GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι τέσσερις που έγιναν τρεις..."

Tου Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Τρεις και …η Τρόικα Στις εξετάσεις για την επιλογή των εκπροσώπων της Τρόικα στην Ελλάδα, οι τρεις Υπουργοί με...

Tου Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τρεις και …η Τρόικα
Στις εξετάσεις για την επιλογή των εκπροσώπων της Τρόικα στην Ελλάδα, οι τρεις Υπουργοί με τη χθεσινή τους παρέμβαση παίρνουν άριστα!
Η προσχηματική αγωνία των τριών δεν μπορεί να κρύψει την προσπάθεια τους να ηγηθούν της νεοφιλελεύθερης μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ, με επικίνδυνα και αντιδημοκρατικά ιδεολογήματα. Γιατί πίσω από την επίθεση κατά των «συντεχνιών», κρύβεται η επίθεση κατά του συνδικαλισμού και των διεκδικήσεων των εργαζομένων στα Πανεπιστήμια και τα σχολεία, στα Νοσοκομεία και στις Δημόσιες Συγκοινωνίες. Εκεί δηλαδή που η πολιτική ανεπάρκεια των τριών είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.
Προκαλεί εντύπωση η δημόσια κριτική κατά των συναδέλφων τους Υπουργών αλλά και κατά του πολιτικού συστήματος. Ξεχνούν προφανώς και οι τρεις ότι είναι προϊόντα αυτού του συστήματος και ιδιαίτερα «ευνοημένοι» από τις σχέσεις τους με τα Πρωθυπουργικά περιβάλλοντα. Είτε με το διορισμό τους σε Κυβερνητικές θέσεις από μικρή ηλικία, είτε με την ανάληψη θέσεων ευθύνης από το πουθενά, είτε με την άνετη εκλογή τους με τα ψηφοδέλτια Επικρατείας.
Θα μπορούσε την επιστολή τους να συνυπογράψει και μία ακόμη πρώην Υπουργός. Η κα Μπακογιάννη είναι...
 ηλίου φαεινότερο ότι συμφωνεί με τα γραφόμενα όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Μάλλον ξέχασαν να τους ειδοποιήσουν!
Στις εξετάσεις της Τρόικα πήρανε άριστα, στη στάση τους απέναντι στο Λαό μένουν μετεξεταστέοι.
Η μόνη λύση για το ΠΑΣΟΚ είναι η ανατροπή των νεοσυντηρητικών, αντιλαϊκών και αντικοινωνικών λογικών που αναπτύσσονται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας από ένα ιδιότυπο καθεστώς. Οι τρεις Υπουργοί με την επιστολή τους αυτή στοχεύουν στη προσωπική σωτηρία και ανέλιξή τους και αγωνίζονται για αυτή.
Και σε αυτό τον αγώνα ο πρώτος λόγος ανήκει στα στελέχη του Κινήματος και στον Ελληνικό Λαό ενώ ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί αμήχανα τις πρώτες κινήσεις της οργανωμένης προσπάθειας αμφισβήτησης της ηγεσίας του.

24 σχόλια

  1. Ρε αφιλότιμοι πολιτικάντηδες , ρε σηφουνάκη διάβασε ρε καραγκιόζη τι σου λέει η κ. Παναγιωταρέα ρε μασκαρά. Χρωστάει ο πεθερός σου και η γυναίκα σου 600 εκατομμύρια και κάνετε το κουνέλι ρε κατακάθια . Μα πως θα βρεθούν λεφτά να πάρεις την βουλευτική σου αποζημίωση και τα εξτρά που πηγαίνεις στην βουλή , που συμμετέχεις σε επιτροπές που στην συνέχεια τα πορίσματα τα πετάτε και δεν τα κρατάτε να σφουγγίσετε το κόλο σας μετά το χέσιμο, ρε μασκαράδες.Μου ήρθε σήμερα ρε καραγκιόζη η ειδική εισφορά να πληρώσω για να γεμίσουν τα συρτάρια του κράτους για να πληρωθούν οι 300 μασκαράδες με μια πλειάδα συμβούλους ο κάθε υπουργός και της πουτάνας το μουνί, ο πετσάλνικος έδωσε λεφτά να φτιαχτεί το καταφύγιο ο άλλος ένα σωρό λεφτά να φτιάξει το γραφείο του. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. Θέλετε να διπλασιάσω την έκτακτη εισφορά μήπως και δεν φθάνουν για να πληρώσετε τις συντάξεις των βουλευτών που κάθισαν στην βουλή για 4 χρόνια. ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. της Γιαννακά δεν της βγήκε το ...όχι που έλεγε και τελικά θα ψηίσεις ΝΑΙ.. ΟΛΕ !

    Ευτυχώς που η κ. Σοφία Γιαννακά, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Αιτωλ/νίας είπε το μεγάλο ΝΑΙ και θα ψηφίσει κι αυτή μεθαύριο την τροπολογία.

    Είπα και γω τόλμησε η Σόφυ να αντισταθεί στο χουντικό ΠΑΣΟΚ που αν λοξοδρομήσεις λίγο σε σφάζει στο γόνατο σαν κατσίκι !

    ΄Ηθελε η καυμενούλα να δημιουργήσει λίγοι ντόρο γύρω απ΄το όνομά της μήπως και ανέβουν κάπως οι πολιτικές της μετοχές, γιατί στις τελευταίες εκλογές του 2009...η εν λόγω βουλευτής δεν ανέβασε καθόλου τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές, εν συγκρίσει με τους άλλους συναδέλφους της στον Νομό της, αφού εκλέχθηκε τελευταία και καταιδρωμένη στο κόμμα της.
    Σκέφθηκε λοιπόν να γίνει λίγο αντιρρησίας για να αυτοηρωποιηθεί, μήπως και αρπάξει καμιά πρωτιά σε επόμενες εκλογές, αλλά δεν της βγήκε και έτσι έχασε το παιχνίδι.

    Γεια σου βρε Σοφία, Σοφάκι, Σοφούλα, Σοφό που κάνεις σαν ένα ρομπότ ότι σου πούνε και δεν τολμάς ν΄αντισταθείς σε κάτι που βλέπεις παράνομο, άδικο και τρελό.

    Ναι Σοφία κάνεις ότι σου πούνε.
    Θυμάσαι πριν από κάποιους μήνες που σε κάλε το τηλεοπτικό κανάλι, το Kontra , και ενώ πήγες κανονικά και αφού σε μακιγιάρανε στο καμαρίνι και είσουνα έτοιμη να βγεις ζωντανά στη τηλεόραση, έλαβες το απειλητικό τηλεφώνημα από το «δημοκρατικό» ΠΑΣΟΚ και εξαφανίσθηκες από το τηλεοπτικό κανάλι χωρίς να πεις μια δικαιολογία και ακόμα σε ψάχνουν ;

    Αυτή είσαι Σοφία Γιαννακά.
    ΄Ακουσα χθες στις ειδήσεις να λες ότι τώρα νοιώθεις ικανοποιημένη και ότι καλύφθηκες για την δήθεν διαφωνία που είχες για την τροπολογία και μετά χαράς μεγάλης άνοιξες το στοματάκι σου και είπες ότι θα ψηφίσω.
    Σε ρωτάω Σοφία τι θα ψηφίσεις το τριπλό χαράτσι που έβαλε ξαφνικά ο φαυλατάς ο Βενιζέλος στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους ;
    Αυτό περίμενες να ακούσεις και είπες ότι καλύφθηκες και θα ψηφίσεις ;

    Στις επόμενες εκλογές που έρχονται όπου νάναι, με τι μούτρα να αντικρύσεις πρόσωπο με πρόσωπο τους ψηφοφόρους σου Αιτωλ/νες και ποια δικαιολογία θα τους πεις και σε τι βαθμό πιστεύεις ότι θα τους πείσεις ;

    Κυρία Γιαννακά ΞΟΦΛΗΣΕΣ πολιτικά και μ΄αυτό που έκανες έβαλες την πολιτική σου ταφόπλακα, εκτός και σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις από μόνη σου την πολιτική, πριν σε εγκαταλείψει ο λαός που σε τίμησε με την ψήφο του και σε πίστεψε ότι θα τον εκπροσωπείς επάξια, δίκαια και τίμια στο κοινοβούλιο.

    Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, βλέπεις ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική αυτή είναι καθαρά του αρχηγού σου του βλακογιώργου τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για αγρίους, προσπάθησε εσύ να τον δικιολογήσεις με όλα τα μέσα επειδή τον λένε Παπανδρέου και να τα ρίχνεις σε οποιονδήποτε άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΪΔΟΥΡΙ----ΓΑΪΔΑΡΟΠΟΥΛΟ
    ΜΟΥΛΑΡΙ-----ΜΟΥΛΑΡΟΠΟΥΛΟ
    ΓΟΜΑΡΙ------ΓΟΜΑΡΟΠΟΥΛΟ
    ΡΟΜΠΑ-------ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει άμεσα να καθαρίσει ο τόπος ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανέκδοτο με πολύ γέλιο για τον Μπαλασόπουλο διακινεί η ίδια η ΠΟΕ-ΟΤΕ !!!
    Από ανακοίνωση της ΠΟΕ=ΟΤΑ:

    «ο κ. Μπαλασόπουλος δουλεύει από το 1983».
    Ναι ναι !

    Και ο Μπρατής δουλεύει απ' το 1973

    Kαι ο Παπασπύρου δουλεύει απ' το 1963

    Kαι ο Παναγόπουλος δεουλεύει απ' το 1953...

    ΠΑΣΟΚ ..ΟΛΕ ..ΟΛΕ..ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τι προσόντα ρε τούβλα ;
    Θέλετε να καταστρέψετε και άλλο τη χώρα ;
    αφου..Tη διαλύσατε.


    Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Ετσι και οι τρείς κύριοι της φωτογραφίας την έχουν δει διάδοχοι του ΓΑΠ.
    Μισός ψυχίατρος δεν υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ να τους εξετάσει;
    Κάναμε ΙΜΜ.. εμμετό.

    Για να αποκαλέσεις κάποιο άπατρι, προδότη κλπ δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Τα έργα του καθενός δείχνουν το....
    ποιόν του. Οι τρείς κάποτες της φωτογραφίας δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Επειδή δεν έχουν αίσθηση του μέτρου θέλουν να είναι στη λιστα των δελφίνων της επόμενης μέρας.

    Θα πω κάτι που δεν βλέπουν οι τρείς τους αλλά θα το δούν.

    Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει σαν κόμμα. Ποτέ δεν πρόκειται να ξανακυβερνήσει. Είναι όλοι τους τελειωμένοι.

    Το «Γνωθι Σαυτόν» θέλει πολυ συζήτηση αλλα το «κοίτα προς τα πίσω να δείς ότι επι δύο και βάλε χρόνια, πλην απο στημένες συνεντεύξεις και θεατρικά δρώμενα, είσαι ανίκανος να παορυσιάσεις έργο» είναι εύκολο να το δείς.

    O Θεός να μας σώσει στο τέλος από αυτά, τα όρνεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουράγιο αδέρφια !
    Σε λίγες μέρες ο Φλωρίδης θα φέρει το "νέο" στην πολιτική ζωή του τόπου..... χιχιχιχι

    [Στόχος των ΠΑΣΟΚων είναι να αποτελέσει ο Φλωρίδης τη μαύρη τρύπα γύρω απ' το ΠΑΣΟΚ που θα απορροφάει όποιον πάει να βγει απ' το μαντρί...
    Και όλα τ' άλλα, ότι οι Φλωρίδης, Παπαδόπουλος κ.λπ είναι εκτός ΠΑΣΟΚ είναι κουραφέξαλα:

    Μια φορά ΠΑΣΟΚ για πάντα ΠΑΣΟΚ λέει,
    ο δεσμός αίματος που τους συνδέει]....

    χαχαχαχα....το DNA το σάπιο,
    της Κλεψιάς και της Αλητείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ?? ΑΝΤΕ ΣΤΡΙΒΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΝΟ, ΤΟ ΕΝΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ

    Συγνώμη ρε παιδιά, για . .μια στιγμή . .
    Αν θυμάμαι καλά (και διορθώστεμε αν κάνω λάθος),

    ο κος Λοβέρδος δεν ήταν που πριν δυο μήνες περίπου είχε παραδεχτεί οτι "είπαμε ψέματα"
    πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    και επίσης ότι .."λέγαμε σκοπίμως ΟΧΙ σε ολες τις μεταρυθμίσεις που προσπαθούσε να κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση ";

    Μεταρυθμίσεις που αν είχαν γίνει η Ελλάδα σήμερα θα πέταγε και δεν θα είχαμε στο κεφάλι μας ξένους νταβαζτήδες που οι ίδιοι έφεραν κακήν κακώς και τους παρέδωσαν το τιμόνι.

    Προσέξτε,
    δεν είναι ότι έκαναν πουστιά στην τότε κυβέρνηση
    στην πραγματικότητα ακόμη και ως αντιπολίτευση
    διέπραξαν ύψιστο αδίκημα εναντίον της κοινωνίας
    ή πιό απλά διέπραξαν εθνική προδοσία.

    Πως εχουν τώρα την απαίτηση να τους πιστέψει κανείς αυτόν και όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ τη στιγμή που μόνοι τους και μάλιστα ανευ εξεταστικής επιτροπής
    ομολογούν ότι είναι ψεύτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS… KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS XWRAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ?? ΑΝΤΕ ΣΤΡΙΒΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ.

    17 Οκτ 2011 2:32:00 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλάμε οτι έχει πέσει τόσο μεγάλος εκφυλισμός στους πρασινοφρουρούς που έφτασαν σε σημείο να βρίζουν ακόμα και τον Παναγιωτακόπουλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναγιωτακόπουλε θυμάσαι που είχες πει πως 10 οικογένειες από το ΠΑΣΟΚ έφαγαν τα λεφτά του χρηματιστηρίου ;
    Για πες μας τώρα που παραγράφτηκαν ποιες ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αει χασου ΡΕ μιλαει και το ΒΑΘΥ ΠΑΚΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Ρομπόπουλος παριατήθηκε γιατί "το παν είναι να μην πέσουμε από την Κυβέρνηση ρε μαλάκ@"
    [Τελικά ο Ρομπόπουλος παραιτήθηκε επειδή φοβήθηκε τα γιαούρτια και όχι γιατί διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, τα μνημόνια και τα νομοσχέδια όπως λέει στην επιστολή του. Αν πραγματικά διαφωνούσε μ' όλα αυτά θα ανεξαρτητοποιούνταν προκειμένου η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πτώση... ΠΑΣΟΚάρα του κερατά συνεχίζει να είναι και παραιτήθηκε γιατί απλά: "το παν είναι να μην πέσει η Κυβέρνηση ρε μαλακ@"...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 4%ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ 1.5% Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ 2% Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΧΑ,ΧΑ ΡΕ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΟΡΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 2012 ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΝΝΟΩ ΤΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση στον Σίμο Δανιηλίδη -Τον έφτυσαν και τον κλώτσησαν!"
    _____________________________________________
    Το κόκκινο πανί για τους εργαζομένους στην καθαριότητα είναι ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης καθώς...δέχτηκε δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες μέρες.
    Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης μερικοί εργαζόμενοι έθεσαν θέμα συμπαράστασης στον αγώνα τους από τον κ. Δανιηλίδη.
    Επειδή εκείνος τους απάντησε αρνητικά στο αίτημά τους, εκείνοι προσπάθησαν να τον κλωτσήσουν και τον έφτυσαν.
    Θυμηθείτε KAI τι είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, μετά από εισβολή συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ....

    - αφού δεν τον γάμησαν, πάλι καλά, δόξα τον Αλλάχ...να λέει.

    Νά τόν ξεβρακώσετε, α λά Κολλά, τήν επόμενη φορά!!! Πρασινορουφιάνοι.

    Από τίς τηλεοπτικές παρουσίες/ομιλίες του στά διάφορα μπουρδελοMEGAκάναλα, δείχνει πόσο λαμόγιο είναι (τού πούστη τό ένα μάτι, πετάει από δώ καί τό άλλο από ΄κει, σάν τού τηλεοπτικού δοσίλογου αείμνηστου Αρτεμη Μάτσα).
    Πρασινοφρουρός καί αμετανόητος !!!
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ"
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ
    ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ....χοχοχοχο

    ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ = ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ AYTA
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ το οποίο δέν πείραξε ούτε κάν ο Σημίτης ένας απο τους πιό ορκισμένους εχθρούς του Ανδρέα το διέλυσε ο ίδιος ο γιός του.
    Bravo Giorgos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε στο διάολο μαρξιστόμουτρο Παναγιωτακόπουλε!!! Ναι, ρε πιθηκάνθρωπε του σοσιαλισμού, σε αυτή τη χώρα θα εφαρμοστεί φιλελευθερισμός, είτε σου αρέσει είτε όχι! Και σου προτείνω μια καλή χρήση για το «Κεφάλαιο» του Μάρρρρρξ! Σκίσε μια-μια τις σελίδες και χρησιμοποίησέ τις για κωλόχαρτα! Άλλωστε ένας μαρξιστικός κώλος σαν τον δικό σου, μόνο με το Κεφάλαιο του Μάρξ θα μπορούσε να καθαριστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά θα κάνετε ΟΛΟΙ εσείς οι κωλο-αριστεροί να εγκαταλείψετε τη χώρα ΤΩΡΑ! Απαλλάξτε μας από την παρουσία σας και μεταναστεύστε στη Κούβα να παρηγορείτε τον παπούλη Κάστρο, ενώ γύρω σας θα ιδιωτικοποιούνται σιγά-σιγά τα πάντα από τον αδελφό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 17 Οκτ 11:41 μμ
    Φέρε εσύ την Παπαρήγα και τον Τσίπρα να σε κάνουν εθνικά ανεξάρτητο και υπερήφανο...ψωμολυσσασμένο, που θα στέκεται σε ουρές των τριών ωρών για να πάρει ένα σκατο-καρβέλι και όταν θα φτάνει η σειρά του ο (κρατικός) υπάλληλος θα του λέει: «Φτάνει σήμερα, σχόλασα. Τα κεκτημένα μου βλέπεις. Έλα αύριο...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση