GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου αυτή τη στιγμή η Λούκα Κατσέλη...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Από τον Κοινοβουλευτικό Την Λούκα Κατσέλη , που έχει δηλώσει ότι δεν ψηφίζει το άρθρο 37,  έχει καλέσει αυτή τη στιγμή στ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Από τον Κοινοβουλευτικό

Την Λούκα Κατσέλη, που έχει δηλώσει ότι δεν ψηφίζει το άρθρο 37,  έχει καλέσει αυτή τη στιγμή στο γραφείο του στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου. Είχε...
 προηγηθεί η συνάντηση με την Βάσω Παπανδρέου στην οποία είπε ότι αν δεν ψηφιστούν όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδόυ δεν θα  εκταμιευθεί η έκτη δόση.

20 σχόλια

  1. Κινήσεις εντυπωσιασμού, πούτσες κλαρωτές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΣΤΟ ΦΑΙ ‼‼

    αμάνννννννν........

    ΟΙ ΣΚΡΟΦΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ του πασοκ

    φαε..φαε..φαε σκατα..ΣΚΑΤΑ και ΑΠΟΣΚΑΤΑ.
    Ματαλλάχτηκαν σε κότες !

    κο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοοκο..κο.κο.κοοοο

    κο..κο.κο.κοοοοκο..κο.κο.κοοοοκο..
    κο.κο.κοοοοκο...κο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτοιμη γιά κωλοτούμπα και η Λούκα?

    Η Βασούλα την έκανε ήδη.

    Πού να βρεις φιλότιμο και τσίπα σε αυτά τα χοντρόπετσα βοοειδή.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπωςειναι καλο η Λουκα να μπει στο Οικονομις
    να γινει ανασχηματισμος
    να φυγουν Ραγκουσης Διαμαντοπουλου λπ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και της ΣΚΡΟΦΑΣ της Γιαννακά δεν της βγήκε το ...όχι που έλεγε

    και τελικά θα ψηίσεις ΝΑΙ.. !

    Ευτυχώς που η κ. Σοφία Γιαννακά, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Αιτωλ/νίας είπε το μεγάλο ΝΑΙ και θα ψηφίσει κι αυτή μεθαύριο την τροπολογία.

    Είπα και γω τόλμησε η Σόφυ να αντισταθεί στο χουντικό ΠΑΣΟΚ που αν λοξοδρομήσεις λίγο σε σφάζει στο γόνατο σαν κατσίκι !

    ΄Ηθελε η καυμενούλα να δημιουργήσει λίγοι ντόρο γύρω απ΄το όνομά της μήπως και ανέβουν κάπως οι πολιτικές της μετοχές, γιατί στις τελευταίες εκλογές του 2009...η εν λόγω βουλευτής δεν ανέβασε καθόλου τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές, εν συγκρίσει με τους άλλους συναδέλφους της στον Νομό της, αφού εκλέχθηκε τελευταία και καταιδρωμένη στο κόμμα της.
    Σκέφθηκε λοιπόν να γίνει λίγο αντιρρησίας για να αυτοηρωποιηθεί, μήπως και αρπάξει καμιά πρωτιά σε επόμενες εκλογές, αλλά δεν της βγήκε και έτσι έχασε το παιχνίδι.

    Γεια σου βρε Σοφία, Σοφάκι, Σοφούλα, Σοφό που κάνεις σαν ένα ρομπότ ότι σου πούνε και δεν τολμάς ν΄αντισταθείς σε κάτι που βλέπεις παράνομο, άδικο και τρελό.

    Ναι Σοφία κάνεις ότι σου πούνε.
    Θυμάσαι πριν από κάποιους μήνες που σε κάλε το τηλεοπτικό κανάλι, το Kontra , και ενώ πήγες κανονικά και αφού σε μακιγιάρανε στο καμαρίνι και είσουνα έτοιμη να βγεις ζωντανά στη τηλεόραση, έλαβες το απειλητικό τηλεφώνημα από το «δημοκρατικό» ΠΑΣΟΚ και εξαφανίσθηκες από το τηλεοπτικό κανάλι χωρίς να πεις μια δικαιολογία και ακόμα σε ψάχνουν ;

    Αυτή είσαι Σοφία Γιαννακά.
    ΄Ακουσα χθες στις ειδήσεις να λες ότι τώρα νοιώθεις ικανοποιημένη και ότι καλύφθηκες για την δήθεν διαφωνία που είχες για την τροπολογία και μετά χαράς μεγάλης άνοιξες το στοματάκι σου και είπες ότι θα ψηφίσω.
    Σε ρωτάω Σοφία τι θα ψηφίσεις το τριπλό χαράτσι που έβαλε ξαφνικά ο φαυλατάς ο Βενιζέλος στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους ;
    Αυτό περίμενες να ακούσεις και είπες ότι καλύφθηκες και θα ψηφίσεις ;

    Στις επόμενες εκλογές που έρχονται όπου νάναι, με τι μούτρα να αντικρύσεις πρόσωπο με πρόσωπο τους ψηφοφόρους σου Αιτωλ/νες και ποια δικαιολογία θα τους πεις και σε τι βαθμό πιστεύεις ότι θα τους πείσεις ;

    Κυρία Γιαννακά ΞΟΦΛΗΣΕΣ πολιτικά και μ΄αυτό που έκανες έβαλες την πολιτική σου ταφόπλακα, εκτός και σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις από μόνη σου την πολιτική, πριν σε εγκαταλείψει ο λαός που σε τίμησε με την ψήφο του και σε πίστεψε ότι θα τον εκπροσωπείς επάξια, δίκαια και τίμια στο κοινοβούλιο.

    Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, βλέπεις ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός...είναι ΠΑΣΟΚΟ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

    Περικυκλωμένη η Βουλή από χιλιάδες διαδηλωτές
    _____________________________________________
    Μία ακόμη τεράστια συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, στη δεύτερη ημέρα της πανελλαδικής απεργίας.
    Περικυκλωμένη η Βουλή από χιλιάδες διαδηλωτές

    Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν ήδη κατακλύσει το Σύνταγμα, την κάτω πλευρά της πλατείας και τους κάθετους σε αυτή δρόμους.

    Ο αποκλεισμός του Κοινοβουλίου που είχε προεξαγγείλει το ΠΑΜΕ και εκτέλεσε με αυστηρή περιφρούρηση από νωρίς το πρωί, έχει πλέον "πνιγεί" από τη μαζική προσέλευση των διαδηλωτών.

    Στα Προπύλαια πάντως έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και οι πρώτες ομάδες - περίπου 200 άτομα- αντιεξουσιαστικών κινήσεων.

    Kαι ενώ η προσέλευση από τη Σταδίου, την Ακαδημίας, τη Φιλελλήνων, την Αμαλίας και άλλες κεντρικές αρτηρίες συνεχιζόταν.

    Οι ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται ακροβολισμένες σε διάφορες περιοχές του κέντρου, καθώς και στον φράχτη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, όχι όμως μπροστά από το Κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ” ΠΑΣΟΚΩΝ.


    Είναι από διασκεδαστικό μέχρις εμετικής αηδίας το γεγονός ότι υπάρχουν “σοβαροί” άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ.

    Οσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αναθέτουν πάσαν την ελπίδα τους στο κόμμα του....
    Ανδρέα Ηρόστρατου Παπανδρέου.

    Αν υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι ιδεολόγοι και νουνεχείς έφυγαν μέχρι και τον τελευταίο μετά τα ρεζιλίκα του 89. Από εκεί και πέραν στο ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε ούτε για δείγμα έστω και ένας έντιμος και σοβαρός άνθρωπος.

    Τα καμώματα του Δημαρά, του Οικονόμου, του Τσοβόλα και της Κατσέλλη ένα μόνον στόχο εξυπηρετούν. Την επένδυση στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

    Θα ρίξουν οι “Κατσελλοβουλευτές” την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Ούτε για ανέκδοτο δεν σκέφτονται να κάνουν κάτι τέτοιο. Το μόνον που υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουν - αλλά και αυτό είναι πολύ απομακρυσμένο σενάριο - είναι να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αν γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Μπακογιάννη, ο Καρατζαφέρης και ορισμένοι άλλοι της ΝΔ θα βάλουν πλάτες για να συντελεστεί η ανομία.

    Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να το παίξουν “ήρωες”, αφού θα είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι Πασόκοι δεν θα χάσουν την εξουσία. Αλλιώς μην περιμένετε απολύτως τίποτα.

    Αν είχαν την πιο στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ούτε θα εκλέγονταν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

    Ο Θεός να δώσει να διαλυθεί το άθλιο αυτό κόμμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και τα λοιπά είναι για κατανάλωση για τους αφελείς.


    panayiotistelevantos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΝΟΝ μια συμμορια αλιτηριων ,οπως η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια-σκυλουδες, και ΜΟΝΟΝ ενα διανοητικα καθυστερημενο ,οπως το ηλιθιο βλακογιοργο,θα θεωρουσαν "επιτυχια" το οτι "καταφεραν"(!!!!) να δανεισθουν!!!
    Και μαλιστα με σπρεντς στις 2200 μοναδες βασης !!!
    Και μαλιστα απο το ΔοΝηΤη!!!!!

    Και μαλιστα υποθηκευοντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλαδα (ακομα και την Ακροπολη πιθανωτατα)!!!

    Ω! το ηλιθιο βλακογιοργο πρεπει να κρεμασθει απο ενα δενδρο αναποδα και αστο εκει να ψοφησει..

    Υ.Γ
    Ασχετα αν συμφωνει κανεις με την Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) ,ΠΡΕΠΕΙ να συμφωνησει σε ενα σημειο:
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ..
    Και οτι στα 5,5 χρονια ανεβασε το χρεος απο 200 δις σε 300 δις ευρω Σε 5,5 χρονια απο τα οποια τα 65 δις ευρω ηταν τοκοι που επρεπε να πληρωθουν..

    Και φυσικα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τις συνταξεις των αγροτων απο 150 σε 330 ευρω το μηνα και ΦΥΣΙΚΑ ειχε ΦΠΑ 19 και 5%
    και ΦΥΣΙΚΑ εδινε δωρα αδειες επιδοματα, και ΦΥΣΙΚΑ ειχε την τιμη των καυσιμων στο μισο απο οτι σημερα και ΦΥΣΙΚΑ στο μισο το φορο στα ποτα τσιγαρα κλπ και ΦΥΣΙΚΑ -ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ οταν πηγε να επιβαλλει καποιο φορο στα σκαφη αναψυχης ανω των 12 μετρων και στα τζιπ ανω των 2500 κ.ε ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕς ΤΗς αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και τα εντεταλμενα μουρδελοκαναλα ...
    Θυμαμαι τι γινοταν τοτε...
    Και μαλιστα επισης ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ηλιθιο βλακογιοργο να βγαινει καθε τρεις και λιγο σε ολα τα μπουρδελοκαναλα και να κατηγορει τον Κ.Καραμανλη γιατι δανειζεται!!!!
    (που δεν ειχε προβλημα και μαλιστα με σπρεντς στις 130 μοναδες!!)..

    Ω! μονο ενα ηλιθιο βλακογιοργο θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο..
    Ακριβως γιατι δεν θυμαται τι "χαρτακια" του δινανε τοτε τα αφεντικα του να διαβαζει!!!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ τι διαβαζε..
    Οπως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    (τι "χαρτακια" του δινουν και διαβαζει)..
    Ηλιθιο επικινδυνο καθικι ...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα της υποσχεθεί άρραγε πριμ για να την κάνει να πέσει;
    Εδώ θα φανεί η δύναμη του χαρακτήρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά το ...συγνώμες δεν έχει....
    Δοσίλογε φύγε…

    Με το καλό… το δικό σου καλό….

    Γιατί το δικό μας καλό το εξαφάνισες….

    Δοσίλογε είσαι προδότης… Πάρτο απόφαση…..

    154….. είστε προδότες κι εσείς….


    Η ιστορία γράφεται στην συνείδηση του λαού πρώτα…. και όσο και αν προσπαθήσετε να την παραποιήσετε…. όσο συνωστισμός έγινε από τους Έλληνες «τουρίστες» στην προβλήτα της Σμύρνης τον Αύγουστο του 1922, άλλο τόσο θα μείνει ο Δοσίλογος ως «σωτήρας»….

    Δοσίλογε φύγε… γρήγορα…

    Γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι το «κούρεμα» θα είναι πάνω από 50% για να τιμωρηθούμε για παραδειγματισμό προς άλλες «υποψήφιες» χώρες….

    Δοσίλογε σβέλτα… φύγε είπα…..

    Γιατί τις παπαριές που λες μόνο εσύ τις πιστεύεις… Ακόμα και οι γύρω σου απλά «μασάνε» στους παιδικούς εκβιασμούς σου…

    Δοσίλογε … μάζευε τα…

    Γιατί δίνεις την κυριαρχία της χώρας σε αυτούς που οι παππούδες μας όχι απλά είπαν ΟΧΙ…. αλλά τους νίκησαν κιόλας!!!!!

    Και μεγαλώσαμε με τις ιστορίες τους για το πόσο ήρωες είμαστε… και όχι πόσο προδότες μπορούμε να γίνουμε…

    Δοσίλογε…. τσακίσου….

    Γιατί η υπομονή πλέον δεν υπάρχει σαν λέξη στο λεξιλόγιο μας…

    Δοσίλογε …τρέχα…

    Γιατί οι Έλληνες όλα μπορούνε να τα χάσουνε… αλλά τα όνειρά τους δεν μπορούν να τα σταματήσουν…

    Δοσίλογε… κουνήσου…

    Γιατί μας κόβεις όχι απλά τις αποδοχές μας… αλλά την ζωή μας…

    Δοσίλογε… πάρε δρόμο….

    Γιατί «σωτήρες με το ζόρι είναι μόνο οι φασίστες… κι εσύ είσαι ο αρχηγός τους…

    Δοσίλογε …εξαφανίσου…

    Γιατί τα λόγια στέρεψαν… το πορτοφόλι άδειασε…και η ψυχές μας μαύρισαν…

    Δοσίλογε… Αϊ στο διάολο…

    Γιατί ρε ξεφτίλα δεν είσαι Έλληνας…. γιατί είσαι αμερικανάκι….. γιατί είσαι παγκοσμοιοποιημένο τσουτσέκι….

    Δοσίλογε…. Αϊ και …

    Γιατί ακόμα προσπαθείς να μας πείσεις ότι το να εκχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε… Και μάλιστα η μοναδική….

    Δοσίλογε….

    Η ζωή μας είναι δική μας…. Όχι δική σου…

    Η Ελλάδα είμαστε εμείς…. Όχι εσύ…

    Το μέλλον είμαστε εμείς και τα παιδιά μας…. Όχι εσύ , το σόι σου και τα γουρούνια οι φίλοι σου…

    Να θυμάσαι…. Όπως εσύ προδίδεις την Ελλάδα «ψυχρά» και χωρίς κουκούλα….

    Έτσι και την ώρα της αλήθειας δεν θα σου φορέσουν κουκούλα και οι Έλληνες…

    Γιατί στο απόσπασμα φοράνε κουκούλα στον μελλοθάνατο ….

    Εμείς όμως και τότε θα σε χαιρόμαστε… χωρίς την κουκούλα σου….

    Οπότε αν τελικά δεν φύγεις… να θυμηθείς να αναρωτηθείς τι είναι το «ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ» που θα ακούσεις βλέποντας σκόπευτρα απέναντι σου…

    Γιατί μετά το «ΠΥΡ»… συγνώμες δεν έχει!!!

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    αἰέν ἀριστεύειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατσελη-μπαρουφακης-παναγιωτακοπουλος=πασοκοδολωμα για αριστερους χανους.
    λοβερδος-διαμαντοπουλου-ραγκουσης=πασοκοδολωμα για δεξιους χανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η καριολα παζαρεύει με την ψηφο της δηλαδή την πείνα του λαού καμμια καλή θεσούλα
    Καριόλα θαρθουν οι κρεμαλες συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια,πεινα,θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..


    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής στους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν!Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν με STAGE;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την ΕλλάδαΠαραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στους Αριστεροδεξιούληδες και στις Παραφυάδες της κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ________________________________________

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    Kourdistiri ...


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Λούκα ΔΕΝ θα ψηφίσει το άρθρο 37. Μπράβο Λούκα που έστω και αργά δεν υπέκυψες! Ψήφισες όμως όλα τα υπόλοιπα και ήξερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pasok

    Ο Πρωτος νεκρος...ηταν χτυπημενος στο κεφαλι!

    "Τον εφεραν χτυπημενο στο κεφαλι αυτα που λενε για καρδια δεν τα καταλαβαινω" ειπε γυναικα αυτοπτης μαρτυρας στον Ευαγγελισμο στους μπλογκερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα
    Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2011 19:39
    Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.

    Αν καταλαβατε η ανατροπή του λαιτ Πασοκ εφτασε!
    Το γνησιο Πασοκ εστω με τουν Λουκα για αρχη θα λαβει τα ηνια!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση