GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σχέσεις αγάπης - μίσους των δυτικών με τον Καντάφι...

Για τη σχέση αγάπης - μίσους που είχαν οι δυτικοί ηγέτες με τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι αλλά και για τα ασαφή αίτια θανά...

Για τη σχέση αγάπης - μίσους που είχαν οι δυτικοί ηγέτες με τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι αλλά και για τα ασαφή αίτια θανάτου του γράφει σε άρθρο του στον βρετανικό Independent ο Ρόμπερτ Φισκ. «Τον αγαπούσαμε. Τον μισούσαμε. Μετά τον αγαπούσαμε ξανά. Ο Μπλερ τον θαύμαζε. Μετά η Κλίντον χαιρόταν με το BlackBerry της και τον μισήσαμε και πάλι, ακόμη πιο πολύ αυτή τη φορά. Ας προσευχηθούμε να μην δολοφονήθηκε. "Πέθανε από τα τραύματα που υπέστη στη διάρκεια της σύλληψής του". Τί σημαίνει αυτό;» αναφέρει ο γνωστός αρθρογράφος.
Και συνεχίζει: «Πάει λοιπόν, ο συνταγματάρχης που...
 κάποτε έγινε αντικείμενο λατρείας από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, μετά προστατεύθηκε ως αξιόπιστος ηγέτης, μετά μισήθηκε επειδή έστελνε όπλα στον IRA, μετά αγαπήθηκε κ.ο.κ. Μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει που πίστευε ότι ήταν καλός;»
Παραθέτοντας τον χαρακτηρισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τόμας Φρίντμαν για τον Σαντάμ Χουσεΐν, ο Φισκ περιγράφει τον Καντάφι ως έναν τρελό συνδυασμό του Δον Κορλεόνε με τον Ντόναλντ Ντακ. «Προσποιόμασταν ότι το καθεστώς συνιστούσε πραγματική απειλή για το Ισραήλ, ακριβώς όπως ο Μπλερ προσπάθησε να μας πείσει (και όχι ανεπιτυχώς) ότι οι αξιολύπητες προσπάθειες του Καντάφι να αναπτύξει «όπλα μαζικής καταστροφής» είχαν σταματήσει» συνεχίζει, προσθέτοντας ότι ο θάνατός του πρέπει να απάλλαξε τη Δύση από το δύσκολο έργο της δίκης του.
«Διέταξαν οι φίλοι μας στο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο τον θάνατό του; Ή πρόκειται για έναν φυσικό θάνατο στα χέρια του εχθρού του, ένας άξιος θάνατος για έναν κακό άνθρωπο; Αναρωτιέμαι. Πόσο ανακουφίστηκε η Δύση που δεν θα υπάρξουν δίκες, ατελείωτες ομιλίες του Μεγάλου Ηγέτη, υπεράσπιση του καθεστώτος του. Με το να μην γίνει δίκη δεν θα υπάρξει καμία αναφορά σε μυστικές πτήσεις και βασανιστήρια και ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων».
Ο Καντάφι καταλήγει ο Φισκ, «δεν πίστευε στην Παλαιστίνη επειδή πίστευε ότι οι Ισραηλινοί είχαν ήδη κλέψει μεγάλο τμήμα της αραβικής γης (σωστό) και δεν πίστευε πραγματικά στον αραβικό κόσμο - γι' αυτό και η πίστη του στον φυλετισμό. Ήταν πράγματι ένας πολύ περίεργος άνθρωπος. Πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε πώς πέθανε ο Καντάφι. Δολοφονήθηκε; Αντιστάθηκε; (μία καλή φυλετική κίνηση); Μην ανησυχείτε - Η Κλίντον θα είναι χαρούμενη που σκοτώθηκε».

15 σχόλια

  1. Άντε και στα δικά μας!
    Δεν ξέρετε φίλοι μου, με πόση χαρά κι ελπίδα περιμένω την ώρα, να πάω κι εγώ να φωτογραφηθώ με όλον αυτό το συρφετό που δυναστεύει την άμοιρη χώρα μας από το 1980 και μετά!!!

    Όλο τρώνε- τρώνε, αγοράζουνε σπίτια, φτιάχνουνε πισίνες, πηγαίνουνε για σκι, και διάφορα άλλα, και δεν τους νοιάζει που ο κόσμος είναι χωρίς δουλειά και νηστικός.

    Τί διαφορετικό δηλαδή, έκανε και ο φίλος τους, ο Σαντάμ;;

    Τα ίδια έκανε κι εκείνος...

    Αχ, πότε θάρθει αυτή η άγια ώρα να πληρώσουν για όλα τα δεινά που έχουν προκαλέσει στο κάθε σπίτι και στη κάθε οικογένεια.

    Θεέ μου σε παρακαλώ, βοήθα μας...
    Κάνε όμως γρήγορα, γιατί δεν αντέχουμε άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του.

    Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποτρόπαιο θέαμα!
    Το λιντσάρισμα του Καντάφι από τον όχλο, προκαλεί φρίκη.
    Η χαρά της Κλίντον, όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες, δεν κρυβόταν. Δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL σήμερα ώρα 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων.» και το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς όποιος επιμένει στην εξουσία παρά τη θέληση του λαού του, δεν γλυτώνει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικη φωτο..
    Ω! ηλιθιο βλακογιοργο ποτε θα μπορεσω να φωτογραφηθω .."μαζι σου"??

    Σκατο ηλιθιο σκατοπραμμα.θα ηθελα πρωτα να σε περιποιηθω εγω ο ιδιος ..αυτοπροσωπως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με 35 δις έλλειμμα (ήτοι 15,4 του ΑΕΠ), 54 δις πρωτογενείς δαπάνες και δημόσιο χρέος 300 δις, το 2009, όχι θα καταρρεύσει η χώρα, όχι θα βγει από τη ζώνη του ευρώ, όχι θα γυρίσει στη δραχμή, αλλά στα τάλαντα (τάρταρα) θα γυρίσει…

    Γα... το μπουχέσα της Ραφήνας σας, γ..ώ, και το Σαχλαμαρά μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    στο άνωθεν ......ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΑ$$ΟΚ


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είπε...___________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του.

    Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΤΩΝ "ΝΙΚΗΤΩΝ" ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" Ο ΜΠΑΚΙ ΜΟΥΝ,Ο ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με 35 δις έλλειμμα (ήτοι 15,4 του ΑΕΠ), 54 δις πρωτογενείς δαπάνες και δημόσιο χρέος 300 δις, το 2009, όχι θα καταρρεύσει η χώρα, όχι θα βγει από τη ζώνη του ευρώ, όχι θα γυρίσει στη δραχμή, αλλά στα τάλαντα (τάρταρα) θα γυρίσει…

    Γα... το μπουχέσα της Ραφήνας σας, γ..ώ, και το Σαχλαμαρά μαζί!

    ΔΕΞΙΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΙ' ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.12
    1.
    Διαβασα με προσοχή το σχόλιο σου και πραγματικά πρέπει να πω ότι είναι λεπτομεραστατο,ακριβές και με αρκετή δόση ειρωνείας σε οτι αφορά την πενταετία της ΝΔ και των πεπραγμένων της.
    Επειδή ουτε λίγο ουτε πολύ προσδιορίζει και την πολιτική σου θέση θα πρέπει να φρεσκάρω λίγο την μνήμη σου με κάποια γεγονότα που ασφαλώς συνειδητά παρέλειψες χαριν της κομματικής ιδιοτητας σου γιατί η Ελλάδα δεν δημιουργήθηκε το 2004 και ασφαλώς δεν καταστραφηκε το 2009.
    Ας παρουμε λοιπον τα πράγματα από εκεί που πρέπει, 18 Οκτωβρη 1981 έρχεται στην εξουσία ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών κουβαλώντας μαζί του τα 100 εκατομυρια του Ροκφελλερ για την δημιουργία κόμματος "σοσιαλιστικής χουντας" λαοπλάνος ψεύτης παραμυθάς θαθακιας σε βαθμό κακουργήματος ιδανικός πολιτικάντης αχυρανθρωπος για την επίτευξη των σχεδίων των αφεντικών του για την χώρα μας και τον πλούτο της. Αφου έχουν διαγραψει όλους τους πραγματικούς αγωνιστές ενάντια στην χούντα έμειναν στο κόμμα τα μπουμπούκια του πολυτεχνείου που σημερα οι κοιλιές τους σέρνονται στο πάτωμα και οι επαναστάτες του κώ...υ τύπου Σημίτη με μουστάκια και ζιβάγκο και τρακαρισμένα κατσαριδάκια αυτοκίνητα που τώρα γίνανε πολυτελή διαμερισματα στην Διονυσίου αρεοπαγίτου.
    Παραλαμβάνει "καμμένη γη" έτσι είπε ο απατεώνας αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να διπλασιάζει μισθούς συντάξεις και δίνει καινούργιές συντάξεις σε "αντιστασιακούς" που γεννήθηκαν μετα τον πόλεμο!!!
    Αρχίζει ο "δανεισμός" της χώρας και της αναπτυξης αποβιομηχανοποίηση, συνεταιρισμοί λημέρια πράσινων τρωκτικών που κατασπαράσουν δημόσιο χρήμα και πλούτο. Διοικητές δημόσιων οργανισμών που κανουν δωρα στους εαυτούς τους των 500 εκατομύριων!!!!(Μαυράκης).
    Στρατιές πράσινων φρουρών με κάρτα κλαδικής προσλαβάνονται σε όλους τους τομείς σε ενα κράτος που αδυνατεί να πληρώσει και μοιραία αρχίζουν οι αρνητικές αποκλίσεις που καλύπτονται με δανεισμό. Τα πρώτα ταρακουνήματα στην οικονομία και στο κόμμα της ¨αρπαγης" συγνώμη αλλαγής κάνουν την εμφάνιση τους. Αναπτυξιακός νόμος 1262 αρχίζουν τα θαλασσόδάνεια στα "ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ" όπως από βουλής προσφώνησε ο απατεώνας το 1985. Παραμυθένιες επενδυσεις σε παραμεθόριες περιοχές όπου ρίχνουν κολώνες και μένουν ερείπια εως σήμερα παίρνοντας δισεκατομύρια και ασφαλώς εξαφανίζονται.
    Οι υπουργοί οικονομικών αλλάζουν σαν τα πουκάμισα Κουλουριάνος Δρεττάκης Σημίτης Αρσένης Τσοβόλας άλλους τους καταργεί από το αεροπλάνο και άλλους μέσα από την τηλεόραση ο μεγάλος;; έχει σημασία το μεγάλος στα παρακάτω γραφόμενα.
    Ο κάθε καλός απατεώνας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να βρεί και μια πηγή για να αρμέγει και ώ του θαύματος ο παντελώς άγνωστος λογιστής χοντρούλης υπάλληλος της τράπεζας Κρήτης άρτι αφιχθείς από την Αμερική εξασφαλίζει έγγυητική επιστολή ενός δισεκατομυριου από την τράπεζα που εργάζεται και την εξαγοράζει!!!!!από τον εφοπλιστή Καρρά. Εδω αρχίζει το φαγοπότι σε όλο το μεγαλείο του. όλη η κυβερνηση παρελαυνει από το γραφείο του χοντρούλη παίρνωντας δανεικά και αγύριστα, αρχιζουν σιγα σιγα τα πακετα να μην χωράνε σε σακκούλες και τα κιβώτια των παμπερς είναι πιο βολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.12
    2
    Ο χοντρούλης απο την Αμερική επεκτείνεται και στις εκδόσεις δημιουργώντας την "γραμμή" το πιο συγχρονο εκτυπωτικο κέντρο με λεφτα της τράπεζας του!!!και τις ευλογίες του απατεώνα που έδιωξε τις αμερικανικες βάσεις μας εβγαλε απο την ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τραβηξε τον τρίτο δρόμο με τον πρόεδρο της Τανζανίας και τον παλαιστίνιο Αραφατ. Ειπαμε σαν καλός απατεωνας πρέπει να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές για αυτό και μπήκε με φόρα στην σοσιαλιστική διεθνή όπου μέλη τους ήταν ο Σανταμ ο Κανταφι ο Μουμπαρακ ο Τυνησιος πρόεδρος όλα τα μπουμπούκια σοσιαλιστές δικτακτόρες που εκτελούνται και κυνηγιουνται απο τους λαούς τους σαν σκυλιά σημερα.
    Τριγμοί στην βουλή για τα σκανδαλα επίδειξη ροζ χαρτιων εισαγωγης συναλλάγματος από τον Κουτσογιωργα προς στήριξη του χοντρούλη τραπεζίτη. Εκανε ότι μπορούσε για να καλύψει την απάτη και το ατέλειωτο φαγοποτι των πράσινων τρωκτικών. Εμποροι όπλων μπαινοβγαινας στο σπίτι της αγράμπελης που έγινε με "δανεικά" ;;; κάτι ξέρει και ο Παπουλιας ο σημερινος πρόεδρος της δυμοκρατίας και τότε υπουργός εξωτερικών το κωλοσπιτο όπως το έλεγε ο συγχωρεμένος Γιαννόπουλος. Τα σκανδαλα ξεμυτιζουν Αποστολοπουλος Αθανασοπουλος Ανωμεριτης τα πράγματα βρωμισαν πολύ και οι αρουραιοι τρέχουν προς τα λαγούμια τους και ο Μαρούδας υπουργός τύπου διαψεύδει συνεχεια ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.
    Το ξεκοκκαλισμα των πακετων ΝΤΕΛΟΡ 1,2,3 συνεχίζεται αμείωτο. Τα μεσογειακά προγράμματα επιδόρπιο στο κυρίως γεύμα. Πακτωλός δισεκατομυριων προς στην χώρα που καταλήγουν σε συγκεκριμένες τσέπες αντι για αναπτυξιακά προγράμματα και δημόσιες επενδύσεις.
    Ασφαλιστες απο unit mamagers γίνονται ιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιρειων ξενοδόχοι που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους εμφανίζονται με πολυτελή ξενοδοχεία και τουριστικές εκτάσεις πρωην πράκτορες της ανατολικής Γερμανίας που ηρθαν στην Ελλαδα με αδύο αριστερα παπούτσια γίνονται επίσημοι προμηθευτές του δημοσίου!!!!!
    Ο δανεισμός πάει βροχή ο απατεώνας έχει τον σκοπό του άλλωστε αυτό έπρεπε να υλοποίησει.
    Αποβιοτεχνοποίηση ακόμα ένα χτύπημα στην οικονομία.
    Διάλειμμα για μια κυβερνηση Μητσοτάκη που γκρεμίζεται μεσα σε δύο χρόνια από τα σκανδαλα με τα τσιμεντα τον θρυλικο Παντσαβολτα την ΔΕΗ και τους υμετέρους πάντα η ΔΕΗ ήταν και είναι το φιλέτο για όλα τα κοπρόσκυλα ταχα δηθεν επενδυτές. Σιγουρα λεφτα και εισόδημα μεγάλο.
    Βιολογικός θάνατος του απατεώνα.Εκλογές, Ερχεται στην εξουσία ο εξυγχρονιστικά και επιστημονικά απατεώνας για να συνεχίσει το έργο του μεγάλου έτσι προσφωνούσαν τον απατεώνα όταν του έχωναν τα πακέτα με τα παμπερς.
    Κλέβει τον κόσμο και τις καταθέσεις από τον Ελληνικό λαό μέσω του χρηματιστηρίου, αρχίζουν τα παιχνίδια με τα swaps και την Morgan stanley ο δανεισμός διπλασιάζεται και αρχίζει να δείχνει τα δόντια του το χρέος. Ολυμπιακοί αγώνες...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ!!! άλλοι μιλούν για 18 αλλοι μιλούν για 20 άλλοι μιλούν για 25 δις για την διοργάνωση όταν οι Ισπανοι και οι Αμερικάνοι ξόδεψαν μόλις 7-8 δις για την αντίστοιχη διοργάνωση!!!!!ΦΑΓΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ.
    Μιζες αρπαχτες δωρα απο την siemens σε υπουργούς και κόμμα ο αρχιστρατηγος γυρναει ακόμα με το εκατομυριο στο χέρι που έτσι απλά χαθηκε στον δρόμο...!!!συμβάσεις εις βάρος του δημοσίου να πληρώνει δις τόκων για συστηματα και παροχές ανενεργές, αγορές υποβρυχίων που γέρνουν τρένα που δεν χωρανε στις γραμμες μιζες απο εδώ μιζες από εκει ΄χθηκε η μπάλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3,12
    3
    Το χρέος στα 180 δις έλειμμα κάτω από το χαλί 1,2,3 πακετο στήριξης από την ΕΕ που πάει και αυτό εκεί που πρέπει και στις αναλογες τσέπες και το χρεός τρέχει με δυσβαχτους τόκους, με ενα υπερδιογκωμενο κράτος και μηδενικη υποδομη στην οικονομια σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Μόνο εμπόριο παροχή υπηρεσιών εισαγωγή και δανεισμός και ο αρχιμαφιοζος Σημιτης μιλούσε για αναπτυξη και ευημερία όταν ο δανεισμος ήταν βραχυχρόνιος και το χρέος αναπτυσσόμενο.
    Μετα την πενταετία που ανεφερες στο σχολιο σου σχετικά με την ΝΔ που συμφωνώ μαζι σου ήρθε ο τελικός εξολοθρευτής γεματος ψεμματα ενας πολιτικός της πενταρας της πλάκας ένας αβουλος και τιποτενιος αναξιοπιστος και πανω από ολα δοσιλογος μιας κατοχικής κυβερνησης και πρωθυπουργός της ντροπής και του αίσχους.
    Παρελαβε ένα χρεος στα 270 και ηδη το έχει στα 340 και μεχρι να ξεκουμπιστεί θα αγγιξει τα 450 κατι που ασφαλώς δεν μπορεί να αποπληρωθεί με την σημερινή κατασταση που επικρατεί στην Ελλάδα και μονος υπεύθυνος είναι αυτός και κανενας άλλος.
    Υποθηκευσε το μέλλον δυο γεννεών ίσως και τριων. Η χωρα κινδυνεύει να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιωματα, διεσυρε τον λαό της εξευτελιζοντας τον στο εξωτερικό μας λέει ότι ειναι πατριωτης αλλά είναι ο συγχρονος εφιαλτης που καθε μερα εξαθλιώνει τον δοκιμαζόμενο λαό ώς κατοχικός δοσίλογος πιστος υπηρέτης εβραιομασονων τοκογλύφων τσανακι του κερατά δηλαδή.
    Ελπίζω τώρα να θυμηθηκες τι ψηφίζεις και ποιους μας λες να αποφύγουμε.
    Τα γεγονοτα τα ζησαμε στο πετσί μας και σκοταδιστικά άρθρα δεν μας παραμυθιάζουν πλέον.
    Σου συνιστώ να κάνεις και εσυ μια αναδρομή αν η ηλικια σου το επιτρέπει και μετα να ειρωνεύεσαι και να δίνεις συμβουλές, εκτος και αν είσαι νεωτερος και σου διηγηθηκαν το πράσινο παραμυθι χωρίς τους δράκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση