GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Γ. Παπανδρέου...

Σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών θα προβεί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου όπως έκανε γνωστό λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με ...

Σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών θα προβεί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου όπως έκανε γνωστό λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κ. Παπούλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος.  Σε ερώτηση  αν ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την περίπτωση να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι...
 δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα.
Την κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου επισήμανε ο πρωθυπουργός. Και κάλεσε όλους τους παράγοντες της πολιτικής ζωής να επιδείξουν αίσθημα ενότητας.
«Θέλουμε να πάμε με το κεφάλι ψηλά στις διαπραγματεύσεις» είπε ο κ. Παπανδρέου μπαίνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο.  Η συνάντησή τους διήρκεσε σχεδόν μιάμιση ώρα.
«Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη και είναι σημαντικό να δώσουμε αίσθημα ενότητας» είπε ο κ. Παπανδρέου ο οποίος επέμεινε στο αίσθημα ενότητας συμπληρώνοντας ότι «όλοι οι πολιτικοί παράγοντες να δείξουμε ότι θέλουμε τις αλλαγές για να πάμε με το κεφάλι ψηλά στις διαπραγματεύσεις».

15 σχόλια

  1. ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΟΧΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥΧΛΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΜΟΥΧΛΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φύγετε- φύγετε- φύγετε!!
    Δεν θέλουμε να μας σώσετε!!!
    Φύγετε- φύγετε- φύγετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS… KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS XWRAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παπούλια δεν σου απέμεινε τσίπα ντροπής, λυπάμαι για την πάρτι σου!!! Βέβαια δεν μας ξάφνιασες, μαθεύτηκε ότι αρπάζεις 360.000 ευρώ και μια Αμερική δίνει στον Ομπάμα 280.000 ευρώ. Σε μια εποχή που έχουν πιεί το αίμα του λαού για να βουλόσουν τρύπες και σε αφήνει αδιάφορο και βέβαια λεφτά είναι αυτά δεν είναι ακόμα μούντζες. Εσύ είσαι που έδωσες στον παπά ανδρέα δανεικά να φτιάξει το κολόσπιτο για το κορίτσι το τίμιο την μιμή. Α, ρε δόλια Ελλάδα τι έχεις τραβήξει, τα πάθει του Χριστού από τους πολιτικούς της δεκάρας !!!!!!
    ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλοι οι υπειρωτες απατεωνιες ειναι

    και μην ξεχναμε οτι στο αιμα τους υπαρχει το τσαμουριωτικο dna

    una fatsa una ratsa ολοιδιοι με τους αλβανους στην ανθελληνικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλοι οι υπειρωτες απατεωνιες ειναι

    και μην ξεχναμε οτι στο αιμα τους υπαρχει το τσαμουριωτικο dna

    una fatsa una ratsa ολοιδιοι με τους αλβανους στην ανθελληνικοτητα
    17 Οκτ 2011 3:32:00 μ.μ.

    Για σενα γαμημένε τύπε το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι όλοι οι εθνικοί ευεργέτες ήταν μόνο Ηπειρώτες, και το αίμα που τρέχει στις φλέβες μας ήταν είναι και θα είναι μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. το κατάλαβες αυτό γαμημένε αλβανέ σκατόψυχε?

    Και για να αναφερθώ και στο πιο πάνω άρθρο το μόνο που έχω να πω είναι " Άντε και γαμήσου γιωργάκη παπανδρέου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φύγετε ψόλ..
    Από χωριό και πόλη
    Φύγετε μουν.ά
    Και ξεβρωμήστε το ντουνιά.

    Δεν σας αντέχω
    Λεφτά δεν έχω,
    Κι ό,τι κατέχω
    Σε λίγο δεν θα έχω.

    Θα μου τα φάτε
    Μεγάλοι παραβάται,
    Τα παίρνετε ούλια
    Να τα δώστε στον Παπούλια.

    Μα κάποια μέρα
    Της Άνοιξης μέρα
    Θα διωχτήτε με ραβδί
    Και θα σας στήσουν στο Γουδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. don't get mad,get even.
    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ.

    ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 17 Οκτ 2011 3:32:00 μ.μ
    ==
    Ρε καθικι γαμω τη φυλη σου μπασταρδο..
    Τι σου φταινε ΟΛΟΙ οι Ηπειρωτες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε χούφταλο παπάρα. Μα δεν σε συμωρφώνουν οι δικοί σου, εσύ ξεκουτουλιάστηκες. Ρημάξατε τον τόπο . Ο παπά ανδρέας που επί ημερών του - βέβαια ήταν τα πακέτα Ντερόλ 120 δις ρε καθίκια κλέφτες μας δώσανε και που είναι ; - πέρασε χρήμα με την σέσουλα και πήρε δανικά από σένα , μα δεν ντρέπεσε ; Ένας πέρασε αξιοπρεπείς ο κ. Στεφανόπουλος, γλύφτες και υποτακτικοί, χέστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ρομπόπουλος παριατήθηκε γιατί
    "το παν είναι να μην πέσουμε από την Κυβέρνηση ρε μαλάκ@"...

    [Τελικά ο Ρομπόπουλος παραιτήθηκε επειδή φοβήθηκε τα γιαούρτια και όχι γιατί διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, τα μνημόνια και τα νομοσχέδια όπως λέει στην επιστολή του.

    Αν πραγματικά διαφωνούσε μ' όλα αυτά θα ανεξαρτητοποιούνταν προκειμένου η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πτώση...

    ΠΑΣΟΚάρα του κερατά συνεχίζει να είναι και παραιτήθηκε γιατί απλά: "το παν είναι να μην πέσει η Κυβέρνηση ρε μαλακ@"...]~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτός των πολιτικών αρχηγών ο Παπανδρέου ενημερώνει και …εκδότες
    ---------------------------------
    Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά με τους κ. Ψυχάρη και Μπόμπολα

    Δυστυχώς δεν μάθαμε ακόμα ποιός θα πάει πρώτος και ποιός δεύτερος.

    Προκαλεί την περιέργεια όμως αυτή ξαφνική… υπερδραστηριότητα του κ. Παπανδρέου ; Μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς αποφάσισε να ενημερώσει και την …διαπλοκή ;
    Να περιμένουμε και συναντήσεις με τραπαζίτες;

    Τι να ετοιμάζει άραγε ;
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντως, όταν σε παρόμοιες περιστάσεις ο πρωθυπουργός συναντά εκδότες ή πάει για εκλογές, ή φοβάται ότι θα τον υπερβούν οι εξελίξεις.

    - Δεν είναι αφελής ο Παπανδρέου.
    Η πιθανή συνάντησή του με τους γνωστούς εκδότες δε γίνεται τυχαία. Και ειδικά μετά το χθεσινό κεντρικό τίτλο του ”Βήματος”,τον έχουν ζώσει τα φίδια….
    Πάντως, νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδιατου.Αντιλαμβάνεται πως και οι σύμμαχοί του αρχίζουν και του τραβούν το χαλί….

    Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η στάση της υπερδύναμης απέναντί του.Έχω την εντύπωση πως ακόμη και οι Αμερικανοί,σιγά-σιγά και διακριτικά,τον εγκαταλείπουν. Φυσικά,θα ρωτήσει κάποιος πως γίνεται αντιληπτό.
    Είχε διαρρεύσει πως θα πάει, εντός εβδομάδας, στις ΗΠΑ να συναντήσει Ομπάμα-Μπάιντεν.Αλλά από τη πλευρά των Ηνωμ.Πολιτειών, τηρείται σιγή ιχθύος…Αυτό ερμηνεύεται ως άρνηση να τον δεχθούν….Και αυτή η άρνηση φανερώνει ΠΟΛΛΑ….

    Μαλλον διαπραγματευεται την εκδοση της αυτοβιογραφίας του.
    ..“Γκαπ, ένα όνομα μια φίρμα”.

    Εντυπωσιακό !!!
    Οι κυβερνώντες συνήθως ενημερώνουν πρώτα τους εκδότες (τα αφεντικά τους) και μετά τους πολιτικούς αρχηγούς. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

    Δεν τον έχουν υπερβεί η εξελίξεις απλώς, έχει χάσει την μπάλα και το γήπεδο ~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:23:00 μ.μ.

    υπειροτοαλβανε γαμημενο τυπακι

    ποτε οι υπηρωτες απελευθυερωσαν αλλα μερη της ελλαδας?

    μονο εμεις ανεβηκαμε πανω για να απελευθυερωσουμε κατι καθικια και μαλακισμενα σαν εσας...και στους 2 βαλκανικους πολεμους...αλλα και στους 2 παγκοσμιους πολεμους

    και οσο αφορα μαλακα για τους "εθνικους ευεργετες"

    και εγω με κλεψιμεικα οπως κανανε οι δικοι σου, μπορω να το παιξω "εθνικος ευεργετης" μεχρι και μπομπολας

    καταλαβες γαμημενο πουστρακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση