GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πήδηξε από το καράβι" όλο το ΔΣ της ΑΕΚ...

Από το tvxs.gr Σύσσωμο παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συνεχίσει στην προεδρία...

Από το tvxs.gr

Σύσσωμο παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας για μία ακόμα βδομάδα, μέχρι την 1η Νοεμβρίου, οπότε και η γενική συνέλευση των μετόχων θα ορίσει νέα διοίκηση. Οι παραιτήσεις των μελών της ΠΑΕ είχαν τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νοτιά από τις 6 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου στη...
θέση του προπονητή, όμως ο κ.Αδαμίδης προτίμησε να τις δημοσιοποιήσει μετά το νέο διασυρμό της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.
Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.
Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.
Kαλούμε για άλλη μία φορά όλους τους ΑΕΚτζήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας".
ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-1
Με τον Βαγγέλη Μάντζιο οδηγό (2 γκολ), ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ και έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητος. Σε ένα ματς που είχε πολλές και καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ, με τους παίκτες του να αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια σε σύγκριση με τους ομολόγους τους της ΑΕΚ.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 1-0 με τον Μάντζιο (12') και έκανε γρήγορα το 2-0 στην επανάληψη με τον Σουμπίνιο (49'), η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Μπέλεκ (60') και άσκησε πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο τελευταίος λόγος στο ματς άνηκε και πάλι στους Κρητικούς που καθάρισαν τη μπουγάδα και πάλι με τον Βαγγέλη Μάντζιο (αυτά ήταν τα δύο πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα για τον MVP του αγώνα). Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητος και διατήρησε και το εντός έδρας αήττητο (2 νίκες-1 ισοπαλία), ενώ στον αντίποδα η Ένωση γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα που την αφήνει στο -3 από την κορυφή (και με ματς παραπάνω σε σύγκριση με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί πέτυχαν μόλις την 2η νίκη τους στα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Κρήτη, και την πρώτη μετά τις 3 Νοεμβρίου 2002 (1-0).

1 σχόλιο

  1. Έπρεπε να ήμουν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!!! Και να μου έλεγε ο Κοστελογλου να πάω να καθαρίσω τα παπούτσια των πρώην ποδοσφαιριστών, που παίζουνε μερχι τα 50 χρόνια τους ..

    Που είναι ο ΠΣΑΠ εεε ρε , ήδη έκανα ένα ειμελ στην ΦΙΦΑ για προσβολή προσωπικότητας αθλητή Ώστε αυτός ο κύριος να πάει να βρει άλλη δουλειά ,μπας και ξεβρομίσει και το κατεστημένο τον ΤΑΧΑ προπονητών..

    Η υποκρισία τους δεν λέγετε πια μερικών , σηκώνουν πανό και κάνουν καμπανιές κατά του ρατζισμου , και ο άλλος σας λέει να πάτε να γυαλίζετε παπούτσια!! οι αλθητικες αρχές γιατί πιουν την νησαν;

    { προς τους παίχτες της ΑΕΚ ,μάγκες ειμουν 20 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Α! εθνική, αν είστε απλήρωτοι κάνετε αμέσως προσφυγές, όταν σβήσουν τα φώτα δεν θα σας θυμάται κανείς, η αν σας έλθει ένας σοβαρός τραυματισμός, μην ακούτε κάτι Λυμπεροπουλοι και Δελες, ΑΥΤΟΙ την έχουν βγάλει, και κάνουν την πλάκα τους τώρα στα τελευταία τους σε όλες Ελληνικές ομάδες } ..

    Τραβήξετε τον Κωστενογλου στην ΦΙΦΑ, να χάσει και το δίπλωμα του. Κανείς ποδοσφαιριστής δε πληρώνετε στην Ελλαδα πλην 20-30 εξαιρέσεων ΚΑΙ σε αυτό φταίνε και οι προπονητές κάνουν της κότες για να μην χάσουν την μάσα..
    ΚΑΙ ΤΟ Ξέρετε πολύ καλά όλοι σας πόσοι ποδοσφαιριστές πεινάνε ιδικά από Β! Γ! εθνική ..Υπογράφουν με το πιστόλι στον κρόταφο για να πάρουν την αδειοδότηση οι Α.Α.Ε ΠΑΕ ΤΑΠ,και να τα τσεπώσουν τα λαμογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση