GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλάει ο νεαρός που χτύπησε τον βουλευτή Μαγκούφη στα Τρίκαλα...

Από το http://trikalagr.blogspot.com/ Η Σπαρακτική Κραυγή του ΝεοΈλληνα! Είμαι ένας άνεργος νέος εδώ και πολλούς μήνες και περιμένω από μ...

Από το http://trikalagr.blogspot.com/

Η Σπαρακτική Κραυγή του ΝεοΈλληνα!
Είμαι ένας άνεργος νέος εδώ και πολλούς μήνες και περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννηθεί το παιδί μου και δεν έχω στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ!!!
Ήμασταν ένα πλήθος αγανακτισμένων πολιτών στην καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Όλοι μαζί ζητούσαμε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση δίχως την παρουσία των πολιτικών, λόγω των πολιτικοοικονομικών συγκυριών. Κανένας δεν είχε κανένα λόγο να...
 σταθεί εμπόδιο στην έναρξη ή στην εξέλιξη της παρέλασης.
Να σημειώσω ότι όλοι οι παραβρισκόμενοι συμπολίτες ήταν όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών αποχρώσεων και είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη! Τελικά οι πολιτικοί της πόλης μας μεταξύ αυτών και ο κ. Μαγκούφης άργησαν να αποχωρήσουν όπως ήταν η επιθυμία του κόσμου. Έτσι το κλίμα φορτίστηκε έντονα, έπειτα, εμείς ως αγανακτισμένοι πολίτες σπάσαμε τον αστυνομικό κλοιό θέλοντας να δείξουμε ακόμη περισσότερο την αγανάκτησή μας. Εκεί έχουμε και το περιστατικό της προσωπικής μου επίθεσης προς τον κ. Μαγκούφη.
Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου!
Ο Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008.
Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!
Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες. Και αν θέλετε οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ ας μου επιτρέψετε είναι οι πιο προδομένοι απʼ όλους διότι μας κορόιδεψαν, μας ξεγέλασαν! Δώσαμε τους αγώνες μας για τα πολιτικά μας πιστεύω και αυτοί καρπώθηκαν την εξουσία και τα προνόμιά της!!!
Μη δίνοντας σημασία στις ανάγκες των πολιτών και στο αβέβαιο μέλλον τους!!!
Στην ερώτηση του κ. Μαγκούφη που είπε «Ποιος τον οδήγησε ως εκεί ;» ας μου επιτρέψει να απαντήσω ο ίδιος.. Είμαι ένας άνεργος νέος εδώ και πολλούς μήνες και περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννηθεί το παιδί μου και δεν έχω στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ!!!
Έχω την ευθύνη να συντηρήσω την οικογένειά μου και δεν έχω την δυνατότητα να έχω μια εργασία! Αυτός είμαι!
Έχω ξεχειλίσει από θυμό και αγανάκτηση το μέλλον μου είναι αβέβαιο! Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πλέον, προφανώς και όλη την Ελλάδα, οι κομματικές σημαίες ή ταυτότητες παρά μόνο η στήριξη της οικογένειάς μου και το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου!
Δημήτρης Δαλαμάγκας
trikalanews.gr

16 σχόλια

  1. kala tou ekane

    oloi oi neolaioi pasok na plakosoun tis pornes kai toys prodotes tou pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΑΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ΔΗΛΑΔΗ..ΤΟΝ ΕΝΑ (1) ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....ΕΔΩ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣ.ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΑΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai egw anergos eimai xwris 1 eyrw sthn tseph edw kai 1,5 xrono
    an eixa kai paidi na taisw 8a toy eskaga koytoylia sth mapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα τον έκανε τον αλήτη.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ?
    Η ΕΛΛΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ, ΠΑΜΕ... ΧΑΑΧΑΧΧΑ

    κουραδόλάτρη, ΠΟΥΤΣΑ σε ταΐζουν ,
    με το μισθό σου την μανά σου θα γαμάω ,
    Την πούτσα μου θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την ΨΩΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    να σε λένε μπεσαλή και της μαμάς σου το μουνί .
    Φάε τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τα δυο
    και όλοι σε θα λένε,
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙ?.
    Φάε εσύ τώρα πούτσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ,
    και να πείς ευχαριστώ , ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά ρε μεγάλοι που περιφέρετε τη δυστυχία σας ως Licence to Kill.

    1. Ποιος σας είπε ότι η ζωή είναι εύκολη; Κι αν σας το είπε πόσο βόδια είστε και τον πιστέψατε;
    2. Πριν το 2009 άνεργοι χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη δεν υπήρχαν; Και μάλιστα βλέποντας γύρω τους και απορώντας για την έκδηλη και δυσεξήγητη καλοπέραση των άλλων. Ενώ τώρα τουλάχιστον ζοριζόμαστε όλοι.
    3. Πόσο μαλάκας είναι κάποιος που ενώ δεν έχει μέλλον μπαίνει στη διαδικασία και κυρίως την ΕΥΘΥΝΗ της τεκνοποίησης;
    4. Καλά, θα ρίξετε κουτουλιές στους πολιτικούς, θα διώξετε τον Παπανδρέου. Ωραία. Και μετά; Θα κολυμπήσετε στο ευρώ; Θα κάνετε μπάνιο σε δραχμοκάζανο; Σοβαρευτείτε!!!!! Η κρίση έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Καραμανλής. Λέγεται Αλογοσκούφης. Λέγεται ΝΔ. Λέγεται κακομαθημένος ελληνικός λαός. Και βέβαια λέγεται και Παπαρήγα, Τσίπρας, Γλέζος, Θεοδωράκης και άλλες περσόνες της ΕΔΩ-ΚΑΙ-ΤΩΡΑ λαϊκά προνόμια Αριστεράς. Έτσι χωρίς πρόγραμμα. ΧΩρίς υποχρεώσεις. Αναπνέεις και αναπνοή και 5 ευρώ. Ωραίααααααααα. Ένας Σημίτης κάτι πήγε να κάνει τον φάγανε οι 'αριστεροί' και οι 'πατριώτες'. Ένας Παπανδρέου ξέρει τι του γίνεται διεθνώς και εκεί οι αναχρονιστές να τον προπηλακίσουν.
    5. Ωραίος ο μάγκας. Ήμουν ΠΑΣΟΚ και είμαι προδομένος. ΑΠό τι ρε παλικάρι; Επειδή πήγε κάτι να δώσει στην κοινωνία για να κουνηθεί η ανάπτυξη και βρήκε τις πόρτες του δανεισμού θεόκλειστες και μετά τη μπάτσα προσπαθεί για το καλύτερο; Και επειδή το καλύτερο είναι ο δικός σου εφιάλτης πρέπει ο δικός σου αγώνας να γίνει η δική μας ταφόπλακα; Η αγωνία για το δικό σου παιδί θα γίνει η καταδίκη για το δικό μου; Τι λε ρε παπάρα. Να το δώσεις σε ίδρυμα ή για υιοθεσία αν δεν μπορείς να το συντηρήσεις. Όταν μπαίνει ο τρόπος που δρας και σκέφτεσαι στην αχρεώστητη καταστροφή της δικής μου ζωής (παρά το ζόρι που κι εγώ τραβάω τώρα...) τότε σε αποδοκιμάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και επειδη εισαι αχρηστος και δεν μπορεις να βρεις δουλεια αρχισες τους τραμπουκισμους.Μηπως περιμενες να σε βολεψει στο δημοσιο και αθετησε την υποσχεση του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά από τέτοιους αγανακτισμένους έχει πολλούς το πασόκ.
    Περίμεναν πως και τι να βολευτούν και τους χάλασαν τα σχέδια.
    Το ίδιο θα πάθουν και κάτι μαλάκες της ΝΔ που πιστεύουν ότι θα ρθει ο Σαμαράς και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.
    Αχ πολύ θα γελάσω όταν 'έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΟΚ !!!
    ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σεις ο τυπος ηθελε να γινει μαγκουφης στη θεση του μαγκουφη, σερνοταν και φωτογραφιζοταν με τους πολιτικους να τους βαλει στο εκλογικο του φυλλαδιο. Ουστ ξεφτυλισμενε αποτυχημενε, χειροτερος απο το μαγκουφη εισαι ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 29/10/11 11.21 ΠΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να το δώσεις σε ίδρυμα ή για υιοθεσία αν δεν μπορείς να το συντηρήσεις.

    Σε ίδρυμα για σκουλήκια να πας εσύ και το παιδί σου ζώο. Σε βουστάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού έμεινε αδιόριστος....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 29 Οκτ 2011 11:21:00 μ.μ.
    ΜΑΛΑΚΑ μου είσαι μεγάλος στοχαστής .
    Να γράφεις πιό συχνά για να μαθαίνουμε κι εμείς.
    ΤΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΧΑΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση