GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωπαϊκό κουρείο "Το Χρυσό Ψαλίδι"...

Από το  tyxaios.blogspot.com Όπως όλα δείχνουν η Ευρωζώνη προετοιμάζεται να υποδεχθεί εξελίξεις στο ελληνικό πρόβλημα χρέους, προετοιμάζον...

Από το tyxaios.blogspot.com

Όπως όλα δείχνουν η Ευρωζώνη προετοιμάζεται να υποδεχθεί εξελίξεις στο ελληνικό πρόβλημα χρέους, προετοιμάζοντας γενναίες λογιστικές απομειώσεις - το περίφημο "κούρεμα" - και ταυτόχρονα εξ' αφορμής του ελληνικού προβλήματος να διαμορφώσει την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική της επόμενης ημέρας.
Συνοπτικά έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:...

Παρά τα υψηλά ποσοστά "κουρέματος" που δημοσιεύονται, η διάταξη του ελληνικού χρέους δεν επιτρέπει αντίστοιχη ελάφρυνση των μεγεθών. Στο χρονικό διάστημα που διέρρευσε μετά το "Μνημόνιο" και εκ της κατασκευής της συγκεκριμένης σύμβασης, το μείζον του χρέους της χώρας μας "άλλαξε χέρια" και διακρατείται πλέον είτε από ελληνικά χρηματοπιστωτικά ή ασφαλιστικά ιδρύματα είτε από θεσμικά όργανα που εφόσον επιθυμούμε να παραμείνουμε στο κοινό νόμισμα δεν έχουμε τη δυνατότητα αθέτησης πληρωμής χρέους έναντί τους, όπως η ΕΚΤ ή το ΔΝΤ. Πρώτη σημείωση: Το ύψος του "κουρέματος" θα αφορά κατά βάση δύο κύριους αποδέκτες:
Το εγχώριο χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό σύστημα και εν τέλει τους κατόχους αξιών που συνδέονται με αυτό αλλά και βεβαίως τους Έλληνες πολίτες που μέρος της περιουσίας τους - όπως είναι για παράδειγμα οι ασφαλιστικές εισφορές κλπ - είναι επενδεδυμένη σε αυτό.
Το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα και - σε μικρότερο βαθμό - μέρος του διεθνούς. Ποιος λοιπόν θα κληθεί να πληρώσει τη "ζημιά";
Οι Έλληνες φορολογούμενοι, αφού θα απολέσουν μέρος της αξίας των περιουσιακών τους στοιχείων, είτε δια της αύξησης της φορολογίας ή των ασφαλιστικών εισφορών ή δια της απομείωσης των εσόδων πάσης φύσεως (συντάξεων, μισθών, μερισμάτων, ενοικίων κλπ), είτε δια της προκαλούμενης εκ του "κουρέματος", πτώσης των εσωτερικών αξιών περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων.
Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι ή επενδυτές αφού θα απαιτηθούν κεφάλαια για την ανακεφαλαίωση του τραπεζικού συστήματος - του ημεδαπού συμπεριλαμβανομένου - και βεβαίως για την κάλυψη των ζημιών που θα υποστούν εξαιτίας της πτώσης των αξιών που συσχετίζονται με ελληνικά ομόλογα ή άλλα σχετιζόμενα με αυτά στοιχεία (τίτλους, αμοιβαία κεφάλαια κλπ) και διακρατούνται από Ευρωπαίους. Ας μην ξεχνάμε ότι σε ελληνικά ομόλογα ή μετοχές ή άλλες αξίες είχαν επενδύσει, μεταξύ άλλων, και ασφαλιστικά ταμεία ευρωπαϊκών χωρών. Ποιο είναι λοιπόν τελικά το μήνυμα της Ευρωζώνης προς τους πολίτες της Ευρώπης, τους επενδυτές, τους φορολογούμενους; Γιατί εκτός από τα λογιστικά και αμιγώς οικονομικά προβλήματα, η Ευρώπη ασκεί - εκουσίως ή ακουσίως(!) - και πολιτική.
Η Ευρωζώνη εφόσον προέκρινε την επιλογή του συγκεκριμένου "κουρέματος" για ένα κράτος-μέλος της, ουσιαστικά παραιτήθηκε δια παντός από την προοπτική της πολιτικής και οικονομικής της ολοκλήρωσης. Για έναν προφανή όσο και απλούστατο λόγο: οι οικονομικές ζημίες από την αστοχία ενός κράτους μέλους δεν κατανέμονται αναλογικά στο σύνολο των Ευρωπαίων φορολογουμένων, πολιτών, επιχειρήσεων, τραπεζών και ιδρυμάτων. Αυτή η αναλογικότητα έχει ανατραπεί εξαιτίας κεντρικών επιλογών των κορυφαίων Ευρωπαίων ηγετών και συνακόλουθα των θεσμικών οργάνων της Ευρώπης.
Η αναλογικότητα στην οποία αναφερόμαστε, σχετικά με τη συμμετοχή επί των ζημιών, δεν έχει την έννοια της ανάληψης δικών μας σφαλμάτων από τους Ευρωπαίους πολίτες. Έχει την έννοια της αναλογικής ανάληψης του κινδύνου από όλους τους εμπλεκόμενους κατά το ποσοστό που επένδυσαν ή συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στις οικονομικές εξελίξεις μιας χώρας, γεγονός α
Απλούστερα, αν κάποιος στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς της Ευρώπης επενδύσει σε αξίες που προκαλούν ζημιές - ας πούμε - 50%, σε ομόλογα, μετοχές ή ό,τι άλλο εντός Ευρωζώνης, τότε ανεξάρτητα της εθνικότητάς του υπόκειτο σε ανάλογη ζημία, μη λαμβανομένων υπόψη άλλων παραγόντων. Η εθνικότητά του ή η χώρα της έδρας του δεν διαφοροποιούσε το ύψος της ζημίας. Από σήμερα αυτό δεν ισχύει.
Από σήμερα, η εθνικότητα του φορολογούμενου ή της επιχείρησης ή του επενδυτή έχει σημαίνουσα αξία και διαφοροποιεί το ύψος της ζημίας που θα υποστεί απέναντι σε ένα αντικειμενικό ποσοστό ζημίας, που στην προκειμένη περίπτωση θα προκληθεί από το ελληνικό "κούρεμα". Γιατί; Μα διότι το ύψος της ζημιάς και η κατανομή των ζημιών διαφοροποιείται σημαντικά για τους Έλληνες σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους για το ίδιο ποσοστό έκθεσης στην Ελληνική οικονομία. Οι συνέπειες αυτής της επιλογής είναι σημαντικές και τεράστιες. Η Δευτέρα, ουσιαστικά θα βρει την Ευρωζώνη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να αντιμετωπίζεται όχι ως ενιαία νομισματική ζώνη ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων αλλά πλήρως διαφοροποιημένη κατά χώρα σε σχέση με τα ρίσκα που αναλαμβάνει ο κάθε επενδυτής τοποθετούμενος σε κάθε χώρα. Δηλαδή, το προαπαιτούμενο και αυτονόητο της ανάληψης ρίσκου που συνοδεύει κάθε επενδυτική κίνηση εντός της Ευρωζώνης να "αμείβεται" με κέρδη ή ζημίες αδιακρίτως της χώρας προέλευσης αλλά εξαρτώμενου μόνον από το επενδυτικό προϊόν, πλέον αίρεται. Αν έχεις επενδύσει στο Ελληνικό - σε πρώτη φάση γιατί μάλλον θα ακολουθήσει το "ντόμινο" - χρέος και είσαι Έλληνας, για το ίδιο ποσοστό έκθεσης, θα υποστείς πολύ περισσότερες ζημιές από ότι θα έχεις αν είσαι Γερμανός, Γάλλος ή άλλης χώρας υπήκοος, τράπεζα ή επενδυτής. Αυτή η συνέπεια προκύπτει και επιβάλλεται όχι από τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς αλλά από πολιτικές επιλογές που οδηγούν στην de facto διαμέριση της Ευρωζώνης με άγνωστο αλλά ευκόλως εννοούμενα αποτελέσματα.

14 σχόλια

  1. Η ισχύς εν τη ενώσει .

    Είδες βρέ κουτό που μας αγαπούν όλοι οι Ευρωεβραίοι και εσύ τους κατηγορείς .

    Θέλουν το καλό μας για αυτό μιλούν για συναίνεση , ομοψυχία , ενότητα ,

    όλοι μαζί βρέ χαζουλίνι θα καταφέρουμε πολλά .

    Η δανειακή σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί , μην ξεγελιέσαι . Τα μνημόνια 1,2,3 , κ.λπ. είναι μόνο ένα μικρό μέρος της .

    Ας συναινέσουμε όλοι μαζί και ας την υπογράψουμε ,

    μήπως έχουμε να χάσουμε τίποτα…..!

    και με την βούλα του συντάγματος ,γιατί ξέρεις βρέ μαλκισμένο και αυτοί το ξέρουν βέβαια ,

    δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές δεν εξασφαλίζουν τα χρήματα των δανειστών,

    γιατί σου λέει πως

    εάν έρθει ο Τρελαντώνης θα τους πει να πάνε να τα πάρουν από τον γιο του εωσφόρου .

    Κατάλαβες λοιπόν γιατί θέλουν την συναίνεση με 181 βουλευτές ,

    η δανειακή σύμβαση θα είναι και συνταγματικά ενυπόθηκη και έτσι θα εξασφαλίζουν τα χρήματα τους οι δανειστές, έχοντας ως υποθήκη Ελληνικά νησιά , Ελληνική γη , Ελληνικές ψυχές και Έλληνες σκλάβους .

    Ότι άλλο και αν σου πω γλυκό μου αγόρι και τρυφερή μου γατούλα θα είναι περιττό.

    Ο mindcup της σκέψης σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο «Express Του ΠοΣΟΚονυχτίου»

    Ο «Πασοκνύκτιος όρθρος» είχε ήδη ξεκινήσει , πριν καλά καλά ξυπνήσει μετά από τον επταετή ύπνο ο Ελληνικός λαός .

    Μία είναι η αλήθεια όσο και αν θέλουν να την κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα .

    Όταν ο «γλυφοποδιάς της Φρειδερίκης» παντρεύτηκε, τσιμπώντας το Εβραϊκό Μανεϊκο δόλωμα , το «express του Πισοκνυκτίου» έβαζε μπροστά τις απειλητικές για την Ελλάδα μηχανές του .

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2190 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    Πίπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας Τούρκος θα μας σώσει, ο Καραμαν Αλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.58
    Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός".
    Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.
    ----------------------------------
    Τop 20 Pasok Voters Countdown (Final)
    ------------------------------------
    ZWA,KOIMISMENOI,******* TA ******* POU SAS PETAKSAN K TA MYALA POU SAS EVALAN!
    smashd0wnauthorities Πριν από 1 ημέρα

    Από φωνή 3:52 στην Ευρώπη...άλλο τίποτα...όλο αυτιά είναι στην ΕΥΡΩΠΗ...και περιμένουν να ακούσουν τι θα πει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ !!!

    ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!
    Batraxi1983 Πριν από 1 ημέρα

    Ένσταση!! Ο θεούλης στο νούμερο 2 που ήθελε νέο '81 και χόρευε σαν το καθυστερημένο με τα κλαρίνα είναι το πραγματικό νούμερο 1! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!! (με τα λεφτά των άλλων)
    MrAslamas Πριν από 1 ημέρα 2

    to No9 posa ths dwsane gia na pei autes tis pipes?
    georgepale Πριν από 1 ημέρα

    τσαπ,τσαπ,τσαπ!!!!Γιδιαααααααα­αα!!!!!Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε­εε!!!
    ThePerivoliotis Πριν από 1 ημέρα

    @AMANMETONAMETAKEN etsi !!!!! mpeeeeeee

    focusopoulos Πριν από 1 ημέρα

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ­ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    AMANMETONAMETAKEN Πριν από 1 ημέρα 5

    ποσο γελοίος ειναι ο κόσμος που ψήφισε ΓΑΠ

    Metalgasparos Πριν από 1 ημέρα

    Σας ειχανε υποσχεθει βολεμα ε? Φατε τα @@@@@@@δια μου τωρα!



    είναι αυτό που λένε έξω,waste of Oxygent...Ο θείος μου είναι έτσι,αλλά με τη χούντα.Ε να ξαναήρθε και ησύχασε...
    pomakos21 Πριν από 1 ημέρα

    να φορολογησουν μονο τους 20 πασοκους που εχει το βιντεο
    NotioSellas Πριν από 1 ημέρα 13

    Γιατί εκπλήσσεστε; Δεν είναι αυτό αντιπροσωπευτικό δείγμα του Νεοέλληνα/ της Νεοελληνίδας; Είναι η πλειοψηφία που διασκεδάζει στα σκυλάδικα και βλέπει τούρκικα σήριαλ, κι ας προέρχεται από σμυρνιά οικογένεια, είναι η πλειοψηφία που καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι για την "ανωτερότητα" του έθνους σε σχέση με τους "κουτόφραγκους" αλλά είναι αμόρφωτη και γράφει γκρίκλις και άλλα πολλά που δε χωράνε σε ένα σχόλιο. Α, και δεν ψηφίζει ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ αυτή η πλειοψηφία!

    annitanguera Πριν από 1 ημέρα 3

    @ESPM2DELUXE Πλάκα πλάκα φίλε το *******άκι που λές δεν παίζεται..!!!
    mitsmitsos Πριν από 1 ημέρα

    Εγώ ουδέποτε ψήφισα ΠΑΣΟΚ! Τώρα όμως, μα την αλήθεια, θα το ΨΗΦΗΣΩ και θα το ψηφίζω ΠΑΝΤΑ!!! ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε? Τι? Δεν θέλετε τώρα? Ε, λοιπόν θα το έχετε!!!!

    WarWithin1992 Πριν από 1 ημέρα 2

    Μ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΕΧΩ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ - ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Μ' ΕΛΑΦΡΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ... π.χ.

    ΘΑ ΤΟΝ Γ...ΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ!!!

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ...

    ΓΙΩΡΓΟ- ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΝΝΟΥΛΑ-ΘΟΔΩΡΗ, ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ!

    psaltisjohn πριν από 2 ημέρες

    το να τους χαρακτηρισεις χαζους ειναι το λιγοτερο....

    palikaros1990 πριν από 2 ημέρες

    hahah oreo to video alla xoris na psifizo pasok lew ego kai tous ble na ksana psifizate pistevete 8a alaze kati? :D osoi to pistevoyn afro einai apla xazoi :D
    maderi πριν από 2 ημέρες

    ο 13 ειχε μεγαλο οραμα,πρωθυπουργος 20ετιας....*******χαχ.τωρα αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι στη ΔΕΗ για το διακανονισμο..Ααα κ ο γκαντζος στο 5 πρεπει να προσκυναει ακομα.ο 1 δε χρηζει σχολιασμου
    johnavgos πριν από 2 ημέρες

    ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ Ή ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ..ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    μπα, μαλάκας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση