GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιαννίκος ανέλαβε διευθυντής στον "Επενδυτή"...

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του "Κόσμου του Επενδυτή"  (και ακόμα διευθύνων σύμβουλος στο Alter) Κώστας Γιαννίκος ανέλαβε το ρόλο του εκ...

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του "Κόσμου του Επενδυτή"  (και ακόμα διευθύνων σύμβουλος στο Alter) Κώστας Γιαννίκος ανέλαβε το ρόλο του εκδότη - διευθυντή ύστερα από τη χθεσινή παραίτηση του Νίκου Φελέκη.
 Ο Κ. Γιαννίκος έχει αρχίσει συσκέψεις με κάθε τμήμα της εφημερίδας χωριστά ενώ το κλίμα στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού είναι ηλεκτρισμένο.
O Μediaκος

4 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑ$$ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ..ΕΠΙΣΗΣ..

    ΧΑΧΑ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ
    ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ

    ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΦΟΡΕΣΕΣ ΤΟ ΝΑΝΟΒΙΟΝΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕ [ΔΕΗ]
    ΑΠΑΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν.4021/11 Η ΔΕΗ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ
    ΣΥΝΥΣΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ,ΔΟΜΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ Ν 4021/11 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 11 ΚΑΙ 13 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53 ΟΤΙ:11. Αν δεν καταβληθεί το τέλος, η Δ.Ε.Η. και οι εναλ­λακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος προβαίνουν στην έκδοση εντολής διακοπής του ρεύματος του κατα­ναλωτή προς τον Διαχειριστή του Δικτύου, ο οποίος προβαίνει σε διακοπή της σύνδεσης και δεν το επαναχο­ρηγούν μέχρι να εξοφληθεί το οφειλόμενο τέλος, σύμ­φωνα με όσα ορίζονται ειδικότερα με την υπουργική α­πόφαση της παραγράφου 13. Αν δεν ζητηθεί η επαναχορήγηση του ηλεκτρικού ρεύματος, η Δ.Ε.Η. και οι εναλ­λακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος, αφού δια­γράψουν τον υπόχρεο καταναλωτή, γνωστοποιούν τη διαγραφή στο Ελληνικό Δημόσιο, ώστε να μεριμνήσει για την είσπραξη του οφειλόμενου τέλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα για την Είσπραξη Δημοσίων Ε­σόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.). Αν δεν εξοφληθεί προηγουμένως το ειδικό τέλος του παρόντος άρθρου, δεν επιτρέπεται η αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος. Αν δεν ζητη­θεί η διακοπή της σύνδεσης, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών επιβάλλεται σε βάρος της Δ.Ε.Η. ή του ε­ναλλακτικού προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος και υπέρ του Δημοσίου, πρόστιμο ίσο με το τέλος που δεν κατα­βλήθηκε προσαυξημένο κατά 25%.
    13. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ρυθμίζε­ται ο ειδικότερος τρόπος και η διαδικασία για: α) την εί­σπραξη του τέλους μέσω των, λογαριασμών κατανάλω­σης του ηλεκτρικού ρεύματος, β) τη βεβαίωση και εί­σπραξη του τέλους κατά τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε. από τον κύριο ή επικαρπωτή του ακινήτου σε περίπτωση μη καταβολής του μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, γ) τις Προϋποθέσεις επιστρο­φής του ειδικού τέλους από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., εφόσον το ακίνητο υπόκειται στις εξαιρέσεις της παραγράφου 5 ή στο μειωμένο συντελεστή της παραγράφου 6, καθώς και τον τρόπο και τη διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης του ειδικού τέλους στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι Προϋποθέσεις απαλλαγής ή ότι εφαρ­μόστηκε εσφαλμένος συντελεστής προσδιορισμού του, δ) τις ειδικότερες Προϋποθέσεις και τη διαδικασία για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 6, ε) τα ζητήματα που ορίζονται στην παράγραφο 7 και το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 11 και κάθε αναγκαίο θέμα για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρουΕπομενως προϋπόθεση είσπραξης (αλλα και της διακοπής της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση μη καταβολής) απο την ΔΕΗ του ανωτέρω ειδικού τέλους είναι η έκδοση της Υπουργικής πράξης σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα.
    Στην περίπτωση που έχει εκδοθεί η ανωτέρω Υπουργική Πράξη (νομίμως) τυγχάνει νοητή η είσπραξη του ανωτέρω τέλους απο την ΔΕΗ
    Στην περίπτωση όμως που δεν έχει εκδοθει η ανωτέρω Υπουργική Πράξη απο τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ή απο το νομίμως εξουσιοδοτημένο όργανο τότε τυγχανει μη νομιμη η είσπραξη του ανωτέρω τέλους απο την ΔΕΗ.
    Ως εκ' τούτου απαιτείται η άμεση διερεύνιση δια να διαπιστωθεί (και με την αυθεντική εκτίμιση μεταξύ άλλων οργάνων της διοίκησης και του ΣΔΟΕ) η ύπαρξη της Υπουργικής Πράξεως .
    Στην περίπτωση δε που ανευρεθεί η ανωτέρω υπουργική πράξη σωστό θα ήταν να αναγράφεται και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (όπως π.χ. αναγράφεται η υπουργική πράξη βάση της οποίας εκδίδεται το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορείας) και όχι να αναφέρεται αόριστα μόνο ο Ν 4021/11
    Στην περίπτωση δε που δεν ανευρεθεί απαιτείται η άμμεση σύλληψη του Υπουργού και άλλων οργάνων αλλα και της Δημόσιας Επιχείρισης Ηλεκτρισμού ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχουχιιιιί,
    Κόσμος του επενδυτή.....
    Με την Εθνική Τράπεζα στα 1,7ε.
    Το πιο ισχυρό "χαρτί"!!!!!
    ΑΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    Ο ευρών αμοίβεται με Συριανό
    λουκούμι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση