GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είχε εξομολογηθεί (για τον Σαμαρά) λίγο πριν τον ...ξηλώσουν ο Θ. Λυμπερόπουλος!

Από το http://www.attikipress.gr/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κέρδη και ζημίες μετρά αυτέ ς τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ (του συνδικάτου των ιδιοκτητώ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κέρδη και ζημίες μετρά αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ (του συνδικάτου των ιδιοκτητών ταξί) Θύμιος Λυμπερόπουλος, που βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ύστερα από την έγκριση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Ο κ. Λυμπερόπουλος, που κατέχει και κομματική θέση στη Ν.Δ. ως αναπληρωτής τομέαρχης Μεταφορών, δέχθηκε έντονα εσωτερικά πυρά, που παραλίγο να οδηγήσουν στην παραίτησή του από το αξίωμα.Ύστερα από τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά βρέθηκε πάντως μια χρυσή τομή, καθώς ο κ. Λυμπερόπουλος δέχθηκε ότι από εδώ και πέρα δεν θα έχει την κομματική κάλυψη σε ό,τι κάνει.
Ο ίδιος δημοσίως πλέκει το εγκώμιο του προέδρου της Ν.Δ., αλλά στις συζητήσεις του εξηγεί με...
νόημα ότι αν δεν είχε τη «βάση» των συναδέλφων του να τον στηρίζουν θα τον είχαν ξηλώσει.

14 σχόλια

  1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    η αλλοφροσύνη, και τα σχόλια υπερανοησία
    και σαχλαμάρας των λιγοστών στόκων-ΛΗΓΜΕΝΩΝ
    των υποτίθεται καλά ! βολεμένων πασοκων
    δείχνει το μέγεθος του ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    AYTO BEBΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΙΤ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΤΟΥΣ.. και είναι το μοναδικό θέμα
    που τους απασχολεί πιά.... η ΔΙΑΦΥΓΗ.


    "«Η κατάσταση μυρίζει σαν άταφος νεκρός»,
    λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ"
    __________________________________
    Αυτό ακριβώς με ρώταγε τη Δευτέρα πρώην σύμβουλος του Γιώργου:
    "Τι λες θα την βγάλει ακόμη λίγες μέρες" ;

    Μάλλον με δούλευε: τι να βγάλει ο άνθρωπος ρε παιδιά;!
    Είναι προφανές ότι τον εξαπάτησαν οι "δικοί" του.
    Αυτοί που του είχαν υποσχεθεί προφανέστατα ότι σε άλλον θα έσκαγε η βόμβα.
    Τώρα είναι εγκλωβισμένος και από την Ουάσιγκτον εγκαταλελειμμένος.

    Κανείς ποτέ δεν σώθηκε αποκλειστικά από Νέα Υόρκη – Λονδίνο.
    Μόνον ο Ερετζούμης από απέναντι μπορεί να τον σώσει.....
    Αλλά αυτά είναι ακόμη πιο επικίνδυνα παιχνίδια από ότι τα "πτωχευτικά"!

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του,
    αν δεν φοβάται ότι θα το χάσει,
    εδώ που φτάσαμε !
    ________________________________

    O αλήτης παίζει το τελευταίο του χαρτί.
    Γιατι ξέρει οτι αν δεν προλάβει το ελικόπτερο
    ο κόσμος θα τον λυντζάρει στη ψύχρα.

    Μαζϊ με τους υπάρχους και κάθε άλλο πού
    στη του μνημονίου +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι τα σκατα και το φτυαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάμεσα στις θρυλούμενες μεταρρυθμίσεις, που αργά ή γρήγορα θα επιβληθούν και στην χώρα μας, περιλαμβάνεται και η περίφημη απελευθέρωση επαγγελμάτων. Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και προφανή:

    •Αύξηση του ανταγωνισμού, άρα και
    •πτώση των τιμών για τους τελικούς καταναλωτές,
    •παροχή δυνατοτήτων απασχόλησης σε πολλούς νέους που μέχρι σήμερα ήσαν αποκλεισμένοι από συγκεκριμένα επαγγέλματα ή που, για να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν, έπρεπε να καταβάλουν υπέρογκα «μαύρα» ποσά σε ενδιάμεσους ή μεσάζοντες,
    •καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και, ενίοτε, της διαφθοράς και του λαδώματος στην διαδικασία «αδειοδότησης» και
    •κατάργηση της πάσης φύσεως στεγανών και τεχνικών εμποδίων στην άσκηση του επαγγελματικού επιχειρείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giati oi adeies twn taxi na mhn mporoyn na metabibastoyn/pwlh8oyn kai na klhronomh8oyn (swsto san metro ayto toy Ragousi), alla oi -kratikes- adeies twn farmakeiwn na mporoyn na metabibazontai/pwloyntai kai na klhronomoyntai kai na emporeyonta mayra... apo toys farmakopoioys?

    Giati ayth h e3airesh gia toys farmakopoioys, oi adeies se ka8e periptwsh kratikes htan kai einai. Gia na mhn anaferw oti akoma kai shmera yparxoyn plvy8hsmiakva kai gewgrafika krhthria poy prostateyoyn toys farmakopoioys apo to plhres anoigma... toy epaggelmatos toys? Giati kyrie Paapandreou synexizete na afhnete ton k. Loverdo na mas empaizei psyxra? Apeley8erwse to wrario o k. Loverdos twn hdh askoyntwn to epaggelma kai etsi anoi3e... to farmakeytiko epaggelma? Ti 8a ginei kyrie Prw8ypoyrge me thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn farmakeiwn kai me th mayrh... agorapwlhsia kratikwn adeiwn mesw ths metabibashs? Eimaste sobaroi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giorgo, kane pra3h tis desmeyseis soy ths D.E.8., apeley8erwse twra ola ta kleista epaggelmata (syntexnies, kastes) plhrws, oysiastika kai xwris ponhres... e3aireseis. Farmakopoioi, ta3itzhdes kai forthgatzhdes einai oi prwtoi sth lista ths ntrophs, me mayres... kai paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn leitoyrgias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H TRO'I'KA ZHTA PLHRH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIIS. FARMAKOPOIOI, TA3ITZHDES, FORTHGATZHDES KAI SYMBOLAIOGRAFOI EINAI OI PRWTOI STH LISTA THS NTROPHS. PREPEI NA KATARGH8OYN PLY8HSMIAKA KAI GEWGRAFIKA KRHTHRIA, KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN KAI OI METABIBASEIS/AGORAPWLHSIES KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS POY EINAI KRATIKH PERIOYSIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS... KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 1992, ο τότε υπουργός Στ. Μάνος ανακοίνωσε εν μια νυκτί την απελευθέρωση των φαρμακείων, των περιπτέρων και των ιδιοκτητών ταξί. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ εκείνη την περίοδο, Κ. Λαΐνης, κινητοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι "επισκέφτηκαν" τον Κ. Μητσοτάκη στην οικία του. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να πειστεί ο Κ. Μητσοτάκης ότι η κίνηση του υπουργού του "χτυπούσε" την ίδια την παράταξη. Αμέσως τηλεφώνησε στον Στ. Μάνο και του ζήτησε με έντονο ύφος να αποσύρει το μέτρο, όπως τελικά έγινε.

    Οταν οι συνδικαλιστες ταξιτζήδες και φαρμακοποιοί κυβερνουν την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ"
    Οι "μαντράδες" και το αλισβερίσι με τις άδειες

    Από το 2009 το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλή-ματος έχει ξεκινήσει έρευνα για το θέμα της ενοικίασης ταξί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί το σχετικό πόρισμα. Λόγω της ιδιότυπης κατάστασης που διέπει τον κλάδο, είναι βέβαιο ότι "χαμένοι" από την απελευ-θέρωση του επαγγέλματος θα βγουν οι γνωστοί "μαντράδες" που διαχειρί-ζονται από 30 έως 120 άδειες ταξί ως μεσάζοντες των ιδιοκτητών, οι οποίοι, είτε είναι συνταξιούχοι είτε δεν θέλουν να δουλέψουν τα αυτοκίνητά τους, και αναζητούν ένα εισόδημα από την άδεια που έχουν στη διάθεσή τους.

    Το συγκεκριμένο αλισβερίσι με τις άδειες αποτελεί το επίκεντρο του μεγάλου κύκλου της "παρανομίας" και των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο του ταξί. Ο "μεσίτης" συμφωνεί να καταβάλει στον ιδιοκτήτη μηνιαίως ένα ποσό που συνήθως κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ και κατόπιν νοικιάζει το αυτοκίνητο χωρίς "χαρτιά" σε οδηγούς που κυνηγάνε το μεροκάματο. Οι οδηγοί ταξί, που είναι και οι πιο αδικημένοι, δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες για περιορισμένο κέρδος.

    Οι οδηγοί καταβάλλουν για μια δωδεκάωρη βάρδια περίπου 90 ευρώ στα οποία περιλαμβάνεται το ενοίκιο (45 ευρώ), το πετρέλαιο (20 ευρώ) και οι ασφαλιστικές εισφορές (16-20 ευρώ). Ενας "μαντράς" που διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο 30 άδειες ταξί μπορεί να κερδίζει ετησίως μέχρι και 600.000 ευρώ "μαύρα" και αφορολόγητα, αφού η διαχείριση ενός μόνο ταξί μπορεί να αφήσει κέρδος μέχρι και 20.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, ένας ιδιοκτήτης μπορεί να έχει στην κατοχή του μέχρι και 2 άδειες, ενώ υπάρχει ασυμβίβαστο με την άσκηση παράλληλου επαγγέλματος. Το άνοιγμα του επαγγέλμα-τος με κανόνες θα βάλει φραγμό στην ενοικίαση των αδειών και στην εκμετάλ-λευση των οδηγών που εργάζονται με αυτό το ιδιότυπο καθεστώς.

    Το δίκτυο "αξιοποίησης" των αδειών ταξί κινείται υπό την ανοχή του Σωματείου των ιδιοκτητών, οι οποίοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί και κάνουν τα "στραβά μάτια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KALA SAS KANOYN MALAKES ...PEISTEYTE OTI O SAMARAS UA SAS SVSEI EEEE..
    MALAKES PASOK KAI NEA DHMOKRATIA TO IDIO KOMMA H IDIA TROMOKRATIA EINAI RE PROBATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποφαση “με ορχεις”,
    που δινει δειγμα γραφης…

    Ισως απο τις λιγες μεχρι τωρα του Σαμαρα, που διαφοροποιουν την Ν.Δ. απο ενα “μπλε ΠΑΣΟΚ”….
    Μπραβο…
    Απο τις αποφγασεις που αρεσουν στην μεσαια ταξη, στην ταξη των “νοικοκυραιων”…

    Η αντιπολιτευση “με αριστερο στυλ” συντηρει τις συμπεριφορες αυτες, και θα σηματοδοτει ,παντα, την “υπεροχη” των αριστερων ιδεων και πρακτικων….

    Ο Σαμαρας ,καποιες φορες , ολον αυτον τον καιρο, ταλαντευτηκε μεταξυ , δεξιας, και “μπλε σοσιαλισμου”…
    Πολλοι πιστευουν ,οτι ηταν και ενας λογος που, ακομα, δεν “καλπαζει” στις δημοσκοπησεις…

    Παντως η χθεσινη αποφαση, ηταν αποφαση που θα φερει τεραστιο πολιτικο κερδος…
    Μακαρι να συνεχισει ετσι, και οχι με “αμφι” πορεια…..


    Η ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ άναρχο κόμμα.
    Δεν πρόκειται να γίνει τέτοιο από κανέναν συνδικαλιστή.
    Η επιτροπή δεοντολογίας καλός έπραξε.

    Η δήλωση Σαμαρά εκφράζει απόλυτα τις ιδρυτικές αρχές της ΝΔ και καλός έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΚΑΠΙΤΑΛΕΣ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗ
    ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗ
    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;),ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ''ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ''.
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ,Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ,
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΑΛΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΕΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ
    ΑΥΤΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΡΕΚΟΡ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ Η' ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση