος και ο ανέντιμος σου επιτρέπει “να τον χειριστείς” πιο εύκολα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι θα γίνει η εσωτερική στάση πληρωμών ..που δεν θα είναι ..στάση πληρωμών !!!


    Διεθνείς αναλυτές και ΜΜΕ εκτιμούν ότι στην Ελλάδα θα υπάρξει στάση πληρωμών όχι στις υποχρεώσεις με το εξωτερικό, αλλα στο εσωτερικό της χώρας.

    Η κυβέρνηση θα βρει την λύση με μια απλή κίνηση, η οποία στην πράξη θα είναι στάση πληρωμών, στην θεωρία όμως θα είναι μια ακόμα μεταρρύθμιση!

    Αυτή τη στιγμή οι μισθοί και οι συντάξεις προπληρωνονται απο το ελληνικο δημόσιο, κάτι το οποίο η τρόικα ζητά να αλλάξει.

    Με άλλα λόγια, οι καταβολή μισθών και συντάξεων θα καθυστερήσει κάποια στιγμή ένα και πλέον μήνα, προκειμένου να μην προπληρωνονται αλλά να εξοφλουνται στο τέλος του μήνα!

    Θα γίνει αλλαγή λογισμικού το οποίο πλέον θα πιστώνει απολογιστικά τα ποσά ( κατόπιν φόρων
    – κρατήσεων πάσης φύσεως κλπ) με εξοφλητική πράξη . Έτσι μαζί με όλα τα άλλα θα σε αφήσει απλήρωτο κάνα Μήνα ( θα δώσει 100-200 προκαταβολή στις 22-23 πχ του 11ου και τέλος του 12ου θα σε εξοφλήσει ) και θα σε βάλει στο ενιαίο κινέζικο μισθολόγιο…
    Απάντηση

    Θα αλλάξουν το λογισμικό αλλά αν δεν πληρώσεις το “τέλος” του Βελζεβουζέλου με τα λεφτά που δεν θα έχεις θα σου κόβουν το ρεύμα.....

    Τόσο απλά ....ΠΑΣΟΚΟ Α Λ Η Τ Ι Κ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση