GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΥΙΖ: Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση και βρείτε εναν Οργανισμό που ΔΕΝ ειναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο....

Από την Ευγενία Χριστιανούδη " ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΣΠΕΡΤ -Ε.Ι.Ν.-Π.Ο.Θ.Α.-Π.Ο.Μ.Ε.Ε....

Από την Ευγενία Χριστιανούδη

" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΣΠΕΡΤ -Ε.Ι.Ν.-Π.Ο.Θ.Α.-Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α.-Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.Και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝΟΣΚ-ΙΓΜΕ-ΟΔΔΥ-ΕΟΜΜΕΧ-ΕΘΙΑΓΕ-ΟΠΕΓΕΠ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΛΟΓΑΚ-ΗΔΙΚΑ-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΘΕΜΙΣ-Ο.Κ.Α.Α.-ΕΛΟΤ ΕΓΝΑΤΙΑ-ΔΕΠΑΝΟΜ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-ΑΠΕ ΜΠΕ-ΜΟΔ
"
Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις των Οργανισμών που κλείνουν και για αυτο διαμαρτύρονται:
ΟΣΚ - ή αλλιώς Ολοι Στο Κόλπο-που εκ πρώτης όψεως φαίνεται μία υπόθεση κακοδιαχείρισης και εξοργιστικής σπατάλης ωστόσο, τα...
ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπόθεσης δείχνουν ολοφάνερα πως όλοι σχεδόν οι υπάλληλοι ήταν στο κόλπο. Ακόμη και αυτοί που δεν ήταν, με την ανοχή τους υπέθαλψαν τους παρανομούντες.
Η έρευνα του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης διαπίστωσε ότι οι μικτές καταβαλλόμενες αποδοχές με βάση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας ήταν υψηλότερες από το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων κατά 83% για τους διευθυντές, 70% για τους τμηματάρχες και 60% για τους υπαλλήλους! Οι υπερωριακές δαπάνες από 436.000 ευρώ το 2006 έφτασαν τα 872.000 ευρώ το 2008. Επίσης, οι δαπάνες αμοιβών των επιτροπών, από 108.000 το 2006 άγγιξαν τις 180.000 το 2008, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρέθηκαν διπλές μισθολογικές καταστάσεις.
ΕΟΜΜΕΧ Τέσσερις θυγατρικές του ΕΟΜΜΕΧ καταχράστηκαν κοινοτικα κονδύλια. Το Ελληνικού Κέντρου Αργυροχρυσοχοΐας ΑΕ, του Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε., του ΕΛΚΕΔΕ - Κέντρου τεχνολογίας και Σχεδιασμού ΑΕ και του Ελληνικού Κέντρου Αργυλομάζης, αν και είχαν ως σκοπό τους την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου τον οποίο αντιπροσωπεύουν, ωστόσο κάλυπταν μέσω της κοινοτικής χρηματοδότησης - στη διάρκεια υλοποίησης των έργων EUREKA - το σύνολο σχεδόν (85% -95%) των λειτουργικών τους δαπανών. Οι εταιρίες χρηματοδοτήθηκαν με το ποσό των 8.437.437 ευρώ για 17 έργα συνολικού προϋπολογισμού 17.010.629 ευρώ, τα οποία δεν εγκρίθηκαν ποτέ ως EUREKA, καθώς επίσης για κάποια από τα υλοποιούμενα έργα συνέχισαν να χρηματοδοτούνται ακόμη και μετά την καταχώρησή τους ως ολοκληρωμένα από το γραφείο ΕUREKA.
ΙΓΜΕ Εκτός από τα γιαλαντζι πιστοποιητικα για δημοσια εργα και τις διαπλεκομενες σχεσεις με τις σχετικες εταιρειες, πάνω από το 80% των εργαζομένων στο ΙΓΜΕ έχει τακτικές αμοιβές άνω των 2.500 ευρώ τον μήνα, ενώ ο μέσος μισθός είναι περίπου 3.100 ευρώ. Στην κορυφή της κλίμακας των μισθών στο ΙΓΜΕ βρίσκονται οι κατέχοντες πτυχίο γεωλόγου, οι οποίοι έπειτα από 39 έτη υπηρεσίας έχουν μηνιαίες αποδοχές 4.534 ευρώ, ενώ οι μηνιαίες αποδοχές οδηγού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με 31 έτη προϋπηρεσίας ανέρχονται στα 3.147 ευρώ.Ολα αυτά
ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Οργιο αδιαφανών και ρουσφετολογικών προσλήψεων. Το προσωπικό της εταιρείας αυξήθηκε από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι σήμερα σε ποσοστό 60%. Συγκεκριμένα, έχουν προσληφθεί 65 άτομα, από τα οποία 48 προσλήφθηκαν επί θητείας του κ. Χατζηγάκη!!! Από τα 65 άτομα, τα 30 είναι των κλάδων της γραμματειακής υποστήριξης, των οδηγών και άλλων του βοηθητικού προσωπικού. Το σύνολο σχεδόν των διορισθέντων, ανεξαρτήτως υπηρεσίας και περιοχής είναι συγγενικά πρόσωπα υψηλόβαθμων ή μεσαίων στελεχών της Ν.Δ.Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, με την από 26.3.2008 Υπουργική Απόφαση του ίδιου του κ. Χατζηγάκη (ΦΕΚ 597 Β'/7.4.2008), αυξήθηκαν κατά 35(!!!) οι οργανικές θέσεις του του προσωπικού της εταιρείαςΒεβαίως το δρόμο για τις προσλήψεις που αργοτερα κατήγγειλε άνοιξε το ΠΑΣΟΚ όταν το 2001 -επι υπουργίας Μ. Σταθόπουλου- εξαίρεσε από το ΑΣΕΠ τις προσλήψεις. Επι γιαννοπουλικου ΠΑΣΟΚ προετοιμαζε τις προεκλογικες συγκεντρωσεις και τα πανω που θα χρησιμοποιουσαν για αυτές.Αξιζει τελος να δουμε ποσα από τα εργα που ανελαβε η εταιρεια αποπερατωθηκαν.Μερικα μονο παραδειγματα είναι το γκαραζ πισω από τον Αρειο Παγο, η Ολυμπια Οδος, οι φυλακές Λασιθίου ….Ειναι ατελειωτη η λιστα των εργων που εμειναν στη μεση αφου η Θεμις κατά παγιο τροπο φέσωνε τους εργολάβους που αναλάμβαναν τα εργα με αποτελεσμα να αποχωρουν.Τελος συμφωνα με δημοσιευματα η Θέμις κατασκευαστική παρέθεσε ψευδή οικονομικά στοιχεία στη σύνταξη φακέλου για την είσοδο της στο χρηματιστήριο το 2000. Συνεργαζόταν μάλιστα με την Ιταλική εταιρεία Farsura με την οποία κοινοπρακτικά πήραν το έργο της σήραγγας στην Κατάρα, έργο που δεν έγινε ποτέ όταν στην Ιταλία ξέσπασε σκάνδαλο για την εν λόγω εταιρεία, τη σχέση της με την Ιταλική μαφία και το χρηματισμό των εκεί πολιτικών. Εδώ το υπουργείο πάλι δεν πήρε μυρωδιά παρ’ όλη την “επιστασία”.
ΟΔΔΥ Τι να πρωτοπεί κανείς για τον περίφημο οργανισμό και τα κυκλώματα που ξεκκοκαλίζανε επι χρόνια την κρατική περιουσία με μαφιόζικους πλειστηριαμούς και σιτσιλιάνικη ατμόσφαιρα. Αμέτρητες οι ΕΔΕ που εχουν διαταχθεί !!
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Για τα εργα και τις ημερες της υπηρεσιας χρειαζεται ειδικό αφιέρωμα!Ακομη πληρώνουμε τα προστιμα για τα κονδύλια που τσεπώθηκαν και το φαντασιακο τους εργο.Αρκει να πατήσετε τη λεξη κτηματολογιο και σκανδαλο στο διαδικτυο και θα περασετε ολο το χειμωνα διαβαζοντας διασκεδαστικες και ταυτοχρονα εξοργιστικές ιστορίες!!
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΕΡΤ
Δεν θα αναφερθώ στο ΑΠΕ και το ΜΠΕ γιατι είναι δεδομένες εδώ και δεκαετίες οι κομματικές αργομισθίες, τοσο ώστε να θεωρούνται πλέον θεσμικές.Το ιδιο βέβαι ισχύει για την ΕΡΤ τοσο για τις αργομισθίες και τις κομματικές προσλήψεις οσο και για τα μυθικά ποσά που πήγαιναν σε τσέπες αρσενικόύ κα θυληκού γένους αναλόγως των υπηρεσιών….
Λοιπόν συμπολίτες καλα κανετε και οργανώνεται συναυλία γιατί σας πάει το πανηγύρι!! Σας καλοσωρίζουμε στον κοσμο των κοινών θνητών εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που σας συντηρούσε τόσα χρόνια.Για να δείτε τι σημαίνει η καθημερινή αγωνία να μη χάσεις τη δουλειά σου και να δουμε και μεις «ποσα απιδια πιάνει ο σακκος» Αα, και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω κατι μακρινούς συγγενείς στην τροϊκανία που μας δίνουν το βολικό άλλοθι να λογαριαστούμε.

3 σχόλια

  1. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεεις να γινει προτυπο.
    Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα,

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σε διόρισε "σωτήρα" μας ανεκδιήγητε ;;;
    ----------------------------------
    Το σάπιο μυαλό του κατοχικού πρωθυπουργού δεν μπορεί ή αρνείται να καταλάβει ότι δεν είναι ελέω Θεού μονάρχης αυτής της χώρας και μπροστά στους Γερμανούς βιομηχάνους που σύντομα θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα ολόκληρη.

    Αλαζόνας και....προκλητικός δήλωσε ότι έχει γραμμένη τη λαϊκή υποστήριξη, αφού δε χρειάζεται τη στήριξη του λαού για να επιβάλει τα απίστευτης σκληρότητας μέτρα της κυβέρνησής του !
    «…και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».
    ....................................
    YouTube.
    Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή υποστήριξη
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη filologos10 την 28 Σεπ 2011
    (ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ)
    ....................................

    Έχε υπόψη σου δοσίλογο πουλημένο τομάρι ότι η ύβρη που ξεστόμισες αποτελεί εκτροπή που ενεργοποιεί αυτομάτως το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος που ρητά αναφέρει στις παραγράφους 3 και 4:

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία…

    Και κάτι ακόμα που το διεστραμμένο σου μυαλό αρνείται να αποδεχτεί.

    Κανένας από τους πατρόνες σου δε θα δακρύσει όταν θα περνούν τη θηλιά της προδοσίας στο λαιμό σου…

    Όσο δάκρυσαν για τους συνεργάτες σου στη σοσιαλιστική διεθνή, Μπεν Άλι, Μουμπάρακ, Καντάφι κλπ… Άλλο τόσο θα δακρύσουν και για σένα…



    Γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης
    ( Χάρρυ Κλύνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΜΕΝΩ:
    ΕΣΥ ΕΥΓΕΝΙΤΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΕΝΟΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ....

    ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση