GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό παραίτηση ο επικεφαλής της Κοινωνίας της Πληροφορίας...

Από το aftodioikisi.gr Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας δήλωσε ότι θα υποβάλει ο διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α...

Από το aftodioikisi.gr

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας δήλωσε ότι θα υποβάλει ο διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ Γιώργος Καλαμάρας μετά τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να συμμετέχει σε εταιρεία η οποία αναλάμβανε έργα από το υπουργείο Πολιτισμού.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ς Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παντελή Τζωρτζάκη σύμφωνα με την οποία στις διευκρινίσεις που...
του ζητήθηκαν «κατά το χρόνο της θητείας του στην ΚτΠ ΑΕ, είχε απλώς και μόνο μετοχική σχέση με την εταιρία «ΝΤΑΤΑΒΕΡΣ ΕΠΕ» και δεν μετείχε με κανένα τρόπο στη διοίκηση ή τις δραστηριότητες αυτής. Το γεγονός ότι διατηρεί τα εταιρικά του μερίδια στην εν λόγω εταιρία, το είχε δηλώσει και στο Δ.Σ. της ΚτΠ Α.Ε. Άλλωστε, σύμφωνα με το νόμο, δεν υπάρχει ασυμβίβαστο και δεν είχε την υποχρέωση να τα εκχωρήσει. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι η εταιρία «ΝΤΑΤΑΒΕΡΣ ΕΠΕ» δεν είχε ούτε και έχει καμία άμεση ή έμμεση συμβατική σχέση με την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ».
Παράλληλα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Καλαμαρά τα έργα που ανέλαβε η συγκεκριμένη εταιρεία από το υπουργείο Πολιτισμού είναι «συνέχεια εργασιών υποστήριξης και συντήρησης εφαρμογών που είχαν ανατεθεί στην εταιρεία αυτή παλαιότερα».

11 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ (ΑΥΤΑ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΑΠ'ΣΟΣΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ "ΠΑΡΤΗ" ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΠΑΙΡΝΕΙΣ" ΚΟΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΑΥΡΙΟ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΞΩΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11 Οκτ 2011 3:37:00 μ.μ.

    ==
    Αδελφε κοφτο.. ΚΟΦΤΟ ρε μαλαμα λεμεεε!!

    Αει γαμισου επιτελους..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗ ΝΑ ΒΟΗΤΥΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ.ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΆ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΕΥΓΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΏΗΝ KGB και του Κομμ.Κόμμ.της Σοβιετικής Ένωσης που βούτηξαν τα κομματόσκυλα. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ KGB. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΣΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ.
    ΣΩΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπένυ απευθυνόμενος στις κότες:
    "Αν τολμάτε ρίξτε την Κυβέρνηση".

    "Πόλεμος" για το ζήτημα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
    Για "εργοδότες-κουκουλοφόρους" μίλησε ο Χ. Πρωτόπαπας.
    Νέο χτύπημα από τη Β. Παπανδρέου, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε με σκληρά λόγια.
    "Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την, ανέφερε απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ".

    ΚΑΙ οι κότες βγάλανε δυό-δυό τα
    αυγουλάκια, απο τις αιμορροούσες σερβιέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΡΑΤΗ ΚAI OXI ΑΠΟΙΚΙΕΣ...
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ;
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ;
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ 100-200 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!ΝΤΡΟΠΗ!
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 30% ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΠΙΕΔΗ ΤΑ 'ΜΑΓΑΖΙΑ' ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    (Από τη Ναυτεμπορική)

    ''Στην επιβολή φόρου στα υψηλά εισοδήματα, δηλαδή σε όσους δηλώνουν εισόδημα άνω των 250.000 ευρώ ετησίως, προχωρά η γαλλική κυβέρνηση, με σκοπό να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.

    Βάσει της συμφωνίας που επήλθε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα επιβληθεί φόρος 3% στα εισοδήματα που ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ και 4% σε όσα είναι μεγαλύτερα των 500.000 ευρώ. Ο νέος φόρος θα προστεθεί στο φόρο εισοδήματος και το φόρο περιουσίας που καταβάλλουν οι εύποροι Γάλλοι.

    Ο φόρος θα επιβληθεί εκτάκτως για δύο χρόνια αλλά ενδέχεται να συνεχιστεί η καταβολή του εάν δεν εξισορροπηθεί ο προϋπολογισμός, δηλαδή αν το έλλειμμα δεν πέσει κάτω από το 3% του ΑΕΠ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 7.46,Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΣ.
    Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ;
    (ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ).
    ΑΝ ΝΑΙ,ΚΑΚΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ
    ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ,ΑΓΩΓΟΙ,ΒΕΤΟ ΚΛΠ).
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    Η' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
    ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση