GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κάλπη και ο κ. Θύμιος...

Από το http://www.postnews.gr/ Ομολογώ δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι σήμαινε η “υπαναχώρηση” Σαμαρά μπροστά στην “κίτρινη δύναμη” που εκπρ...


Ομολογώ δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι σήμαινε η “υπαναχώρηση” Σαμαρά μπροστά στην “κίτρινη δύναμη” που εκπροσωπεί ο (πρόεδρος ΣΑΤΑ και αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλιστικού ΝΔ;) κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος. Όμως, αμέσως μόλις ο κ. Θύμιος απείλησε την κυβέρνηση με θάνατο, κατάλαβα ότι για τη ΝΔ, η διενέργεια πρόωρων εκλογών δεν...
 αποτελεί απλώς σπέκουλα, αλλά απόλυτη βεβαιότητα. Αυτό ίσως προκαλεί και τη μαζικότητα στα μηνύματα.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι από τη μια εμφανίζουν κείμενο για την φορολογική πολιτική, επιδιώκοντας τη θετική δημοσιότητα, κι από την άλλη δίνουν άδεια στους Θύμιους να βαρέσουν τα τύμπανα του πολέμου, κάνοντας βουντού στον Ραγκούση.
Ποιό πολιτικό υλικό θεωρούν ότι θα θυμάται ο κόσμος; Το σημερινό πρωτοσέλιδο του “Αδέσμευτου Τύπου”, που παρουσιάζει ελκυστικά (ομολογουμένως) φορολογικά μέτρα (τα έχουν κοστολογήσει άραγε;), ή την ατάκα Θύμιου έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ, λίγο πριν την πορεία του στους δρόμους της Αθήνας: “Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας”. Απειλεί την κυβέρνηση ή/και όλους τους πολίτες που διαφωνούν μαζί του;
Είπε κι άλλα γραφικά: “Εμείς είμαστε αυτοί που θα ρίξουν την κυβέρνηση… Θα πάμε τόσο κοντά τους, ώστε η ανάσα μας να τους πνίγει και να μη μπορούν να αναπνεύσουν… Θα περικυκλώσουμε το ξενοδοχείο των Τροϊκανών και θα τους πάμε σηκωτούς στον Βενιζέλο”.
Ρεκόρ παλαιοκομματισμού; Ατάκες από συμβούλους των άκρων; Συσπείρωση για τον κίτρινο αγώνα που χάνεται; Candid camera; Αγνωστο…
Σε κάθε περίπτωση, χρήσιμη θα ήταν μία δημοσκόπηση στον κίτρινο πληθυσμό. Πόσοι συμφωνούν με τον κ. Θύμιο; Ή για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: πόσοι θα ήθελαν τον κ. Θύμιο στη Βουλή; Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και ειδικό εικαστικό δρώμενο… αντί τη γκλίτσα του Γκόρτσου, ένα τιμόνι… με χάντρες, από εκείνα τα παλιά, τα original…

29 σχόλια

  1. βαρια πασοκοδιανοηση....

    οποιος αντιστεκεται,για οποιο λογο,καλα κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ. ΣΑΒΟΥΡΑ 'Η ΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΕΜΒΙΟ 'Η ΑΨΥΧΟ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΞΥΓΚΟΜΕΝΑ ΠΛΑΔΑΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:38
    ΣΩΣΤΟΣ!ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα δεν με νοιάζει αυτός ο γελοίος ο "κ" Θύμιος! Έτσι και αλλιώς φαίνεται από το ύφος του και το κομπολόι του πόσο γελοίος είναι.
    Εμένα με απογοήτευσε ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί ενώ τα είπε υπέροχα και αποφασιστικά προς στις συντεχνίες : "τους το λέω κατάμουτρα, να μη μας ψηφίσουν ποτέ",τα πήρε, στην πράξη, τόσο γρήγορα πίσω!!!
    Αυτό σημαίνει ανακολουθία λόγων και έργων. ΄Αρα αδυναμία να κυβερνήσει!... Και αυτός. Τί κρίμα, σε ποιον και σε τι να ελπίσουμε !....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:48
    αμα δουλευεις,σε καποια συντεχνια ανηκεις.μονο οι αεργοι εισοδηματιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φουσκα για το πασοκ και τα ταξι.αντι να πιασει τους μαυραγοριτες μαντραδες ανοιγει το επαγγελμα για μερικες αδειες ακομα και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΡΙΩΤΑΣ ΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ REAL.GR Τ Ω Ρ Α ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΜΑΝ ΣΕ ΛΕΩ ΑΔΕΡΦΕ ΑΜΑΝ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φουσκα οι φαρμακοποιοι,οι δικηγοροι,οι μηχανικοι,οι συμβολαιογραφοι,οι φορτηγατζηδες...
    το πασοκ εδειξε με ποιους πραγματικα ειναι...
    για ολα φταιει η μισθωτη εργασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Θύμιο λεβέντη,

    εγώ αν ημουνα στη θεση του Σαμαρά,

    εσένα θα διοριζα υπουργό οικονομικών και ταμεία,

    στα κεσάτια της ΝΔ.

    Τί Μηταράκης, Μιχελάκης, Μειμαράκης, Πάκης και κολοκύθια.

    Εδώ εχουν άνθρωπο γίγαντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα ρε πως τον φυλάνε οι χωροφυλάκοι,

    Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να παραιτηθεί τώρα ο Ρομπόπουλος!!!! Αν είναι να τον αντικαταστήσει η Μαίρη Ακριβοπούλου...

    Η δασκάλα του έρωτα... (φώτο)
    Μαίρη Ακριβοπούλου -
    maxim_online_839

    Μαίρη Ακριβοπούλου
    (πρώτη επιλαχούσα στην Α Θεσσαλονίκης και αντικαταστάτρια του Ρομπόπουλου)
    Η δασκάλα του έρωτα
    (Από το περιοδικό ΜΑXIM)
    __________________________________
    Τη γνωρίσαμε ως δασκάλα στα Κρυφά μονοπάτια του Μανουσάκη στον ΑΝΤ1 και μας πήρε τα μυαλά. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν ήμασταν οι μόνοι, γιατί ύστερα από λίγο σερφάρισμα στο Ίντερνετ βρήκαμε πως έχει και επίσημο fan club. Join the club, λοιπόν!
    Ιούλιος 2006
    Από τον Πάνο Κοκκίνη
    Βρε, μπας και μπήκε το καλοκαιράκι και είπες να βγάλεις κανένα ρουχαλάκι;
    Σόρι, αλλά εγώ κάνω μπάνιο όλο το χρόνο.

    Μονοκίνι;
    Είναι πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που φοράω μονοκίνι, όπως τον προηγούμενο Οκτώβριο στην Ελαφόνησο. Ήμασταν δύο άτομα όλα κι όλα στο νησί. Βλέπεις, μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.


    Σε κόβω για μεγάλο αλάνι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι καθόλου ρομαντική.
    Καινούρια σχέση, και ο τύπος να μου τηλεφωνεί ανά δέκα λεπτά, να μην έχει τι να πει και να επαναλαμβάνει: «Εσύ, μωρό μου; Πες μου τα νέα σου». Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο ευχόμουν να μην είναι αυτός.

    Πόσο καιρό σου πήρε για να τον σχολάσεις;
    Τρεις εβδομάδες. Γενικά, οι άντρες δεν μου κάνουν ρομαντικά πράγματα γιατί με καταλαβαίνουν από την αρχή, όπως εσύ, και φοβούνται. Οπότε κάνουν άλλα, πιο «ψαγμένα».

    Μιλάμε πάντα για εσώρουχα, σωστά; Γιατί εγώ αυτό θέλω να καταλάβω.
    Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.

    Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;
    Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.

    Τα οποία και φοράς όταν αξιοποιείς τη χορευτική σου παιδεία χορεύοντας πριβέ για κάποιον άντρα;
    Πριβέ όχι, αλλά έπαιξα σε μια παράσταση (Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών του Μπρεχτ) όπου έκανα και μια στριπτιζού.

    Πώς έκανες το σχετικό research;
    Αυτό το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. Θα σ’ το επιβεβαιώσουν οι φίλοι και οι συμφοιτητές μου από τη Νομική τους οποίους μάζευα πιωμένους από τα μαγαζιά όπου πήγαιναν.

    Δεν πιστεύω να πήγαινες στα στριπτιζάδικα, να σου «τριβόταν» η όποια Σβετλάνα και εσύ να την έκρινες με βάση το πόσο καλά χορεύει;
    Νομίζω ότι οι κοπέλες στα στριπτιζάδικα είναι καταπληκτικές χορεύτριες. Δεν μπορώ παρά να το κρίνω έτσι. Όταν βλέπεις κάτι τόσο όμορφο, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς κλισέ ή να έχεις ηθικούς φραγμούς. Επίσης, έχω να καταγγείλω το εξής: Οι άντρες που χορεύουν σε τέτοια μαγαζιά δεν είναι τόσο ωραίοι όσο οι γυναίκες, και αυτό είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πες μου ένα σαλέ, εντός ή εκτός Ελλάδας, όπου έχεις κάνει σεξ.
    Εκτός δεν έχω. Εντός θα σου αναφέρω τον Ταξιάρχη, μια περιοχή με έλατα στο νομό Χαλκιδικής.

    Δεν μου αρκεί. Έλα να αλλάξουμε κατηγορία: Το πιο εξωτικό μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
    Η Koύβα.

    Το έκανες με Κουβανή;
    Δεν ξέρω αν σε ξενερώνω, αλλά με άντρες πηγαίνω μόνο. Αποκλειστικά.

    Οι Γερμανοί γκόμενοι που γνώρισες όταν πήγες στο Βερολίνο είναι τόσο ξενέρωτοι όσο φανταζόμαστε;
    Είναι ευθείς. Δεν θα σ’ την πέσουν λέγοντας «Μωρό μου, τι βυζάκια είναι αυτά;». Θα περπατήσουν λίγο δίπλα σου και θα σου πουν πολύ ευγενικά: «Γεια σου, έχω μια βιντεοκασέτα, θέλεις να έρθεις σπίτι να τη δούμε μαζί»; Θα πεις όχι, θα σου ευχηθούν «Καλό μεσημέρι» και θα φύγουν. Μου έχει τύχει ακριβώς αυτό.

    Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεκίνησες σχέση με κάποιον που γνώρισες σε μπαρ;
    Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Εγώ «πέφτω» πάρα πολύ στην οικειότητα. Αυτό είναι το αδύναμο σημείο μου, αλλιώς έχω τρομερές άμυνες.

    Στη λογική «Έλα σπίτι να δούμε DVD» και το άλλο πρωί να ξυπνάς μαζί του; Σου έχει τύχει αυτό;
    Ναι, και μάλιστα ήταν μια σχέση που κράτησε πολλά χρόνια. Είχαμε δει το Jumanji. Αφού στη συνέχεια έγινε το ανέκδοτό μας. Πάντως, όταν κάποιος σε καλεί να δεις μια τόσο παιδική ταινία, κάπου την ψυλλιάζεσαι. Είναι γνωστό κόλπο η βαρετή ταινία.

    Εσύ με τι ταινία τους ρίχνεις; Γιατί δεν σε κόβω να μαγειρεύεις.
    Μαγειρεύω, αλλά μου αρέσει και να μου μαγειρεύουν. Όπως κάποτε που γύριζα σπίτι και έβλεπα στο τζάκι τις πατάτες να ψήνονται με το βούτυρο να λιώνει από πάνω. Αυτό το πράγμα με ξετρελαίνει. Για μένα ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Είναι πολύ σημαντικό να είναι ο άντρας καλός μάγειρας.

    Κλαίνε όταν φεύγεις;
    Έχω κλάψει κι εγώ πάρα πολύ. Ίσως να έχω κλάψει περισσότερο απ’ ό,τι έχουν κλάψει οι άλλοι. Tα τελευταία δύο χρόνια όμως εγώ φεύγω. Είμαι σε μια φάση που γεμίζω με άλλα πράγματα. Δεν χρειάζομαι μια σχέση με οποιονδήποτε όρο. Έχω καταλήξει ότι πρέπει ο άλλος να σε χαλαρώνει, όχι να σε αγχώνει. Βασικός κανόνας: Με το που δεχτείς πίεση, πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση.

    Ποιος ήταν ο πιο «ριγμένος» γκόμενος που είχες;
    Δεν μου αρέσουν καθόλου οι καταστάσεις στις οποίες ο άλλος είναι από κάτω. Δεν μου τρέφει τον εγωισμό κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ανεχτώ κάποιον να παρακαλάει, γιατί ντρέπομαι για λογαριασμό του.

    Κάτι τέτοια λες, και τους κάνεις να θέλουν να σε βρίσουν.
    Δεν βρίζω. Δεν μαλώνω, και μπορεί να βγάλω τον άλλο από τα ρούχα του επειδή δεν το κάνω αυτό.

    Ύστερα από κάτι τέτοια όμως είναι που παίζει καλό σεξ...
    Αν έχεις ανάγκη να τα σπάσεις για να κάνεις ωραίο σεξ, άσ’ τα να πάνε! Εγώ δεν το έχω ανάγκη.

    Δεν έχεις βγει ποτέ εκτός εαυτού;
    Άμα σου πω ότι μαλώναμε για ομάδες, θα με πιστέψεις; Μου έλεγε ότι ο Μποντίρογκα είναι καλύτερος παίκτης από τον Στογιάκοβιτς. Μα είναι ποτέ δυνατόν;

    Λύσε μου μια απορία: Οι λεσβίες σε βλέπουν σαν λουκουμάκι;
    Όχι, ή μπορεί να μην το καταλαβαίνω. Εδώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους γκέι από τους στρέιτ – εκτός από περιπτώσεις που φαίνεται πάρα πολύ!

    Πέρα από το να νοικιάσει το Jumanji, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να σε πλησιάσει;
    Δεν μου αρέσουν οι συνταγές. Με έχουν πλησιάσει άνθρωποι με τελείως διαφορετικούς τρόπους. Αρκεί να είναι ο εαυτός τους – και δεν το λέω σαν κλισέ αυτό.

    Για ποιο μέρος του σώματός σου σου κάνουν συνήθως κομπλιμέντα;
    Για διάφορα, ο καθένας έχει τη λόξα του. Κάποιος μου έλεγε ότι βγάζω μια ελιά πάνω από το χείλος και ότι είναι πολύ σέξι.

    Ποια ήταν η τελευταία φορά που έβγαλες –και στη συνέχεια έσβησες– πρόστυχη φωτογραφία σου ή ανάλογου ύφους βιντεάκι;
    Δεν τα σβήνω.

    Πόσο συχνά σκέφτεσαι το σεξ;
    Δεν είναι από τα πράγματα που σκέφτεσαι, είναι από αυτά που κάνεις.

    Έχει τύχει να σηκωθείς να φύγεις στη μέση της πράξης;
    Ναι, γιατί συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάποιον άλλο.

    Πότε έκανες το καλύτερο σεξ της ζωής σου;
    Πόσο άσχημο μπορεί να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το μαλλι το βαμενο του παλιοξεφτιλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παστοκε 7.27
    ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΝ ΣΑΝ
    ΛΟΥΚΟΥΚΑΑΑΚΙΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι μαλακίες γράφεις ρε

    ΒΑΛΕ ΘΥΜΙΟ

    ΘΥΜΙΟ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

    Κτά το Ζέρβα σε θέλει ο βασιλιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 14 Οκτ 7:58 μμ.
    Στόκος είσαι και φαίνεσαι γελοίε!!! Και σου το λέω εγώ που στήθηκα σαν το μαλάκα τρεις ώρες για να ψηφίσω τον Σαμαρά! Για να έρχεται σήμερα ο «κοινωνικά φιλελεύθερος» και να λέει ότι πρέπει να μπουν «πληθυσμιακά κριτήρια» στα ταξί! Γιατί;;; Μα για να μη θιγεί το απόβρασμα ο Λυμπερόπουλος και οι μαλακοταρίφες του! Άντε και στο διάολο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κάααααααααλλλλμααααααααααα ΣΤΟΚΕ ΠΑΣΟΚΕ....ΛΑγΟΥΔΑΚΙ της ΚΟΡΗΣ
    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ... ΨΕΥΤΑΡΕ'ΑΛΗΤΗ'ΔΟΣΙΛΟΓΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ.

    Η δασκάλα του έρωτα... (φώτο)
    Μαίρη Ακριβοπούλου -
    ''''''''''''''''''''''''''''''''

    Μαίρη Ακριβοπούλου
    (πρώτη επιλαχούσα στην Α Θεσσαλονίκης και αντικαταστάτρια του Ρομπόπουλου)
    Η δασκάλα του έρωτα
    (Από το περιοδικό ΜΑXIM)
    __________________________________
    Τη γνωρίσαμε ως δασκάλα στα Κρυφά μονοπάτια του Μανουσάκη στον ΑΝΤ1 και μας πήρε τα μυαλά. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν ήμασταν οι μόνοι, γιατί ύστερα από λίγο σερφάρισμα στο Ίντερνετ βρήκαμε πως έχει και επίσημο fan club. Join the club, λοιπόν!
    Ιούλιος 2006
    Από τον Πάνο Κοκκίνη
    Βρε, μπας και μπήκε το καλοκαιράκι και είπες να βγάλεις κανένα ρουχαλάκι;
    Σόρι, αλλά εγώ κάνω μπάνιο όλο το χρόνο.

    Μονοκίνι;
    Είναι πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που φοράω μονοκίνι, όπως τον προηγούμενο Οκτώβριο στην Ελαφόνησο. Ήμασταν δύο άτομα όλα κι όλα στο νησί. Βλέπεις, μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.


    Σε κόβω για μεγάλο αλάνι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι καθόλου ρομαντική.
    Καινούρια σχέση, και ο τύπος να μου τηλεφωνεί ανά δέκα λεπτά, να μην έχει τι να πει και να επαναλαμβάνει: «Εσύ, μωρό μου; Πες μου τα νέα σου». Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο ευχόμουν να μην είναι αυτός.

    Πόσο καιρό σου πήρε για να τον σχολάσεις;
    Τρεις εβδομάδες. Γενικά, οι άντρες δεν μου κάνουν ρομαντικά πράγματα γιατί με καταλαβαίνουν από την αρχή, όπως εσύ, και φοβούνται. Οπότε κάνουν άλλα, πιο «ψαγμένα».

    Μιλάμε πάντα για εσώρουχα, σωστά; Γιατί εγώ αυτό θέλω να καταλάβω.
    Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.

    Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;
    Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.

    Τα οποία και φοράς όταν αξιοποιείς τη χορευτική σου παιδεία χορεύοντας πριβέ για κάποιον άντρα;
    Πριβέ όχι, αλλά έπαιξα σε μια παράσταση (Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών του Μπρεχτ) όπου έκανα και μια στριπτιζού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ του νεο ναζι ΠΑSSΟΚ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΡΕ!

    ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aπό το μισθό θα παρακρατείται και η έκτακτη εισφορά.. !!
    _____________________________________________
    «Συνέταιρο» στο μισθό μας
    και συνεργάτη στην τσέπη μας μετατρέπει ο κ. Παπανδρέου τον Αντιπρόεδρό του ο οποίο σε ρυθμό πολυβόλου επιβάλει ανάλγητα μέτρα.

    Το τελευταίο είναι και το πιο αισχρό.
    Ο έκτακτος φόρος στα εισοδήματά μας, η εισφορά που επέβαλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου, για τα λεφτά που πήραμε το 2010, για φέτος θα πληρωθεί σε έξι δόσεις αφού μας ήρθε το περίφημο μπιλιετάκι.

    Όμως, όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, στο εξής η έκτακτη εισφορά -που μάλλον θα γίνει μόνιμη- θα μας παρακρατείται από το μηνιαίο μισθό μας! Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι δε θα έχουν διαρροές και όλοι θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν αφού κάθε μήνα θα τους παρακρατείται υποχρεωτικά. Δε μας έφ*******ν δηλαδή οι μειώσεις στους μισθούς που βλέπουμε κάθε μήνα, τώρα θα έχουμε και άλλες κρατήσεις με αποτέλεσμα να εξανεμιστεί το εισόδημά μας.

    Λένε μάλιστα ότι μας κάνουν και χάρη αφού θα πληρώνεται η εισφορά σε 12 ή 14 δόσεις, όσοι είναι οι μισθοί, κι όχι σε έξι όπως έγινε με το φετινό χαράτσι. Μπορεί, όμως, ο ευφυής κ. Βενιζέλος να μας απαντήσει τα εξής:

    Τι θα γίνει με τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που δεν είναι δηλαδή μισθωτοί; Θα το πληρώνουν το χαράτσι και πώς θα τους αναγκάσει να το κάνουν;
    Αν κάποιος ήθελε να πληρώσει το χαράτσι εφάπαξ και να έχει έκπτωση, τώρα γιατί του το στερεί ο κ. Βενιζέλος;
    Τι θα γίνει με τις χιλιάδες εταιρείες που παρακρατούν κάθε μήνα τους φόρους από τους εργαζόμενους και δεν τους καταβάλουν στην εφορία; Διότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες.
    Και το βασικότερο; Για δύο χρόνια δεν έλεγαν ότι θα είναι η έκτακτη εισφορά; Γιατί φαίνεται ότι θα γίνει μόνιμη και μάλιστα για μια εισφορά που αφορά εισοδήματα για το οποία έχουν γίνει παρακρατήσεις;

    Ψιλά γράμματα για τον κ. Βενιζέλο. Εισπράκτορας της τρόικας είναι, σιγά μην ενδιαφέρεται για το μισθό του κάθε ένα από εμάς.

    Πρέπει να κάνουμε ένα ΝΤΟΥ !

    οχι μονον ειναι ΚΑΡΑ- ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ κυριολεκτικα…ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ & ΕΧΘΡΟΙ..
    σε αυτον τον ΔΟΛΙΟ πολεμο με την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS... KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H TRO'I'KA ZHTA PLHRH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIIS. FARMAKOPOIOI, TA3ITZHDES, FORTHGATZHDES KAI SYMBOLAIOGRAFOI EINAI OI PRWTOI STH LISTA THS NTROPHS. PREPEI NA KATARGH8OYN PLY8HSMIAKA KAI GEWGRAFIKA KRHTHRIA, KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN KAI OI METABIBASEIS/AGORAPWLHSIES KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS POY EINAI KRATIKH PERIOYSIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Giorgo, kane pra3h tis desmeyseis soy ths D.E.8., apeley8erwse twra ola ta kleista epaggelmata (syntexnies, kastes) plhrws, oysiastika kai xwris ponhres... e3aireseis. Farmakopoioi, ta3itzhdes kai forthgatzhdes einai oi prwtoi sth lista ths ntrophs, me mayres... kai paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn leitoyrgias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανάμεσα στις θρυλούμενες μεταρρυθμίσεις, που αργά ή γρήγορα θα επιβληθούν και στην χώρα μας, περιλαμβάνεται και η περίφημη απελευθέρωση επαγγελμάτων. Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και προφανή:

    •Αύξηση του ανταγωνισμού, άρα και
    •πτώση των τιμών για τους τελικούς καταναλωτές,
    •παροχή δυνατοτήτων απασχόλησης σε πολλούς νέους που μέχρι σήμερα ήσαν αποκλεισμένοι από συγκεκριμένα επαγγέλματα ή που, για να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν, έπρεπε να καταβάλουν υπέρογκα «μαύρα» ποσά σε ενδιάμεσους ή μεσάζοντες,
    •καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και, ενίοτε, της διαφθοράς και του λαδώματος στην διαδικασία «αδειοδότησης» και
    •κατάργηση της πάσης φύσεως στεγανών και τεχνικών εμποδίων στην άσκηση του επαγγελματικού επιχειρείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το 1992, ο τότε υπουργός Στ. Μάνος ανακοίνωσε εν μια νυκτί την απελευθέρωση των φαρμακείων, των περιπτέρων και των ιδιοκτητών ταξί. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ εκείνη την περίοδο, Κ. Λαΐνης, κινητοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι "επισκέφτηκαν" τον Κ. Μητσοτάκη στην οικία του. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να πειστεί ο Κ. Μητσοτάκης ότι η κίνηση του υπουργού του "χτυπούσε" την ίδια την παράταξη. Αμέσως τηλεφώνησε στον Στ. Μάνο και του ζήτησε με έντονο ύφος να αποσύρει το μέτρο, όπως τελικά έγινε.

    Οταν οι συνδικαλιστες ταξιτζήδες και φαρμακοποιοί κυβερνουν την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Giati oi adeies twn taxi na mhn mporoyn na metabibastoyn/pwlh8oyn kai na klhronomh8oyn (swsto san metro ayto toy Ragousi), alla oi -kratikes- adeies twn farmakeiwn na mporoyn na metabibazontai/pwloyntai kai na klhronomoyntai kai na emporeyonta mayra... apo toys farmakopoioys?

    Giati ayth h e3airesh gia toys farmakopoioys, oi adeies se ka8e periptwsh kratikes htan kai einai. Gia na mhn anaferw oti akoma kai shmera yparxoyn plvy8hsmiakva kai gewgrafika krhthria poy prostateyoyn toys farmakopoioys apo to plhres anoigma... toy epaggelmatos toys? Giati kyrie Paapandreou synexizete na afhnete ton k. Loverdo na mas empaizei psyxra? Apeley8erwse to wrario o k. Loverdos twn hdh askoyntwn to epaggelma kai etsi anoi3e... to farmakeytiko epaggelma? Ti 8a ginei kyrie Prw8ypoyrge me thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn farmakeiwn kai me th mayrh... agorapwlhsia kratikwn adeiwn mesw ths metabibashs? Eimaste sobaroi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση