GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά την παρέλαση, οι…παρελάσεις

Του Θανάση Νικολαΐδη Ο στόχος ήταν παλιός . Να καταργηθούν οι παρελάσεις(!). Περίμεναν και ήρθε η ώρα. Δεν πείστηκε ο μέσος έλληνας απ’ το...

Του Θανάση Νικολαΐδη

Ο στόχος ήταν παλιός. Να καταργηθούν οι παρελάσεις(!). Περίμεναν και ήρθε η ώρα. Δεν πείστηκε ο μέσος έλληνας απ’ τους κουλτουριάρηδες και επιμένει κλασικά, παραδοσιακά. Με τα νιάτα στην παρέλαση και με τους φαντάρους μας να προηγούνται των μηχανοκίνητων. Και ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής, μια έκφραση αναγνώρισης των αγώνων και της θυσίας προγόνων μας, που...
 προτίμησαν τη δόξα απ’ το χρήμα.
ΗΡΘΕ η ώρα και οι «πολέμιοι» (της παρέλασης) «εκφράστηκαν». Όπως μπορούσαν, με ό,τι…πρόχειρο βρέθηκε στα χέρια τους. Ακόμα και με τον μαθητόκοσμο που τον «μαυροφόρεσαν» για αλλότριους λόγους. Για τα οικονομικά μας, που οφείλουμε να ξεχωρίσουμε απ’ τα «ηθικά» και παραδοσιακά. Παλικάρια και «ιδεολόγοι» ανάμικτοι με τραμπούκους πρόσβαλαν τον θεσμό και τον Πρόεδρο. Απέπνεε ψόφια «εθνικοφροσύνη» ο ακροδεξιός που όρμησε, με τις κορώνες και τα μαύρα του γυαλιά που θύμιζαν χαφιέ του παρελθόντος. Ξεστόμισε ό,τι έκρυβε μέσα του από «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια»-στοιχεία όπου οικοδόμησε τον ψευδεπίγραφο πατριωτισμό του, νιώθοντας…προδομένος. Μπορεί και να’ ναι η διαμαρτυρία του σπονδή στον βασιλιά του που του απομάκρυναν, στον δικτάτορα που του στέρησαν. Και, βέβαια, ούτε ένας «αριστερός» ή κουλτουριάρης βρέθηκε να τον συγκρατήσει διαχωρίζοντας τη θέση του.
ΚΑΙ ήρθε η άλλη μέρα. Με τους ηθικούς αυτουργούς να φλυαρούν, αρνούμενοι να καταδικάσουν την ανίερη πράξη και τους ολετήρες της ιστορικής μας μνήμης. Ξεροκατάπιε τρις ο (κατά τα άλλα λαλίστατος και ευφυής) κ. Κουράκης, δεν…ενέδωσε στις πιέσεις να «καταδικάσει τα γεγονότα και τους αυτουργούς» και επανέλαβε την άποψή του για τις παρελάσεις.
ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν ενοχλήθηκε απ’ την «παρέλαση» της ανηθικότητας στο «γυαλί», δεν χαστούκισε, δεν προπηλάκισε κάποιους αλήτες σε πλήρη ανάπτυξη σε ντεκόρ τηλεοπτικό. Καθημερινά, επίμονα και χωρίς με άνεση. Ούτε ο χυδαίος κ. Λαζόπουλος και τα κορίτσια με την (ανα)σηκωμένη φούστα ενοχλούν, ούτε οι κίναιδοι σε διάταξη «μάχης» με τη λογική και την αισθητική μας.
ΤΟΥΣ ενόχλησε η παρέλαση της λεβεντιάς, αρέσκονται στις καθημερινές «παρελάσεις» της τηλεοπτικής (και όχι μόνο) αλητείας. Απεμπολούν την ιστορική μνήμη για τα οικονομικά μας που είναι άθλια, για συμπεριφορές πολιτικών που είναι πανάθλιες, ωστόσο, η χθεσινή μέρα ήταν διαφορετική και απαιτούσε σεβασμό και εθνική ομοψυχία.

16 σχόλια

  1. Γεροντικο πολυ σαν σκεψη,αλλες επιλογες δεν ειχε να αραδιασει ο αρθρογραφος?Τελικα πρεπει να τους απαγορευεται εκτος απο το να κυβερνανε και να γραφουν οι γεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ !!!

    Γέροντες που πολέμησαν το 1940 πήραν τη θέση των επισήμων στην εξέδρα στη διάρκεια της παρέλασης που διοργανώθηκε στη Στυλίδα!
    Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος δηλωσε πως "δεν εχει το αναστημα να ανεβει μαζι τους στην εξεδρα"!
    "Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα", ειπε, "εμείς τι κάναμε γι΄ αυτούς;! Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τις συνταξεις πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη την Ελλάδα. Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας";!
    Ειπε οτι "καταλαβαινει απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου" πως "αισθανεται το ιδιο με καθε πολιτη" και τονισε οτι "η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα"!
    Τα σχολια δικα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ; ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωστόσο, Χάρη, δείχνεις και αγράμματος. Άντε, λοιπόν, σχολείο (χωρίς καταλήψεις) κι ίσως μάθεις να κατανοείς κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΔΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΤΟΝ ΣΤΙΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ . ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαρεια,αθεραπευτη νουδουπασοκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίπου 60.000 συνταξιούχους που δεν εμφανίστηκαν μέχρι σήμερα αναζητά το ΙΚΑ αν και έχουν περάσει 4 ολόκληροι μήνες από τότε που άρχισε η απογραφή των συνταξιούχων!

    Aυτοί οι συνταξιούχοι δεν έχουν κάνει απογραφή, ουτε εχουν παει στα ταμεία για να διεκδικήσουν τη σύνταξή τους, αφου θα τους είχε κοπεί!
    Ωστόσο, το ΙΚΑ δεν έχει ακόμα αποδείξεις εαν όλοι αυτοί οι «εξαφανισμενοι» συνταξιούχοι υπάρχουν
    ή είναι νεκροί και τόσο καιρό κάποιοι εκμεταλλευόντουσαν τις συντάξεις τους.

    Παντως πριν λίγο έληξε η προθεσμία για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να απογραφούν ωστε να συνεχίσουν να παιρνουν τη σύνταξή τους.
    Η καταγραφη των συνταξιουχων αρχισε απο τον Ιουλιο -παλι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξαναγράφω,
    οτι είναι πολιτικά οργανωμένο σχέδιο,
    να σταματήσει κάθε Εθνική εκδήλωση.
    Κάθε είδους.Να μοιάζει βδέλυγμα!
    Και πάλι πόνταραν σε κουτσό άλογο,
    όπως με "τη λατρεία" των λαθρομε-
    ταναστών.
    Απεγνωσμένες κινήσεις,να γίνουν οι
    μονοψήφιοι του εκλογικού σώματος
    διψήφιοι.
    Πάλι στραβή ρότα πήρανε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γύφτοι για 40 ευρώ
    [Όλοι οι φορείς]


    [Γύφτοι για 40 ευρώ την ώρα που σε πολλούς δεν περισσεύουν ούτε 2 ευρώ για τυρόπιτα!! Τι να τους πεις; Μαλάκ@@; Γύφτους; Ασυνείδητους επειδή δεν παίρνουν ένα καφέ απ' την τσέπη τους; Τίποτα... ότι και να πει κανείς, θα χάσει το σάλιο του...]
    Θέμα: Έγκριση δαπάνης για την αγορά μικρών εδεσμάτων για το Δ.Σ. του Οργανισμού

    Τελικός ΥπογράφωνΔιευθύνων Σύμβουλος - ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΜΙΤΑΣ -
    Ημερομηνία Απόφασης16/09/2011
    Ημερομηνία Ανάρτησης29/10/2011 15:36:47
    Είδος ΑπόφασηςΔΑΠΑΝΗ
    ΦορέαςΟΓΕΕΚΑ 'ΔΗΜΗΤΡΑ'
    ΜονάδαΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

    Εγκρίνουμε την δαπάνη συνολικής αξίας 40,62 € για την αγορά μικρών εδεσμάτων για το Δ.Σ. του Οργανισμού ( «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» - Α.Φ.Μ. 999065940 ).
    Η παραπάνω δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

    Η απόφαση εδώ..ΓΙΟΥΦΤΟ
    ΤΑΝΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΣΣΩΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ EΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΧΑΙΡΕΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΜΗΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚA(MEGA CHANNEL SPONSORAS).

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - Άνεργος με δύο παιδιά και ετοιμόγεννη γυναίκα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που χτύπησε τον βουλευτή
    - "Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κυβέρνηση μας πρόδωσε και μας ξεγέλασε" λέει στο Newsit
    - ''Τυχαία επέλεξα τον Χ. Μαγκούφη. Θα έκανα το ίδιο για όποιον υπογράφει τις αντιλαϊκές πολιτικές"
    - Ακούστε τις δηλώσεις του στον ρεπόρτερ του Newsit Λ.Χαβέλα
    - Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο και φωτογραφία του κ. Δαλαμάγκα με τον πρωθυπουργό
    Η οργή κατά της κυβέρνησης ώθησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Δαλαμάγκα, να επιτεθεί κατά του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστου Μαγκούφη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της επετείου του "ΟΧΙ" στα Τρίκαλα.

    Μιλά ξεκαθαρίζοντας ότι το επεισόδιο δεν έγινε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από ακροδεξιούς.

    Ο κ. Δαλαμάγκας είναι μάλιστα από το 2008 μέλος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για το δήμο Τρικάλων.

    Κατα τα ...αλλα για ολα φταιει ο συριζα και η χρυση αυγη, οι φούσφουτοι, οι ξεσκούφουτοι κλπ

    κολοτρυπηδες τρυπιοι πουλημενοι κυβερνητικοι εσεις και το πασοκαναλο σας το ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ΔΗΛΑΔΗ..ΤΟΝ ΕΝΑ (1)
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....ΕΔΩ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    Για κακή του τύχη όμως υπήρξε εικόνα τηλεοπτική και αυτός που τον χτύπησε είναι ο Δημήτρης ΔΑλαμάγκας, στέλεχος του ΠαΣοΚ , είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα.

    Ο Δημήτρη Δαλαμάγκα δήλωσε «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία !
    Είναι αντιλαϊκή και.......... θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου !
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου !
    Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αντιγραφές τη βγάζεις ρε μαλάκα 7:29:00 μ.μ.; Άντε σε κανένα ψυχίατρο, πες του τα, πλήρωσέ τον...θα σε καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο παλιολαός ο Ελληνικός φταίει..το ΞΕΡΟΥΜΕ..
    το ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ !

    ΗΜΑΡΤΟΝ, και δεν θα το ξανακάνουμε.
    Απο τώρα....ταπεινά δούλοι σας... χιχιχιχι
    ____________________________________________
    Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες των ΠΑΣΟΚων σ'όλη την Ελλάδα... όπου τόλμησαν να εμφανιστούν
    Πρωτοφανείς εικόνες με τους πολίτες να πετούν αυγά στις εξέδρες των επισήμων, να διώχνουν τους πολιτικούς και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...

    Στον Πύργο, ο κόσμος από νωρίς το πρωί φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος. Η αστυνομία συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους που προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, ενώ οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του, ο περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας. Μετά τη μαθητική παρέλαση, δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονταν στην ουρά, ξεκίνησαν πορεία με μαύρα περιβραχιόνια!

    Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν εναντίον της εξέδρας των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κώστας Σκανδαλίδης, οι βουλευτές κ.Δημ.Κρεμαστινός του ΠΑΣΟΚ, και Μίκα Ιατρίδη της ΝΔ, και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η παρέλαση διεκόπη και οι επίσημοι αποχώρησαν με την προστασία της αστυνομίας και μετέβησαν στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

    Τα επεισόδια έντονα γιουχαρίσματα ξεκίνησαν την ώρα που οι πολιτικοί κατέθεταν στεφάνι. Ο κόσμος όταν άκουγε το όνομά τους από τα μεγάφωνα, φώναζε: ''Προδότες, κλέφτες, απατεώνες,, η Τρόικα είναι χούντα''!

    Ίδια ατμόσφαιρα και στην Πάτρα!
    Πολίτες φώναζαν συνθήματα και ξέσπασαν στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Σπηλιώπουλο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας δεν είχαμε χειρότερα, όμως οι συγκεντρωμένοι απειλούν ότι δεν θα αφήσουν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση, αν δεν φύγουν οι πολιτικοί.

    Στη Σύρο η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τη ματαίωση που είχε ζητήσει, ο αρμόδιος περιφερειάρχης κ.Πουσσαίος.
    Στην εξέδρα των επισήμων, ανέβηκε ο μοναδικός εν ζωή αντιστασιακός του νησιού κ.Βαμβακάρης μαζί με μικρά παιδιά. Παρέλασαν κανονικά πρόσκοποι, σωματεία και μαθητές. Ο κόσμος κρατούσε πανό διαμαρτυρίας, αλλά δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

    Στο Μεσολόγγι...
    Στη Χίο. Στο Βόλο. Στη Λάρισα. Στη Λαμία.Στη....
    Στο..
    Στη..
    Στο Ηράκλειο, έδιωξαν τους επισήμους από την εξέδρα και στη συνέχεια ξεκλινησε κανονικά η παρέλαση ενώ στη Ν. Αλικαρνασσό οι μαθητές δεν χαιρέτησαν τους επισήμους και στο τέλος ο κόσμος πέταξε αυγά στην εξέδρα των επισήμων.
    και..και...ΚΑΙ...
    Π Α Ν Τ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Α Λ Η Τ Ε Σ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ(πουτά νες) - ΚΑΦΡΟΙ.

    _____________________
    α.:...και ΠΟΥΣΤ΄Ε αλήτες
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έκανες στον πόλεμο Παπούλια;...

    ( φωτό. Θάλλασα μπάνιο, Μιμή-Έλλη
    γυμνόστηθες, Παπούλιας-Λιάνης και οι συνΠΑΑΣΟΚ φίλοι).
    ---------------------------------

    Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.

    Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν...

    θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το Wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.

    Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!

    To σίγουρο όμως είναι ότι ο Παπούλιας έδωσε με επιτυχία άλλες ενδιαφέρουσες μάχες, όπως η συμβολή του στο να βγει ο Παπανδρέου από τη δύσκολη θέση για το «κωλόσπιτο» της Εκάλης.

    Σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τζορτζ Χάλαγκ-οικογενειακός φίλος- και ο Κάρολος Παπούλιας ήταν από εκείνους από τους οποίους ο Παπανδρέου δανείστηκε για να χτισθεί η βίλα του πάθους του με τη Μιμή.

    Για το αν πολέμησε η όχι ο Παπούλιας θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα ο Μανώλης Γλέζος ή όλοι εκείνοι οι ήρωες πολέμου που ζουν ακόμη και παρελαύνουν με περηφάνια τις αναμνήσεις τους, λαμβάνοντας μια πετσοκομμένη σύνταξη από το παρακράτος που ο Παπούλιας, ο Τσοχατζόπουλος, ο Τσουκάτος, ο Σημίτης, ο Γιωργάκης ο φίλος του Λούβαρη και του Ντόρη Μαργέλου με τη βίλα στη Πάρο, δημιούργησαν 37 χρόνια τώρα.

    Καλά θα κάνει ο σιωπηλός Παπούλιας να μην προκαλεί με τις δηλώσεις τους σ αυτή τη τραγική συγκυρία.

    Το θέαμα του Ανώτατου Άρχοντα της Εκκλησίας να σουλατσάρει στο Κατάρ με τον Λαυρεντιάδη, της διεφθαρμένης Proton Bank και του Παπούλια που αποκαλεί μειοψηφία τους πολίτες που βλέπουν τα παιδιά τους να λιποθυμούν στα σχολεία είναι η απόδειξη του ξεπεσμού της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας μας.

    Επαναλαμβάνουμε ότι ο Παπούλιας λαμβάνει ως αποζημίωση 350 ευρώ το χρόνο, 1000 ευρώ τη μέρα, ενώ ο Ιερώνυμος ασχολείται με το real estate του παγκαριού.

    Ζήτω η Δημοκρατία…

    kourdistoportocali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση