GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις...

Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει δει τα τελευταία χρόνια η Αθήνα εξελίσσονται  στο κέντρο της πόλης.  Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν καλύψ...

Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει δει τα τελευταία χρόνια η Αθήνα εξελίσσονται  στο κέντρο της πόλης.  Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν καλύψει την Πατησίων, μεγάλα μπλόκ, όπως των ιδιοκτητών ταξί στην 3ης Σεπτεμβρίου, απλώνονται επίσης και στους παράλληλους δρόμους καθώς δεν ... χωρούν όλοι στην Πατησίων και θα ενωθούν με τον κύριο όγκο αφού ξεκινήσει η πορεία.
Μεγάλες ομάδες διαδηλωτών βρίσκονται ήδη και στην πλατεία Συντάγματος - μαθητές που ανήκουν στο ΜΑΣ και σωματεία προσκείμενα στο ΠΑΜΕ - οι οποίοι αναμένουν από τώρα την πορεία που θα ξεκινήσει αργότερα έρχονται από την Ομόνοια. Την ίδια στιγμή συνεχίζουν να προσεγγίζουν το κέντρο από όλες τις κατευθύνσεις οι προσυγκεντρώσεις πολλών σωματείων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται στους περισσότερους κάθετους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή διμοιρίες των ΜΑΤ.

26 σχόλια

  1. Κρατικοποιηση ολων των τραπεζων για ενα ευρω.
    τσογλανια τραπεζιτες,επιχειρηματιες,
    πουτανες αναλυτες,δημοσιογραφοι,
    πουλημενοι καθηγηταδες,συνδικαλιστες,πολιτικοι,
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ!
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσογλαναρια του μεγκα-σκαι:
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:57
    αν κρατικοποιηθουν οι τραπεζες,ποιος θα ταιζει το σκυλολοι των αφεντικων του αδιαφθορου,αμωμου,και προπαντος υπερπαραγωγικου(μη χεσω) ιδιωτικου τομεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τελευταίο αντίο σε αυτούς που παρέδωσαν την χώρα μας.
    ================================
    Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, κανένα σχέδιο δεν είναι τέλειο, όσο καλό και αν φαίνεται. Και το γερμανικό σχέδιο που με τόση προθυμία επιθυμούν να εφαρμόσουν ο κ. Παπανδρέου και οι συν αυτώ ‘’σωτήρες του έθνους’’, δεν είναι, όχι μόνο καλό, αλλά ούτε καν επαρκές. Είναι παραπάνω από πιθανόν η πτώχευση να προκύψει από ατύχημα και να είναι άτακτη. Εκτός από πιθανό, μέρα με τη μέρα γίνεται και περισσότερο επιθυμητό, αφού οι αξιώσεις που συνοδεύουν την ελεγχόμενη πτώχευση, αγγίζουν τα όρια της τιμωρίας ενός ολόκληρου λαού. Η ενδοτικότητα της κυβέρνησης κατάντησε τη χώρα μας κολαστήριο, το οποίο χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για το σωφρονισμό των άτακτων νοτίων της Ευρώπης.

    Κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα εκδήλωσης ατυχήματος, το οποίο παρεμπιπτόντως αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, είναι η –επιτέλους- αλλαγή τακτικής των κινητοποιήσεων. Μέχρι πρότινος η κυβέρνηση ήταν αντιμέτωπη με ένα συμβατικό σύστημα αντίδρασης, οργανωμένο συνήθως από πειθαρχημένους κομματικούς συνδικαλιστές, που περιελάμβανε απεργίες, πορείες και τα συνηθισμένα έκτροπα. Piece of cake για τα πάνοπλα ματ και την Υπηρεσία προπαγάνδας:

    Λίγα χημικά παραπάνω, κάμποσο αναίτιο ξύλο, ένας – δύο προπηλακισμοί δημοσιογράφων για παραδειγματισμό, μετά ρίχνανε στη ‘’μάχη’’ το παρακράτος για να εξαγριωθούν οι νοικοκυραίοι και να γαβγίζει ο Πρετεντέρης, στήνανε και ένα τοίχος στη Bουλή μην τυχόν προκύψει καμία στραβή και όλα μέλι γάλα.

    Όσο όμως το κίνημα ανδρώνεται και απογαλακτίζεται από το κομματικό κατεστημένο, η αντίσταση μεταλλάσσεται και γίνεται πιο ουσιαστική. Είναι βέβαια λυπηρό να περιμένεις να σωθείς από το ΠΑΜΕ, τη ΓΕΝΟΠ ή την ΠΟΕ ΟΤΑ, για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν θα αναλύσουμε τώρα. Αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Και, είτε μας αρέσει, είτε όχι, μπροστά στην καταστροφή που βλέπουμε να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οφείλουμε να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές και να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον.

    Η κινητοποίηση αυτή δεν μοιάζει με τις προηγούμενες. Γιατί στις προηγούμενες υπήρχαν ακόμα περιθώρια. Σήμερα δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια, καθώς η αήθης αυτή κυβέρνηση αποφάσισε να εκθεμελιώσει κάθε έννοια πρόνοιας και έπειτα από μια άνευ προηγουμένου ληστρική φοροεπιδρομή επί δικαίων και αδίκων, να συλήσει ακόμα και αυτή την πενιχρή συλλογική σύμβαση εργασίας. Και δεν είναι μόνο αυτό, γιατί η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Ελλήνων θα μπορούσαν να δεχθούν οποιαδήποτε θυσία. Δεν μπορούν όμως να δεχθούν την εισβολή Ευρωπαίων γραφειοκρατών οι οποίοι θα καθοδηγούν ως μαριονέτες τους εκλεγμένους πολιτικούς.

    Έπειτα από δύο χρόνια ωμής κρατικής βίας, κατακερματισμού των κοινωνικών αντιστάσεων, λοιδορίας επαγγελματικών ομάδων και υφαρπαγής εισοδημάτων, φαίνεται πως αρχίζουμε να βρίσκουμε μια υποτυπώδη συνοχή, ένα σημείο μηδέν πέρα από το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε, ξεπερνώντας κομματικές ταυτότητες και παρωχημένες αντιλήψεις ή φθόνο για κλάδους που θεωρούμε προνομιούχους.

    Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, είμαστε έτοιμοι να πούμε το τελευταίο αντίο σε αυτούς που βίασαν αισχρά την πατρίδα μας και ύστερα την παρέδωσαν βορά στα κοπρόσκυλα της διεθνούς τοκογλυφίας.
    ---------------------------------------
    Είμαστε θυμωμένοι και αποφασισμένοι.
    Θα είμαστε μαζικά στο πλευρό όλων αυτών που αποφάσισαν να αντισταθούν με όποιο τρόπο έκριναν χρήσιμο.
    -----------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανατος στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ..
    Κανενας οικτος, κανενα ελεος κανενας συμβιβασμος..

    Οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεσθουν για παραδειγματισμο ..
    Να μην υπαρξουν αλλοι φορα τετοιοι δοσιλογοι προδοτες καθαρματα του υποκοσμου πουλημενα στους ξενους τοκογλυφους..

    ΘΑΝΑΤΟΣ στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Το ηλιθιο βλακογιοργο πρεπει να αφεθη κρεμασμενο στην πλατεια Συνταγματος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    σαν τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι εσείς που είστε υπέρ των μεταναστών ,
    ξέρουμε πλέον ότι εξυπηρετήστε σεξουαλικά από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το τέρας που εξέθρεψε το πελατειακό σύστημα αντιστέκεται. Θα πληρώσει τώρα η πατρίδα μας δηλ οι φτωχοί της ακόμα μια φορά την ιδιοτέλεια, τη συναλλαγή και τον καιροσκοπισμό των πολιτικών μας. Είμαι δημόσιος υπάλληλος (εκπαιδευτικός χωρίς ιδιαίτερα) με τελευταίο μισθό Γυμνασιάρχη πριν από τη σύνταξη 1650 €. Διαχειρίστηκα τα πενιχρά μου εισοδήματα με στερήσεις που όμως δεν αφαίρεσαν από την αξιοπρέπειά μου, σπούδασα δύο παιδιά (ΕΜΠ) που ψάχνουν για δουλειά. Τα ρετιρέ που βγαίνουν στους δρόμους με το νέο μισθολόγιο θα έχουν ίδιο με το μισθό που συνόδευε την υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία; Προφανώς όχι, θα είναι πολύ μεγαλύτερος ακόμα. Όταν κάτω από το τραπέζι συναλλάσσονταν με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους και έπαιρναν επιδόματα που διπλασίαζαν ή τριπλασίαζαν (ακόμα και για τους κλητήρες) τους μισθούς τους, τι έκανε η συδικαλιστική νομενκλατούρα που δήθεν εκπροσωπούσε όλους τους υπαλλήλους; Η απύθμενη αυτή ανισότητα έξω από κάθε λογική δεν ναρκοθετούσε τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης; Σήμερα μας καλεί σε απεργία κατά του νέου μισθολογίου δηλ υπέρ της διατήρησης των τεράστιων ανισοτήτων που διαχώριζαν τους υπαλλήλους σε πατρίκιους και πληβείους; δηλ να διαδηλώσω χέρι χέρι εγώ ο πληβείος (εκπαιδευτικός) με τα ρετιρέ των 3000 και πάνω € γιατί; Κλείνω με μία γενική επισήμανση. Ενώ αρχικά η κοινωνία ήταν ανεκτική σε μία περιοριστική πολιτική αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της πατρίδας μας, η ισοπεδωτική πολιτική μείωσης εισοδημάτων προφανώς για να μη θιγούν πολύ τα ρετιρέ και οι ισχυρές συντεχνίες δημόσιου και ΔΕΚΟ, έφερε κοινωνική αναστάτωση και αγανάκτηση. Είμαι σίγουρος ότι αν με κάποιο τρόπο η συνδικαλιστική νομενκλατούρα και οι συντεχνίες κάνουν πέρα, τότε οι πραγματικά αδικημένοι (άνεργοι, εγαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, νέοι επιστήμονες, φτωχοί συνταξιούχοι κλπ) θα βγουν στους δρόμους και θα σαρώσουν το σάπιο πελατειακό σύστημα.
    ΥΓ Ο λαός είναι αποσβολωμένος από τη συμεριφορά των δικαστών που οι αμοιβές τους και οι κατά καιρούς αναδρομικές τους αυξήσεις αγγίζουν τα όρια του παραλόγου.
    ΥΓ Είναι γνωστό ότι ηΑΔΕΔΥ εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των ρετιρέ του δημοσίου και στελεχών της με πολιτικές βλέψεις. Για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους συνδικαλιστές των ρετιρέ που είχαν ισχυρή, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, θέση, ανέχθηκε την διαμορφούμενη ανισότητα στο χώρο των δημοσίων υπαλλήλων.
    ΥΓ Η ΓΣΕΕ είναι και στις πέτρες γνωστό ότι ποτέ δεν ήταν εκπρόσωπος των εργαζομένων (ιδιωτικός τομέας). Δείτε την εκπροσώπηση σε επίπεδο προέδρου (σχεδόν πάντα υπάλληλος των ΔΕΚΟ)
    19 Οκτ 2011 1:25:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν τον βλέπω να κάνει παρέλαση τον ΓΑΠ,
    για την επέτειο του ΟΧΙ.

    Άλλωστε μόνο το yes men ξέρει!!!

    Φοβαται ο Παπανδρέου.
    Φοβαται πολύ.
    Ισως να βλέπει ενοχλητικές ομοιότητες με το τέλος των φίλων του στη “Σοσιαληστική Διεθνή”…

    Οι πραιτωριανοι ειναι οι τελευταιοι που πεφτουν μαζι με τον αρχηγο..

    - Σαν ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΗ υπηρεσίας της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ..στα σχόλια -

    Δεν αξιζει κανεις ουτε να ασχολειται ΠΙΑ..
    με τετοιου ειδους Homus pasokus.

    ΚΑΙ Απολυτως σωστη ηθεση Σαμαρα,
    οχι στο ανακατεμα της τραπουλας με το Πασοκ.

    Επιθεση σε ολα τα μετωπα, αρκετη αβαντα τους καναμε, το κερδος ηταν βρισιες και απαξιωση
    το γουρουνι δεν το φιλας στο στομα.

    ΤΕΛΟΣ οποιαδήποτε επαφή...
    ΛΕΡΩΝΟΥΝ τα πανατα ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ γύρω τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έπνιξαν το κόσμο με χημικά, ώστε να προστατεύσουν το γραφείο της Ρ. Ζήση στο Βόλο
    ΙΣΧΥΡΕΣ αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Πολυμέρη προσπαθούν να απωθήσουν εκατοντάδες διαδηλωτές

    Την πορεία που βρέθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο της Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλας Ζήση έπνιξαν με χημικά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπάθησαν να απωθήσουν.

    Αυτή την ώρα, η πορεία, αφού απεγκλωβίστηκε από τον αστυνομικό κλοιό, συνεχίζει να κινείται.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/19/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Μπες στο βόθρο σου αγοράκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    σαν τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ελλας πακιστανων και αναρχοαρεστερων!!
    για αυτους ειναι πλεον η ελλαδα....η μαλλον οτι θα απομεινει απο ελλαδα...
    μονο να ακουσουν καποιοι "επαγγελματιες αντιρατσιστες" το τι λενε στις κατ ιδια τους σηζυτησεις οι αλλοδαποι...θα τους πιασει ανατριχιλα...εφιαλτικα σεναρια μισους και φρικης εναντιων των ελληνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκοζόμπι, ηλεκτρονικές μαριονέτες θα πάνε να ψηφίσουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό της χώρας τους και των πολιτών της.Ότι απέμεινε θα το καταστρέψουν κι αυτό!!! Άν έμεινε ρε παιδιά κανένας Έλληνας, όμως Έλληνας, άς πεί ένα μεγάλο όχι {τώρα που θα γιορτάσουμε και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου} Ένα ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας! Ένα ΟΧΙ στον αργό θάνατο των Ελλήνων και των παιδιών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    Να φυγει τωρα ο Γιαννης Ραγκουσης ειπε ο δρ Κουτσουκος σε δηλωσεις του στο Συνταγμα μεσα σε λαοθαλασσα γνησιων πασοκτζηδων...

    Μην ξεχναμε οτι οι αστυνομικοι - ΜΑΤ που ξυλοκοπουν τον κασμακη ψηφιζουν Ν.Δ!!!! Οι ανθρωποι ειναι παρανοικοι ενω

    ολη μερα βριζουν το Πασοκ μολις γινεται διαδηλωσε χτυπανε και τους δεξιους διαδηλωτες...αβυσσος η ψυχη του ματατζη!!

    Ας το ξανασκευτουν στου Μαξιμου για τους μπαχαλκηδες κλπ καλοπαιδα του Πολυδωρα!!

    Ακομα και μεσα στην Πλακα ετρεχαν μηχανες αστυνομικων και οι τουριστες τα ειχαν παιξει

    Τελικα τα ΜΑΤ θα διαλυσουν τον τουρισμο και οχι τους ταραξιες!

    Η Γερμανια μας χρωσταει 1,3 τρισεκατομυρια ειπα ο δρ Κουτσουκος στην Ιαπωνικη και Ελβετικη τηλεοραση και ειναι ωρα να τα δωσει!

    Ξενα καναλια μεταδιδουν και προπαγανδιζουν ολη μερα τις αθλιοτητες απο το Συνταγμα και κανεις δεν το σκεφτεται για την ξεφτιλα της Ελλαδας

    Ηρεμα στην διαδηλωση...γιατι νεκρος σημαινει πτωση ΓΑΠ.....


    Με την νικη

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση