GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΕΡΑ Σπορ‏...

Ο Τσάκας το τσακάλι  έσπασε όλα τα κοντέρ  ακροαματικότητας χθες (Μίλησε με ακροατές και έγινε χαμός) Χθες τη νύχτα τα ερτζιανά φιλοξένησα...

Ο Τσάκας το τσακάλι
 έσπασε όλα τα κοντέρ
 ακροαματικότητας χθες
(Μίλησε με ακροατές και έγινε χαμός)
Χθες τη νύχτα τα ερτζιανά φιλοξένησαν τον Βλάσση Τσάκα τον μεσολαβητή του Σαουδάραβα πρίγκιπα που θέλει να πάρει τον Παναθηναικό και έσπασαν όλα τα κοντέρ ακροαματικότητας στην ΕΡΑ Σπορ... Τελικά  πολλοί αναρωτήθηκαν ποιός θα σώσει τη χώρα, αλλά ο  απίθανος  τύπος (που άλλοι τον θεωρούν ως κομιστή νερού του Καματερού και άλλοι ως  βροχοποιό στη ξηρασία του τριφυλλιού) δεν πρόλαβε να απαντήσει  γιατί του σώθηκαν οι τρεις μπαταρίες στο κινητό του...  Ως πασατέμπος (Τσακα τσούκας ο λαλίστατος μεσολαβητής) είναι το τέταρτο ΤΣΑΚάλι στο χώρο των ΜΜΕ όπως θα δείτε με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

13 σχόλια

  1. Σαν σημερα, δυο χρονια πριν,οι συμμοριες μπομπολισταν,λαμπρακισταν και καποιες στην USA ,μας "φυτεψαν" κανονικα ενα ηλιθιο σκατοπραμμα σαν .."πρωθυπουργο" (μην χεσω!)..και την αλητοσυμμορια πασοκ ..κυβερνηση!!
    Οιμε!!

    Χα! γαμωτο.. Μα ποσο ηλιθιο και καθυστερημενο μπορει να ειναι καποιο σκατοπραμμμα ,να λεει "οτι θελει να σωσει την Ελλαδα" την στιγμη που παρελαβε (ας πουμε) 300 δις ευρω χρεος και σε ενα χρονο το εχει διπλασιασει?? ???
    Και εχοντας διπλασιασει την τιμη των καυσιμων ,τσιγαρων,ποτων κλπ.. εχοντας αυξησει το ΦΠΑ 23 και 13 τοις εκατο (απο 19 και 5 που ηταν),εχοντας κλεψει δωρα αδειες ,εχοντας επιβαλλει ""αλληλεγγυη" εχοντας κατα νου να ξαναπληρωσουμε τα σπιτια που αγορασαμε και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ κανονικα με ολους τους φορους...
    Ω! ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΜΑ που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με το περιβαλλον θα ελεγε κατι τετοιο..

    Μονο το ηλιθιο βλακογιοργο ..(η συμμορια της οποιας υποτιθεται ειναι ..προεδρος δεν το πιστευει αυτο.. Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τα γουρουνια ,γουρουνοειδη κητη αυτης της συμμοριας..Το "κ.παγκαλαο" το "κ.τουρκογλου" κλπ κλπ ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πασατέμπος, λεγόμενος και ΤΣΑΚατσούκας, συντρόφευε ανέκαθεν στα παραμύθια της γιαγιάς, στο μπερντέ του Καραγκιόζη και στις σκοτεινές αίθουσες του σινεμά...
    Ο ΤΣΑΚ Νόρρις με τον Κώστα ΤΣΑΚωνα, τέρπουν με τους ρόλους τους, αλλά και με τα σχετικά ανέκδοτα, το κοσμάκη...
    Ένας ΤΣΑΚας έγινε διάσημος μέσω του τηλεοπτικού Μπιγκ Μπράδερ και εσχάτως ένας άλλος ΤΣΑΚας όχι μόνο απασχολεί τα ΜΜΕ και το πανελλήνιο, αλλά χθες τη νύχτα μίλησε τηλεφωνικά με ακροατές της ΕΡΑ σπορ που κρεμόντουσαν από τα χείλη του και στο τέλος έταξε ότι ο πρίγκιπας θα χαρίσει χιλιάδες πράσινες κελεμπίες στους οπαδούς του Παναθηναικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αθλητικογράφος με το επώνυμο Γάτος που παρέσυρε τον Βλάσση Τσάκα στην ΕΡΑ Σπορ να συνομιλήσει με τους ακροατές, ήταν πραγματική γάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Σήμερα Τρίτη 12 με 2 το μεσημέρι ο κ. Βλάσσης Τσάκας θα βρίσκεται στο ΧΙΛΤΟΝ και θα μοιράσει σε νεαρούς φιλάθλους του Παναθηναικού πράσινες κελεμπίες με το τριφύλλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πάντα υποσχέθηκε ο απεσταλμένος του πολυχρονεμένου πρίγκιπα κ. Τσάκας τσούκας τα μεσάνυχτα στους ακροατές της ερα σπορ από γήπεδα ως κελεμπίες μπράβο κύριε Γάτο γάτα είσαι που μας τον έφερες και μίλησε με τον ταλαίπωρο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ala malekoum
    Sto Ellada ola gernei apo upovruxios ws papadreos venizelos vardinogiannis kai vgenopoulos kai ego tsakas me prigipas OLA TA PAIRNEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιά καραβάνα και πολυτεχνίτης ο κύριος Τσάκας αφού κάποιοι που τηλεφώνησαν και μίλησαν μαζί του απεκάλυψαν παλιές γνωριμίες όπως ότι είναι και κουμπάρος του Βασινά του ΟΦΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήδη από τις 11 κόσμος στο Χίλτον όπου ο κύριος Τσάκας θα μοιράσει πράσινες κελεμπίες. Σπεύσατε σήμερα ημέρα των ζώων και των οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσάκα Τσούκα ζεις εσύ μας οδηγείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Βλάσης Τσάκας έκανε διάλογο On air, αφήνοντας στην άκρη την ρήτρα εμπιστευτικότητας, υποσχέθηκε βοήθεια σε Ερασιτέχνη και πράσινες κελεμπίες όταν ο Πρίγκιπας εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ!

    Μπορεί να έχει μπει ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και την πλευρά του Πρίγκιπα Σουλτάν, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα, Βλάσης Τσάκας, την έκανε πέρα για να μιλήσει στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και τον Άρη Γάτα! Μάλιστα, αυτή την φορά έκανε διάλογο στον αέρα με τους ακροατές του σταθμού, οι οποίοι τον ρωτούσαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και τα σχέδια που έχει ο Σουλτάν για το «τριφύλλι».

    Ο Τσάκας τόνισε ότι ο Πρίγκιπας θα αναλάβει και τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως θα μοιράσει πράσινες κελεμπίες έξω από το ΟΑΚΑ όταν έρθει ο υποψήφιος επενδυτής και τόνισε πως δεν γνωρίζει για το γνήσιο της υπογραφής που ζητά ως εγγύηση η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Επίσης αποκάλυψε ότι είναι κουμπάρος με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά.

    Μεταξύ άλλων είπε για:

    Την πορεία των συζητήσεων: «Είμαι πολύ αισιόδοξος διότι όλα αυτά τα οποία φέρονται ως εμπόδια είναι τυπικές διαδικασίες όταν έχεις περάσει στην ουσία δεν θα κολλήσεις στα τυπικά»

    Για τις εγγυήσεις που ζητάει ο Βαρδινογιάννης: «Η πρόταση προσφέρει όλες τις εγγυήσεις που απαιτεί και η οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά και ο Παναθηναϊκός. Οι εγγυήσεις παρέχονται από την πρόταση και τις κρίνουμε ικανοποιητικές αν κάτι άλλο ζητηθεί είμαστε πρόθυμοι να το δούμε»

    Για τον πρίγκιπα και αν έχει θιχτεί : «Αυτά είναι τυπικά θέματα όταν ζητάς να επικυρώσεις μια υπογραφή διπλά σε μία σφραγίδα του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας δεν ακούγεται καλά. Αυτός είναι ο ενδοιασμός μου. Πως θα το φέρουμε να περάσει ανώδυνα. Τα πάντα έχουν υπογραφές και σφραγίδες»

    Για το αν μπορούν να τρέξουν άμεσα τον Παναθηναϊκό:«Υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία για να φτάσουμε εκεί όταν πρέπει. Ο κόσμος να είναι ήσυχος γιατί υπάρχει πλάνο να τρέξουμε τον Παναθηναϊκό και όχι μετά από 20 μέρες»

    Για το προσχέδιο : «Εγώ λέω ότι αυτό το προσχέδιο έχει την υπογραφή αυτού που θα έπρεπε να έχει και είναι όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρω ούτε το σύστημα της Σαουδικής Αραβίας ούτε τίποτα. Θα μιλήσω αύριο με την πρεσβεία μήπως λυθεί από εδώ το θέμα»

    Για τον Βγενόπουλο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Βγενόπουλο. Χαιρετίζω τέτοιες ενωτικές δηλώσεις έχουμε πει ότι θέλουμε όλους τους μετόχους και όποιος μπορεί να είναι κοντά μας να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που να ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα»

    Για την Θύρα 13 που δεν τον πιστεύει: «Με την Θύρα 13 είμαι ανοιχτός όποτε θέλουμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη συζήτηση και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κάθε πλευρά είναι διαφορετική»

    Στην συνέχεια ένας ακροατής ρώτησε τον Βλάση Τσάκα για την σχέση του με τον Βατσινά, με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα να αναφέρει ότι απλά είναι κουμπάροι. Επίσης τόνισε ότι θα μοιράσει πράσινες κελεμπίες όταν έρθει ο Πρίγκιπας στο ΟΑΚΑ!

    «Το μέγεθος του Παναθηναϊκού το ξέρουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε. Παραμυθιά δεν είναι. Αυτοί που είδαν τα σχέδια προσεκτικά ξέρουν ότι προσεγγίζουμε το θέμα με σοβαρότητα. Όταν πέσουν οι υπογραφές θα τελειώσει το θέμα, άλλα αισιοδοξούμε πως θα τελειώσει θετικά και δεν με απασχολεί η δημοσιότητα».

    Για το πότε θα τελειώσει το θέμα: «Απομένουν τυπικά θέματα, θα ξεπεραστούν και θα έχουμε το οκ για την υπογραφή του προσύμφωνου για να προχωρήσουμε. Θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Τζίγκερ. Αυτή την εβδομάδα περιμένω απάντηση για την πρότασή μας. Η εγγύηση είναι η εγγυητική τραπέζης κάτι τέτοιο αναφέρει και η πρότασή μας. Δεν έχω δει πουθενά γνήσιο υπογραφής σε Αραβικό έγγραφο.

    Για τον Ερασιτέχνη: «Δεν έχει τεθεί στις σκέψεις μας αλλά επειδή γνωρίζω τη φιλοσοφία του πρίγκιπα επειδή τα μεγέθη ειναι διαφορετικά σε σχέση με το ποδόσφαιρο εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του ερασιτέχνη οτι χρειαστεί θα βοηθήσει ο πρίγκιπας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΑΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια.. τι λαμογιο ειναι τουτο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα με τη παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση