GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ..."

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π.Σ. ΠΑΣΟΚ Επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρ...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π.Σ. ΠΑΣΟΚ

Επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν
Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται αμέτοχο και χωρίς λόγο στις εξελίξεις που σχεδιάζονται και που θα επηρεάσουν για πολλά χρόνια την πορεία της χώρας και του ελληνικού λαού.
Την ίδια στιγμή οι δηλώσεις βουλευτών αλλά και στελεχών του κινήματος δημιουργούν την εικόνα μιας πολιτικής Βαβέλ. Από τη μία εμφανίζονται θιασώτες Κυβέρνησης Συνεργασίας, από την άλλη θιασώτες Κυβέρνησης Προσωπικοτήτων, δημιουργώντας επιπλέον προβληματισμό στα μέλη και...
τα στελέχη μας.
Κατανοώ την πίεση που δέχονται. Αυτό όμως είναι αποτέλεσμα των όσων ψηφίζουν στη Βουλή με ή χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο.
Οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο λαός στις τελευταίες εκλογές ψήφισε μια συγκεκριμένη Κυβέρνηση. Αν θεωρούν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της ή αν νοιώθουν, κυβέρνηση και βουλευτές, πολιτικά αδύναμοι να προσφέρουν, τότε πρέπει να απευθυνθούν στο λαό και πάλι.
Σκέψεις, σχεδιασμοί και αποφάσεις χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίηση δεν είναι συμβατές με τη Δημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις σε όλα τα επίπεδα και αυτή η εικόνα επιτείνει το κλίμα απογοήτευσης και ανασφάλειας στον έλληνα πολίτη.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρώ απαραίτητη τη σύγκλιση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Κινήματος, σαν το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει και για την ενδεχόμενη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και για τα τεράστια πολιτικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Λύσεις και επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν.
Οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη στοιχειώδη καταστατική λειτουργία του κινήματος.
Προειδοποιώ ότι οποιαδήποτε λύση ή απόφαση που δεν θα έχει τη σύμφωνη γνώμη του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή.

16 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ,,

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΧΙΡΙ-ΣΟΔΟΣΜΙΣΜΟ
    ΣΑΝ ΤΟΝ καλλό και αδελφό σύντροφο Κανταϊφι

    μιμήκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ Ο ΑΡΓΗΓΟ ΣΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ. Α ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ, ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΦΕΤΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟ,ΤΟΝ ΑΚΗ,ΤΟΝ ΛΑΚΗ, ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΤΟ ΝΤΙΝΤΙ,ΣΤΗ ΜΙΜΗ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ, ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΣΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΗΜΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση
    “τα μαζεύει”..

    Έκτακτη τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Στις 7 ξεκινά η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. και στις 6.30 ο ΓΑΠ έβαλε αιφνιδίως τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Ο ΓΑΠ λένε ότι θέλει να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων, διότι οι υπουργοί «έχουν ανέβει στα κάγκελα» επειδή δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι γίνεται.

    Υπενθυμίζεται ότι οι επιτελείς του ΓΑΠ διαρρέουν από το πρωί ότι θα θέσει σε δημοψήφισμα το αποτέλεσμα της συνόδου και την νέα δανειακή σύμβαση με τους επαχθείς όρους.

    Οι πληροφορίες ότι θα τους ζητήσει να μαζέψουν τα προσωπικά τους είδη από τα γραφεία τους, ελέγχονται ως ανακριβείς και διαψεύδονται.

    Αντίθετα πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ως πιθανότερο να τους ενημερώσει ότι δεν θα γυρίσει τώρα γιατί για τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια
    έχει κάτι δουλίτσες
    στο Εξωτερικό.....
    ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
    και το πρόγραμμά του θα είναι φορτωμένο.


    Ίσως..μαλλον ειναι απ έξω απ την αιθουσα συνεδριάσεων.
    Δεν τον αφηνουν να μπει μεσα και βαριέται. Θέλει να κάποιον να μίλήσει.


    Εγώ νομίζω οτι θα τους πει “δεν γυρίζω πίσω,
    κόψτε το λαιμό σας”
    ±± ±± ±± ±± ±± ±± ±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ!
    μετα σπο τοσα χρονια το πασοκ τα καταφερε!
    χααααααααααχαααχααααααααα
    ευρωλιγουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν δεν ζητήσεις συγνώμη για τις
    συντεχνείες που εξέθρεψε το ΠΑΣΟΚ,
    να συνομιλήσεις με την Τσίτα του
    Ταρζάν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dialyste to to mpoyrdelo sas arketa provlimata ferate ston lao ti sas xrwstaei kai ton timwreitai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιωτακοπουλε, καποτε σε συμπαθουσα, αλλα εχεις γινει ρεζιλης των σκυλιων. Τι νομιζεις οτι μπορεις να κανεις? να μοιραζομε πρασινες ταυτοτητες και να βαζομε κοσμο απο τα παραθυρα? να το χαλι μας...απολαυσετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚοι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών μας επιβάλλουν τα μέτρα και δεν θα επιτρέψουν συγκυβέρνηση.

    Γράψαμε χθες ότι η τρόικα και οι άνθρωποι των Βρυξελλών δεν αφήνουν τον Γιωργάκη να φύγει απ'το τιμόνι αν δεν τελειώσει το έργο...

    Σήμερα θα σας γράψουμε και ποιοι είναι πίσω απ'την τρόικα, τον Τόμσεν τον Ρεν, τον Γιούνκερ κ.λπ που βλέπουμε στην ΤιΒι. Ποιοί είναι λοιπόν οι άνθρωποι που μας κόβουν εργασία, μισθούς και συντάξεις και ακριβαίνουν την ζωή μας;

    Καλοπληρωμένοι υπάλληλοι πολλών χιλιάδων Ευρώ, με μισθούς με χαμηλή φορολογία (καθώς φορολογούνται από υπερεθνικούς οργανισμους όπως η Ε.Ε.) και μύριες φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγές. Να φανταστείτε μόνο ότι στην Ευρ. Επιτροπή ο μισθός του κλητήρα είναι 3000 και ενός απλού γραμματέα γύρω στα 4500...

    Φανταστείτε ότι τα υψηλά κλιμάκια όπως η ομάδα εργασίας της Τρόικας παίρνουν γύρω στα 10000 Ευρώ μηνιαίως, δηλαδή ετησίως 24 φορές περισσότερα από τον άνθρωπο των 5000 ευρώ που θέλουν να φορολογείται στην Ελλάδα.

    Είναι τεχνοκράτες, είναι υπάλληλοι με ζωές εξασφαλισμένες, και όχι πολιτικοί με δικαίωμα και εμπειρία να αποφασίζουν για λαούς. Σίγουρα ποτέ δεν έχουν ζήσει "στην αγορά", στο πεζοδρόμιο που λέει κι ο Παπαθανασίου. Και, έχοντας μάθει σε ζωές διαφορετικές, είναι ιδιαιτέρως αιμοβόροι με τις προτάσεις τους. Μην νομίζετε όμως ότι υπάρχουν μόνο ξένοι σε αυτές τις επιτροπές... υπάρχουν και Έλληνες και στη συντριπτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚοι!!

    Υπάρχει ας πούμε η κ. Φωτεινή, που είναι άρρωστη ΠΑΣΟΚα, παίρνει τα χιλιαρικάκια της και έρχεται εδώ και χρόνια για να ελέγχει τα δημοσιονομικά στοιχεία που δηλώνουμε στην ΕΕ. Επί Σημίτη πχ. ήλεγχε τη δημιουργική λογιστική και την έβρισκε "άψογη", έκανε μερικές παρατηρήσεις για τα μάτια του κόσμου και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Τώρα η ίδια κυρία Φωτεινή που τα προηγούμενα 15 χρόνια τα έβρισκε όλα στην εντέλεια, έρχεται και μας αναλύει με παρουσιάσεις τα μέτρα τα οποία έχει αποφασίσει μαζί με άλλους καρεκλοκένταυρους στις Βρυξέλλες, χωρίς η ίδια να υφίσταται καμιά συνέπεια για τις μέχρι τώρα αστοχίες της τα προηγούμενα 15 χρόνια.

    Όλοι αυτοί δεν θέλουν επ' ουδενί τρόπο συγκυβέρνηση και γι αυτό διαδίδουν στην ΕΕ την άποψη "ο Σαμαράς δεν μπορεί να αναδιαπραγματευτεί"; Γιατί στην πραγματικότητα φοβούνται τον Σαμαρά. Τους τρομοκρατεί ότι ενώ σαν υπάλληλοι έχουν επιτέλους δικαίωμα ουσιαστικής παρέμβασης στην Ε.Ε., ο Σαμαράς μπορεί να τους το κόψει. Και γι'αυτό τριγυρνούν και όπου σταθούν και βρεθούν τον καθυβρίζουν...

    Σε αυτούς στηρίζεται ο κύριος Παπανδρέου. Αυτοί είναι που καθορίζουν τις πολιτικές του κινήσεις, και ουσιαστικά και τις ομιλίες του... Γνωρίζει ότι δεν στηρίζεται ούτε στους Έλληνες ούτε απλά στους ΠΑΣΟΚους. Αυτούς απλά τους χρησιμοποιεί...

    Αυτά για να μη νομίζετε ότι ο ΓΑΠ θέλει συγκυβέρνηση και θα του το επιτρέψουν

    ΥΓ. Όσον αφορά βέβαια την κ. Φωτεινή περιττό να σας πούμε ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις πρεσβεύει την άποψη ότι πρέπει να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ξένους, πχ. στο μουσείο του Λούβρου προκειμένου να την εκμεταλλευτούν καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ βλέπω, Παναγιωτακόπουλε άν έχεις τα μέσα βάλε κανέναν βουλευτή να ψηφίσει ΟΧΙ να τελειώνουμε αλλιώς τράβα στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο κκε να τελειωνουμε..
    παπαροπασοκοι με το βελουχιωτη
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να βγαλει ανακοινωση το ερευνητικο τμημα της EUROBANK..
    να μιλησουν οι φωστηρες του ιδιωτικου τομεως..
    ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Οχι στο κουρεμα
    οχι στον φασισμο ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    καλυτερα που ολα αναβαλλονται..

    οσο περναει ο χρονος τοσο ολοι καταλαβαινουν οτι το προβλημα ειναι η Μερκελ ειπε

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπεγλίτης κατανοεί τις διαμαρτυρίες πολιτών... αφού ξέρει τις μαλακ@@@ έχουν κάνει.

    Την κατανόησή του για τις διαμαρτυρίες των πολιτών εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

    Βέβαια το πρωί ήταν έτοιμος να τους επιτεθεί αλλά τέλος πάντων...
    Τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το αν θα τσαλακώσει το πολιτικό του προφίλ.

    Ο υπουργός Άμυνας ακύρωσε την αυριανή του παρουσία στη μαθητική παρέλαση και την παρουσία σε εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

    * ( το κόψιμο, η διάροια, η ευκοίλια
    και το χεστήκαμε πάνω μας, το τζάμπα μάγκας,
    έτσι λέγεται ...στη Πασοκική !! )*


    Αποδοκιμασίες δέχθηκαν επίσης ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, από πολίτες και εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί στην πραγματικότητα φοβούνται τον Σαμαρά.

    Ναι τρέμουνε. Χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οχι στον φασισμο ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    Και μετά ρεύτηκε στην Ακαδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση