Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

  Πρόωρες εκλογές πριν από τη γνήσια χρεωκοπία;...

  Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

  Ακολουθουν προσωπικες απόψεις μου. Μετα την παταγώδη ψευδοεπιτυχία των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφης της 26ης Οκτ.2011, με την οποία θα δημαγωγήσει, ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει πρόωρες εκλογες μέχρι και τις 18 Δεκ.2011, που θα προκηρύξει μετα την εκταμίευση στην πράξη της 6ης δόσης, που θα συμβει μέχρι τις15 Νοεμ.2011 περίπου. Πιθανα να θέλει μια μικρη καθυστέρηση στις πρόωρες εκλογες,για να....
   καθοριστουν και οι τεχνικες λεπτομέρειες των αποφάσεων της 26ης Οκτ.2011, που ακόμα είναιυπο διαπραγματεύση,για να δημαγωγήσει πιο καλα. Επίσης,πιθανα να προτιμάει την πτώση του και εκλογες, λόγω μη ψήφισης νομοσχεδίου απο βουλευτες του ή αιφνίδιας ανεξαρτητοποίησή τους. Έτσι θα αποφύγει,θα αποτρέψει την περαιτέρω υπερ-συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ,έως και την τυπικη διάλυσή του,και η γνήσια χρεωκοπία(και με πληρωμη των CDS) θα επέλθει,ότανδεν θα είναι πρωθυπουργος, μήνες μετα τιςεκλογες,πράγμα αναπόφευκτο. Αναπόφευκτα θα επέλθει γύρω στην οπωρινη ισημερία του 2012,ακόμα κι αν δεν γίνονταν εκλογες στο μεταξυ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  17 σχολια:

  Kourdistiri είπε... 30 Οκτ 2011, 10:33:00 π.μ.

  Κύριε Υπουργέ Υγείας.

  Είναι δυνατόν αυτές τις μέρες που τα Ταμεία Υγείας έχουν χάσει ένα τεράστιο μέρος από τα αποθεματικά τους και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης , να εξακολουθείτε να δέχεστε και εσείς αλλά και ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, και προπαντός εκείνοι όλοι που αγανακτούν για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που συμμετέχετε, το γεγονός ότι το κέρδος των φαρμακοποιών να βρίσκετε στο 26/100 κατά αυτούς ή στο 36/100 όπως έχετε δηλώσει εσείς;
  Κύριε Υπουργέ.
  Αν αυτό το κέρδος δεν είναι μια αιμορραγία από το σώμα των πολλών με αποδέκτη το σώμα μιας οικονομικής ολιγαρχίας, τότε τι είναι;
  Και επί τέλους για να σταματήσει το παιχνίδι με τις καθυστερημένες ή όχι πληρωμές και επειδή είναι πλέον Εθνική υπόθεση το να εξοικονομούνται χρήματα ( ΑΕΡΑΣ ) σας προτείνω εφ’ όσον δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα το εξής.
  Να μετρηθεί τι οφείλουν στους φαρμακοποιούς τα Ταμεία, και το Κράτος, και να παρακρατηθεί από κάθε μισθό και σύνταξη αναλογικά, ΟΧΙ οριζόντια, ένα ποσό που στο σύνολο να είναι ίσο με τα οφειλόμενα προς αυτούς, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, 10/100.
  Κύριε Υπουργέ όταν μια ιδιωτική βιομηχανία δουλεύει με κέρδος 2/3/4/5/6/100, πρόσφατα έμαθα ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, και με δική της παραγωγική βάση από τις καλύτερες στην χώρα μας εδώ και χρόνια δουλεύει με ποσοστό κέρδους κάτω από μισό τοις εκατό, πως είναι δυνατόν σε ιδιωτικά καταστήματα ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ) με εξασφαλισμένη πελατεία, και με την σύμφωνη γνώμη του Παραπαίοντος Οικονομικά Ελληνικού Κράτους και το οποίο Κράτος καταβάλει μέγα μέρος για την ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία Ταμεία είναι εξ ανάγκης οι πελάτες αυτών των καταστημάτων να έχουν ποσοστά κέρδους κατά τους ιδιοκτήτες τους 26/100 κατά εσάς 36/100;
  Και βέβαια στα κέρδη των Φαρμακείων να μην έχουμε υπολογίσει την δαπάνη για όλα εκείνα τα φάρμακα που ο κάθε ένας από εμάς παίζοντας το γιατρός αγοράζει από αυτούς, ή ακόμη από καλλυντικά, και από τόσα άλλα παραϊατρικά και μη.
  Κύριε Υπουργέ αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, αλλιώς να το πάρουμε απόφαση ότι οι, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, και λοιποί διαχρονικά Ευγενείς της Ελληνικής Βουλής αμυνόμενοι συναδέλφων και εαυτών, και αφού με τα καλά τους και τα κακά τους μας έριξαν στο λάκκο με τα σκατά, θα μας δώσουν και μια πατητή για να μην ξαναβγούμε από εκεί!

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:34:00 π.μ.

  ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ...

  Έπρεπε ήδη να είχαν βγει τα τανκς, να είχαν συλλάβει τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα και να τους είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες,μέσα σε μία νύχτα.
  Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάει την ώρα του ο Έλληνας και να έχει μια αμυδρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν πέσουνε κορμιά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και υπάρχουν δύο επιλογές, ή να πέσουμε πολεμώντας ή να πέσουμε πεινώντας. Και επειδή οι Έλληνες "πιαστηκαν" στον ύπνο, απο την προδοσία του Jeffry, θα πεινάσουμε κύριοι. Η πείνα που υπέστη ο Ελληνικός λαός απο την κατοχή των Γερμανών το 1941, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι μπροστά στην πείνα που θα υποστούν οι επόμενες γενιές μας.
  Ίσως είναι σκόπιμο να θυμήσουμε προς πάσα κατεύθυνση τις παραγράφους 3 και 4 του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος που λέει:
  " 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:36:00 π.μ.

  ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΘΩΜΑ

  ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ

  ΑΣΕ,

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:43:00 π.μ.

  Φτάνει που έχουμε πρόεδρο ΠΟΥ "ΤΙΜΑ" ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ...

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:50:00 π.μ.

  ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ

  ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

  ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

  (ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ 45-49)

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΘΑΜΕ

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:51:00 π.μ.

  ΠΟΥ "ΤΙΜΑ" ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ...ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η !

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 10:53:00 π.μ.

  "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ"
  ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 10:36:00 π.μ.
  ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΗΡΘΑΝ.
  ΜΥΡΙΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ.

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 11:01:00 π.μ.

  Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
  ==
  Ρε μπουλη εισαι αυτος ο ιδιος βρωμοπουστας που γραφει κατι χρονια εδω?

  Καλα ρε σκυλε ,ακομα δεν πεθανες ρε παλιοσκυλο??

  Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.. εχει δικιο ο λαος..

  ουστ βρωμυλε

  τζων

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 11:06:00 π.μ.

  50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ….ι.

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 11:58:00 π.μ.

  στην απορία κάποιων, γιατί εκλογές, θα πρέπει να μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης του θέματος, πως πάει αυτό που λέμε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 1:08:00 μ.μ.

  Πασοκ

  Το να θελουμε τους ψηφοφορους Πασοκ μονο για να ψηφιζουν και μετα να μην τους γνωριζουμε τελειωσε!!

  Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

  ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

  Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

  εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

  ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

  Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

  Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

  εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

  Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

  Νικος Πασοκ

  Κλεισθένης είπε... 30 Οκτ 2011, 1:19:00 μ.μ.

  Όπως προκύπτει μετά την αναγωγή των αναποφάσιστων της δημοσκόπησης ΚΑΠΑ recearch έχουμε:
  ΝΔ 28%
  ΠΑΣΟΚ 18,6%
  ΚΚΕ 11,5%
  ΛΑΟΣ 7,9%
  ΣΥΡΙΖΑ 6,4%
  Δημ.Αρισ. 5,2%
  ΟΙΚΟΛ. 4,3%
  ΔΗ-ΣΥ. 3,3%
  Δημαράς. 2,3%
  Αν επαληθευτούν τα ποσοστά θα έχουμε 7κομματική βουλή.
  Θα γίνει μεγάλη εκλογική σφαγή.
  Τρέμουν από τώρα οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς γι' αυτούς το επικρατείας δεν τους χωράει όλους.
  Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν εκλογές;

  Κλεισθένης είπε... 30 Οκτ 2011, 1:25:00 μ.μ.

  Συγνώμη για το λάθος, διορθώνω, θα έχουμε 8κομματική βουλή.

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 1:28:00 μ.μ.

  Εκλογές δέν έχει κανένα σκοπό να κάνει το βλακογιώργο πιστεύω οτι το "Όχι εκλογές" που λέει τον τελευταίο καιρό είναι η μοναδική αλήθεια που έχει πεί στην ζωή του. Δέν τις θέλει ούτε ο Σαμαράς μόνη ελπίδα μή τυχόν κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στύλ Κατσέλη συνέλθει απο την απόλυτη νάρκωση.

  Ανώνυμος είπε... 30 Οκτ 2011, 3:44:00 μ.μ.

  .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΙΣΜΟ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 1000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.. ΚΡΕΜΑΛΕΣ -ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

  Ανώνυμος είπε... 31 Οκτ 2011, 11:28:00 π.μ.

  "Πιθανα να θέλει μια μικρη καθυστέρηση στις πρόωρες εκλογες,για να....
  καθοριστουν και οι τεχνικες λεπτομέρειες των αποφάσεων της 26ης Οκτ.2011, που ακόμα είναι υπο διαπραγματεύση,για να δημαγωγήσει πιο καλα.".

  Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
  ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ
  18 ΔΕΚ.2011

  Ανώνυμος είπε... 31 Οκτ 2011, 11:55:00 π.μ.

  To 2012 οπωρινή ισημερία
  είναι στις 22 Σεπτ. και
  την Κυριακη 16 Σεπτ.,στη
  δύση του ήλιου,αρχίζει
  το νέο έτος του εβραϊκού
  ημερολογίου.
  Ο σιωνισμός με το ερχόμενο νέο
  έτος τους θέλουν το "νέο",δηλ.
  τη γνήσια χρεωκοπία της
  Ελλάδας !!

  Item Reviewed: Πρόωρες εκλογές πριν από τη γνήσια χρεωκοπία;... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr