GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γιώργο πάρτο αλλιώς γιατί θα …βρούμε»

Από τον Πέτρο Τρουπιώτη ptroupiotis@yahoo.gr Αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού και κυρίως αλλαγή πολιτικού ακροατηρίου, εισηγούνται στον ...

Από τον Πέτρο Τρουπιώτη
ptroupiotis@yahoo.gr

Αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού και κυρίως αλλαγή πολιτικού ακροατηρίου, εισηγούνται στον πρωθυπουργό Γ Παπανδρέου, συγκεκριμένοι συνεργάτες του , με στόχο να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ (και ο ίδιος) να δώσουν « με αξιοπρέπεια την επομένη εκλογική μάχη».
Η πρόταση αυτή, φαίνεται πως σε πρώτη φάση βρίσκει θετικό τον πρωθυπουργό που πιστεύει ότι «έχει πολλά θετικά στοιχεία», αλλά «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στην παρουσίαση της αλλά και στην εφαρμογή της»,, υποστηρίζεται σταθερά και ισχυρά από συγγενή του ο όποιος μάλιστα είναι...
γνωστό ασκεί αρκετή επιρροή στον ίδιο τον κ Παπανδρέου,
Η πρόταση αυτή προς τον πρωθυπουργό, ξεκινά από μια πολύ απλή κατά βάση παραδοχή. Ότι το ΠΑΣΟΚ, αν προσπαθήσει και στις επόμενες εκλογές να ακολουθησει την «σοσιαλιστική ρητορεία», όχι μόνον δεν πρόκειται να κρατήσει έστω και μικρό ποσοστό από τους ψήφους πού του έχουν απομείνει. αλλά θα χάσει και όλους αυτούς που τα τελευταία δυο χρόνια το έχουν εγκαταλείψει, αλλά θα χάσει και μεγάλο μέρος από πολίτες που μπορεί να επέλεγαν να του δώσουν μια ακόμα ευκαιρία . Και αυτό γιατί από την μια πλευρά οι «σοσιαλιστικές διακηρύξεις» θα φαινόταν ως ειρωνεία και δεν θα έπειθαν βέβαια κανέναν στην σημερινή συγκυρία, ενώ από την άλλη θα απομάκρυναν ακόμα και όσους θεωρούσαν , έστω και με επιφυλάξεις, σωστή στην προς την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, στροφή του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, με βάση αυτή την λογική, οι προτείνοντες την αλλαγή, εκτιμούν πως η μονή δυνατότητα που έχει αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός , να μπορέσει να στηριχτεί σε ένα μέρος της κοινωνίας και στην επομένη εκλογική αναμέτρηση να διατηρήσει αξιοπρεπή ποσοστά, είναι να απευθυνθεί σε όλους όσους , θεωρούν πως η χωρά χρειάζεται αλλαγές, χρειάζεται μεταρρυθμίσεις , χρειάζεται ανατροπές, έστω και αν αυτές προϋποθέτουν «αίμα, πόνο και δάκρυα». Και μάλιστα να απευθυνθεί σε όλους αυτούς , αδιαφορώντας όχι μόνον για το πιο κόμμα ψήφισαν την περασμένη φορά, αλλά και για το πώς αυτοχαρακτηρίζονται πολιτικά.
Του προτείνουν λοιπόν να απευθυνθεί σε ένα «νέο» ας πούμε εκλογικό σώμα, το οποίο φεύγει από τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, ξεφεύγει από τις σταθερές των κομματικών σχηματισμών και παρατάξεων και συσπειρώνεται , χωρίς ας πούμε τα κλασσικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά κάτω από το σύνθημα «θέλουμε μια νέα κοινωνία, θέλουμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις παντού».
Το σχέδιο αυτό φαντάζει, αυτήν την ώρα, ως η μονή επιλογή του πρωθυπουργού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσους του το εισηγούνται .
Όμως μια τέτοια επιλογή προβλέπει μια σειρά από κινήσεις και αλλαγές σε πολλά επίπεδα , σε κυβερνητικό αλλά και σε κομματικό επίπεδο, που όχι μόνον δεν είναι βέβαιο αν ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να τις επιλέξει, αλλά και αν τελικά το όλο κυβερνητικό και κομματικό σύστημα του κινήματος είναι δυνατόν να τις αντέξει. Γιατί για να μπορέσει με αξιώσεις ο πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ στην συνέχεια, να απευθυνθεί σε αυτή την κατηγορία των πολιτών που θεωρεί υποχρεωτική , αναγκαία (αν και με κόστος) την προώθηση της διαδικασίας των αλλαγών, θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Κινήσεις τις οποίες εδώ και δυο χρόνια , όχι μόνον δεν τολμά όπως φαίνεται να κάνει αλλά και όσες ξεκινά θεωρητικά, δεν τις προχωρα στην συνέχεια, λογά εγγενών προβλημάτων, ιδεολογικών αγκυλώσεων αλλά και πιθανόν άρνησης μεγάλου μέρους του μηχανισμού εξουσίας.
Δηλαδή, για να μπορέσει ο κ Παπανδρέου να απευθυνθεί σε αυτή την κατηγορία πολιτών θα πρέπει να τους πείσει ότι έχει σχέδιο αλλά και αποφασιστικότητα για να το εφαρμόσει. Ότι θα τολμήσει να κόψει δεσμούς με ιδεολογικές αγκυλώσεις, μηχανισμούς και πρόσωπα του παρελθόντος. Θα δεχτεί ότι βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή, πολιτικά, ιδεολογικά και κοινωνικά και κυρίως θα κινηθεί προς τα μπροστά με αποφασιστικότητα και λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα.
Μόνον που εδώ υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα. Γιατί ο κ Παπανδρέου, δεν φαίνεται να μπορεί να «μπήξει το μαχαίρι βαθιά και κυρίως σταθερά» στο σώμα του ΠΑΣΟΚ, σε όλες τις δομές της κοινωνίας. Ένα "σώμα" που δημιουργήθηκε από το 1983 κυρίως και έχει γίνει ένα είδος κράτους εν κρατει, σε πολιτική , κοινωνία και συνδικαλισμό. Ένα σώμα που στήριξε όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας κάθε είδους μηχανισμούς εξουσίας. Δεν φαίνεται πολύ εύκολο για τον πρωθυπουργό να χτυπήσει το ίδιο το σώμα που τον στηρίζει. Γιατί τελικά, αν θέλει να απευθυνθεί σε όλους όσους θέλουν μια « άλλη Ελλάδα», θα πρέπει να κάνει αυτό. Να απαλλαγεί από όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σε πολλούς από όσους τον έφεραν τελικά στην εξουσία.
Και ο κ Παπανδρέου ως τώρα έχει αποδείξει ότι λαμβάνει αποφάσεις , μόνον κάτω από εξωτερική πίεση και πολλές φορές είτε δεν τις λαμβάνει ολόκληρες είτε και αυτές που λαμβάνει δεν επιβάλλει την εφαρμογή τους.
Παράλληλα βέβαια, είναι αν όχι σίγουρο, τουλάχιστον πολύ πιθανόν, ότι μια τέτοια ενεργεια νά βρει όχι απλώς αντίδραση αλλά συνολική αντίσταση από το κομματικά οργανωμένο ΠΑΣΟΚ, μεγάλο μέρος του οποίου αποτελεί τελικά μέρος και του προβλήματος της χώρας. Του προβλήματος των μηχανισμών, συντεχνιών και ομάδων εξουσίας που έχουν προκαλέσει αυτό το πλέγμα προβλημάτων και έχουν οδηγήσει την χώρα με ενέργειες αλλά και παραλείψεις, εδώ που φτάσαμε.
Δηλαδή, στην ουσία ο κ Παπανδρέου αν θέλει να απευθυνθεί σε αυτό το «πολιτικό κοινό« που του προτείνουν θα πρέπει να αποκηρύξει το ΠΑΣΟΚ (και μέρος τουλάχιστον του εαυτού του) και να κινηθεί ανεξάρτητα από τους σημερινούς κομματικούς και άλλους μηχανισμούς.
Όμως δεν είναι βέβαιο όχι μόνον αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο αλλά κυρίως αν μπορεί με αξιώσεις να το προσπαθήσει .Να προσπαθήσει να στηριχτεί σε άλλους έκτος του κομματικού του μηχανισμού ( που έξαλλου είναι αμφίβολο πια αν υφίσταται).
Αν και φαίνεται να είναι η μόνη του λύση, για αξιοπρεπη, τουλαχιστον, πορεια από εδώ και πέρα.

22 σχόλια

  1. Η λυση ειμαι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και αμεση εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Διαφωνιες ως προς τον τροπο εκτελεσης ειναι πιθανον να υπαρξουν..
    Εγω π.χ θα ηθελα αυτο το ηλιθιο βλακογιοργο να το κρεμασω αναποδα σε ενα δενδρο και να το αφησω εκει να ψοφησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Γάκης ο προδότης»

    Ο προδότης Πελοποννήσιος Γάκης έριξε τελικά την μάσκα του . αποκαλύφθηκε ο «alien» σωματότυπος του ,

    φάνηκαν τα σουβλερά και μοχθηρά δόντια του , που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεσκίζουν τις σάρκες του ελληνικού λαού , οδηγώντας την τροφή κατ ευθείαν στα Εβραιοαμερικάνικα στομάχια.

    Κάνει τον χαζούλη στην τηλεόραση για να τον λυπούνται .Μα οι δολερές του σκέψεις και τα σατανικά τεχνάσματα οδηγούν τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα σε χρόνιο μαρασμό και στην επικείμενη εξαφάνιση του , τι άλλο θέλεις ρε πασόκοεξαπατημένε Έλληνα για να αντιδράσης ;

    Πόσο σεξ θέλεις ακόμη ; Ο Ελληνοφάγος Γάκης είναι άριστος παίχτης στο game της εβραιοπαρέας του .

    Πλήρωνε , πλήρωνε και ξαναπλήρωνε , αρκεί να είναι το ΠοΣΟΚ και ο Γάκης στην εξουσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Γάκης ο ισοβίτης»

    Ένα μεγάλο εύγε για σένα Γάκη που εξασφάλισες μόνιμα και αιώνια σύνταξη στους φίλους του τους εβραιοαμερικάνους , βάζοντας ισόβια δεσμά στην οικονομία και όχι μόνο της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Πόσο χρεώνεις το σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά το μανιχέστο οι Lo.R.Di έδωσαν συναυλία...
    Μετά το άρθρο των τριών Λοβέρδος-Ραγκούσης-Διαμαντοπούλου (τρία μυαλά για ένα άρθρο...η επανάσταση του αυτονόητου) έδωσαν συναυλία... το συγκρότημα πήρε το όνομα από τα αρχικά των επιθέτων τους.... Lo.R.Di !!!

    Τρίος αμίγκος τόσα χρόνια γιατί δε λέγατε τα αυτονόητα για τις συντεχνίες και τα συνδικάτα;

    O φόβος της πολιτικής εξαφάνισης σας, σας ανάγκασε να πάρετε απόσταση από το παρόν (αφου ψήφησατε με δυο χέρια το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο) με το βλέμμα στο πολιτικό σας μέλλον...αλλά το κόλπο είναι παλιομοδίτικο θυμίζει Καρατζαφέρη !

    Υ.Γ. η γενιά του πολυτεχνείου ότι είχε να πάρει και να δώσει σε αυτόν τον τόπο...το πήρε και το έδωσε, η εποχή που όποιος δήλωνε αριστερός "έβγαζε" γκόμενα πέρασε ανεπιστρεπτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία

    Ούτε βρίσκεται, ούτε θα ξαναβρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 17 Οκτ 2011 10:26:00 π.μ.

    Γιατί ρέ φίλε να μήν ξαναβρεθεί;
    Αφού έπεσε με τέτοιες απατεωνιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άννα-Παναγόπουλος γεσε- χέσε
    όταν στην Κοζάνη έτριβαν πιπέρι σαν ΠΑΣΟΚοι καλογέροι... (φώτο)

    Η φώτο είναι απ' το Facebook της Αννούλας όταν έτριβε τι πιπέρι με τον Παναγόπουλο και διαφήμιζε τη γνωριμία της για τα ψηφαλάκια και όχι όπως σήμερα που τον αποκύρηξε:


    Πώς το τρίβουν το πιπέρι ( Ήπειρος )

    Στίχοι: Παραδοσιακό
    Μουσική: Παραδοσιακό

    Πώς το τρί- βλάχα μου καλή,
    πώς το τρίβουν το πιπέρι;
    Πώς το τρίβουν το πιπέρι
    του διαβόλου οι καλογέροι;

    Με το γό- βλάχα μου μωρή,
    με το γόνατο το τρίβουν.
    Με το γόνατο το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με την μύ- βλάχα μου μωρή,
    με την μύτη τους το τρίβουν.
    Με την μύτη τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με την γλώ- βλάχα μου μωρή,
    με την γλώσσα τους το τρίβουν.
    Με την γλώσσα τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με τον κώ- βλάχα μου καλή,
    με τον κώλο τους το τρίβουν.
    Με τον κώλο τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με τον πού- βλάχα μου καλή,
    με τον πούτσ@ τους το τρίβουν.
    Με τον πούτσο τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ
    ΝΕΚΡΟΧΟΥΝΤΙΚΟ 10.26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Οι τρεις υπουργοί, με το ειδικό βάρος του ο καθένας, προσφέρουν στον κ. Παπανδρέου μια ισχυρή στήριξη ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο την Πέμπτη στη Βουλή. "

    καλα μιλαμε για μεγαλο ειδικο βαρος...
    κατι μεταξυ φελλου και ελαφροπετρας...
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙ.


    - "επόμενη μέρα" στο ΠΑΣΟΚ είτε αυτή αργήσει είτε όχι.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΟΜΕΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΟΛΙΚΗ Ν Υ Χ Τ Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. + τους έθαψε ακόμα και το δικό τους χέρι
    ο Ψυχάρης του βήματος της κάθε ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ____________________________________
    Κυνική ομολογία ΠΑΣΟΚου Υπουργού:
    Το μνημόνιο εγκρίθηκε μέσα σε 3 ώρες... συντάχθηκε στο πόδι... δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε" !!.

    "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα.
    Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας,
    οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου"...

    Κανείς από την κυβέρνηση δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του "Βήματος" που επικαλείται μαρτυρία υπουργού.

    "Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε κανένας από εμάς πιστεύει στο Μνημόνιο" λέει ο υπουργός ανώνυμα σύμφωνα με το "Βήμα".

    "Θα θυμίσω ότι το Μεσοπρόθεσμο ήρθε προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο πέμπτο στη σειρά μετά το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.
    Ολόκληρη η κυβέρνηση βρίσκεται σε άρνηση", αναφέρει στην εφημερίδα.

    Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει σύμφωνα με το "Βήμα" ότι "το Μνημόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εμάς και την τρόικα".

    "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα.
    Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας,
    οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου", προσθέτει
    και λέει στο "Βήμα"
    ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από
    τρεις ώρες για να το διαβάσει,
    να κατανοήσει να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τμήμα της συμφωνίας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα το Μνημόνιο ήταν συρραφή των αντίστοιχων που δόθηκαν σε Ουγγαρία και Τουρκία ενώ μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια ήταν αμμιγώς "ελληνικά".

    Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει ότι "ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα" και ότι "από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι ή Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη"....


    ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....... θα πάτε οικογενειακά ΑΛΗΤΕΣ-ΔΟΣΙΛΟΓΟι-ΠΡΟΔΟΤΕΣ


    ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΤΡΟΙΚΕΣ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS… KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS XWRAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εε....ΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕ....
    Ε.Ε....
    Ε.Ρ.Χ.Ε.Τ.Α.Ι......

    και λυσσάξτε όσο θέλετε ψωριάρικα
    ψοθολέα.. σκυλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 2% ΚΑΙ 2% Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΑΤΗΡΙΟ.ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση