GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ούτε θριαμβολογίες ούτε πετροβολητά..."

Από την Πολιτική Κίνηση " ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ " ανακοινώθηκαν τα εξής, σχετικά με τις αποφάσεις των Βρυξελλών, για την Ελλάδα : ...

Από την Πολιτική Κίνηση " ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "
ανακοινώθηκαν τα εξής, σχετικά με τις αποφάσεις
των Βρυξελλών, για την Ελλάδα :

"Ούτε θριαμβολογίες ούτε πετροβολητά δικαιολογούνται από τις αποφάσεις των Βρυξελλών, για την Ελλάδα. Επιβάλλεται περίσκεψη όλων. Και ντροπή για τις τις πολιτικές ηγεσίες μας, τόσο εκείνες που οδήγησαν την χώρα σε αυτά τα οικονομικά χάλια όσο και εκείνες που διαχειρίστηκαν την κατάσταση χείριστα.
Οι αποφάσεις σημαίνουν :
- Προσωρινή ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, με στόχο η "βιωσιμότητά" του να...
 επιτρέπει την αποπληρωμή του λοιπού στους δανειστές. Και όχι την αναπτυξιακή δυνατότητα που έχει ανάγκη η χώρα.
- Συνέχιση της σκληρής λιτότητας για τους πολίτες, για πολλά χρόνια. Και "βαλκανοποίηση" των μισθών και των συντάξεων, σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα.
- Εκχώρηση της εθνικής εξουσίας σε ξένους "συμβούλους", οι οποίοι θα συγκυβερνούν την Πατρίδα μας.
- Ενίσχυση των τραπεζών, από ελληνικές και ευρωπαϊκές πηγές, για τις - μικρές σε σχέση με τα υπερκέρδη τους τόσων ετών - απώλειές τους από το "κούρεμα" των ομολόγων που κατέχουν.
- Ζημιές και πρόβλημα ρευστότητας στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς δεν εξαιρέθηκε από το "κούρεμα" ο μόχθος των ασφαλισμένων, που "επενδύθηκε" σε ομόλογα, πολλές φορές ερήμην τους.
Αυτά δεν συνιστούν αναδιάρθρωση χρέους για λύση του ελληνικού προβλήματος, όπως θα συνιστούσε π.χ. ο συνδυασμός περικοπής μέρους του χρέους με σύνδεση του ρυθμού αποπληρωμής του υπολοίπου με τον βαθμό ανάπτυξης και αύξησης του ΑΕΠ της χώρας.
Αυτά που αποφασίσθηκαν καλύπτουν, πίσω από δήθεν "διευκολύνσεις", την μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο του γερμανοκρατούμενου ευρωπαϊκού διευθυντηρίου. Που στοχεύει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας και στην εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας από ξένες επιχειρήσεις. Για την δική τους κερδοφορία και όχι για την ανάπτυξη της Ελλάδας και την ευημερία των Ελλήνων.
Η χώρα μας έχει ανάγκη από πολιτική ηγεσία, που να μπορέσει επί τέλους, να διαπραγματευθεί, για ριζικά διαφορετικές ρυθμίσεις του δημοσιονομικού προβλήματος. Έχει ανάγκη από επιθετική αναπτυξιακή διαδικασία, για να φύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και να ενισχυθεί η υγιής ελληνική επιχειρηματικότητα και η καλά αμειβόμενη και ασφαλισμένη εργασία.
Μέχρι τότε, ας τολμήσουν: Έλεγχος των καρτέλ, μείωση των τιμών, απασχόληση ανέργων σε κοινωνική εργασία και αναδιάρθρωση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, με περισσότερες και χαμηλότερες δόσεις. Και αποφασιστικό επί τέλους χτύπημα της φοροδιαφυγής.
Ας το καταλάβουν όλοι οι ημεδαποί και αλλοδαποί χαρτογιακάδες: Δεν μπορούν οι αριθμοί να φτιάξουν τους ανθρώπους. Μόνο οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν τους αριθμούς "

6 σχόλια

  1. Περίπου 60.000 συνταξιούχους που δεν εμφανίστηκαν μέχρι σήμερα αναζητά το ΙΚΑ αν και έχουν περάσει 4 ολόκληροι μήνες από τότε που άρχισε η απογραφή των συνταξιούχων!

    Aυτοί οι συνταξιούχοι δεν έχουν κάνει απογραφή, ουτε εχουν παει στα ταμεία για να διεκδικήσουν τη σύνταξή τους, αφου θα τους είχε κοπεί!
    Ωστόσο, το ΙΚΑ δεν έχει ακόμα αποδείξεις εαν όλοι αυτοί οι «εξαφανισμενοι» συνταξιούχοι υπάρχουν
    ή είναι νεκροί και τόσο καιρό κάποιοι εκμεταλλευόντουσαν τις συντάξεις τους.

    Παντως πριν λίγο έληξε η προθεσμία για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να απογραφούν ωστε να συνεχίσουν να παιρνουν τη σύνταξή τους.
    Η καταγραφη των συνταξιουχων αρχισε απο τον Ιουλιο -παλι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο τρόπο βρίκανε να διαπιστώσουν την ύπαρξή τους ή μη και καυχώνται κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ΔΗΛΑΔΗ..ΤΟΝ ΕΝΑ (1) ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....ΕΔΩ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    Για κακή του τύχη όμως υπήρξε εικόνα τηλεοπτική και αυτός που τον χτύπησε είναι ο Δημήτρης ΔΑλαμάγκας, στέλεχος του ΠαΣοΚ , είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα.

    Ο Δημήτρη Δαλαμάγκα δήλωσε «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία !
    Είναι αντιλαϊκή και.......... θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου !
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου !
    Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 2ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ...

    "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ"
    Σε διαφορετικό κλίμα από χθές.
    Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

    "Τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν γονατίσει το λαό και είναι οι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις" είπε σε απολογητικό ύφος πριν από λίγο στο δελτίο του Mega ο Jordan Χασαπόπουλος.

    Mετά...
    την χθεσινή γκάφα με το Δημαρά προσέχει και την τελευταία του λέξη...το ΣΚΥΛΙ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

    ΟΙ ΕΥΘHΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.

    ΙΔΙΑΖΟΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ .
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΡΙΣΕ,ΟΛΙ ΡΕΝ ,ΓΙΟΥΝΚΕΡ,ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ,ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση