GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γιούχα και τα γιαούρτια δεν τους πτοούν...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Σε κατάσταση σοκ η Ελληνική κοινωνία γρονθοκοπείτε καθημερινά από τους πολιτικούς ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σε κατάσταση σοκ η Ελληνική κοινωνία γρονθοκοπείτε καθημερινά από τους πολιτικούς απατεώνες όλων των βαθμίδων!
Οι ανώτεροι δηλ. οι της ηγεσίας Υπουργοί, Υφυπουργοί Γραμματείς και "Φαρισαίοι" απειλούν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν σαν νταβατζήδες και προστάτες της νύχτας οι οποίοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα "θεμιτά" και "αθέμιτα" προκειμένου να εισπράξουν αυτά που...
διέταξαν τα μεγάλα αφεντικά της Ευρωπαϊκής καμόρας (και όχι μόνο) που υπηρετούν.
Οι μικρότεροι δηλ. οι βουλευτάδες "κοκορίζουν" σηκώνοντας το "λειρί" τους για να μας εντυπωσιάσουν αρχικά με τις δηλώσεις διαφωνίας προς όλα αυτά τα απίστευτα που προωθούνται εις βάρος μας και μετά μας "αδειάζουν" παραμένοντας στο κοτέτσι σαν κότες που κλωσούν το αυγό του βολέματος και της εξουσίας!
Τον μεγάλο "ηγέτη" δεν τον αναφέρω γιατί είναι ως "μην υπάρχων" αφού είναι προφανές ότι εδώ και καιρό είναι εκτός τόπου και χρόνου θυμίζοντας τον προάγγελο της απόλυτης καταστροφής μας.
Δυστυχώς όσο η ανοχή, η υπομονή και η ατολμία μας συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο αυτά τα πολιτικά ξόανα θα γίνονται πιο θρασύ και πιο ξεδιάντροπα!
Τα γιούχα και τα γιαούρτια του δοκιμαζόμενου λαού μας φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν τους πτοούν αφού ο "παχυδερμισμός" τους έχει επικαλύψει την συνείδηση, την λογική και την ανθρωπιά τους οπότε θα πρέπει πλέον να τους δώσουμε να καταλάβουνε με άλλους "τρόπους" και σε όλους τους τόνους ότι η ανοχή μας τελείωσε και ότι έρχεται η ώρα που όλοι τους θα τιμωρηθούν σκληρά ως συνένοχοι των χειρότερων προδοτών της μακρόχρονης ιστορίας του έθνους μας!!!

20 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν....αν.. αντέξετε και το διαβάσετε........
    θα ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμα ένα
    "Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο" της ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    _______________________________________
    Πέτρος Ευθυμίου: Τι ζητάμε απ' τη ΝΔ ;
    Να συναινέσει στη χρεοκοπία!!!!!!!!!!!!

    http://www.zonews.gr/fotos
    Συνέντευξη Πέτρου Ευθυμίου στην εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ» και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μούρτη

    «Να συναινέσουμε στη χρεοκοπία ;»

    Το ΠΑΣΟΚ αρνείται τη συναίνεση σε ζητήματα όπως η οικονομία και η τρομοκρατία.
    Δεν φοβάστε ότι η στάση σας θα μετρήσει αρνητικά στο εκλογικό σώμα ;

    Η κυβέρνηση ανακάλυψε τη συναίνεση, όταν χρεοκόπησαν ορατά οι πολιτικές της σε όλα τα μεγάλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας. Μιλά για συναίνεση επιδιώκοντας τη συνενοχή. Γιατί λέει το εκπληκτικό «συναίνεση είναι να συμφωνείτε και να στηρίζετε τις μονοκομματικές μου επιλογές». Άρα, είναι λάθος όταν όλα τα μεγάλα ζητήματα επιβαρύνονται, να εγκλωβίσουμε τις λύσεις που ζητάει ο ελληνικός λαός στον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της ΝΔ, που ανακάλυψε τη συναίνεση ως μετωνυμία του κομματικού της συμφέροντος.

    Με κάθε ευκαιρία ζητάτε εκλογές, αίτημα στο οποίο η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται. Η απομάκρυνση του χρόνου των εκλογών δεν αποδυναμώνει το διατυπούμενο αίτημα, ακυρώνοντας, παράλληλα και την όποια δυναμική του ΠΑΣΟΚ;

    Το απλό ερώτημα, κ. Μούρτη, είναι αν υπάρχει διάσταση μεταξύ της βούλησης του ελληνικού λαού για την πορεία της χώρας και των επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ. Οι μείζονες κυβερνητικές επιλογές βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Βάσει του Συντάγματός μας, όταν ο λαός διαφωνεί και απορρίπτει τις επιλογές της κυβέρνησης που στο παρελθόν είχε επιλέξει, τότε καλείται πάλι να προσδιορίσει την πορεία που θέλει για τη χώρα. Αυτό είναι το νόημα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία.

    Συμφωνείτε με τη θέση για κρατικοποίηση των Τραπεζών; Θα επιστρέψουμε στον κρατισμό;

    Η οικονομική κρίση απέδειξε ότι το νεοφιλελεύθερο όραμα της ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων αγαθών και της κυριαρχίας της αγοράς πάνω στην κοινωνία και τους πολιτικούς θεσμούς, οδήγησε τον πλανήτη σε καταστάσεις πιο επίφοβες και από την κρίση του 1929. Η κρίση αυτή δικαιώνει τη θέση ότι επιβάλλεται να υπάρχουν πάντα ρυθμίσεις, κανόνες και έλεγχοι στη λειτουργία των αγορών, τόσο παγκόσμια όσο και σε κάθε κράτος. Ειδικότερα στην Ελλάδα, πιστεύω, ότι ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ πρέπει να είναι πάντα εταιρείες υπό δημόσιο έλεγχο, όπως επίσης ενεργός ρόλος του Δημοσίου πρέπει να υπάρχει σε τομείς στρατηγικού ενδιαφέροντος, όπως είναι η Ολυμπιακή, τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ) και η αμυντική βιομηχανία. Όχι μόνο δεν πρέπει να διστάσουμε σε κρατικοποίηση τραπεζών, για όσο διάστημα είναι αναγκαίο ώστε να εξυγιανθούν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, αλλά πιστεύω ότι ειδικότερα η Εθνική Τράπεζα πρέπει να επανέλθει στο δημόσιο έλεγχο. Κι αυτό είναι αναγκαίο για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
    http://www.petrosefthymiou.gr/main.asp

    τώρα..EEE......TI ;

    - ΠΩΣ ; ΑΛΗΤΕΣ ; ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ; ΜΑΦΙΟΖΟΙ ;
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ; ΚΩ ΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ; ΡΕΜΑΛΙΑ ;
    ΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κρετινομαλάαααααακκαααααα ;;

    απάντηση. ΠΑΣΟΚΟΙ με το γνωστό
    DNA !!
    ____________________________________
    και άντε να δουλέψεις 12.36
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Ι ..του πασοκώ λου Καρχι δάκηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giaoyrtia stoys kleftes .toys aksizei kai ligo einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι απατεωνες και οι κλεφτες του πασοκ να κανουν την αυτοκριτικη τους και να αφησουν το περισσιο θρασσος που εχουνε να κατακρινουν και το γιαουρτωμα.
    θυμιζουμε σκανδαλο χρηματιστηριου ,δισ.εκαναν φτερα
    ολυμπιακοι αγωνες δισ εκαναν φτερα
    εξοπλιστικα προγραμματα ελλατωματικα υποβρυχια αεροπλανα ,ελικοπτερα εν αχρηστια
    και πολλα πολλα αλλα.
    αυτοι εχουν το θρασσος και την αλλαζονεια να βγουν και απο πανω.
    για αυτο τους αξιζει να γινουν πασοκακι να το βουλωσουν και να μην τους ανεχομαστε αλλο πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαούρτια με πήλινο κεσεδάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati re eleni eise toso kakia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το επομενο κλασικο ψεμμα του παπανδρεου στις εκλογες που θα ερθουν.καναμε θυσιες αλλα τωρα ηρθε η ωρα της ανακαμψης.
    αγαπημενος παιδικος ηρωας του παπανδρεου ο πινοκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κω λοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη, τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.
    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;
    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα.
    Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του...

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία.
    Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία.
    Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές. Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.
    1981 Carmina Burana
    +
    2011 Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΜΟΥ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana.Σοσιαλισμός!
    ~ 2011
    Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Τα γιούχα και τα γιαούρτια δεν τους πτοούν..."

    ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ Τ Ρ Ε Μ Ο Υ Ν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.36

    Είσαι πολύ μεγάλο μουνόπανο. Ρε μπογελοχύστη της Ιπποκρατούς δεν πας να γαμηθείς ρε τσογλαναρά γαμώ τον πάτο σου πασοκοσκουληκοφαγωμένο πουστράκι μπάσταρδε.
    Γαμώ τον πράσινο σκατοεγκεφαλό σου τον αχυρένιο σαν του μαλάκα που υποστηρίζεις ΚΛΟΥΒΙΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δεξιά πάντα είχε θράσσος και πάντα ήταν μέσα σε όλες τις προδοσίες της χώρας! Μετά τις εκλογές βρέθηκε ένας άνθρωπος ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίσει στην οικονομία, τα... σκατά(!) του καταλληλότερου! Και αντί να βάλουν ένα χεράκι να βοηθήσουν το έχουν ρίξει στην τρελλή και παριστάνουν τους τιμητές! Βρε ούστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα είναι αργά νε σας πιστέψουμε γιατί με την ανικανότητα σας μας καταστρέψατε την ζωή ‼ 5,24

    Σήκω Ανδρέα για να δεις το κω λοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη,
    τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana.Σοσιαλισμός!
    ~ 2011
    Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε χάσου που θα ασχοληθώ με τα μούτρα σου !

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 18 Οκτ 2011 3:06:00 μ.μ.

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΣ

    ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση