GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τέλος του πολέμου στο Ιράκ...

Ανακοίνωσε ο Μπάρακ Ομπάμα το τέλος του πολέμου στο Ιράκ, καθώς θα αποχωρήσουν από την χώρα όλα τα αμερικανικά στρατεύματα μέχρι το τέλος ...


Ανακοίνωσε ο Μπάρακ Ομπάμα το τέλος του πολέμου στο Ιράκ, καθώς θα αποχωρήσουν από την χώρα όλα τα αμερικανικά στρατεύματα μέχρι το τέλος του χρόνου. Επομένως, γίνεται πραγματικότητα μία από...
 τις βασικές υποσχέσεις που είχε δώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτός ο πόλεμος ήταν ένα κρίσιμο ζήτημα για την Αμερική εδώ και 9 χρόνια περίπου. Μάλιστα, εξαιτίας του πολλοί Αμερικάνοι άρχισαν να ενδιαφέρονται για την πολιτική για πρώτη φορά. 

8 σχόλια

  1. ο καλυτερος συμμαχος των αμερικανων ηταν ο σανταμ...
    για ξαναδειτε πως κατεληξε..
    αχ πασοκια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυψη

    Ο Ιδιος ο Ριζοσπαστης λεει οτι το θυμα εγκλαταλειφθηκε απο τους συντροφους του και τον πηγαν ως την Αιγλη Ζαππειου αντι να τον τρξουν στο νοσοκομειο που ηταν διπλα!!

    http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6504260


    Καπνογόνο και πυροσβεστήρας έπνιξαν τον οικοδόμο

    Δημήτρης Κοτζαρίδης
    Η αποπνικτική ατμόσφαιρα που προκάλεσε η ρίψη καπνογόνων και η χρήση πυροσβεστήρων από τους προβοκάτορες κατά των διαδηλωτών είχαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Δημήτρη Κοτζαρίδη.

    Ο διαδηλωτής ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Οι σύντροφοί του τον πήραν στα χέρια για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν εκτός της πλατείας Συντάγματος. Την εικόνα αυτή μεταφέρουν άλλοι τραυματίες διαδηλωτές. Ο τραυματίας διαδηλωτής που μεταξύ των άλλων μετέφερε την εικόνα στους γιατρούς και στον πατέρα του, ήταν μέχρι αργά το βράδυ στον «Ευαγγελισμό» και του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες. Ο τραυματίας δεν γνώριζε το θύμα, αλλά τον ταυτοποίησε μετά την ανακοίνωση για το θάνατο του οικοδόμου στον «Ευαγγελισμό».

    Τις εικόνες αυτές τις έζησαν έντονα οι συγγενείς, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό», που - πέραν των εφημερευόντων - προσέτρεξαν στο νοσοκομείο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο αγωνιστής οικοδόμος μετά την κατάρρευσή του από το καπνογόνο μεταφέρθηκε από τους συντρόφους στην «Αίγλη» Ζαππείου, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ επιβιβάστηκε σε μηχανή του ΕΚΑΒ, αλλά στη διάρκεια της μεταφοράς του έπαθε ανακοπή (κολπική μαρμαρυγή).

    Στον «Ευαγγελισμό», όπου μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κοτζαρίδης, διαπιστώθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου, «πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε».

    Δηλαδή, από την ανακοίνωση διαγράφονται στην κυριολεξία όσα συνέβησαν
    ΝΤΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΝ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ

    π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός του ΙΡΑΚ θα περνάει καλύτερα τώρα που απαλάχτηκε από τον Σαντάμ , θα έχει Δημοκρατική κυβέρνηση , θα ανέβει το βιωτικό του επίπεδο ή θα τα οικονομήσουν μερικοί , θα απαλλαγεί από τις επιθέσεις αυτοκτονίας ή θα νοσταλγεί την περίοδο του Σαντάμ , παλιό σύμμαχο της Αμερικής ????
    Ο καιρός θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο κουκουλοφόρος…ζει"...ΦΥΣΙΚΑ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ....



    Πειστήρια υπάρχουν αρκετά για την διασύνδεση μεταξύ κουκουλοφόρων-κρανοφόρων χρυσαυγιτών αλλά και οπαδών του ΛΑΟΣ που είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

    Να θυμήσω μερικά:

    “Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοιωτίας και στέλεχος του κόμματός του Ν. Τούτουζα απομάκρυνε ο Γ. Καρατζαφέρης ύστερα από το βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει στις πρόσφατες αντισυγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα πλάι σε μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας λοστό.
    Όπως δήλωσε ο κ. Τούτουζας, βρισκόταν στο σημείο απλά… για συμπαράσταση.”

    http://www.inews.gr/97/politeftis-tou-laos-sta-epeisodia-tou-ag-panteleimona.htm
    ---------------------------------

    “Είδαν το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Χίτλερ οι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με τα στυλιάρια τους οποίους περιέθαλψαν οι άνδρες των ΜΑΤ στο γωστό Video που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
    Σήμερα εμφανίστηκε στο… Mega ένας εξ αυτών και δήλωσε στον Οικονομέα ότι τους απεγκλώβισε η Αστυνομία από μια πολυκατοικία που τους κρατούσαν όμηρους οι αναρχικοί.

    Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι αρθρογραφεί στο “Απολλώνειο Φως” προσπαθώντας να μεταδώσει το πνεύμα του Εθνικοσοσιαλισμού στις αστικές συγκοινωνίες.”

    http://www.inews.gr/63/HEIL-HITLER-HEIL-ethel-arthrografoi–tou-apolloneiou-fos–oi-ergazomenoi-tis-ethel-me-ta-styliaria-pou-tous-periethalpse-i-agkalia-ton-matatzidon.htm
    ---------------------------------

    Το Σάββατο 28 Μάη 2011 σε συνέντευξη του ο Γ. Καρατζαφέρης, στο κανάλι “contra” συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου… είπε μεταξύ άλλων: «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ δεν είναι ούτε ακροδεξιό, ούτε Ναζιστικό κόμμα, αλλά ένα νόμιμο κόμμα της Ελληνικής Δεξιάς!…»

    http://www.inews.gr/116/an-thelete-akrodexia-psaxte-sto-08-tou-voridi-pou-einai-me-ton-lepen-kaienergoumeno-ton-evraion.htm
    ----------------------------------

    Μακάρι το ΚΚΕ να έχει και να βγάλει στην δημοσιότητα
    ο,τιδήποτε στοιχείο διαθέτει.
    Προς το παρόν, ρίξτε μιά ματιά σε ένα βίντεο, που βρήκα στο Youtube,
    το οποίο μού φαίνεται πολύ ύποπτο:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ysB_A8bahdY

    Μόνο δική μου ιδέα είναι, το ότι ο μασκοφόρος με το μπλέ καπελάκι
    και το ματσούκι στο χέρι δίνει εντολή στην διμοιρία των ΜΑΤ,
    υποδεικνύοντας κιόλας από πού να οπισθοχωρήσουν;
    Πείτε καμμιά γνώμη, γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ
    επιβεβαιώνεται πλήρως η Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σανταμ-τσαουσεσκου-κανταφι-νορβηγια.
    γιατι αραγε να σας μισουν τοσο πασοκια;
    και οχι μονο τους αρχηγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...

    απο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ________________________________
    κακή νύχτα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥΑΜΑΑΑΑΑΑΡΑ ΚΑΝΤΑΪΦΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση