GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ..."

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Γ. Παναγιωτακόπουλου στη σύσκεψη στελεχών της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του ΠΑΣΟΚ. ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ Τ...

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Γ. Παναγιωτακόπουλου στη σύσκεψη στελεχών της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
«Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που κάνει πράξη τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού και μετατρέπει την Ελλάδα, τους εργαζόμενους και το λαό της σε πειραματόζωο των δανειστών, εξαφανίζοντας μισθούς,
καταργώντας εργασιακά δικαιώματα, σκοτώνοντας την ελπίδα για μια αξιοπρεπή ζωή στον καθένα.
Είναι απορίας άξιο, πώς κάτω από την πίεση και τον εκβιασμό της μη καταβολής της 6ης δόσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν διατάξεις που αποτελούν εφιάλτη για την κοινωνία.
Μπορεί όμως η Βουλή να νομοθετεί υπό...
 το κράτος του πολιτικού εκβιασμού;
Μπορεί οι απειλές να υπερβαίνουν τη λαϊκή εντολή;
Μπορεί το συνειδησιακό πρόβλημα του κάθε βουλευτή να πνίγεται από εκβιαστικά διλλήματα;
Ο τρόπος με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίστηκε τα προβλήματα της οικονομίας είναι απογοητευτικός. Το τσουνάμι της χρεοκοπίας καταστρέφει στο πέρασμά του κάθε έννοια ισορροπίας και προοπτικής για την ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός Λαός αδυνατεί να πιστέψει ότι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση απαξίωσε, υποβάθμισε και ακύρωσε σειρά δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας, που είχαν κατακτηθεί με αγώνες και ότι καταδίκασε εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, στη φτώχεια, στην περιθωριοποίηση και στην απόγνωση και ότι με τις επιταγές των ΔΝΤ-ΕΕ κατεδαφίζεται και το τελευταίο οχυρό των απλών λαϊκών ανθρώπων, το κοινωνικό κράτος.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα νεοφιλελεύθερο τερατούργημα, που απειλεί με οριστική διάλυση τη δημοκρατική παράταξη.»
ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
«Σε πείσμα των καιρών και της Νεοφιλελεύθερης Ομάδας που διοικεί τη Χώρα και το Κίνημά μας, θα αντιπαρατεθούμε δημόσια και σκληρά στο σχέδιο εξαφάνισης των κοινωνικών δικαιωμάτων, τις μεθόδους διάλυσης του δημόσιου χώρου και της περιφρόνησης της βούλησης του Λαού μας.
Φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία είναι το πεπρωμένο των Ελλήνων. Διάλυση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση της συλλογικής σύμβασης και των συλλογικών διαπραγματεύσεων.
Ο διαρθρωτικός εξορθολογισμός της αγοράς εργασίας απαιτεί τον νόμο της ζούγκλας. Ο εργαζόμενος και ο μισθωτός είναι πλέον άτομο με την υποχρέωση να ακουμπήσει τον κόπο και το αίμα του στο θεό της αγοράς μήπως και τον εξευμενίσει, ώστε να ελπίζει μελλοντικά στο έλεος του και στην φιλευσπλαχνία του.
Θέλουν να μας καταντήσουν πολίτες χωρίς κοινωνικά δικαιώματα, χωρίς δίχτυ προστασίας απέναντι στους αφέντες.
Και αναρωτιέται κανείς μήπως το όραμα για Δανία του Νότου του κ. Πρωθυπουργού είναι τελικά η ρουμανοποίηση της Μεσογείου;
Και αναρωτιέται κανείς αυτό το έρμο το Ελληνικό Σύνταγμα είναι κουρελού στα χέρια του κ. Βενιζέλου, για να προτείνει νομοθετικές ρυθμίσεις που δεν γίνονται ούτε σε χώρες της μπανανίας;
Και αναρωτιέται κανείς, αν όντως η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας, κατά πόσο είναι νόμιμο εφόσον δεν είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ιδιαίτερα οι βουλευτές, να ψηφίζουν νόμους που θα πρέπει να τους εφαρμόσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη;»
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
«Η λύση στο σημερινό αδιέξοδο δεν μπορεί να δοθεί ούτε από τη λαϊκίστικη Δεξιά του κ. Σαμαρά, ούτε από τις γραφειοκρατικές και ανιστόρητες ηγεσίες της παραδοσιακής Αριστεράς ούτε βέβαια από την προωθούμενη από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους λεγόμενη Κυβέρνηση συνεργασίας. Γι’ αυτό επιμένουμε ότι η μοναδική λύση μπορεί και πρέπει να προέλθει από το ΠΑΣΟΚ, το πραγματικό ΠΑΣΟΚ και όχι τη σημερινή πολιτική καρικατούρα, που χρησιμοποιεί το όνομα του και αμαυρώνει την πολιτική του ιστορία. Γι’ αυτό και δηλώνουμε σε όλους τους τόνους και σε κάθε κατεύθυνση, ότι διεκδικούμε ξανά το ΠΑΣΟΚ της εθνικής αξιοπρέπειας, της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είμαστε αντίπαλοι του ΠΑΣΟΚ του Νεοφιλελευθερισμού, της υποτέλειας, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, της καταστροφής όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του Λαού μας.»
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
«Για εμάς η λύση είναι απλή, δημοκρατική και αυτονόητη. Η ηγεσία του κόμματος να ανοίξει άμεσα τις διαδικασίες για το Συνέδριο, Συνέδριο αναγέννησης, Συνέδριο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΤΩΡΑ! Την άνοιξη θα είναι πολύ αργά.
Οι έκτακτες καταστάσεις που βιώνουμε δεν μπορούν να περιμένουν τους σχεδιασμούς της κομματικής γραφειοκρατίας. Πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες και να οδηγηθούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ένα Συνέδριο, που θα προσδιορίσει το χαρακτήρα του κινήματος, θα συναποφασίσει τις πολιτικές μας και θα εκλέξει τα νέα καθοδηγητικά όργανα.
Aν η ηγετική ομάδα θέλει ένα ΠΑΣΟΚ διαλυμένο εμείς μπορούμε να τους δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ υπάρχει, συζητά, αποφασίζει, αντιδρά, προτείνει και υλοποιεί. Όλοι στις οργανώσεις.
Για εμάς το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ποτέ μέσον πλουτισμού, δημοσιότητας ή ανέλιξης. Αυτό αφορά αυτούς που τρέμουν στην ιδέα να βρεθούν έξω από το παιχνίδι της διανομής της εξουσίας.
Οφείλουμε να αντιδράσουμε για το καλό του λαού.
Οφείλουμε να δράσουμε για το καλό της παράταξης.
Οφείλουμε να αγωνιστούμε για το καλό της χώρας.
Οφείλουμε να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τις αδύναμες και ανίκανες πολιτικές παρέες που είναι υπεύθυνες για την πορεία της Κυβέρνησης και του κόμματος.
Και θα το κάνουμε.
Τα ψέματα τελείωσαν. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ιστορικές του ευθύνες.»
KΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
«Οι βασικοί άξονες του σχεδίου που θα επιβάλλει με συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο το κίνημά μας είναι οι εξής:
Βιώσιμη παραγωγική ανασυγκρότηση της Εθνικής Οικονομίας με δημοκρατικό σχεδιασμό, με κλαδικές πολιτικές και με έμφαση στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.
Πραγματική και όχι φραστική πάταξη της φοροδιαφυγής, ενίσχυση των εισπρακτικών μηχανισμών ,για την είσπραξη των οφειλομένων από τη διαπλοκή και γενναία φορολογική μεταρρύθμιση, με έμφαση στην άμεση φορολογία των εχόντων και κατεχόντων και δραστική μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης.
Δημιουργία ισχυρού δημόσιου τραπεζικού πυλώνα με καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα.
Υπεράσπιση του δημόσιου παραγωγικού χώρου που δεν ιδιωτικοποιείται σε κλάδους, όπως η Ενέργεια, οι Τηλεπικοινωνίες, το Νερό και οι βασικές συγκοινωνιακές και μεταφορικές υποδομές.
Επανασχεδιασμός της Δημόσιας Διοίκησης με αξιοπιστία, λειτουργικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία και ικανότητα ανταπόκρισης στον κοινωφελή αναπτυξιακό και ρυθμιστικό ρόλο της.
Προστασία του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης και του ΕΣΥ.
Άμεση επιθετική επαναδιαπραγμάτευση του χρέους μέσα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο, μαζί με τις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες που βρίσκονται σε συνθήκες υπερχρέωσης για την επίτευξη γενναίας διαγραφής τμήματος του χρέους, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση των επιτοκίων.
Δε θα επιτρέψουμε αναδιάρθρωση του χρέους, που θα ισοδυναμεί με πιστωτικό γεγονός, με καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων και πρόσθετες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Ο φαύλος κύκλος χρέους – ύφεσης – χρέους πρέπει να σπάσει.
Στήριξη του βιοτικού επιπέδου των ανέργων και των χαμηλά αμειβόμενων εργαζομένων και συνταξιούχων που έχουν πληγεί ήδη με βαναυσότητα και φυτοζωούν στο κοινωνικό περιθώριο.
Ενίσχυση των σταθερών μορφών εργασίας, με επαναφορά όλων των κεκτημένων κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, μέσα από την ελεύθερη συλλογική διαπραγμάτευση εργοδοτών και εργαζομένων και με καταλυτικό το ρυθμιστικό ρόλο του Κράτους.
Αναδιοργάνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σχέδιο άμεσης ενίσχυσής τους μέσω του ΕΣΠΑ και της σταθερής ροής χρηματοδότησης μέσω του κρατικού τραπεζικού πυλώνα.
Η γνώση μας είναι η γνώση των πολλών, των αγνών και τίμιων Ελλήνων πολιτών που στρατεύτηκαν διαχρονικά στο ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή τους, για έναν αγώνα θέσεων απέναντι στο Νεοφιλελεύθερο Σύστημα που κυβερνά τη Χώρα.
Αυτό είναι το βασικό μας εργαλείο, το συγκριτικό μας πλεονέκτημα που μπορεί να διαλύσει τη βεβαιότητα της ήττας που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια η ασκούμενη πολιτική από τη σημερινή κυβερνητική και κομματική ηγεσία.»

30 σχόλια

  1. πΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ Κουτσουκος
    με την νεα σεισαχθεια μπορει να σας νβγαλει απο την κριση\
    Τον Γιωργο τον εχουν απο κοντα οι δεξιοι γκευ κΙ ΠΟΡΝΕς

    τΑΚΗς ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρυγιαννης23 Οκτ 2011, 3:53:00 μ.μ.

    ΕΔΩ ειναι Η μονη ΛΥΣΗ:

    http://tamgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. • Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι να δικαιούνται μία μόνο σύνταξη ( κατάργηση της βουλευτικής – συνδικαλιστικής-νομαρχιακής-δημαρχιακής σύνταξης
    • Περικοπή βουλευτικού μισθού κατά 50%
    • Καλλικράτης και στους βουλευτές (αναλογία βουλευτών πληθυσμού Ελλάδος με αυτά που ισχύουν στη Γερμανία
    • Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και οι κλέφτες πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος να πηγαίνουν φυλακή αφού θα δημεύεται η περιουσία τους και θα περιέρχεται στο Δημόσιο

    Οι θρησκευτικοί ηγέτες να αποφασίσουν να εκχωρήσουν το 50% τουλάχιστον της εκκλησιαστικής περιουσίας στο κράτος για τη μείωση του χρέους και να ηγηθούν προσπάθειας ανέγερσης του πεσμένου ηθικού του λαού.
    Οι κατέχοντες το πλούτο αυτής της χώρας να αποφασίσουν να ανοίξουν τα πουγγιά τους και να επαναπατρίσουν το χρήμα που έχουν βγάλει στο εξωτερικό νόμιμα ή παράνομα. Εάν είναι παράνομα να πάνε να το δηλώσουν αυθόρμητα εάν θέλουν να λέγονται Έλληνες για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι έπραξαν αυτό που έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και μετά την ψηφοφορία ήταν που ξύπνησε το πραγματικό ΠΑΣΟΚ και άρχισε....
    που είσαστε ρε λαμόγια προχτές;
    σε γυάλινο κόσμο ζούσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΖΩΗΣ.
    ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mήν τον ακούτε ΚΚΕ είναι αυτός τα χει βρεί με την Παπαρρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγωνιστής ο Παναγιωτακόπουλος το παλεύει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός ασχολείται τώρα με αναλύσεις για το πολυνομοσχέδιο και τη λιτότητα. εδώ τη βουλευτή σας την δεσποινίδα Καϊλή την απασαχολεί το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου της που έσπασε. Ναι ολόκληρο καθρεφτάκι ζημιώθηκε η δεσποινίς που την ταϊζει η ελληνική βουλή. με τους ανέργους και τα χαράτσια θ΄ασχολούμαστε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πραγματικο πασοκ ειναι αυτο που ζουμε της φτωχειας της χουντας και της ανεργιας.
    εσεις ειστε λαμογια και ψευτες που προσπαθειτε να πεισετε οτι δεν ειναι δεξια το πασοκ και να ψαρευετε ψηφους.
    ειστε χειροτεροι και απο τους δεξιους που λετε στο πασοκ.
    2ος χρονος ανεργος ειμαι ρε πουστηδες στην φτωχοελλαδα που την ριμαξατε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σκατοψυχο πασοκ ,το ψευτοδημοκρατικο κομμα της αρπαχτης και της ρεμουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα διαλυθειτε πασοκια ,οι υπαλληλοι των δεκο σας ψηφιζουν μονο,ξερετε αυτοι που μαζι κανατε και κανετε το μεγαλο παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!
    ------------------------

    Για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο οι «Έλληνες φορολογούμενοι»

    Tην ακύρωση της υπουργικής απόφασης για το χαράτσι της ΔΕΗ διεκδικούν με προσφυγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι νόμιμοι εκπρόσωποι του Σωματείου «Ελληνες Φορολογούμενοι», μία ανώνυμη επενδυτική εταιρεία και ένας ιδιώτης μέτοχος της εταιρείας αυτής.

    Στην πολυσέλιδη προσφυγή τους - είναι η πρώτη που κατατίθεται για την υπόθεση αυτή - υποστηρίζουν ότι η επίμαχη απόφαση είναι αντισυνταγματική , ενώ παραβιάζει ευθέως και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου . Λόγω μάλιστα της σοβαρότητας της υπόθεσης ζητούν από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να την προσδιορίσει,όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, με διαδικασίες εξπρές στην Ολομέλεια του ΣτΕ,ώστε να κριθεί κατ΄εξαίρεση με βάση τις διατάξεις για το θεσμό της πρότυπης δίκης.

    Στην προσφυγή μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι :

    *Η είσπραξη των φόρων ,όσο και η βεβαίωση παραβάσεων και επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε ιδιώτες λόγω της άρνησης πληρωμής των φόρων ,αποτελούν στοιχεία δημόσια εξουσίας ,η άσκηση της οποίας από ιδιώτες νοθεύει και τη γενική αρχή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

    *Παραβιάζεται η αρχή της φορολογικής ισότητας ,διότι επιβάλλεται αδιακρίτως ο ίδιος φόρος σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων με μόνα κριτήρια την τιμή ζώνης και την παλαιότητα του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου ,χωρίς να συνυπολογίζεται το πραγματικό ετήσιο εισόδημα του καθενός ιδιοκτήτη του ακινήτου.

    *Η επιβολή του νέου ειδικού τέλους αποτελεί δεύτερη φορολόγηση των ιδιοκτητών ακινήτων.

    *Υποβαθμίζει τον φορολογούμενο ιδιοκτήτη, ακόμη και τον άνεργο σε αντικείμενο επίτευξης έκτακτων δημοσιονομικών στόχων για τη μείωση ελλειμμάτων.

    *Η διακοπή ηλεκτροδότησης σε άτομα που αδυνατούν να καταβάλλουν το φόρο τους οδηγεί σε έσχατη εξαθλίωση και θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την επιβίωσή τους.

    Τέλος, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι : « η αποτροπή της χρεωκοπίας της χώρας ενδεχομένως να αποτελεί εύλογο σκοπό επιβολής φορολογικών επιβαρύνσεων ,δεν επιτρέπει όμως, το Σύνταγμα μας, ως μέσο εξαναγκασμού στην καταβολή των επιβαρύνσεων αυτών , την επιβολή μέτρων που καταλήγουν στην προσβολή της ίδιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ; ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχει παλιό και καινούργιο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει μόνο ΠΑΣΟΚ, ένα έκτρωμα που έφτιαξε ο ΑΓΠ (μπαμπάς του νόθου ΓΑΠ) που δεν έκανε τίποτα καλό στην Πατρίδα. Να ψοφήσουν οι βουλευτές του, οι Γκρούεζες του, οι κομματάρχες του και οι σημαιοφόροι χειροκροτητές - οπαδοί του για να δούμε μια άσπρη μέρα. Ερχονται εκλογές. Βρεγμένη σανίδα σ'όποιον τολμήσει να σηκώσει σημαία του ΠΑΣΟΚ. Ο γαμημένος πράσινος ήλιος είναι χειρότερος και από τη σβάστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αει τραβα στο κκε.
    εμεις,οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πασοκοι,τα κονομησαμε και θα κυβερναμε για παντα..
    φτωχομπινεδες μια ζωη θα μεινετε αριστερουληδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τις ελπίδες στον Ύψιστο εναποθέτει πλέον το Μαξίμου..............

    Ο Παπανδρεϊσμός έχει αξίες, έχει ρίζες, έχει μακρά ιστορία.
    Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν απευθύνεται στους ξένους για βοήθεια.
    Όταν ζορίζουν ακόμη περισσότερο, δίνει στους ξένους και τα κλειδιά της χώρας.
    Όταν φτάσουν στο απροχώρητο, απευθύνεται στις μεταφυσικές δυνάμεις.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Με ευχέλαιο στο Μαξίμου αναμένεται να απαντήσει στα προβλήματα ο Πρωθυπουργός.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αποκλειστικές πληροφορίες φέρουν τον Πρωθυπουργό να έχει ζητήσει από τον Καρατζαφέρη να του στείλει τον παπα-Τσάκαλο, που έχει και χέρι.
    Αν και διαφωνεί ο Βορίδης, το αίτημα αναμένεται να ικανοποιηθεί.

    Αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχουν εναλλακτικές: καφετζούδες, χαρτορίχτρες, χαρτομάντεις, ταρό, αστρολόγοι, συνταγματολόγοι…
    Έτσι θα μάθει έγκαιρα το ύψος του κουρέματος, πριν του το ανακοινώσουν οι «εταίροι».

    - Θα πω την αμαρτια μου για να ξεσκασω ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η μονη μου παρηγορια στα τοσα που τραβαμε {μειωσεις εισοδηματων,
    αυξησεις τιμων ,ταπεινωσεις κλπ } ειναι να ξεσκληριστει ο παπανδρεισμος αυτο το μιασμα του αιματος της Ελλαδας !

    Εαν γινει αυτο { αμαν και ποτε} τοτε η θεση μου ειναι χαλαλι τα δεινα που μας βρηκαν και ας ξεκινησουμε ξανα απο την αρχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στα άνωθεν ......ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΑssΟΚ
    -φωτο.


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...



    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.... +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαζοαριστερουληδες πασοκακια
    εισαστε τοσο θυματα...
    διαδηλωστε ΟΣΟ θελετε...
    ψηφιστε ΟΤΙ θελετε...
    συντομα θα σας πεταξουνε και απο τις θεσουλες σας..
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    παιδι,πιασε μια μπυρα....
    χαααχαααχααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προσεχεεεεεεεεεεεε
    μην πνιγείς και απο 0.0000029%
    γίνεται
    0,000000000000021%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο δουλος γκρινιαζει,αλλα δεν επαναστατει.
    εχει και αφεντικο που το σεβεται,
    και γυναικα που την τρεμει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποκαλυψη

    θα ειχε σωθει ο ανθρωπος αν οι "συντροφοι" ειχαν ιατρικη ομαδα και τον πηγαιναν αμεσως στον Ευαγγελισμο!! Και αν δεν τον βαζανε μπροστα χωρις κρανος και μασκα!

    Γιαυτο κανουν την παπια και δεν μιλανε για χτυπηματα στο κεφαλι ελεγε ενας μπλογερ του δρ Κουτσουκου!

    Ποσες ωρες τον καθυστερησαν και γατί
    Αν ηταν 2 οι ωρες εγκαταλειψης πρεπει να διωχτει ποινικα η ηγεσια του ΠΑΜΕ για εγκαταλειψη τραυματια με δόλο ελεγε μπλογκερ τοπυ δρ Κουτσουκου!

    Αυτα τα λιγα για τις ματαιοδοξιες του ΠΑΜΕ που θελει να καπελωσει τους αγωνες

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποκαλυψη

    θα ειχε σωθει ο ανθρωπος αν οι "συντροφοι" ειχαν ιατρικη ομαδα και τον πηγαιναν αμεσως στον Ευαγγελισμο!! Και αν δεν τον βαζανε μπροστα χωρις κρανος και μασκα!

    Γιαυτο κανουν την παπια και δεν μιλανε για χτυπηματα στο κεφαλι ελεγε ενας μπλογερ του δρ Κουτσουκου!

    Ποσες ωρες τον καθυστερησαν και γατί
    Αν ηταν 2 οι ωρες εγκαταλειψης πρεπει να διωχτει ποινικα η ηγεσια του ΠΑΜΕ για εγκαταλειψη τραυματια με δόλο ελεγε μπλογκερ τοπυ δρ Κουτσουκου!

    Αυτα τα λιγα για τις ματαιοδοξιες του ΠΑΜΕ που θελει να καπελωσει τους αγωνες

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αστεγοι,ανεργοι,και χωρις πολιτικα δικαιωματα..
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ..
    μας τα ζαλισατε κουμουνια..
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ

    Δημήτρης Κοτζαρίδης
    ΝΕΚΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ??

    ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ?

    ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΞΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!

    23 Οκτ 2011 9:47:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σανταμ-τσαουσεσκου-κανταφι-νορβηγια.
    γιατι αραγε να σας μισουν τοσο πασοκια;
    και οχι μονο τους αρχηγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...



    κακή νύχτα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΟΝΟ Ο ΔΡ Κουτσουκος

    Είναι τόσο βλήμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εμεις,οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πασοκοι

    είμαστε ντιπ ζωντόβολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση