GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις Βενιζέλου…

Ο κ. Βενιζέλος όταν κάνει δηλώσεις για να υπερασπιστεί τα αδιέξοδα των πολιτικών του επιλογών που φτωχαίνουν τους έλληνες δε κάνει τίποτα ά...

Ο κ. Βενιζέλος όταν κάνει δηλώσεις για να υπερασπιστεί τα αδιέξοδα των πολιτικών του επιλογών που φτωχαίνουν τους έλληνες δε κάνει τίποτα άλλο παρά να αλέθει με γλωσσική κομψότητα κοπανιστό αέρα…
Διονύσης Στ.

18 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Καντάφι έπεσε .
    Ο Γιωργάκης πότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To μαλάκα πολιτικό μην τον φοβάσαι. Αυτον που πρέπει να φοβάσαι είναι τον πούστη και δευτερευόντος τον μουνάκια γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει. Ταδε έφη ανεξάρτητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι τον πούστη τον κρύφοπούστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!
    ------------------------

    Για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο οι «Έλληνες φορολογούμενοι»

    Tην ακύρωση της υπουργικής απόφασης για το χαράτσι της ΔΕΗ διεκδικούν με προσφυγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι νόμιμοι εκπρόσωποι του Σωματείου «Ελληνες Φορολογούμενοι», μία ανώνυμη επενδυτική εταιρεία και ένας ιδιώτης μέτοχος της εταιρείας αυτής.

    Στην πολυσέλιδη προσφυγή τους - είναι η πρώτη που κατατίθεται για την υπόθεση αυτή - υποστηρίζουν ότι η επίμαχη απόφαση είναι αντισυνταγματική , ενώ παραβιάζει ευθέως και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου . Λόγω μάλιστα της σοβαρότητας της υπόθεσης ζητούν από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να την προσδιορίσει,όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, με διαδικασίες εξπρές στην Ολομέλεια του ΣτΕ,ώστε να κριθεί κατ΄εξαίρεση με βάση τις διατάξεις για το θεσμό της πρότυπης δίκης.

    Στην προσφυγή μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι :

    *Η είσπραξη των φόρων ,όσο και η βεβαίωση παραβάσεων και επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε ιδιώτες λόγω της άρνησης πληρωμής των φόρων ,αποτελούν στοιχεία δημόσια εξουσίας ,η άσκηση της οποίας από ιδιώτες νοθεύει και τη γενική αρχή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

    *Παραβιάζεται η αρχή της φορολογικής ισότητας ,διότι επιβάλλεται αδιακρίτως ο ίδιος φόρος σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων με μόνα κριτήρια την τιμή ζώνης και την παλαιότητα του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου ,χωρίς να συνυπολογίζεται το πραγματικό ετήσιο εισόδημα του καθενός ιδιοκτήτη του ακινήτου.

    *Η επιβολή του νέου ειδικού τέλους αποτελεί δεύτερη φορολόγηση των ιδιοκτητών ακινήτων.

    *Υποβαθμίζει τον φορολογούμενο ιδιοκτήτη, ακόμη και τον άνεργο σε αντικείμενο επίτευξης έκτακτων δημοσιονομικών στόχων για τη μείωση ελλειμμάτων.

    *Η διακοπή ηλεκτροδότησης σε άτομα που αδυνατούν να καταβάλλουν το φόρο τους οδηγεί σε έσχατη εξαθλίωση και θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την επιβίωσή τους.

    Τέλος, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι : « η αποτροπή της χρεωκοπίας της χώρας ενδεχομένως να αποτελεί εύλογο σκοπό επιβολής φορολογικών επιβαρύνσεων ,δεν επιτρέπει όμως, το Σύνταγμα μας, ως μέσο εξαναγκασμού στην καταβολή των επιβαρύνσεων αυτών , την επιβολή μέτρων που καταλήγουν στην προσβολή της ίδιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανελλήνια εξέγερση! 10.000.000 Έλληνες στο Σύνταγμα στις :
    31 – 10 -11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Βενιζέλος μπορεί να ζήσει με 2 σουβλάκια και ένα αντίδωρο την ημέρα , τότε και ο Ελληνικός λαός θα επανέλθει στη ευημερία και η χώρα μας θα βγει από τη κατάντια . Οσες φορές τον έχω ακούσει στην τηλεόραση , μιλάει πολύ χωρίς να λέει τίποτα . Από λόγια χορτάσαμε . Δυο χρόνια εξουσίας ΠΑΣΟΚ είδαμε την κατάντια μας .
    Το μεγάλο και σπάταλο κράτος , δεν το περιορίζει με τίποτα . Διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα και νομίζει ότι με τους φόρους θα βγούμε από το αδιέξοδο .
    Δημόσιοι υπάλληλοι γυναίκες , έπαιρναν σύνταξη στα 33 , λόγω συμπλήρωσης 15ετίας και έκαναν οικογένεια μετά , στα 37 επειδή είχαν 4 παιδιά , άνδρας 42 ετών που δούλευε στον ΟΤΕ (είναι περιπτώσεις που γνωρίζω τα άτομα ) , όταν καθιέρωσε το ΕΚΑΣ με δανεικά , με αποτέλεσμα ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ με 28 χρόνια εργασίας , να παίρνει τα ίδια με αυτόν που εργάστηκε 15 , τι να περιμένουμε κ.λ.π????
    Το να παίρνουν οι Δ.Υ επίδομα μεταφοράς φακέλου , πλυσίματος χεριών , έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία , προθέρμανσης μηχανής κ.λ.π μέχρι και σήμερα , τι να περιμένουμε ;
    Αν υποστηρίζουν μερικοί , ότι αφού μπορούσαν λόγω μονιμότητας καλά έκαναν , είναι καιρός να πληρώσει το τίμημα και ο δημόσιος τομέας . Να ισχύσει ότι και στον ιδιωτικό τομέα . Μπορεί να έχει ένας π.χ 20 χρόνια εργασίας , να έχει περάσει τα 50 και το κράτος του δίνει για ένα χρόνο επίδομα ανεργίας και μετά τον αφήνει στη τύχη του , και είναι και ανασφάλιστος ενώ οι λαθρομετανάστες έχουν δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη. Και όσα έφτιαξε με τόσα χρόνια δουλειάς , έρχεται ο ΓΑΠ τα θεωρεί τεκμήρια και τον φορολογεί για αυτά χωρίς να έχει εισοδήματα , ούτε να επιβιώσει , ο άνθρωπος αυτός .Θα πρέπει να πουλήσει και το σπίτι του , για να πληρώσει τους φόρους .
    Και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι , έχουν προγραματίσει τη ζωή τους , έχουν πάρει δάνεια , έχουν δημιουργήσει υποχρεώσεις . Οι δημόσιοι υπάλληλοι πριν το ΑΣΕΠ , εκτός από μερικές εξαιρέσεις ( ένστολοι , εκπαιδευτικοί κ.λ.π) μπήκαν στο δημόσιο με κάποιο κομματικό ρουσφέτι . Δεν ξεχνάμε τους πρασινοφρουρούς , τις κλαδικές , τα πράσινα καφενεία κ.λ.π.
    Και με το ΑΣΕΠ , με τις προφορικές ερωτήσεις και τα μόρια , είναι αδιάβλητο το σύστημα ???????? Πώς να πειστούμε ???????
    Η ανάθεση σε ιδιωτικές εταιρείες της πάταξης της φοροδιαφυγής , όπως λέγεται , τεκμηριωνει την ανεπάρκεια των Δ.Υ.
    Να μείνουν όσοι πραγματικά δημόσιοι υπάλληλοι χρειάζονται και οι υπόλοιποι να απολυθούν , να πάρουν ένα χρόνο ταμείο ανεργείας και να ισχύσουν τα ίδια με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.
    Ο ΓΑΠ δεν έλεγε ότι , πέρα από κάποιο σημείο , η επιβολή φόρων δεν αυξάνει τα κρατικά έσοδα ?? ( Τα βίντεο υπάρχουν ) .
    Ότι και να μας πει ο Βενιζέλος , δεν μας πείθει . Η κατάντια μας , μιλάει από μόνη της . Η συμμετοχή όλο και περισσοτέρων στα συλλαλητήρια , θα έπρεπε να καταλαβαίνει ο ΓΑΠ και η υπουργοί του , για το πόσο σωστά είναι αυτά που έκανε !!!!!!!!!!!!!!
    Είναι τυχαίο , ότι μετά την άνοδό του στην εξουσία , από τα πρώτα που έκανε ο ΓΑΠ, ψήφισε τον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οσοι διαμαρτυρονται τον ψηφισαν το 2009,και θα τον ξαναψηφισουν..
    αβυσσος η μαλακια του πασοκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο μπροστά ήταν ο Καραμανλής απ΄τον ΓΑΠ;
    ______________________________
    3 χρόνια, είναι η απάντηση...
    μιας και σήμερα ο ΓΑΠ είπε αυτό που είχε πει ο Καραμανλής τον Οκτώβριο του 2008:

    «Η κρίση δεν είναι ελληνική, αλλά ευρωπαϊκή», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου εισερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα στις Βρυξέλλες.
    Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για να καταστήσει την οικονομία της βιώσιμη και τη χώρα πιο δίκαιη...
    ________________________________
    ....αλλά εγώ διαφωνώ.

    Έτη φωτός χωρίζουν τον Γιωργάκη από τον Καραμανλή.
    Είναι δυνατόν ο πανηλίθιος να φτάσει το νυχάκι του Καραμανλή έστω και σε απόσταση τριετίας !!

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ..ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
    Κινεζικά «δώρα» 550 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα...
    Επίσκεψη-«ανάσα» για την ελληνική οικονομία

    [Οι επενδύσεις των κινέζων είναι δώρα
    ενώ των γερμανών είναι πλιάτσικο όπως και οι επισκέψεις των κινέζων είναι ανάσα ενώ των γερμανών ασφυξία :)...
    ....καλά για τους ΠΑΣΟΚους δεν το συζητάω !
    Τι να συζητήσεις για την ξεφτίλα του Χρυσοχοϊδη που φωτογραφίζεται με τους κινέζους και λέει ότι Καραμανλής και Βουλγαράκης που τους έφεραν στην Ελλάδα, κατέστρεψαν τη χώρα...]

    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ βέβαια ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΛΑΣΑ....

    - για να θυμηθούμε την ΑΛΗΤΕΙΑ του ..όλονΠασοκ!
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ = ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαζοαριστερουληδες
    εισαστε τοσο θυματα...
    διαδηλωστε ΟΣΟ θελετε...
    ψηφιστε ΟΤΙ θελετε...
    συντομα θα σας πεταξουνε και απο τις θεσουλες σας..
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    παιδι,πιασε μια μπυρα....
    χαααχαααχααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οποιος σεβεται το αφεντικο του
    και τρεμει τη γυναικα του
    μια ζωη δουλος θα ειναι...
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αστεγοι,ανεργοι,και χωρις πολιτικα δικαιωματα..
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ..
    μας τα ζαλισατε κουμουνια..
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 23 Οκτ 2011 9:25:00 μ.μ.

    Το δείγμα του καλού και αφωσιωμένου ΠΑΣΟΚΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.25 ..νεκρέ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ..ΙΔΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΙΚΗΣ
    ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΟΥ
    ΑΛΛΑ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ
    ΗΛΙΘΙΕ

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
    Ουρές σχηματίζουν οι Λίβυοι για να δουν τη σορό του Καντάφι
    Εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζράτα, προκειμένου να δουν τη σορό του Μουαμάρ Καντάφι που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του. Την ίδια ώρα, πιέσεις δέχεται η Τρίπολη από τη διεθνή κοινότητα να.....
    πραγματοποιήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Λίβυου συνταγματάρχη.
    Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.

    Τις σορούς επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Μαχμούντ Τζιμπρίλ και άλλοι αξιωματούχοι.

    «Τους είπα να το κρατήσουν στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Για να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν όλοι πως είναι νεκρός», δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου, Αλί Ταρχούνι, προσθέτοντας ότι η κηδεία του Λίβυου συνταγματάρχη έπρεπε να καθυστερήσει.

    Λίβυοι αξιωματούχοι διαφωνούν σχετικά με το τι θα πρέπει να γίνει με τη σορό.

    Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».

    Ιατροδικαστής στη Μιζράτα αναμένεται, πάντως, να πραγματοποιήσει νεκροψία στη σορό, την ώρα που η Λιβύη δέχεται πιέσεις από τη διεθνή κοινότητα να πραγματοποιήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Καντάφι.

    Οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι η έρευνα θα πρέπει να γίνει «με ανοιχτό και διαφανή τρόπο».

    Μετά τις εικόνες βίντεο που κυκλοφόρησαν και έδειχναν τον Μουαμάρ Καντάφι να συλλαμβάνεται ζωντανός, ο ΟΗΕ κάλεσε να διεξαχθεί πλήρης έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου, ένα ενδεχόμενο που η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης είχε αρχικά αποκλείσει.

    Οι μόνιμοι αντιπρόσωποι του ΝΑΤΟ συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες και αποφάσισαν να τερματιστεί στις 31 Οκτωβρίου η επτάμηνη στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη.

    Η Συμμαχία «θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν επιθέσεις κατά πολιτών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

    Οι συγκεχυμένες συνθήκες γύρω από το θάνατο του Καντάφι, οι διαφωνίες για τον τόπο ταφής, ακόμη και οι έριδες που υπήρξαν για το εάν η επικείμενη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας πρέπει να γίνει από τη Λιβύη ή τη Βεγγάζη, δείχνουν να υπονομεύουν την «καθαρή» αρχή που επεδίωκε να κάνει η μεταβατική ηγεσία.

    Με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, η σορός του Καντάφι φέρει τα σημάδια ενός βίαιου τέλους -το οποίο μεταδίδεται διεθνώς μέσω αιματοβαμμένων βίντεο και εικόνων από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

    Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Λιβύης έδωσε την εκδοχή των «διασταυρούμενων πυρών» για να εξηγήσει το θάνατο του Καντάφι, αφότου σύρθηκε -ζωντανός- από τη σήραγγα αποχέτευσης όπου κρυβόταν κάτω από λεωφόρο της Σύρτης.

    Ωστόσο, βλέποντας τις εικόνες του Καντάφι να ξυλοκοπείται, ενώ ζητά τα νόμιμά του δικαιώματα, υπό τον ήχο όπλων, πολλοί υποθέτουν ότι απλώς εκτελέστηκε συνοπτικά.

    http://www.dailynews24.gr/


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ
    του..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...


    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...

    απο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ________________________________
    κακή νύχτα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 23 Οκτ 2011 9:53:00 μ.μ.

    Ληγμένα παίρνεις και σε ευχαριστεί να βλέπεις την κακομεταχέιρηση της σωρού του Καντάφι. Πέθανε όπως του άξιζε . Τώρα είναι ακίνδυνος πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βαλε την φάτσα του Γιωργάκη
    να την καταβρείς και ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Ιδιος ο Ριζοσπαστης λεει οτι το θυμα εγκαταλειφθηκε απο τους συντροφους του

    Που το λέει ρε τσόλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση