GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συσκέψεις για το μνημόνιο...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ ( Σ.Σ. Η μυστική συνεδρίαση που αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματική και τα ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
(Σ.Σ. Η μυστική συνεδρίαση που αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματική και τα στοιχεία όσων συμμετείχαν στην διάθεση της στήλης)
Ενώ ο εσωτερικός πόλεμος μεταξύ των φιλο-μνημονιακών συνεχίζεται και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζονται να μετακομίσουν στον φυλασσόμενο χώρο μεταξύ Βουλής και Ζαππείου, η χώρα και ο λαός μας οδεύουν την οδό του μαρτυρίου.
Ένα μαρτύριο στο οποίο τον καταδίκασε ο Γιώργος Παπανδρέου με την εγκληματική του επιλογή να εντάξει την χώρα υπό την οικονομική επιτήρηση της Τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.
Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στον...
Ελληνικό Λαό στις 23 Απριλίου 2010 (ανήμερα του Αγίου Γεωργίου) ημέρα Παρασκευή, με διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Ελληνικό Λαό που έγινε για λόγους συμβολικούς από το Καστελόριζο.
Είχαν προηγηθεί πάρα πολλά γεγονότα τα οποία πάντα από διαβολική σύμπτωση συνέβαλλαν στην διεύρυνση του spread των Ελληνικών Ομολόγων έναντι των Γερμανικών. Αυτή ακριβώς η διεύρυνση των spread εκτόξευσε τα επιτόκια δανεισμού του Ελληνικού Κράτους πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια του 7%. Κόστος δανεισμού απαγορευτικό, το οποίο εξανάγκασε την Ελληνική Κυβέρνηση να ανακοινώσει την προσφυγή την χώρας στον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.
Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2010 βρήκε σχεδόν όλους τους Έλληνες παγωμένους. Τι θα γίνονταν από την Δευτέρα. Αισθήματα ανασφάλειας και φόβου καταλάμβαναν την κάθε Ελληνική Οικογένεια... Το αποτέλεσμα: Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010, από το πρωί μαζική εισβολή των νέο-Ελλήνων στα τραπεζικά γκισέ και τεράστιες αναλήψεις καταθέσεων. Το ίδιο συνεχίστηκε και την Τρίτη 27 Απριλίου 2010. Το αποτέλεσμα: Την Τρίτη το βράδυ στις 27 Απριλίου 2011, την ώρα που έκλειναν τα dealing room των τραπεζών κυριαρχούσε το κόκκινο χρώμα.
Την Τετάρτη 28 Απριλίου συνεχίστηκαν οι μαζικές αναλήψεις. Που θα βρίσκονταν το απόγευμα τα χρήματα για να σβήσει το χθεσινοβραδινό κόκκινο αλλά και να καλυφθούν οι νέες εκροές καταθέσεων που την Τετάρτη έφθαναν το μεσημέρι σε ύψη ρεκόρ; Μόνο από την ΕΕ και συγκεκριμένα από την ΕΚΤ. Γύρω στο μεσημέρι συγκαλείται κυβερνητική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν όλα τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπου αποφασίζεται η επίσπευση των διαδικασιών ένταξης της Ελλάδας στον κοινό μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.
Σε εκείνη την σύσκεψη και υπό την πίεση των δραματικών και ταυτόχρονα καταστρεπτικών για το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα συνεπειών, απεμπολείται αντικειμενικά η κάθε σκέψη σκληρής άρα και μακροχρόνιας και αντικειμενικά χρονοβόρου διαπραγμάτευσης. Αμέσως μετά από αυτήν την απόφαση, το ίδιο απόγευμα η ΕΚΤ παραχωρεί στις Ελληνικές Τράπεζες πρακτικά άπειρή ρευστότητα. Οι Ελληνικές Τράπεζες έχουν προς το παρόν γλυτώσει.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Η τρόικα φθάνει στην Αθήνα την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 29 Απριλίου 2011, φέρνοντας μαζί της σχεδόν έτοιμο το κείμενο του Μνημονίου. Τα κείμενα γίνονται αντικείμενο μίας χαλαρής διαπραγμάτευσής την Παρασκευή 30 Απριλίου 2011, αφού η πίεση του χρόνου δεν επιτρέπει να γίνουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις…
Το Σάββατο 1 Μαΐου 2011, το απόγευμα φθάνουν στο Υπουργείο Οικονομίας δύο άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Ν. Αθανασάκης. Σκοπός των δύο ανδρών είναι ο έλεγχος της συμφωνίας. Αν είναι ποτέ δυνατόν να ελεγχθεί μία συμφωνία περίπου 3.000 σελίδων σε ένα απόγευμα από δύο ανθρώπους. Αποτέλεσμα η μνημονιακή συμφωνία χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο και με ελάχιστες και επουσιώδεις αλλαγές υπογράφεται από τους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Κράτους και παίρνει τον δρόμο προς την Βουλή.
Πως όμως φτάσαμε στο αυτό το επίπεδο καταισχύνης; Πως είναι δυνατόν μια άρτι εκλεγείσα κυβέρνηση και το μεγαλύτερο σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης να παραδίδονται με κάτω τα χέρια στους εκπροσώπους της Τρόικα; Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την τέλος προς την αρχή.
Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα του 2010 (Το Πάσχα το 2010 ήταν στις 4 Απριλίου) ένας από τους πιο πρωτοκλασάτους και προβεβλημένους Υπουργούς συγκαλεί μία μυστική συνεδρίαση στο σπίτι του στο Κολωνάκι.
Στην μυστική συνεδρίαση συμμετέχουν εκ μέρους της κυβέρνησης ο πρωτοκλασάτος Υπουργός και ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου και του Μεγάρου Μαξίμου. Έχουν δε κληθεί να εκφράσουν την άποψη τους για την πορεία της οικονομίας 1-2 κομματικά στελέχη που είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Τα συγκεκριμένα κομματικά στελέχη έχοντας σαφή γνώμη για την οικονομική συγκυρία, εγχώρια και διεθνή, αφού εκτός της επαγγελματικής εμπειρίας έχουν αντιπολιτευθεί με συνέχεια, συνέπεια και επιτυχία την οικονομική πολιτική Αλογοσκούφη, συγκρούσθηκαν από τις πρώτες ημέρες που ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Διαφωνούσαν με τις επιλογές του Υπουργού και βασιζόμενοι στις κομματικές τους περγαμηνές και προσφορά αντέδρασαν σθεναρά. Αποτέλεσμα, απομακρύνθηκαν κακήν-κακώς από το πολιτικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ. Τους καλεί όμως ο πρωτοκλασάτος και προβεβλημένος Υπουργός γιατί ανησυχεί για την κατάσταση της οικονομίας και θέλει να ακούσει και μία διαφορετική άποψη.
Η θέση των κομματικών στελεχών είναι κοινή και σαφής:
«Σύντροφοι, με την πολιτική που ακολουθεί ο Παπακωνσταντίνου πηγαίνετε ολοταχώς στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Η επιλογή αυτή είναι λάθος αφού δεν συνάδει ούτε με τις αρχές μας, ούτε με τις θέσεις μας αλλά ούτε και τις αντικειμενικές δυνατότητες της Ελληνικής Οικονομίας. Παρ’ όλα αυτά εφ’ όσον τελικά αυτή η ολέθρια επιλογή υιοθετηθεί, κάντε τουλάχιστον την τελευταία διορθωτική κίνηση. Δανειστείτε από την ελεύθερη αγορά και από όπου βρείτε, όσο πιο πολλά χρήματα μπορείτε έστω και με ακριβό επιτόκιο. Έτσι θα έχετε την ευχέρεια να διαπραγματευτείτε με το ΔΝΤ από θέση σχετικά ισχυρή αφού θα έχετε αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη την τσέπη γεμάτη. Μην πάτε να διαπραγματευθείτε με την τσέπη άδεια»
Οι κυβερνητικοί ακούν την θέση των κομματικών στελεχών με κατεβασμένα τα κεφάλια. Δείχνουν ότι συμφωνούν με την πρόταση αλλά τελικά η εισήγηση αυτή (όπως και αρκετές άλλες προγενέστερες αλλά και μεταγενέστερες που θα τις αναφέρουμε στο άμεσο μέλλον) δεν εφαρμόστηκε…
Αποτέλεσμα; Ο Παμπούκης με τον Αθανασάκη διάβασαν όλο το μνημόνιο σε ένα απόγευμα Σαββάτου!

9 σχόλια

  1. Εύχομαι να τ πληρώσει
    και να έχει,
    ακριβώς την ίδια τύχη με τον κολλητό του "αδελφό", σύντροφο Μουαμάρ Καντάφι..

    Σε λαγούμι με λύματα να βρεθεί κατακρεουργημένος.

    Στο Κρεοπωλείο ΚΡΕΑΣ εκτεθιμένος.

    Και να πάρει στη θάλασσα το κουφάρι του ειδεχθούς αυτού αποτυχημένου "πολιτικού"...................

    ________________________________
    ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις ελπίδες στον Ύψιστο εναποθέτει πλέον το Μαξίμου..............

    Ο Παπανδρεϊσμός έχει αξίες, έχει ρίζες, έχει μακρά ιστορία.
    Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν απευθύνεται στους ξένους για βοήθεια.
    Όταν ζορίζουν ακόμη περισσότερο, δίνει στους ξένους και τα κλειδιά της χώρας.
    Όταν φτάσουν στο απροχώρητο, απευθύνεται στις μεταφυσικές δυνάμεις.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Με ευχέλαιο στο Μαξίμου αναμένεται να απαντήσει στα προβλήματα ο Πρωθυπουργός.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αποκλειστικές πληροφορίες φέρουν τον Πρωθυπουργό να έχει ζητήσει από τον Καρατζαφέρη να του στείλει τον παπα-Τσάκαλο, που έχει και χέρι.
    Αν και διαφωνεί ο Βορίδης, το αίτημα αναμένεται να ικανοποιηθεί.

    Αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχουν εναλλακτικές: καφετζούδες, χαρτορίχτρες, χαρτομάντεις, ταρό, αστρολόγοι, συνταγματολόγοι…
    Έτσι θα μάθει έγκαιρα το ύψος του κουρέματος, πριν του το ανακοινώσουν οι «εταίροι».

    - Θα πω την αμαρτια μου για να ξεσκασω ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η μονη μου παρηγορια στα τοσα που τραβαμε {μειωσεις εισοδηματων,
    αυξησεις τιμων ,ταπεινωσεις κλπ } ειναι να ξεσκληριστει ο παπανδρεισμος αυτο το μιασμα του αιματος της Ελλαδας !

    Εαν γινει αυτο { αμαν και ποτε} τοτε η θεση μου ειναι χαλαλι τα δεινα που μας βρηκαν και ας ξεκινησουμε ξανα απο την αρχη !


    Χα.χα.χα.....ΤΡΑΓΙΚΟ για του ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    το
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ..

    -------------------------------------
    επίκαιρο πάλι ΟΣΟ ΠΟΤΕ...ληγμένε ηλίθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη απάντηση για τους άσχετους σαν τον Δεκαλίωνα είναι :έχει δίκιο αν ήξαιρε τι λέει.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τι πήγε να κάνει ο Ιερώνυμος στο Κατάρ για να φρίξετε!!!

    http://www.newsit.

    Κατά τ' άλλα τους πείραξαν οι business του Εφραίμ όπως έλεγαν... τώρα για τον Ιερώνυμο μας λένε ότι πήγε για προσέλκυση επενδύσεων στο Κατάρ προκειμένου να έχει χρήμα να κάνει φιλανθρωπικό έργο!!

    Βλέπετε ο ΠΑΣΟΚος δεν είναι "σαν τον Εφραίμ που τα έτρωγε κάθε βράδυ στα μπουζούκια, στις Ρωσίδες, τα κοστούμια και τις βίλες"...!!!!

    Διαβάστε την είδηση να καταλάβετε την υποκρισία τους:
    Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος «ψάχνει» για επενδυτές, όπως φαίνεται από την επίσκεψή του στο Κατάρ όπου βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, όπως ο πρόεδρος των Οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας μητροπολίτης Ελασσώνος Βασίλειος, αναμένεται να συζητήσει με τον εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, πιθανές συνεργασίες σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας.

    Αν επιτευχθεί συμφωνία τότε η Εκκλησία της Ελλάδος θα έχει έναν επιπλέον σημαντικό πόρο για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της, ενώ θα δημιουργηθούν και εκατοντάδες θέσεις εργασίας, σημειώνουν πηγές.

    Ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε σχετική πρόσκληση από τον Εμίρη του Κατάρ, με στόχο συνομιλίες για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

    ακ αμπάρ ..ΑΛΛΑΧ !!!!
    Ι Μ Μουνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο εδώλιο ο πρόεδρος της Αργεντινής που έφυγε με ελικόπτερο

    Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς.

    Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την εγκατάλειψη του προεδρικού μεγάρου με ελικόπτερο, όταν χρεοκόπησε η χώρα το 2001.

    Οι πολίτες εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια γενική απεργία στις 13 Δεκεμβρίου, η οποία κατέληξε σε μαζικές και βίαιες διαδηλώσεις στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, χάνοντας τη ζωή τους συνολικά 28 άνθρωποι.

    Την επόμενη μέρα, στις 21 Δεκεμβρίου, ο Φερνάντο Ντε Λα Ρουά παραιτήθηκε, εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος τον είχε περικυκλώσει.

    Σήμερα, 10 χρόνια μετά, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της διαφθοράς. Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρουά, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια σε δωροδοκίες, με σκοπό να εγκριθεί από την Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000. Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί ο πρώην υπουργός Εργασίας Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας. Στη δίκη θα κληθούν για κατάθεση περίπου 300 μάρτυρες.

    Η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας, η οποία ακυρώθηκε το 2004, ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει το ΔΝΤ στην Αργεντινή για την αποδέσμευση ενός δανείου. Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος έχει διαψεύσει ότι η κυβέρνηση του δωροδόκησε για να τροποποιηθεί ο νόμος και υποστηρίζει ότι είναι θύμα πολιτικών και δικαστικών διώξεων.

    Αναμένουμε, λοιπόν, την απόφαση του δικαστηρίου για την κυβέρνηση, η οποία χρεοκόπησε και έφερε στο χείλος της καταστροφής την Αργεντινή με θύμα τον λαό της.

    + __________________________ +
    Παπανδρέα και σιχαμερή παρέα ερχεται η σειρά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλεποντας αυτη τη φωτογραφια(γελοιογραφια) λεω:
    Ω!

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σκυλια ΕΚΤΕΛΕΣΗ ...

    Ειναι αναγνωρισιμα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλάδα στα γήπεδα αναστενάζει

    Καλά δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την ανάρτηση πανό κατά της κυβέρνησης στα ελληνικά γήπεδα. Το σκηνικό ξεκίνησε χθες στο ΟΑΚΑ όταν κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες που φυσικά έχουν το δικαίωμα να είναι και φίλαθλοι, σήκωσαν ένα πανό που έγραφε πολιτικοί λαμόγια, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων κ.λπ. Μάλιστα, κάποιοι έβγαλαν και συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

    Ο διαιτητής, προφανώς γιατί είχε πάρει άνωθεν εντολές, διέκοψε το ματς και δε θα το ξεκινούσε αν δεν κατέβαινε το πανό κι αν δεν σταματούσαν τα συνθήματα. Τελικά έτσι έγινε, η Ασφάλεια έψαχνε αυτόν που σήκωσε το πανό και του κράτησε τα στοιχεία μήπως, άκουσον άκουσον, ήθελε κάποιος βουλευτής να υποβάλει μήνυση.

    Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και σε αρκετά ματς της Κυριακής με άλλους διαιτητές να διακόπτουν κι άλλους να μην ασχολούνται.

    Και το ερώτημα είναι αν απαγορεύεται να εκδηλώνουν την οργή τους στα γήπεδα οι φίλαθλοι που… τυχαίνει να είναι Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν πληγεί από τα οικονομικά μέτρα. Αυτό τους πείραξε στην κυβέρνηση; Δεν ακούνε κάθε μέρα στους δρόμους τι βρίσιμο πέφτει και τους πείραξαν οι φίλαθλοι;
    Ή μήπως είναι ναός το γήπεδο και δεν πρέπει να… υβρίζει κανείς;

    Εννοείται ότι έπεσε εντολή από την κυβέρνηση! δε θέλει πολύ μυαλό! λες οι διαιτητές που κατεβάσαν τα πανό να θίχτηκαν ξαφνικά;

    Και στην τελική το συγκεκριμένο πανό της φωτό τι βρισιές γράφει; “λαμόγια” και “βολεμένοι” είναι κακές λέξεις;;;;
    ααααα πιπέρι άλλη φορά !!!!!...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.....ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ !!!

    Ουρές σχηματίζουν οι Λίβυοι για να δουν τη σορό του Καντάφι
    Εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζράτα, προκειμένου να δουν τη σορό του Μουαμάρ Καντάφι που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του.

    Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.

    Τις σορούς επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Μαχμούντ Τζιμπρίλ και άλλοι αξιωματούχοι.
    «Τους είπα να το κρατήσουν στην κατάψυξη για μερικές ημέρες.
    Για να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν όλοι πως είναι νεκρός», δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου,
    Αλί Ταρχούνι, προσθέτοντας ότι η κηδεία του Λίβυου συνταγματάρχη έπρεπε να καθυστερήσει.

    Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».

    Με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, η σορός του Καντάφι φέρει τα σημάδια ενός βίαιου τέλους
    -το οποίο μεταδίδεται διεθνώς μέσω αιματοβαμμένων βίντεο και εικόνων από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +
    ____________________________________________
    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ του αδελφού ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    ΠΑΣΟΚ μαστούρια..
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ..TO MΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψωμί, κεμπάπ, Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ…

    «Μου ασκείται μεγάλη πίεση. Ίσως αναγκαστώ να πάω σε εκλογές!» είπε σε δραματικούς τόνους ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τους Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζύ.
    «Κάνε ότι νομίζεις…» ήταν η ψυχρή απάντηση που έλαβε.

    Δηλαδή αν πάμε σε εκλογές δεν θα καταρρεύσει η Ελλάδα, η ΟΝΕ και το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα; Δεν θα καταστραφούν οι Δανοί ψαράδες, οι Ιταλοί μαφιόζοι και οι Άγγλοι μπάτλερ.; Μόνο οι «Μήτσοι» και οι «Κατίνες» του νεοπράσινου ή φαιοπράσινου συστήματος θα την πατήσουν χάνοντας την εξουσία, την αίγλη που την περιβάλει, τα τζάμπα γιαούρτια και ζαρζαβατικά;

    Αν ενθυμούμαι καλώς εις την αρχή της πρωθυπουργικής του θητείας, οι «σοβαροί» δημοσιογράφοι μιλούσαν για τον “διεθνή παράγοντα” ΓΑΠ, την εμπειρία του στις διαπραγματεύσεις, το ειδικό του βάρος στην εξωτερική πολιτική.

    Που κατέληξε ο μετρ των λεπτεπίλεπτων διπλωματικών χειρισμών: να λέει ουσιαστικά «κύριοι, μη με ζορίζετε άλλο γιατί θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια» και να του απαντούν ότι είναι «φύρα» και να του εύχονται στην επόμενη Σύνοδο να έλθει ως εμπειρογνώμονας του ΔΝΤ ;

    Κυνικός ο Ολλανδός και ανιστόρητος.
    Αν δεν λύσετε το πρόβλημα του ομφαλού της γης –που στη σύγχρονη εποχή δεν είναι οι Δελφοί αλλά το ΠΑΣΟΚ- με τι θα ασχοληθείτε εκεί στη Σύνοδο Κορυφής ; Με το τραπεζικό σύστημα και τη συστημική κρίση.

    Εμάς μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι στην εξουσία: Ψωμί, κεμπάπ, Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ.
    Ή – εναλλακτικά – «και μπαπ» η σφαλιάρα μετά το κούρεμα. Διότι αν έχει καθαρίσει ο σβέρκος, έρχεται το «φατούρο».

    «…Τα πρώτα «μαύρα σύννεφα» από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες έφτασαν στην Αθήνα. Υπουργοί και βουλευτές είναι εξαιρετικά ανήσυχοι από τις πρώτες ενδείξεις και τα «μαντάτα» που φτάνουν από τη Σύνοδο Κορυφής με αρκετούς να μιλούν ήδη για «πακέτο μη διαχειρίσιμο πολιτικά». Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι για “αρμαγεδδώνα” που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.»

    Παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν χαρτόκουτα που δεν χρειάζονται να τις στείλουν στα Υπουργεία και τα βουλευτικά γραφεία για να μαζέψουν τα πράγματα τους οι Εθνοπατέρες.

    Αποκλείονται οι κούτες pampers για προφανείς ιστορικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση