GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας εξοντώνουν ...μεθοδικά και αθόρυβα!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός email: prevejohn@yahoo.gr Εκφράζοντας την μεγάλη μου λύπη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
email: prevejohn@yahoo.gr

Εκφράζοντας την μεγάλη μου λύπη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συν-απεργού και συμπολίτη μας Δημήτρη Κοτζαρίδη θέλω να καταθέσω κάποιες μου σκέψεις.
Σκέψεις που έχουν να κάνουν με τα όσα συμβαίνουν στην
χουντοκοινοβουλευτική “Δημοκρατία” των ξεπουλημένων, των εκβιαστών και των οσφυοκαπτών της Μέρκελ του Σαρκοζί και όλων αυτών των ανδρείκελων που...
στολίζουν την τωρινή βιτρίνα της Ευρωπαικής (και όχι μόνο) πολιτικής σκηνής. Μιας σκηνής που αυτές τις μαριονέτες τις κινούν οι καρχαρίες του παγκόσμιου οικονομικού κεφαλαίου.
Για την Ελλάδα πια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και το μέλλον (με την παρούσα αδράνεια και ανοχή μας) διαγράφεται δυσοίωνο και τρομακτικό μια και βρέθηκαν αυτοί οι “Εφιάλτες” που κρατούν τις πύλες ανοιχτές για τους βιαστές του έθνους μας.
Αυτοί που δημιούργησαν και οδήγησαν εντέχνως τα πράγματα εδώ μας υπόσχονται απλά “προσπάθεια” χωρίς να προεξοφλούν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι φτάσαμε στο σημείο κάθε λίγο και λιγάκι να μας ζητάνε να ανοίγουμε τα πόδια σαν “πουτάνες” που της πηδάνε για να πάρουν την “δόση” της εξάρτησης τους!
Ζητώ συγνώμη για την φρασεολογία μου (και από τις επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου) αλλά δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω (την ώρα που χιλιάδες λαού απεργεί και διαμαρτύρεται) αυτά τα πολιτικά "ξόανα" (κλεισμένα και προστατευμένα από τα ΜΑνΤρόσκυλα τους μέσα στο “κοτέτσι” τους) να κάνουν αστειάκια μεταξύ τους, να θεατρινίζουν και γενικά να θέλουν να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά πως κόπτονται και νοιάζονται για τα συμφέροντα μας!
Νεκροθάφτες της πατρίδας μας!... ένας άνθρωπος πέθανε έξω, στο πεζοδρόμιο διαμαρτυρόμενος για την δίχρονη ανεργία του, για τα χαράτσια, για την ακρίβεια, για την υποβάθμιση της ζωής της δικής του και των παιδιών του και εσείς δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα αλλά απλά εκφράζεται την λύπη σας για το “ατυχές” όπως το αποκαλείτε γεγονός.
Όμως αν ο θάνατος του Δημήτρη έγινε μπροστά στην πόρτα σας και γνωστοποιήθηκε στο πανελλήνιο πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έργα και οι αποφάσεις σας είναι η αιτία εδώ και καιρό να έχουν αυξηθεί δραματικά στην πατρίδα μας οι αυτοκτονίες, τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επεισόδια.
Μεθοδικά και αθόρυβα μας εξοντώνεται αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα και καλό θα είναι να ρίξετε από τώρα μια ματιά στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες από το φρικτό τέλος του μέχρι πρόσφατα συντρόφου σας Σοσια(ληστή) και δικτάκτορα Καντάφι!
ΥποσημείωσηΓια τον φρικτό και απάνθρωπο θάνατο του μέχρι πρότινος Λίβυου ηγέτη προσωπικά δεν συμφωνώ με την απονομή δικαιοσύνης από τον “όχλο”.
Ντρέπομαι πραγματικά που είμαι μέλος μιας παγκόσμιας πολιτισμένης κοινωνίας που μπορεί να επιτρέπει, να βλέπει και να ανέχεται την θηριωδία που υποβόσκει και εκφράζεται μέσα από “νοήμονα” ζώα!!!

15 σχόλια

  1. ο δουλος γκρινιαζει,αλλα δεν επαναστατει.
    εχει και αφεντικο που το σεβεται,
    και γυναικα που την τρεμει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ ψηφισαμε γιατι ειναι κομμα πατριωτικο και θελει το καλο της Ελλαδας Εσεις θελετε να διαλυθουν τα παντα μπας και παρετε την εξουσια κι αν γινει αυτο εκει να δεις πεινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:42
    εισαι η αποδειξη οσων λεει ο 8:41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο 8:41 θα μπορει να μιλαει μεχρι να τον απολυσουνε η να του κλεισουνε το μπουρδελομαγαζι...
    η μερα κεινη δεν θαργησει,που λετε και σεις οι κουμουνες...
    μετα ας διαδηλωνει καθε μερα,ας ψοφησει..
    WHO THE FUCK CARES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη χαιρεσαι 8:55
    ο τσουκατος μαζευει την οργη του κοσμου
    οι εκσυγχρονιστες διαμαντω/λοβερδος το παιζουν σωτηρες...
    εκατομυρια μαλακες νδ/πασοκ τους πιστευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι στην ανεργια κωλοελληνες
    να σας απολυσουν
    να κλεισουν το μαγαζι σας
    να ξενιτευτειτε


    μπας και καταλαβετε...


    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκικο σεντονι=αγαμια,πικρα,τρελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πειστήρια υπάρχουν αρκετά για την διασύνδεση μεταξύ κουκουλοφόρων-κρανοφόρων χρυσαυγιτών αλλά και οπαδών του ΛΑΟΣ που είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

    Να θυμήσω μερικά:

    “Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοιωτίας και στέλεχος του κόμματός του Ν. Τούτουζα απομάκρυνε ο Γ. Καρατζαφέρης ύστερα από το βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει στις πρόσφατες αντισυγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα πλάι σε μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας λοστό.
    Όπως δήλωσε ο κ. Τούτουζας, βρισκόταν στο σημείο απλά… για συμπαράσταση.”

    http://www.inews.gr/97/politeftis-tou-laos-sta-epeisodia-tou-ag-panteleimona.htm
    ---------------------------------

    “Είδαν το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Χίτλερ οι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με τα στυλιάρια τους οποίους περιέθαλψαν οι άνδρες των ΜΑΤ στο γωστό Video που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
    Σήμερα εμφανίστηκε στο… Mega ένας εξ αυτών και δήλωσε στον Οικονομέα ότι τους απεγκλώβισε η Αστυνομία από μια πολυκατοικία που τους κρατούσαν όμηρους οι αναρχικοί.

    Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι αρθρογραφεί στο “Απολλώνειο Φως” προσπαθώντας να μεταδώσει το πνεύμα του Εθνικοσοσιαλισμού στις αστικές συγκοινωνίες.”

    http://www.inews.gr/63/HEIL-HITLER-HEIL-ethel-arthrografoi–tou-apolloneiou-fos–oi-ergazomenoi-tis-ethel-me-ta-styliaria-pou-tous-periethalpse-i-agkalia-ton-matatzidon.htm
    ---------------------------------

    Το Σάββατο 28 Μάη 2011 σε συνέντευξη του ο Γ. Καρατζαφέρης, στο κανάλι “contra” συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου… είπε μεταξύ άλλων: «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ δεν είναι ούτε ακροδεξιό, ούτε Ναζιστικό κόμμα, αλλά ένα νόμιμο κόμμα της Ελληνικής Δεξιάς!…»

    http://www.inews.gr/116/an-thelete-akrodexia-psaxte-sto-08-tou-voridi-pou-einai-me-ton-lepen-kaienergoumeno-ton-evraion.htm
    ----------------------------------

    Μακάρι το ΚΚΕ να έχει και να βγάλει στην δημοσιότητα
    ο,τιδήποτε στοιχείο διαθέτει.
    Προς το παρόν, ρίξτε μιά ματιά σε ένα βίντεο, που βρήκα στο Youtube,
    το οποίο μού φαίνεται πολύ ύποπτο:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ysB_A8bahdY

    Μόνο δική μου ιδέα είναι, το ότι ο μασκοφόρος με το μπλέ καπελάκι
    και το ματσούκι στο χέρι δίνει εντολή στην διμοιρία των ΜΑΤ,
    υποδεικνύοντας κιόλας από πού να οπισθοχωρήσουν;
    Πείτε καμμιά γνώμη, γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ
    επιβεβαιώνεται πλήρως η Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αστεγοι,ανεργοι,και χωρις πολιτικα δικαιωματα..
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ..
    μας τα ζαλισατε κουμουνια..
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

    ΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ
    ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ.

    ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΛΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ

    Δημήτρης Κοτζαρίδης
    ΝΕΚΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ??

    ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ?

    ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΞΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!

    23 Οκτ 2011 9:47:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σανταμ-τσαουσεσκου-κανταφι-νορβηγια.
    γιατι αραγε να σας μισουν τοσο πασοκια;
    και οχι μονο τους αρχηγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9,47-48
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ..ΙΔΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΙΚΗΣ
    ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΟΥ
    ΑΛΛΑ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ
    ΗΛΙΘΙΕ

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
    Ουρές σχηματίζουν οι Λίβυοι για να δουν τη σορό του Καντάφι
    Εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζράτα, προκειμένου να δουν τη σορό του Μουαμάρ Καντάφι που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του. Την ίδια ώρα, πιέσεις δέχεται η Τρίπολη από τη διεθνή κοινότητα να.....
    πραγματοποιήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Λίβυου συνταγματάρχη.
    Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.

    Τις σορούς επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Μαχμούντ Τζιμπρίλ και άλλοι αξιωματούχοι.

    «Τους είπα να το κρατήσουν στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Για να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν όλοι πως είναι νεκρός», δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου, Αλί Ταρχούνι, προσθέτοντας ότι η κηδεία του Λίβυου συνταγματάρχη έπρεπε να καθυστερήσει.

    Λίβυοι αξιωματούχοι διαφωνούν σχετικά με το τι θα πρέπει να γίνει με τη σορό.

    Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».

    Ιατροδικαστής στη Μιζράτα αναμένεται, πάντως, να πραγματοποιήσει νεκροψία στη σορό, την ώρα που η Λιβύη δέχεται πιέσεις από τη διεθνή κοινότητα να πραγματοποιήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Καντάφι.

    Οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι η έρευνα θα πρέπει να γίνει «με ανοιχτό και διαφανή τρόπο».

    Μετά τις εικόνες βίντεο που κυκλοφόρησαν και έδειχναν τον Μουαμάρ Καντάφι να συλλαμβάνεται ζωντανός, ο ΟΗΕ κάλεσε να διεξαχθεί πλήρης έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου, ένα ενδεχόμενο που η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης είχε αρχικά αποκλείσει.

    Οι μόνιμοι αντιπρόσωποι του ΝΑΤΟ συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες και αποφάσισαν να τερματιστεί στις 31 Οκτωβρίου η επτάμηνη στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη.

    Η Συμμαχία «θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν επιθέσεις κατά πολιτών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

    Οι συγκεχυμένες συνθήκες γύρω από το θάνατο του Καντάφι, οι διαφωνίες για τον τόπο ταφής, ακόμη και οι έριδες που υπήρξαν για το εάν η επικείμενη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας πρέπει να γίνει από τη Λιβύη ή τη Βεγγάζη, δείχνουν να υπονομεύουν την «καθαρή» αρχή που επεδίωκε να κάνει η μεταβατική ηγεσία.

    Με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, η σορός του Καντάφι φέρει τα σημάδια ενός βίαιου τέλους -το οποίο μεταδίδεται διεθνώς μέσω αιματοβαμμένων βίντεο και εικόνων από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

    Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Λιβύης έδωσε την εκδοχή των «διασταυρούμενων πυρών» για να εξηγήσει το θάνατο του Καντάφι, αφότου σύρθηκε -ζωντανός- από τη σήραγγα αποχέτευσης όπου κρυβόταν κάτω από λεωφόρο της Σύρτης.

    Ωστόσο, βλέποντας τις εικόνες του Καντάφι να ξυλοκοπείται, ενώ ζητά τα νόμιμά του δικαιώματα, υπό τον ήχο όπλων, πολλοί υποθέτουν ότι απλώς εκτελέστηκε συνοπτικά.

    http://www.dailynews24.gr/


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ
    του..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...


    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...

    απο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ________________________________
    κακή νύχτα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ ψηφισαμε γιατι ειναι κομμα πατριωτικο

    Καλό ρε χαζούλη, που το σκέφτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση