GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι αν δεν πληρώσουμε… μία;;

Από το  sofokleous10.gr Καλύτερη χρονική συγκυρία δεν μπορούσε να υπάρχει για να αναδειχθεί η αντίθεση.Όλη η Ελλάδα, έστω το 99% για να χ...

Από το sofokleous10.gr

Καλύτερη χρονική συγκυρία δεν μπορούσε να υπάρχει για να αναδειχθεί η αντίθεση.Όλη η Ελλάδα, έστω το 99% για να χρησιμοποιήσουμε την πολιτική ορολογία του κινήματος «Καταλάβετε την Γουόλ Στριτ», βρίσκεται με κομμένη την ανάσα καθώς συνειδητοποιεί ότι η γερμανική λύση για ένα βίαιο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους, της τάξης του 60% που κατά πάσα πιθανότητα έχει συμφωνηθεί, θα έχει τις εξής δραματικές συνέπειες:...
Καθεστώς οικονομικής κατοχής, με τεχνοκράτες της Γερμανίας και των Βρυξελλών να στρογγυλοκάθονται σε υπουργεία και υπηρεσίες έχοντας τον τελικό λόγο για κάθε δαπάνη και όλη την ευθύνη για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού πλούτου.
Αποσάθρωση της μικρής μας δημοκρατίας, καθώς το γερμανικό σχέδιο για το κούρεμα του ελληνικού χρέους θα ψηφιστεί μεν από την γερμανική βουλή την Τετάρτη το απόγευμα, όπως ακριβώς πρόσταξε το συνταγματικό δικαστήριο της Καρλσρούης τον Σεπτέμβρη, αλλά ο ελληνικός λαός, τα κόμματα, ακόμη κι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα μάθουν τις λεπτομέρειές του από Πέμπτη! Εκ των υστέρων!
Αφελληνισμός των ελληνικών τραπεζών, λόγω απωλειών που θα εγγράψουν από την απομείωση των ομολόγων που κατέχουν συνολικού ύψους 45-50 δις., που μετά από μια σύντομη στάση έως δύο χρόνια στα χέρια του δημοσίου θα περάσουν στα χέρια της Ντόιτσε Μπανκ.
Διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος καθώς τα ασφαλιστικά ταμεία, εγγράφοντας ζημιές ύψους 11 δις. ευρώ, από ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ύψους 21 δις. ευρώ που έχουν στα χέρια τους με κάθε μορφή διατηρούν ελάχιστες ελπίδες να εξαιρεθούν του κουρέματος.
Η πιο βάρβαρη λιτότητα μέχρι το 2021 και στην πράξη εφ’ όρου ζωής, με ένα και μοναδικό στόχο: την δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων. Σε αυτό το βωμό θα κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια και νοσοκομεία.
Το χειρότερο απ’ όλα, μια λύση μεταβατική, όπως και αυτή του Ιουλίου καθώς μετά από ένα κούρεμα της τάξης του 50% το χρέος θα μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ. Μα όταν ανέλαβαν να μας «σώσουν» το χρέος ήταν χαμηλότερα, στο 115%, και η οικονομία χαρακτηρίστηκε Τιτανικός, από τον τότε υπουργό Οικονομικών. Τώρα, γιατί να θεωρείται βιώσιμο το χρέος σε αυτό το ύψος; Μεταβατική είναι η λύση και για τις ευρωπαϊκές τράπεζες καθώς τα 100 δις. ευρώ που φημολογείται ότι θα δοθούν (με άγνωστο τρόπο ακόμη) για αναπλήρωση κεφαλαίου αντιστοιχούν στο ένα τρίτο των κεφαλαίων που απαιτούνται και ανέρχονται σε 300 δισ. ευρώ σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (18 Οκτώβρη 2011) εκτίμηση του ΔΝΤ.
Τέλος, προλαβαίνοντας προσπάθειες να παρουσιαστεί η λύση ως μία ακόμη επιτυχία της κυβέρνησης, να μεταφέρουμε την εκτίμηση των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς της Δευτέρας, όπως γράφτηκε από τον ανταποκριτή τους στις Βρυξέλες, ο οποίος σημείωνε πως «είναι μια νίκη των πιστωτών των βόρειων χωρών με επικεφαλής τη Γερμανία οι οποίοι πίεζαν τους έλληνες ομολογιούχους να δεχτούν μια επιβάρυνση πολύ μεγαλύτερη από το δεύτερο πακέτο διάσωσης». Καθόλου τυχαίο δε, δεν είναι το γεγονός ότι τα δάνεια της Τρόικας, 65 δις. δολ. μέχρι στιγμής θα εξαιρεθούν του κουρέματος.
Απέναντι σε αυτό το ζοφερό μέλλον, συνώνυμο της χειρότερης οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής που έχει ζήσει η μεταπολεμική γενιά, υπάρχει ένα παράδειγμα που όσο η Ελλάδα βυθίζεται στο βούρκο της λιτότητας, της φτώχειας και της υπερχρέωσης αποκτά όλο και μεγαλύτερη λάμψη. Είναι το παράδειγμα της Αργεντινής.
«Υπάρχει ζωή μετά την παύση πληρωμών», τόνιζε το εντιτόριαλ των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς την Παρασκευή, δύο μέρες μετά τις προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν πρόεδρο την «βασίλισσα Κριστίνα» Κίρχνερ σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η οποία κέρδισε μια σαρωτική νίκη εξασφαλίζοντας το 54% των ψήφων! Η δε προεκλογική μάχη, που κορυφώθηκε την Κυριακή όταν η Ελλάδα βυθιζόταν στο πένθος, ήταν κανονική φιέστα. Κι όχι για μόνο για την Κίρχνερ. «Η αξιοσημείωτη επιρροή της οφείλεται σε μεγάλο μέρος στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας που ξεκίνησε μετά την υποτίμηση και την παύση πληρωμών που επέβαλε η Αργεντινή σε χρέος ύψους 100 δις. δολ. το 2001», συνέχιζε το σημείωμα της σύνταξης της αγαπημένης εφημερίδας του Σίτι.
Επομένως μετά την παύση πληρωμών, δηλαδή την μονομερή αθέτηση των υποχρεώσεων απέναντι στους δανειστές μας όχι μόνο υπάρχει ζωή αλλά είναι και πολύ καλύτερη απ’ το ζυγό των δανειστών, του κάθε Ράιχ-ενμπαχ...

12 σχόλια

  1. Ακουσα το πρωί τον καθηγητή κ. Βαρουφάκη που είπε ότι τους έλεγε στους ηλίθιους τους κυβερνώντες από τον Ιανουάριο του 2010 ότι είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος με 120% του ΑΕΠ και ζητούσε τότε το κούρεμα. Όπως είπε επειδή δεν μπορούσαν να το δουν τότε φάνηκε περίτρανα τον Μάιο του 2010. Αλλά τα καθήκια για να φέρουν την Τρόικα ούτε τότε ζήτησαν το κούρεμα με τα γνωστά που έφερε τα μνημόνια. Μας κάνουν το κούρεμα τώρα ενώ το χρέος έφθασε στο 160 % και το έχουμε πληρώσει ακριβά. Το ωραίο είναι ότι προσδοκούν το 2020 να πιάσουμε το Χρέος του 2010 με 120% του ΑΕΠ πληρώνοντας με το αίμα μας και καταδικάζοντας έναν Λαό οι ανίκανοι Κυβερνώντες. Επειδή μιλάμε για κηπουρούς , από αυτόν τον λιγοστό που κάνει τον Πρωθυπουργό και τα σαΐνια του τους υπουργούς αυτοί οι επικίνδυνα ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο για το καλό του τόπου. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί μεγάλα λόγια

    Τί πομπωδεις εκφράσεις

    Τί πατριωτισμός είναι αυτός ρε παιδιά;

    Ούτε οι χριστο-πατριώτες τους ΛΑΟΣ δεν μιλάνε πλέον ετσι!

    1. "Καθεστώς οικονομικής κατοχής", αρχίζει απο τη στιγμή που δανείζεσαι.
    Οποιος χρωστάει είναι δούλος.

    2. "Αποσάθρωση της μικρής μας δημοκρατίας", δεν ισχύει.
    Ουτε είχαμε, ουτε πιστεύω πως θα αποχτήσουμε ποτε δημοκρατία, με αυτή την ποιοτητα των ψηφοφόρων και τους πολιτικούς που εκλέγουν.

    Οι δούλοι και οι χρεωμένοι είναι καταδικασμένοι στη φτώχεια και τη μιζέρια.

    3. "Αφελληνισμός των ελληνικών τραπεζών"

    Για ψάξτε στα μετοχολόγια των τραπεζών να δείτε κατα πόσο "Ελληνικές" είναι οι τράπεζες;

    5. "Διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος", άρχισε απο τότε που ο Α. Παπανδρέου, οι Μητσοτάκης και Σημίτης έμπασαν ανεξέλεγτα καθε "ομογενή" στο ΙΚΑ στο ΝΑΤ και στον ΟΓΑ.
    Ανθρωποι που δεν πληρωσαν δεκάρα εισπράτουν συντάξεις,

    άνθρωποι που ψήφησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΚΚΕ, βαφτιστηκαν "αναπηροι" και ολοκληροι νομοί και πολεις ζούν με αναπηρικές συντάξεις!

    Μετανάστες, ακόμα και σήμερα εργάζονται δύο ημερομίσθια την ημέρα, 30 μέρες το μήνα και δεν πληρώνουν ουτε 10 ενσημα στο ΙΚΑ.

    Επαγγελαμτίες, ταξιτζήδες, μαγαζάτορες δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και,

    εχουν στόμα!

    Βλέπω καθε μερα ταξιτζή με πολυτελές καινούργιο αυτοκίνητο, τριόροφη μονοκατοικία, ΙΧ χ 2, να κυκλοφορεί με ταμπέλα.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    Λοιπον ποιόν κοροιδεύουμε και ποιος τελικά μας φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΠ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !!!!
    ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΧΙ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ !!!
    ΚΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ!!!
    ΘΕΛΕΙΣ ΔΕ3Ν ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΔΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να βγαλει ανακοινωση το ερευνητικο τμημα της EUROBANK..
    να μιλησουν οι φωστηρες του ιδιωτικου τομεως..
    ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ υπαρχει διλημμα υποταγη η φτωχεια.
    η φτωχεια ειναι δεδομενη,με υποταγη η οχι.

    ιδου η μοιρα των υποταγμενων

    ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

    του ζητήθηκε(του λουκα νοταρα) κατάλογος όλων των Βυζαντινών ευγενών της Πόλης οι οποίοι κατόπιν σχετικής διαταγής περιήλθαν στα χέρια του Μωάμεθ. Την επομένη ο Νοταράς δέχτηκε την τιμητική επίσκεψη του σουλτάνου στην οικία του, όπου έγινε αποδέκτης των τυπικών βασιλικών τιμών εκ μέρους της οικογένειας καθ' οδόν προς τα αυτοκρατορικά ανάκτορα για τον εορτασμό των επινίκιων. Το ίδιο απόγευμα ο Νοταράς αποκεφαλίστηκε μαζί με τους δύο μεγαλύτερους γιους του. Kατά την επικρατέστερη άποψη αρνήθηκε να παραχωρήσει οικειοθελώς τον τρίτο και νεώτερο γιο του στο σουλτανικό χαρέμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μούτζες και άγριο μπινελίκι στον Μπεγλίτη κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο.
    _______________________________________
    Ακόμα πιο άγριο, απ' ότι στην άφιξή του,
    ήταν το μπινελίκι και οι μούτζες που έφαγε ο παλικαράς Μπεγλίτης κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο, στη Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα είχε το θράσος να απαντήσει και σε όσους τον αποκαλούσαν άχρηστο με αποτέλεσμα να τον πάρει σηκωτό η φρουρά του για να μην δημιουργηθεί επεισόδιο!!!

    Και σε αντίθεση με άλλες φορές όπου μερικοί κομ*******στές μόνος έκαναν ντόρο, αυτή τη φορά συμ*******ίχε όλος ο κόσμος στις αποδοκιμασίες όπως βλέπετε στη διπλανή φώτο όπου τον μουτζώνουν ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες !!

    Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η λύση θα έρθει απ' τη Θεσσαλονίκη...

    Δείτε το βίντεο και τις φώτο από τους τσαμπουκάδες του (στο 0:17 του βίντεο):
    Thestival.gr Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη
    thestivalgr Φόρτωση...

    Ενώ αποχωρεί και ακούει τα εξ αμάξης:
    σταματάει για να ζητήσει το λόγο απ' τον αγανακτισμένο κόσμο:

    Σκουλήκια της κυβέρνησης... πάτημα και λιώσιμο θέλουν!
    Ξεπουλήσατε και προδώσατε την Ελλάδα!


    στη θΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !

    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ…

    ΟΣΟ ΓΡΗΓOΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΟΙ KAΦΡΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (OYTE KAN ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ) ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ UΑΕ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ).

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. MAKAΡI NA ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ!!!

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ!!!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ…

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση
    “τα μαζεύει”..

    Έκτακτη τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Στις 7 ξεκινά η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. και στις 6.30 ο ΓΑΠ έβαλε αιφνιδίως τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Ο ΓΑΠ λένε ότι θέλει να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων, διότι οι υπουργοί «έχουν ανέβει στα κάγκελα» επειδή δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι γίνεται.

    Υπενθυμίζεται ότι οι επιτελείς του ΓΑΠ διαρρέουν από το πρωί ότι θα θέσει σε δημοψήφισμα το αποτέλεσμα της συνόδου και την νέα δανειακή σύμβαση με τους επαχθείς όρους.

    Οι πληροφορίες ότι θα τους ζητήσει να μαζέψουν τα προσωπικά τους είδη από τα γραφεία τους, ελέγχονται ως ανακριβείς και διαψεύδονται.

    Αντίθετα πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ως πιθανότερο να τους ενημερώσει ότι δεν θα γυρίσει τώρα γιατί για τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια
    έχει κάτι δουλίτσες
    στο Εξωτερικό.....
    ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
    και το πρόγραμμά του θα είναι φορτωμένο......




    Ίσως..μαλλον ειναι απ έξω απ την αιθουσα συνεδριάσεων.
    Δεν τον αφηνουν να μπει μεσα και βαριέται.
    Θέλει να κάποιον να μιλήσει.

    Εγώ νομίζω οτι θα τους πει “δεν γυρίζω πίσω,
    κόψτε το λαιμό σας”

    ±± ±± ±± ±± ±± ±± ±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    α χάσου ρε μαλάκα, μας τα ζάλισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση