GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μπουζούκι στη Κόκκινη Πλατεία!...

Μετά την Οτάβα ο Ζορμπάς επισκέπτεται και τη Μόσχα Και ενώ η Ελλάδα κλυδωνίζεται , καταρρέει και απαξιώνεται, στη Κόκκινη πλατεία του Κρεμ...

Μετά την Οτάβα
ο Ζορμπάς επισκέπτεται και
τη Μόσχα
Και ενώ η Ελλάδα κλυδωνίζεται, καταρρέει και απαξιώνεται, στη Κόκκινη πλατεία του Κρεμλίνου το συρτάκι αναβιώνει παρουσία χιλιάδων μοσχοβιτών... Και μη πούμε  βιαστικά (όπως πάντα)  Ελλάδα-Ρωσία Ορθοδοξία-Συμμαχία, αλλά απλά ότι κάποιοι προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα υπάρχει...
Μετά την Οτάβα το συρτάκι  επισκέφθηκε και τη Μόσχα και λέγεται ότι την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, οι ομογενείς  θα υπενθυμίσουν στην ανθρωπότητα ότι όταν οι Γάλλοι  έλεγαν πουρκουά  και πολλοί άλλοι ναι  στη ναζιστική Γερμανία, οι Έλληνες όρθωναν τα κορμιά τους με το ιστορικό όχι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

15 σχόλια

  1. Είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα να έχει περάσει απαρατήρητο απο τα ελληνικά μίντια, όταν προβλήθηκε σε ολόκληρη τη Ρωσία; Τέτοιοι είμαστε και καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά την υφήλιο έπρεπε την 28η Οκτωβρίου να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ καλώντας τα μέσα ενημέρωσης σε κάθε χώρα δείχνοντας ότι μόνο η Ελλάδα αντιστάθηκε στη ναζιστική Γερμανία. Αλλά η ελληνική κυβέρνηση κάνει το κορόιδο... Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση στους Τούρκους θα ξεσήκωναν το κόσμο... Είμαστε για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ δώσε μιά παγκόσμια συνέντευξη στις 28 Οκτωβρίου και με βίντεο δείξε σε όλη την ανθρωπότητα το ΟΧΙ της Ελλάδας όταν οι άλλοι λαοί της Ευρώπης υπέκυπταν και προσκυνούσαν τον φασισμό και τον ναζισμό. Και σήμερα η Γερμανία που υπέθαλψε και στήριξε το ναζισμό και η Γαλλία του πουρκουά μας τιμωρούν και οι΄Τούρκοι που κράτησαν ουδετερότητα μας ειρωνεύονται και εύχονται τον αφανισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικη θεοδωρακη βγες στη πλατεία Συντάγματος με τον Ζορμπά με ένα εκατομμύριο κόσμο να τον χορεύουν και να τρελάνεις τα παγκόσμια μίντια αλλά όχι γύρω σου με δημοσιογράφους σαν κάποιους της τηλεόρασης που έχουν φάει το καταπέτασμα, όπως και οι πολιτικοί της κομπίνας της λαμογιάς και της υποτέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι Έλληνες όρθωναν τα κορμιά τους με το ιστορικό όχι...
    ==
    ΜΗΝ ξεχναμε οτι το ιστορικο ΟΧΙ (alors c'est ta guerre) το ειπε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας...ο .."δεξιος" ο "δικτατωρ" ο πειξαι ο δειξαι..

    Ενω ο .."δημοκρατικος" πλαστηρας εστειλε επιστολη στο Γαλλο κατοχικο πρωθυπουργο Πεταιν (απο το Μονπελιε της Γαλλιας οπου διεμεινε..φτωχικα) και του ζητουσε να μεσολαβησει στο αξιοτιμο κ.Χιτλερ ωστε το "σεσηπως καθεστως του Ι.Μεταξα" να ανατραπει και να αναλαβει αυτος ωστε να παρασχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διευκολυνση ηθελε,στη κραταια αυτοκρατορια της Γερμανιας..

    Αυτο το γραμμα αλλα και την παραιτηση του απο πρωθυπουργος το 1946 μετα την αποκαλυψη αυτου του γραμματος ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το αναφερει η νεωτερη ιστορια..

    Γιατι τελικα την ιστορια την εγραψε η προπαγανδα των .."αριστερων" "προοδευτικων" και λοιπα κακοποια στοιχεια..
    (αλητοσυμμορια πασοκ κλπ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS
    8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο που το μπουζούκι που κοτσάρισες στη φώτο είναι ιρλανδέζικο και όχι το παραδοσιακό ελληνικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά το μανιχέστο οι Lo.R.Di έδωσαν συναυλία...
    Μετά το άρθρο των τριών Λοβέρδος-Ραγκούσης-Διαμαντοπούλου (τρία μυαλά για ένα άρθρο...η επανάσταση του αυτονόητου) έδωσαν συναυλία... το συγκρότημα πήρε το όνομα από τα αρχικά των επιθέτων τους.... Lo.R.Di !!!

    Τρίος αμίγκος τόσα χρόνια γιατί δε λέγατε τα αυτονόητα για τις συντεχνίες και τα συνδικάτα;

    O φόβος της πολιτικής εξαφάνισης σας, σας ανάγκασε να πάρετε απόσταση από το παρόν (αφου ψήφησατε με δυο χέρια το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο) με το βλέμμα στο πολιτικό σας μέλλον...αλλά το κόλπο είναι παλιομοδίτικο θυμίζει Καρατζαφέρη !

    Υ.Γ. η γενιά του πολυτεχνείου ότι είχε να πάρει και να δώσει σε αυτόν τον τόπο...το πήρε και το έδωσε, η εποχή που όποιος δήλωνε αριστερός "έβγαζε" γκόμενα πέρασε ανεπιστρεπτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TI SHMASIA EXEI AN TO BOUZOYKI EINAI IRLANDEZIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΟΒΕΡΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το βίντεο που ακολουθεί στη Κοκκινη πλατεία με το συρτάκι της μπάντας και το Ζορμπά είναι καταπληκτικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ενώ η Ελλάδα κλυδωνίζεται, καταρρέει και απαξιώνεται, στη Κόκκινη πλατεία του Κρεμλίνου το συρτάκι αναβιώνει παρουσία χιλιάδων μοσχοβιτών... Και μη πούμε βιαστικά (όπως πάντα) Ελλάδα-Ρωσία Ορθοδοξία-Συμμαχία, αλλά απλά ότι κάποιοι προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS

    Πάρε με να κανονίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση