GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ακόμη ένα παράδειγμα ακραιφνούς λαϊκισμού από τον κ. Αγοραστό..."

...καθώς ο Περιφερειάρχης δεν έχει απολύτως καμία θεσμική δυνατότητα παρέμβασης επί του θέματος και συνεπώς είτε "ναι" είτε "...

...καθώς ο Περιφερειάρχης δεν έχει απολύτως καμία θεσμική δυνατότητα παρέμβασης επί του θέματος και συνεπώς είτε "ναι" είτε "όχι" πει, οι νόμοι του Κράτους δεν αλλάζουν. Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Αγοραστός είναι να δυναμιτίζει ένα ήδη τεταμένο κλίμα στην κοινωνία, με απροσδιόριστες συνέπειες και για τον ίδιο...

Δια τον εντοπισμό και τον σχολιασμό: Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης

16 σχόλια

  1. Συνεργάτιδα του Βενιζέλου πήρε 4 προαγωγές
    (και αυξήσεις) σε μία εβδομάδα !

    Με προσόντα το απολυτήριο Λυκείου και την καλή σχέση της με τον υπουργό Οικονομικών, το δεξί χέρι του κ. Ευ. Βενιζέλου στο υπουργείο, Άντα Κιούρκα, κατάφερε να αμείβεται με περισσότερα από 2.600 ευρώ το μήνα και να ανεβαίνει 4 κλίμακες στο μισθολόγιο της μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα!

    Με την... βούλα Βενιζέλου, η κυρία Κιούρκα λοιπόν πήρε τέσσερις αυξήσεις σε δέκα μέρες, όταν οι περισσότεροι συνάδελφοί της στο υπουργείο ετοιμάζονται να μην ξαναδούν αύξηση στο μισθό τους ή να βγουν σε εφεδρεία !

    Ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, φαίνεται ότι τους τελευταίους μήνες δίνει μαθήματα... διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων ως εργοδότης στο υπουργείο του.

    Μπορεί ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας να καταρρέει λόγω των συνεχών οικονομικών μέτρων εις βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να είναι στα πρόθυρα της «αυτοκτονίας», ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών αποτελεί εργασιακό παράδεισο για τους υπαλλήλους του κ. Βενιζέλου καθώς ο ίδιος δίνει κάθε μέρα –κυριολεκτικά- μισθολογικά κίνητρα στους συνεργάτες του.

    Η κυρία Άντα Κιούρκα, στενή συνεργάτιδα του υπουργού ήταν γνωστή ως «σιδηρά κυρία» του ΥΕΘΑ, καθώς η συνεργασία της με τον κ. Βενιζέλο ξεκινά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
    Ως έμπιστη του υπουργού η κυρία Κιούρκα συνέχισε τη θητεία της και στο υπουργείο Οικονομικών.

    Μάλιστα, ο κ Βενιζέλος είχε προσλάβει την κ. Κιούρκα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με μισθό 2.600 ευρώ στη θέση της δημοσιογράφου στο γραφείο τύπου και την ίδια σύμβαση υπέγραψε και στο υπουργείο Οικονομικών.

    Όμως, στο υπουργείο Οικονομικών εν μέσω οικονομικής δυσπραγίας της χώρας και καταιγισμό νέων μέτρων δια στόματος Βενιζέλου, η κυρία Κιούρκα αύξησε το μισθό της και ανέβηκε τέσσερις μισθολογικές κλίμακες από τις 17-06-11 έως τις 02/08/11.
    Προφανώς ο μισθός ανέβηκε από τις 2.600 ευρώ, αλλά από τα ΄έγγραφα δεν προκύπτει δυστυχώς το σημερινό του ύψος.
    Και όλα αυτά, όταν σύμφωνα με τον νόμο, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι υπουργείων εν γένει επιτρέπεται να ανεβαίνουν μία μισθολογική κλίμακα ανά δύο χρόνια.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα του ΦΕΚ που παρατίθενται παρακάτω , οι περίεργες μισθολογικές αλλαγές της κυρίας Κιούρκα υπογράφονται πάντα από τον κ. Βενιζέλο. Επομένως, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την ευθύνη του υπουργού στο εν λόγω ζήτημα που αποτελεί πρόκληση για τους υπολοίπους δημοσίους υπαλλήλους...

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ξεχνά να ανταμείψει αδρά τους υπαλλήλους που είναι ικανοί αλλά κυρίως έμπιστοι, έστω και αν στο τέλος αποδεικνύονται μια απλή... γκάφα.

    Εκτός από την κυρία Κιούρκα, ο υπουργός είχε και άλλους «δικούς του» ανθρώπους που τον ακολουθούν στη θητεία του ως υπουργό, όπως ο κ. Ηλίας Βεργίτσης, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα εξαιτίας της διπλής γκάφας που έκανε με τα SMS που συμπεριέλαβε σε e-mail με παραλήπτες τα ΜΜΕ. Ο κ. Βεργίτσης ήταν σύμβουλος Τύπου του κ. Βενιζέλου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μαζί με τον τρίτο έμπιστο συνεργάτη του υπουργού, τον κ. Κώστα Βουβάλα.

    Από το : newpost
    Σχετικές φωτογραφίες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ Παπαγιώτη τί εννοείς "συνέπειες" για τον κ Αγοραστό;
    Βουλευτής ήταν και έκανε εκείνο το φοβερό show με το ψηφοδέλτιο και μετά έγινε Περιφερειάρχης!!!
    Στην επόμενη φάση μπορει να τον δεις και...Υπουργό! Ελλάντα...γαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι:
    "Ακόμη ένα παράδειγμα ακραιφνούς λαϊκισμού από τον κ. Παπαγιώτη-Παπαριώτη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΠΗΓΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ
    ΠΑΠΡΙΩΤΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψάχτε και ακούστε ρε παιδιά ελληνοφρένεια φάρσα υπουργείο παιδείας. Να καταλάβετε τι κατίνες έχουν μαζέψει εκεί μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942

    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λιγε οι μέρες που σε μείναμε
    ΠΑSSΟΚ ληγμένε άρρωστε
    ψυχοπαθή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΕΙΡΓΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ρε συ, μεθυσμένος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αγοραστός είναι από τους πολιτικούς εκείνους που αγωνίζονται, είναι κοντά στα προβλήματα του κόσμου και της κοινωνίας. Ηταν από τους πρώτους που δήλωσε την αντίθεσή του στις συγχωνέσεις των σχολείων και δικαιώθηκε. Ευτυχώς που ήταν αυτός και όλοι οι αντιπεριφερειάρχες και ενήργησαν εγκαίρως ώστε να γίνει καινονικά και χωρίς προβλήματα η μεταφορά των μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    Τι πίνεις ρε καλλιτέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε μας χέζετε με τον Αγοραστό και τη γκρίζα διαφήμιση που του κάνετε
    του ανύπαρκτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    καινούριο ψώνιο. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 11 Οκτ 2011 12:44:00 π.μ.

    Πες τα χρυσόστομε. Τι φταίμε εμείς αν ο κ. Παπαγιώτης δεν χωνεύει τον κ. Αγοραστό, κάθε τρεις και λίγο μας τον θάβει; Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, κ. Παπαγιώτη, βγάλε επιτέλους τις παρωπίδες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση